bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay canim benim yaa masallah onaa....aminn canim...insallah kizin sag salim gelecek...kiii cok inaniyorum olumszuluk olmayacagina..dualar koruyor onuu bu arada martta bitti ..mayisa birsey kalmadi:))))
ay evet yaaaa bişi kalmadı ama zor geçiyo günler 30 haftama girdim az kaldı en geç zatmaları bile oynatsalar 7.5 haftam var :b

yok csnım :))))))))) bişi olmaz ben anladım öle yazdım sadece u arada sende okumamış gözüküyon ha ha[/QUOTE]

:)))) dimiii...ben ben dahil 6 tane aldimya..butun arkadaslarim bitiigi zaman yazacam..su anda 3 tane bitti bizimde..3 tane daha var..onlardan haber bekliyorum...biri adetliydi..digerinide bitirince soyle demistim...bakalim henuz cevap gelmedi...

Son düzenleme:
:)))) dimiii...ben ben dahil 6 tane aldimya..butun arkadaslarim bitiigi zaman yazacam..su anda 3 tane bitti bizimde..3 tane daha var..onlardan haber bekliyorum...biri adetliydi..digerinide bitirince soyle demistim...bakalim henuz cevap gelmedi...

tamam hayatım okununca yazarsın bana benzaten bugün kesin okurum bıcıbıcı yapacam eşim badanayı bitirdi yemekten sonra bi toparlarım odayı sonra direk bıcı bıcı :))))))))))

Son düzenleme:
kızlar çay yaptımm burum birlikte içelimmmmb:68

Son düzenleme:
yetercim banada öyle geldi ama zorlayamadım valla bide en sor bakalım sana ne diyecek

ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84: ne dönüyor bu topikteee bakemmm canınıza okyacağım sizin bizim haberimiz yokken neler oliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hezaman seninle çokmu tehtitvari oldu kızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…