bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bundan sonraki ikiz olurmuş...bizim burada bir tanıdık var aşılama ile üçüz olmuş birini sonlardırmışlar gelişmediği için, ikizleri oldu yaşlarına girmeden kendiliğinden hamile kaldı üçüncüyü doğuracak

ha ha benim daha olmaz eşim başka çocuk isteiyor artık bu bizi çok zorladı öldümü sağmı derkn ikimizinde pisikolojizi bozuldu aynı sitresi kaldıramam kızım bana yeter napıcaksak herşeyi ona yaparız diyor önceden 20miz olsun diyodu :))))))) ha ha neremde taşıcaksam

halevin test gunu bugun...merakla sonucunubekliyorummm..insallah pozitifitir...

bu arada ruyamda ardarda iki kisinin hamis kaldigini gordum..ama kim bilmiyorum..insallah hayirlara vesile olur..

İnşallahh canımmmmmhaydi hayırlı haberler alalımmmmm

slm kızlar nasılsınız bugün...
halev den hbr yok sanırım
pozitifi duymayı bekliyorum haydeeee

Canım merhabaauzun zaman olduuukaç haftalık oldunuz bakalımmm cinsiyet bellidirr kalibaanasılsınızz bakalım

Nurcaannnnherkes fazlatını daha seri okutur hemmm)))prensesimz napıyor bakalım yaa

valla benim sıpa kendi halinde bi birey canı istiyo oynuyo canı istemiyo günlerce tık yok nasıl bi çocuk anlamadım geceleri bikaç gündür daha hareketliydi şimdi gecede oynamıyo ömrümü yedi :))))))) ha ha bakalım artık bi doğsun sağ sağlim totosuna ilk şaplağı benden yicek garanti :))))))))))

sen nasılsın iyisin inşallahbu arada sen çalışıyosun dimi derin

canım pzt akşamından beri doğuş ünvde İK uzmanlığı programına devam ediyorumöğrenci oldum yeniden ama yarın bir iş görüşmem var:)sky peden görüştük ee benden bu beklenir tebi kadın geldi amerikadan bakalım bakalımhome ofisse olacak galiba ordada istersemhahahah

halevin test gunu bugun...merakla sonucunubekliyorummm..insallah pozitifitir...

bu arada ruyamda ardarda iki kisinin hamis kaldigini gordum..ama kim bilmiyorum..insallah hayirlara vesile olur..

kızzz yokssa o kişilerden biri benmiyim inşallah ben olurummm allahım emeklerimin dualarımın sonucunu hayırlısı ile nasip eder daha fazla bekletmeden

kızlar mrhb bu gün misafirden başımı kaldırp sizleri yanına gelmedim
canlar nasılsnız bu gün

yaaaaaaa yeni duayı kime okuyoruz kızlarrrrrrrrrrrr

Canım ben öznur arkadaşımın meryem süresini okudum bile... Allah en kısa zamanda yavrusunu hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bu yollarda kimseyi fazla eğlendirmesin...
Biraz tez canlıyım nurcanım ben bu dua okuma uzadıkça sıkılıyorum kusura bakma sen yazmadan ben okudum bile...
Ama bence dua okunan arkadaşlar etraflarından da birilerini ayarlayıp en kısa sürede tamamlarlarsa daha iyi olur. Yoksa bir yılda bile sıra gelmeyecek diğer arkadaşlarımıza...

hadi hayırlısı olsun insanın işi olması iyi yaaaaaaa valla

canım Allah kabul etsin evet dediğin gibi artık tamamlatılcak bi şekilde yoksa zor oluyor ben yarın listeyi yapacağım zaten seni okudu yazarım :))))))))hatta şimdi yapayım

iyi akşamlar nurcan nasılsın canım canım ben cumartesi yumurta toplatmaya gidecegim o yüzden sanırım o gün okuyamam bugün gece umudumun duasını okuyacagım canım benim için umuduma okund yazarsın olur mu canım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)ayşe
4-)umudumsun
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981

Son düzenleme:

tamam canım allah kabul etsin
sende inşallah güzel yumoşlarla gelirsin

canım bende okdum allah kabul etsin eğer eksik kalırsa alabilirim haberin olsun

ay kızlar bu ne hız Allah kabul etsin okutacak kimse bulamazsa sölerim canım :)))))))))

allah kabul etsin
söyle canım ben okurum kırmızılar gelmediği sürece 3.5 okurum hiç sorun değil bebğim

Eveeeet 3. arkadaşım da doğurdu onu da ziyaret ettim, bu sınavdan da alnımın akıyla çıktım sanırım. Artık sıra bana geldi bence :)) Bu arkadaşım sağolsun çok çok dua etmiş benim için, bir elma da ondan aldım inşallah Rabbim şifamı o elmaya saklamıştır.
Ececim cumartesi opu gününmüş inşallah herşey yolunda gider bu sefer kalbinden geçen ne varsa gerçek olsun.

aminnnnn. En yakın zaman da inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…