iyi gecelerr canımmmm nasılsınnn
ya canım ben hepinize okunsun istiyorum yoksa uğraşacağımdan değil biliyosun sen ayşe az çok durumumu ev içi felan gerçi şükür eşim ileştiğinden beri bi değişik :))))) adam ölcek yoluma nerdeyse şükür ileştide ona yorulmuyorum ya birinizi olsun hamile haberini alsam bana inan yetecek hiç umrumda değil uğraştığım uğraşmadığım bakalım belki halev açılışı yaparda sırayla hepinizin güzel haberlerini alır giderim burdan tabi gene uğricam unutmayın beni doğurdum diye heeeeeeeee :))))))))))tamam canım benim Allah razı olsun ben epey bir kısmını arkadaşlarımdan rica ederim zaten.
ama lütfen sen de kendini bunun için üzme kimse alınmasın ama kendine okunan arkadaşlar bile senin kadar umursamıyor yani..
arkadaşşşlarrrr merabaaa size bişeyyy daışıcammm bana yardımcı olurmusunuzzzzz
naber kıs nazem,ir nasılsın :))))))))
iyiyim canım sende iyisindir inşallah
şğkğr iyiyim ya kaç saattir netle uğraşıyom bitürlü laptop bağlanmıyodu giremedim oğlumun odasındanda girmeyi sevmiyorum :)))) şimdide hem havlu kenarı yapıyom hemde topiğe bakıyorum :))))))
benimde net hızlı ama kimse yok akşamdan beri..bende hem dantel örüp hem yazıyorum
ha ha seenin netle uğraşırken bizimkiler bozuldu
ya evet artık kimse olmuyo eskisi gibi değil
ha ha seenin netle uğraşırken bizimkiler bozuldu
ya evet artık kimse olmuyo eskisi gibi değil
canım iyi geceler sana.. çıkayım ben eşim gelir az sonra
ya canım ben hepinize okunsun istiyorum yoksa uğraşacağımdan değil biliyosun sen ayşe az çok durumumu ev içi felan gerçi şükür eşim ileştiğinden beri bi değişik :))))) adam ölcek yoluma nerdeyse şükür ileştide ona yorulmuyorum ya birinizi olsun hamile haberini alsam bana inan yetecek hiç umrumda değil uğraştığım uğraşmadığım bakalım belki halev açılışı yaparda sırayla hepinizin güzel haberlerini alır giderim burdan tabi gene uğricam unutmayın beni doğurdum diye heeeeeeeee :)))))))))))
slm kızlar nasılsınız bugün...
halev den hbr yok sanırım
pozitifi duymayı bekliyorum haydeeee
evet bende merakla bekliyorum halevden güzel bi haber...bi tane aldım bugün pozitif haber 10 sene sonra ikinci tüp bebekle hamile kaldı hatta ikiz bile olabilir kendim gibi sevindim
ayy ne güzel bi hbr bu
senin tanıdığın o kişinin ilk hamileliğimi yoksa 2.mi
10 sene dedin ya şaşırdım biraz bide 2.tüp bebek olması
ah canım bende seni unutmam zaten sanada unutturmam kendimi buraya giremesemde ararım arada zzırt diye :))))))))))))Allah sizdende razı olsun canımay seni ben artık ömrüm boyu unutmam canım benim. hakkını helal et ne kadar uğraşıyorsun benim için ailem etmiyor senin ettiğin duaları, Allah bin kere razı olsun..
amin rabbim hepimiz okuyoruz hepimiizin mükafatını versin inşallahtünaydınlar canlaarrrr
güzel birgün olsun hepimiz için
halevcim inşallah hayırlı haberler veririsin bu sefer olacak allahın izniyle
nurcancım hakkını ödeyemeyiz,rabbim bu yaptıklarının mükafatsız bırakmayacaktır canım
canım halev arkadaşımız evet tedavisi bitmişti bugün test yapacak Allahın izni ile güzel haberle gelirHepinizee selamlarrNurcanım maşalaaahhh sana canım benim takibindeyim dualarımm bencede kime okunuyorsa eksiği çevresine okutursa hızlı ve sağlıklıı ilerlenir ağızlaraaa yürekleree sağlık olsunn halev arkadaş deniyor kaliba okuyamadım tam ama hayırlısı olsun hakkında dualarımdasınız kocaman öpüyorummm;=)
ah hadi inşallah yaaaaaaaa rabbim peş peşe güzel haber almayı nasip etsin pearl floverda yarın gidecek hastaneye inşallah herşey yolunda çıkarda oda bebişinin alır en kısa zamandahalevin test gunu bugun...merakla sonucunubekliyorummm..insallah pozitifitir...
bu arada ruyamda ardarda iki kisinin hamis kaldigini gordum..ama kim bilmiyorum..insallah hayirlara vesile olur..
evet bende merakla bekliyorum halevden güzel bi haber...bi tane aldım bugün pozitif haber 10 sene sonra ikinci tüp bebekle hamile kaldı hatta ikiz bile olabilir kendim gibi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?