bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya canım ben hepinize okunsun istiyorum yoksa uğraşacağımdan değil biliyosun sen ayşe az çok durumumu ev içi felan gerçi şükür eşim ileştiğinden beri bi değişik :))))) adam ölcek yoluma nerdeyse şükür ileştide ona yorulmuyorum ya birinizi olsun hamile haberini alsam bana inan yetecek hiç umrumda değil uğraştığım uğraşmadığım bakalım belki halev açılışı yaparda sırayla hepinizin güzel haberlerini alır giderim burdan tabi gene uğricam unutmayın beni doğurdum diye heeeeeeeee :))))))))))

arkadaşşşlarrrr merabaaa size bişeyyy daışıcammm bana yardımcı olurmusunuzzzzz

canım bildiğimiz bişise tabi yardımcı oluruz:)))))

şğkğr iyiyim ya kaç saattir netle uğraşıyom bitürlü laptop bağlanmıyodu giremedim oğlumun odasındanda girmeyi sevmiyorum :)))) şimdide hem havlu kenarı yapıyom hemde topiğe bakıyorum :))))))

benimde net hızlı ama kimse yok akşamdan beri..bende hem dantel örüp hem yazıyorum

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)ayşe
4-)umudumsun
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar cuma günü umudumsun arkadaşımızın listesini yapacağım hafta sonu başlarız ona göre takipte olursanız sevinirim canlarım :)))))))))

Son düzenleme:

ay seni ben artık ömrüm boyu unutmam canım benim. hakkını helal et ne kadar uğraşıyorsun benim için ailem etmiyor senin ettiğin duaları, Allah bin kere razı olsun..

tünaydınlar canlaarrrr
güzel birgün olsun hepimiz için

halevcim inşallah hayırlı haberler veririsin bu sefer olacak allahın izniyle

nurcancım hakkını ödeyemeyiz,rabbim bu yaptıklarının mükafatsız bırakmayacaktır canım

Hepinizee selamlarrNurcanım maşalaaahhh sana canım benim takibindeyim dualarımmbencede kime okunuyorsa eksiği çevresine okutursa hızlı ve sağlıklıı ilerlenirağızlaraaa yürekleree sağlık olsunnhalev arkadaş deniyor kaliba okuyamadım tam amahayırlısı olsun hakkındadualarımdasınız kocaman öpüyorummm;=)

halevin test gunu bugun...merakla sonucunubekliyorummm..insallah pozitifitir...

bu arada ruyamda ardarda iki kisinin hamis kaldigini gordum..ama kim bilmiyorum..insallah hayirlara vesile olur..

slm kızlar nasılsınız bugün...
halev den hbr yok sanırım
pozitifi duymayı bekliyorum haydeeee

evet bende merakla bekliyorum halevden güzel bi haber...bi tane aldım bugün pozitif haber 10 sene sonra ikinci tüp bebekle hamile kaldı hatta ikiz bile olabilir kendim gibi sevindim

evet bende merakla bekliyorum halevden güzel bi haber...bi tane aldım bugün pozitif haber 10 sene sonra ikinci tüp bebekle hamile kaldı hatta ikiz bile olabilir kendim gibi sevindim

ayy ne güzel bi hbr bu
senin tanıdığın o kişinin ilk hamileliğimi yoksa 2.mi
10 sene dedin ya şaşırdım biraz bide 2.tüp bebek olması

ayy ne güzel bi hbr bu
senin tanıdığın o kişinin ilk hamileliğimi yoksa 2.mi
10 sene dedin ya şaşırdım biraz bide 2.tüp bebek olması

ilk hamileliği eşinde sperm yoktu tese yapıldı...bahçecide yaptırdılar 110 falan değeride dr ikiz olabilir demiş

ay seni ben artık ömrüm boyu unutmam canım benim. hakkını helal et ne kadar uğraşıyorsun benim için ailem etmiyor senin ettiğin duaları, Allah bin kere razı olsun..
ah canım bende seni unutmam zaten sanada unutturmam kendimi buraya giremesemde ararım arada zzırt diye :))))))))))))Allah sizdende razı olsun canım
amin rabbim hepimiz okuyoruz hepimiizin mükafatını versin inşallah
canım halev arkadaşımız evet tedavisi bitmişti bugün test yapacak Allahın izni ile güzel haberle gelir
duayıda öle yapıcaz artık çünkü ilerlemiyor benim 8-9 haftam anca kaldı bir kişiye 2-3 hafta ayıramayız artık mecburen olmadığı yerde herkez kendi tamamlıcak :)))))))))aysosmanınkini okadar bekledik okundu şimdi topice hiç girmiyo bile((((((((
halevin test gunu bugun...merakla sonucunubekliyorummm..insallah pozitifitir...

bu arada ruyamda ardarda iki kisinin hamis kaldigini gordum..ama kim bilmiyorum..insallah hayirlara vesile olur..
ah hadi inşallah yaaaaaaaa rabbim peş peşe güzel haber almayı nasip etsin pearl floverda yarın gidecek hastaneye inşallah herşey yolunda çıkarda oda bebişinin alır en kısa zamanda

ayyyyyyyyyy bayılıyorum böle haberlere ikizi olanlara dahada çok :)))))))))) ay keşke benimde olsa ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…