bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım kaç tane okudun sen
ne güzel dolap rengini değiştir al sana mis gibi dolap
bilmiyomki heryerini kaplamayı becrememde belki mavi yerleri kaaplasam bebiş doğana kadar idare eder bizi
son ece cnm çok üzüldüm yaaa diyecek bişi bulamıyorum...demekki böylesi hayırlıymış,maşallah yumurtanda çok olmuş ama nasip kısmet işte..

canım bu arada demin unuttum yazmayı akıntı devam ediyo 9 ay ama benimn için iakıntı değil asıl sorun bende iltehap var akıntıp pis geliyo yani normal değil ondan rahat edemiyorum yksa bi sakıncası yok gelen akıntı abdestimizi ozmuyo okuyabilirsin ama benimki bayağı pis antibiotik kullandım dahada beter oldu ((((( benim ilk gebeliğimdede vardı benim bebekler asitli bi akıntı salgılıyolar oda iltehap yapıyo ve yara yapıyo doğum yapınca hemen geçiyo ama doğuma kada pis pis kokuyom ve canım yanıyo

sağol canım allah arzı olsun

canım üzme kendini ne desek boş şimdi biliyorum ama ne olur yıpratma kendini

kızlar şimdi çıkıyorumgelirim yine

canım benim sizin durum kötü değilmişki sadece hata sonucu boş çıkmış normalde ineyi zamanında olsan herşey yolunda gidecekmiş

canim Allahinizniyle benimde 18.000 olacak bugun..cok az kaldi 18.000e tamamlayacam bugun

ece senin yasin kac..yumurta sayin gayet iyiymis...bide haniii transfer olduda tutmadi diye birsey yokki..aksilik olmus sonucta..ama bir iki ay sonra tekrar bastan alabilirsin canim yaaa

cokk guzel bir dolap bence hic degistirme rengini...
ama bu mavi kıs :)))) benim prensesim olacak :))))
bu arada dolabın üstündekiş resimde oğluşumun resmi teyzeleri :))))))) pek görünmüyo ama orda
canım biz tayinci olduğumuz için tayinimiz çıkınca atıcaktım tayin çıkanakadarda yatak odasına koyup ıvır zıvır koyacaktım içine :))))))))))) ama dediğinde mantıklı aslında
kizlar gesmisi okuyamadim pek..kim kime dua okumuyo anlamadim ben..biri birinden fatihami istedide..oda okyamam dedi

canım fatiha dan bahsettikte yeterle benim komşular birtane bile okumuyo dedik nazemirin komşuları sferber olmuş ona yardım için bende dedim yeterde dedi bize kimse yardım etmedi dedikn :))))))

ece senin yasin kac..yumurta sayin gayet iyiymis...bide haniii transfer olduda tutmadi diye birsey yokki..aksilik olmus sonucta..ama bir iki ay sonra tekrar bastan alabilirsin canim yaaa

senin bayağı azmış canım ya dur ben arada okıyayım bari sana banyo yaptığımda ablamada sölim oda arada okusun

senin bayağı azmış canım ya dur ben arada okıyayım bari sana banyo yaptığımda ablamada sölim oda arada okusun

nurcanim sagol yaaa..Alllah razi olsun...artik ne zaman biterse hayatim..sirada bir tedavi olmadigi icin acele etmiyorum cok..ya adetim uzun suruyoya onda baya aksiyo..esim gelincede aksiyo..bole iste ne zaman biterse ..

bu resme bir daha bakayimda oglusunu goreyim ben..

370956]canım ben kızlara durumunu yazmadım kendin anlatmak istersin diyeeeee

canım eğer o karışıklığa bağlıysa merak etme sonrakinde hiç sorun olmadan he rşey iyi güzel devam eder inşşşşşşş üzme kendini demeyeceğim tedavib yarım kalması insanı ne kadr yıpratır iyi bilirim ama yıpratma kendini ne olur canım hayılısı olsun hakkında
[/FO[/QUOTE]

Uploaded with ImageShack.us

dolap bu canlarım bunun bide çalışma dolabu var üstü kapaklı uzun dolaplardan

aaayyyy siniir etti bu site beniiii saçma sapan alıntı yapıyo kafasına göreee
nurcan senin dolap benimkine çok benziyor o kenarlarındaki açık renk bantlar var ya oralar kalsın iç kısımlara uygun desenli kağıt yapıştır süper olur..

