naporsunnnnnnnnnnnnnnn şekerrrrrrr
iyiyim canım allaha şükür bugün dr dan iyi haberi alında daha iyi oldum tedavim yarım kaldı ama olsun inşallah 2 sinde rabbim nasip eder
canım pembenin net nedense k.k ne bağlanmıyo msn yada faceden konuşuyom bende iyi şükür ama buraya giremeyince üzülüyor tabi :))))))))
yuvan haaaa güzelmiş bu
ya hala devam ediyo demek o sorun...bendede bi donem olmustu..hotmaili acmiyodu..format attim mecburen
canım pembenin net nedense k.k ne bağlanmıyo msn yada faceden konuşuyom bende iyi şükür ama buraya giremeyince üzülüyor tabi :))))))))
canım bendede olmuştu ben kazene mesaj attım o düzeltti nasıl yaptı bilmiyorum ama
o kim kııııı nasıl atacak kiiiiiiii
kk nin sahibiiiiiiii
ana sayfada ismi var kazen diye ben kk giriyordum ama topklere giremiyordumm mesaj attım sorunu yazdım oda halletti
canım bu arada demin sordum ama görmedin sende arkadaşlarının hepside bitirdi diymi duayı eksik yok hiç dimi
kk nin sahibiiiiiiii
ana sayfada ismi var kazen diye ben kk giriyordum ama topklere giremiyordumm mesaj attım sorunu yazdım oda halletti
tamam canımcanim 3 arkadasima simdi tekrar mail attim...biri adetliydi o yuzden ertelenmisti...digeride ablasi ve kendi okuyacakti...cevaplari bekliyorum..adetli olan mutlaka okurda;( bu firdos zaten topikten tanidigim; hattao zaman demisti cok acele ise esim okusun diye..yani firdostan suphem yok o kesinlikle okur.. digeride kesin okuyacam demisti..bir kac gun icinde haber verirler mutlaka...
kazen sitenin sahibi bir erkek:)))
tamam canım
ya onun bebişler nasıl önceden geliyodu siteye artık girmiyo
hadi ya bu sitenin sahibi erkekmi ha ha :)
nurcanimmmmm ..msallah bir tatli ogluslari var.. ay parcasi yaRabbim nazarlardan korusun ve ona bagislasin evlatlarini..
:)))))))) bende cok sasirmistim..hatat tuip bebek bolumunde yazilari var..kendiside tup bebek yoluyla bebis sahibi oldu..cok guzel yazmisti orada..okumustum bende
kazen sitenin sahibi bir erkek:)))
ben hiç bilmiyodum ya desekte düzltse şu pembenin sıkıntısını nasıl mesaz atcam sen biliyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?