bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ececim nasılsın, geçmiş olsun? söylediler mi kaç yumurtan varmış?

çok kötüyüm canım sagolasın agrı olarak degil moral olarak kötüyümm 20 yumurta topladılar ama hepsi boş çıktı ve ben çok yıkıldımm çatlatma ignesini 2 günce vurulmam gerekiyodu bense dün gece vurulmuştum yanlış anlama yüzünden aslında aynı gün çatlamaması içinde igne vermişlerdi karışıklık olmuş

ah negüzel valla komşum benden bi limon alsa geri getiriki bende ondan bişi alırsam geri götiriyim diye bigün yüzüne dedim 1 limonun 1 yumurtanın hesabını tutuyon aklında nasıl insansın dedim dua desem 1 tane bil e okumadılar yardımı geçtim :)))))))))))

canım bak fotosunu yollim dolabın gör kötü dolap güzel bişi değil bak yollim resmini

bebişler çıkacağım ben bitmek tükenmek bilmeyen ev işleriyle uğraşamak için

tamam canım tşkr ederim

yetercim çok tşkr ederim canım bu bilgiler için okudum ama kafam hiç birini almadı nedemek oldugunu bile anlamadım neyse sonra bidaha okurum çok sagol canımmm allah senden ve bütün arkadaşlardan razı olsun
canım nasıl geçti

sağol canımbenim ya ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDNE

canım şimdi gördümgeçmiş olsun gülüm yaaaaaaa

canım ben kızlara durumunu yazmadım kendin anlatmak istersin diyeeeee

canım eğer o karışıklığa bağlıysa merak etme sonrakinde hiç sorun olmadan he rşey iyi güzel devam eder inşşşşşşş üzme kendini demeyeceğim tedavib yarım kalması insanı ne kadr yıpratır iyi bilirim ama yıpratma kendini ne olur canım hayılısı olsun hakkında

ahhh ahhh ayyy cok üzüldüm canım çok çok üzüldüm ne desem bilmiyorum.. tühh yaaaa... ne dediler napılacak şimdi?

canum bu hastananenin hatasimi? seninmi? anladigim kadariyla hastanenin o zaman tekrar muayenen baslatmalari lazim senii

neyse ben çıkıyorum yeğenim geldi ne zaman işin biter demeye başladı sizlere iyi günler güzel hafta sonları

yeter canim fatihanda baya ilerlemissin..ya bende bi basliyorum sonra adetim girince araya aksiyo..benimde adet en az 7-8 gun suruyo...ama ne zaman biterse..bu arada bende yardime derim size kizlar fatihada..kendimede okudugum icin belki cok fazla okuyamam ama ne kadar okuyabilirsem...

son ece cnm çok üzüldüm yaaa diyecek bişi bulamıyorum...demekki böylesi hayırlıymış,maşallah yumurtanda çok olmuş ama nasip kısmet işte..

canum bu hastananenin hatasimi? seninmi? anladigim kadariyla hastanenin o zaman tekrar muayenen baslatmalari lazim senii

tarih olarak hastane diyorduk ama eve geldigimde hasta takip kagıdında çatlatma ignesinin tarihi 24 deymiş ama aynı günde saa3 e çatlaltmama igneside verilmişti işte beni yanıltan o oldu bütün emegim boşa gitti ya ona mı yanayım yoksa o anda dr söyledigi hepsi boş dediginde yıkıldıgımamı yoksaa eşimin bidaha umutlanmak istemiyorum yeter bu kadar yıkılmak demesine mi yanayımm

Uploaded with ImageShack.us

dolap bu canlarım bunun bide çalışma dolabu var üstü kapaklı uzun dolaplardan

nurcancım sana sorabilirmiyim acaba bebek odasının takımının dolabını alsan bu dolabı napacaksın?????
bence bunu boyattırabilirsin çokta güzel olur bunun beyazını düşün bebek odası dolaplarından ne farkı varr?
yada şöyle bi öneri daha sana
gidip 2kapaklı bebek odası dolaplı bi mobilya beğenirsin hem fiyatı senin istediğin değerde olur
bu dolabınıda onun renginde boyatırsın ve karşılıklı kullanırsın 2 tane 2 kapılı dolabında olmuş olur...

kizlar gesmisi okuyamadim pek..kim kime dua okumuyo anlamadim ben..biri birinden fatihami istedide..oda okyamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…