ay canim benim yaayakinlastirip baktim cenneteki melege..resim ykin oldugu icinmi oyle senin oglusun kilolumu dogdu yada? tombis bir bebek...ayy valla bi kotu oldum bakarken...Rabbim insallah kizini bagislasin sana sagsalim...

hayırlısı canım ya dediğingibi biter elbet eninde sonunda :))) pek belli olmuyo orda :)))))))

ay sormaaa hakketen site bir tuhaff..bende alinti ile cevap veri tikliyorum kotu icerik bildir aciliyor...anlamadim ya siteyi bugunnn

ya bide benim duayi okumayan 3-4 kisi var..acaba okumayacaklarmi? okumayacaklarsa ben bulurdum birilerini..okuturudm..boylelikle diger arkadaslarada daha erken sira gelmis olurdu

aaayyyy siniir etti bu site beniiii saçma sapan alıntı yapıyo kafasına göreee
nurcan senin dolap benimkine çok benziyor o kenarlarındaki açık renk bantlar var ya oralar kalsın iç kısımlara uygun desenli kağıt yapıştır süper olur..[/QUOTE]
evet canım öle yapayım doğupda odasını alanakadar idare eder bizi
ay canim benim yaayakinlastirip baktim cenneteki melege..resim ykin oldugu icinmi oyle senin oglusun kilolumu dogdu yada? tombis bir bebek...ayy valla bi kotu oldum bakarken...Rabbim insallah kizini bagislasin sana sagsalim...

canııııııııııım oğluşum 3.600 dü kilosu topacgibiydi maaşallah :))))))) amin inşallah kzıım sağ sağlim gelecek teyzesi :))))))))

ya bide benim duayi okumayan 3-4 kisi var..acaba okumayacaklarmi? okumayacaklarsa ben bulurdum birilerini..okuturudm..boylelikle diger arkadaslarada daha erken sira gelmis olurdu

yok canım şuanlık tek ulaşamadığım halev ama oda hafta sonu giremiyorya ondan yoksa okuyor arkadaşlar herkeze ulaştım şimdilik şükür pazartesi haer gelir herkezden haftasonu olduğu için herkez haber veremiyor bende bugün bannyoyapıp okıcam akşam zaten (((((((( temiz temiz

evet canım öle yapayım doğupda odasını alanakadar idare eder bizi

canııııııııııım oğluşum 3.600 dü kilosu topacgibiydi maaşallah :))))))) amin inşallah kzıım sağ sağlim gelecek teyzesi :))))))))[/QUOTE]

ay canim benim yaa masallah onaa....aminn canim...insallah kizin sag salim gelecek...kiii cok inaniyorum olumszuluk olmayacagina..dualar koruyor onuu bu arada martta bitti ..mayisa birsey kalmadi:))))

aa nurcanim kizz ben senin icin demedimm skain alinma haa..yoksa senin okuyacagini biliyorum adim giobi eminim..hatta senin okumadiginida simdi fakrettim bakip listeye..senden suphem yok hayatim benim.....

Allah razi olsun tum okuyan arkadaslardannn...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe----------------------------okudu
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir-----------------------okudu
ceylin---------------------------okudu
pembe_86
herzaman_seninle------------okudu
hilbay
tweety25----------------------okudu
derin--------------------------okudu
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet

ay canim benim yaa masallah onaa....aminn canim...insallah kizin sag salim gelecek...kiii cok inaniyorum olumszuluk olmayacagina..dualar koruyor onuu bu arada martta bitti ..mayisa birsey kalmadi:))))[/QUOTE]
ay evet yaaaa bişi kalmadı ama zor geçiyo günler 30 haftama girdim az kaldı en geç zatmaları bile oynatsalar 7.5 haftam var :b

yok csnım :))))))))) bişi olmaz ben anladım öle yazdım sadece u arada sende okumamış gözüküyon ha ha

canlarım ben çıkayım birazdan benimki acıktımlara başlar yemek yapayımda yesin :)))))))))))öpücüklergörüşürüz gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…