ececim nasılsın, geçmiş olsun? söylediler mi kaç yumurtan varmış?
ah negüzel valla komşum benden bi limon alsa geri getiriki bende ondan bişi alırsam geri götiriyim diye bigün yüzüne dedim 1 limonun 1 yumurtanın hesabını tutuyon aklında nasıl insansın dedim dua desem 1 tane bil e okumadılar yardımı geçtim :)))))))))))ben arkadaşa 72000 fatihaya başladım dedim iyi bizde okuyalım dedi hemen benim dememe fırsat bile vermedi bahaneyle abdest alıp dua okumuş oluruz dedi kızıyla birlikte okuyacaklar kızıda 15 yaşında hiç itiraz bile etmedi beni çok sever kardeşine de söyleyecek oldu, bir anda benden çok heveslendi başka bir arkadaşım daha var onada söyleyecem karşılaşınca oda severek okur ikiletmez bile çok şanslıyım arkadaş komşu konusunda bitsin inşallah ayşeyede yetere de yardım ederim tabi benden önce bitirmezlerse
cnm duvarlar beyaz mobilyada beyaz olsun diyodun bordürleride pembeli al yapıştır bence...
cnm ben elimden geldiği kadar sana ve yeterede yardım etmek isterim...euzu besmele ile başlanacak
peki abdestli olunup olunmaması gibi bişi varmı?
nurcişşş kız akıntı bendede çok fazla kızların fatihalarına yardım edeyim diyorum ama senin dediğin gibi çok rahatsız oluyorum
bu hep böyle hamilelik sonuna kadar devam edecekmi?
bu arada ayşenin dediğinide yapabilirsin mobilya boyacısına verip beyazada boyatabilirsin
hem senin dolabın varmış bak bence onu değerlendir bebek odası için tekrardan niye alacaksın onu beyaza boyat derim ben komidin ve yatak alırsın sonrada..
tabi senin fikrin...
canım ne demek işine yarasın yeter bak kısaca şöye
lhş ve fhş hormonlarına bakılarak yumurta rezervi ve kalitesi hakında yorum yapan biliği alan dr artık amh tetkikyle daha kesin konuşabiliiyorlar her tetkikte olduğu gibi kesin değil ama fikir sahibi olammıza yardımcı oluyor bu test sende yaptır mutlaka
canım nasıl geçtiyetercim çok tşkr ederim canım bu bilgiler için okudum ama kafam hiç birini almadı nedemek oldugunu bile anlamadım neyse sonra bidaha okurum çok sagol canımmm allah senden ve bütün arkadaşlardan razı olsun
kız olurmu biz onun teyzeleriyiztabiki alcağız
eşim biraz düzelsin dışarıya çıkmaya başlayalımda
yaaa ben çocuklara bir şeyler yapmaya bayılıyorum oo kıyafetleri görünce tutamıyorum kendimi o yüzden yeğenlerim çok şanslılar
nazemir canım düşünmen yeter gönlü güzel arkadaşlarım benimmmmmmm
çok kötüyüm canım sagolasın agrı olarak degil moral olarak kötüyümm 20 yumurta topladılar ama hepsi boş çıktı ve ben çok yıkıldımm çatlatma ignesini 2 günce vurulmam gerekiyodu bense dün gece vurulmuştum yanlış anlama yüzünden aslında aynı gün çatlamaması içinde igne vermişlerdi karışıklık olmuş
çok kötüyüm canım sagolasın agrı olarak degil moral olarak kötüyümm 20 yumurta topladılar ama hepsi boş çıktı ve ben çok yıkıldımm çatlatma ignesini 2 günce vurulmam gerekiyodu bense dün gece vurulmuştum yanlış anlama yüzünden aslında aynı gün çatlamaması içinde igne vermişlerdi karışıklık olmuş
rica ederim canımmmmmmmtamam canım tşkr ederim
canım nasıl geçti
sağol canımbenim ya ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDNE
Uploaded with ImageShack.us
dolap bu canlarım bunun bide çalışma dolabu var üstü kapaklı uzun dolaplardan
canum bu hastananenin hatasimi? seninmi? anladigim kadariyla hastanenin o zaman tekrar muayenen baslatmalari lazim senii
tarih olarak hastane diyorduk ama eve geldigimde hasta takip kagıdında çatlatma ignesinin tarihi 24 deymiş ama aynı günde saa3 e çatlaltmama igneside verilmişti işte beni yanıltan o oldu bütün emegim boşa gitti ya ona mı yanayım yoksa o anda dr söyledigi hepsi boş dediginde yıkıldıgımamı yoksaa eşimin bidaha umutlanmak istemiyorum yeter bu kadar yıkılmak demesine mi yanayımm[/QUOTE
anladim canim cokkk uzuldum yaa...valla insan bazen diyecek birsey bulamiyo....am aher iste bir hayir vardir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?