bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız nereye gideceksinnnnnnnnnnnnn
nurcannnnnnnnn kızzzzzz döverimseniiii biz hamiş olcakmışızda hanımefendi içi rahat gidecekmiş yok öyle şimdi tedvailerimizi konuştuğumuz topikte inşşşş bebişlerimizin gelişimi konuşacağız
kız demmeki dr anlamadı senin hamiş olduğunuuuuuu

canım yaaaaa özlüyoruz seniiiiii

rabbim bebk bekleyen tedvide olan olmayan herkesinnnn yüzüne baksın yüzünü glüdürüsün inşşşş

:84:yaaaa üüüffff adet olcaaaam çoook sıkıntılıyıııım üüüfff... sağlam bi dayak istiyo canım :)))

:84:yaaaa üüüffff adet olcaaaam çoook sıkıntılıyıııım üüüfff... sağlam bi dayak istiyo canım :)))

kız bak akllı ol adet olacaksnki bebişin yeri temizlensinnn bebiş gelecekkkkkk inşşşş ona göreeeeeeeee sen artık 2. plandasınnnn 1. lik her zaman yeğenişiminnnnnnnn

sağol canım :))))))))))))sende çok iyisin bende ilk ayşe sen sonrada yeteri tanıdım aslında yeterle topiclerde konuşuyoduk ama tanımıyodum böle ay bende hepinizi seviyorum
ben 21 okıyım ya test güüne kadar ayşeyede asuyada okıyım Allah duanı kabul etsin canım
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabahların sultanı yeter günaydın
canım temelli gitmeyecemdoğuma gidecem :))))))))))) nere gidim ayrılamıyozki burdan bebiş olunca daha az gşrerim ama genede girerim yani ha ha eğer bikaçınız bile ben doğuma girene kadar hamiş kalırsa daha bi umutla giderim doğuma

ha ha anlamıyoyolar ya valla :))))))))) kilolu sanıyolar geenlde şişko insanlar son aya kadar hamiş gibi durmuyor :)))))))))
canım yaaaaa özlüyoruz seniiiiii

rabbim bebk bekleyen tedvide olan olmayan herkesinnnn yüzüne baksın yüzünü glüdürüsün inşşşş
ceylin gecelerin kuşu :))))))))

ben dövecektim seni ama gelemedin istanbula gelseydin hazırlamıştım merdaneyi

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover-----------------okudu
son_ece----yerine---------okundu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
ceylin---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay----yerine--------------okundu
tweety25-----yerine----------okundu
nazemir
pembe_86-------------------okudu
derin
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu

hilbay
twety25
son ece
sizleri duayı okudu yazdım fazladan okuyan çıktı bu seferlik siz okumayın bidahaki arkadaşa okursunuz canlar

Son düzenleme:
kız bak akllı ol adet olacaksnki bebişin yeri temizlensinnn bebiş gelecekkkkkk inşşşş ona göreeeeeeeee sen artık 2. plandasınnnn 1. lik her zaman yeğenişiminnnnnnnn

sıpaya bak yaaa daha gelmeden hayatımın içine etti (( bi gelsin heryerini ısırıcam.. tabi gelirse

sabahların sultanı haaaaaaaahavya girdim kızzzzzzzzz
gitme zaten bebğim duacı başımız bizimmmmmmmmmm hemide biz yeğenimizi özlerizzzzzzzzz

sıpaya bak yaaa daha gelmeden hayatımın içine etti (( bi gelsin heryerini ısırıcam.. tabi gelirse

anammmmmm sen gelmeyecek diye ağlamıyorsun tahtın salanıyor ya ona ağlıyorsunnnnnnn
gelecek allahın izni ile canımmmmmmmmmmmm

Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....

sabahların sultanı haaaaaaaahavya girdim kızzzzzzzzz
gitme zaten bebğim duacı başımız bizimmmmmmmmmm hemide biz yeğenimizi özlerizzzzzzzzz

yok canımya gidermiyim hepiniz doğurun öle gidecem bu topicden liste yaptım zaten doğurmasını beklediğim karıları ha h a:))))))))) ebelik yapacam sanki liste tutuyom :b

canım olurmu öle şey hepimiz burda birbirimize rahatsızlıklarından ötürü dua ediyoruz sen hiç takma sadece arkadaşın hastalığına tabiki üzüldük ama özür dileyecek bi konu yok rahat ol tabiki birbirimiz için dua ememiz çok güzel iyi düşünmüşsün arkadaşın için böle birşey düşünmen güzel :)))

sevgili arkadaşım boncuk arkadaşımızın durumuna üzüldük çünki cok zor bir şey yaşıyor ama bu senle ilğili değil bence( özür dilemen incelik ama)özür dilemeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum hatta sen bize yazmasaydın böyle bir şeyden haberimiz olmaycatı biz sana teşekür ederiz burada kk de olan ve sorunu olan bir arkadaştan bizi haberdar ettiğin için
inşşşşş dualrımız karşılığını bular ve boncuk arkadaşımız sağlığına kavuşur
ara sıra bizlere haber verirsen boncuk arkadaşımızda seviniriz

Ilginiz icin tesekkür ederim kizlar arkadasimiz hakkindaki gelismeleri sizinle paylasacam ve insaAllah sizlere birgün arkadasimiz ve bebegi cok saglikli diye müjdeler verecem Rabbimin izni ile.....

Ilginiz icin tesekkür ederim kizlar arkadasimiz hakkindaki gelismeleri sizinle paylasacam ve insaAllah sizlere birgün arkadasimiz ve bebegi cok saglikli diye müjdeler verecem Rabbimin izni ile.....

allah razı olsun senden
canım inşşşşş birde bocuk arkadaşımız girdiği topikler nereler acaba yaaaaaaaa bende takip etmek isterimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…