sağol canım bizde bugün oda baktık kızıma ama benim beğendiklerim heralde fazla lüks ne sorsam 2.5bebişim sen nasılsın canımmmmmm bebiş nasıl
Eveeeet 3. arkadaşım da doğurdu onu da ziyaret ettim, bu sınavdan da alnımın akıyla çıktım sanırım. Artık sıra bana geldi bence :)) Bu arkadaşım sağolsun çok çok dua etmiş benim için, bir elma da ondan aldım inşallah Rabbim şifamı o elmaya saklamıştır.
Ececim cumartesi opu gününmüş inşallah herşey yolunda gider bu sefer kalbinden geçen ne varsa gerçek olsun.
sağol canım bizde bugün oda baktık kızıma ama benim beğendiklerim heralde fazla lüks ne sorsam 2.5
3 bin diyolar ki bana göre daha eksiğide çok yani odaların bugün öle ezdik yan,i ama şükür ikimizde iyiyiz sen nasılsın eşin nasıl canım
canım benim inşallah seneyede arkadaşların sana gelirler gözünaydına bebiş görmeye rabbim her yediğini her yetdiğin duayı şifa saysın bian önce yavruna kavuş inşallah
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)ayşe
4-)umudumsun
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981
kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin
pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981
bu arada adim oznur ve okuyan tum arkadaslardan ALLAH razi olsun..
evet canım şuan almıcaz tabi bi sağ sağlim doğsunda bakalım dediğin gibi iyi bişi alırsan pahalı :)))))ayyyy canım yaaaaa odamı baktınız mucizeyeee
canım geçen yıl bizde yeğenim için baktı evet öyle yaaaaa çok pahalı allah yardımcınız olsunn
umudumsun............6 tane(arkadaslarim okuyacak..buldum ben okuyacak kisileri)
evet canım şuan almıcaz tabi bi sağ sağlim doğsunda bakalım dediğin gibi iyi bişi alırsan pahalı :)))))
canım eksiğimiz 6 tane değil ama olsun belki okumayan olursa onun yerine ayaarım ben ama okununca bana iletirsin :)))))))
sağol canım bizde bugün oda baktık kızıma ama benim beğendiklerim heralde fazla lüks ne sorsam 2.5
3 bin diyolar ki bana göre daha eksiğide çok yani odaların bugün öle ezdik yan,i ama şükür ikimizde iyiyiz sen nasılsın eşin nasıl canım
canım benim inşallah seneyede arkadaşların sana gelirler gözünaydına bebiş görmeye rabbim her yediğini her yetdiğin duayı şifa saysın bian önce yavruna kavuş inşallah
o prenses gelsin de varsın odası da olmasın,o sağlıklı olsun da tüm diğer ihtiyaçlar nasılsa bir bir halledilir.
kısmet inşallah bana da nasip olur da gelir arkadaşlarım evladımı görmeye..
dursen az kaldı zaten gelecek yaramaz:))))))))) naz yapıyo sana :)))))o prenses gelsin de varsın odası da olmasın,o sağlıklı olsun da tüm diğer ihtiyaçlar nasılsa bir bir halledilir.
kısmet inşallah bana da nasip olur da gelir arkadaşlarım evladımı görmeye..
sağlıcakla gelsinde bebişin oda alınır be bebişimmmm
dursen az kaldı zaten gelecek yaramaz:))))))))) naz yapıyo sana :)))))
alırız elbet eninde sonunda :))))))
doğru diyon canım :))))))))
evet canım şuan almıcaz tabi bi sağ sağlim doğsunda bakalım dediğin gibi iyi bişi alırsan pahalı :)))))
canım eksiğimiz 6 tane değil ama olsun belki okumayan olursa onun yerine ayaarım ben ama okununca bana iletirsin :)))))))
canım yaaaa sizlerin beişleri olcak tedavileri olcak yaaa bençok heycanlanıyorum hepinizz için tek tek
allahım herkese bu güzelikleri yaşamayı nasip etsinnn
nurcanim nedenki benle birlikte 6 tane olmasi lazim..listede ben haric 15 kisi var..6 tanede benden 21..benmi yanlis hesapladim acaba?
hıııııııııııııı bebeğim kendini saydıysan tamam ben yanlış okudum ozaman be n sandım 6 tane arkadaşına okkutuyon tamam ozaman
ne guzel oda bakiyomusunuz nurcann..Rabbim bizede nasip etsin insallah..canim maddi seyler her zaman yapilir..bugun olmaz ise yarin; yarin olmaz ise bask abir gun..yeterki bebis gelsin saglicakla ...
tabiki hayatım yeterki sağ sağlim gelsin ben odası olmasada razıyım :))))))))) yavrumu alim kucağıma yeter o bana rabbim sizleerede bugünleri göstersin
evet canım onunda kız :)))))))))anladim canim..herzaman seninlenin kizi olacakti demi..yaa bu arada halevin sonucu ne oldu? haberininz varmi
aminnnn canimmm insallah...en buyuk mutluluk onlarin varligi..bir cift minik el...yarinda pearin kontrolu var dimi..onunda yakin transfer gunu...eceninde yakin..halevden haber yok...ayy kotu bisey aklima getirmek dahi istemiyorum..umarim halev yazar buraya hamisim diye....
bu arada adim oznur ve okuyan tum arkadaslardan ALLAH razi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?