beni sevmiyomusun
ah canlarım ya Allahım hepinize nasip etsede bende içim huzur dolu ayrılsam şu topicden
:))))))))) sene pek normal bi hatun değilsin olsun okadar gariplik he h e :)))))))) herşeyin ter senin
ha ha yeter ayşe ile benim koca göbişli olmamız için bebeğe ihtiyaç yok kız siz kendinizle karıştırıyonuz siz asıl koca gobişli olcanız biz sadece bi 10 kilo daha almış gibi gözüküyoz ha ha ayşede benimgibi olcak herlez şişman sancak hamiş olduğunu anlamıcaklar :))))) sağlık ocağında doktor bile anlamadı :)))))
hadi birlikte dövelim ben çok kavgacıyımdır he
canım ozaman ben bir iki kişininkini okundu yazayım okumasınlar
canım hep duacınım ama bugece özellikle edicem tabi yarında inşallah yavruna kavuşursun bende ayetel kürsü okurum hergün test gününe kadar sanırım 21 tane okunuyordu inşallah bebişin gelir
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bende okıyım ya ama sen kaç okuyın ben 21 biliyom
aaaaaaaaa ben görmedim resmini okadarda merak ediyom nerde var sitedemi
ha ha h ah akı aman allah korusun karının bi sıpası var zaten kocasıylada araası berbat kocasının üniversteli metresi var :))))))))))) hamiş felan kalır karı he h eh e
canım ya ananas herkeze yaramıyo lanı sulandırıyoya ama kabak çekirdeği ve antep fıstığını bend ehergün bol bol yedim
canım yaaaaa özlüyoruz seniiiiiiiyigeceler kızlar nabersiniz,
ben yorgunum biraz kayınvalideyi dra götürdüm sabah 9 dan 4e kadar hastanede uğraştık durduk şimdide bir duş aldım namazı kılmadan kızlara bir bakayım dedim
nurcancım nazemirin meryem suresini okudum inşallah ona hayırlı gelir
tez zamanda dileklerine kavuşur hayırlısıyla
rabbim yardımcın olsun asuman inşallah bu son seferdir
rabbim inşallah bebişini sana bu kez bağışlar dualarıma senide kattım canım
ayşecim hayırlı olsun canım tekrar cısslar başlamış,rabbim hayırlısıyla bu sefer sonuna kadar gitmek nasip etsin son dediysem 9ay 10 gün sonunda inşallah küçük bıcırık tatlış bir bebişin olur
canı gönülden söylüyorum canım, bu sefer inşallah olacak
:)))) siz ilk tanidiklarimdansiniz nurcanim..burda cok iyi insanlar tanidim...gercekten hepinizi cok iyisiniz..pearin resmini facede gordum..
ben 13 ayetel kursu okuyorum hergun asu icin...ole niyet ettim en bastan beri onauyuyorum..bugun 2 deya transferi; tam 2 de okuyacam bende...insallah tutunur bebisi ona..insallah hic birakmaz onu..
kizlar su anda sitede olan; bu topige yazan veya yazmayan; bugun arkadasimiizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden...
:84:yaaaa üüüffff adet olcaaaam çoook sıkıntılıyıııım üüüfff... sağlam bi dayak istiyo canım :)))
sağol canım :))))))))))))sende çok iyisin bende ilk ayşe sen sonrada yeteri tanıdım aslında yeterle topiclerde konuşuyoduk ama tanımıyodum böle ay bende hepinizi seviyorum:)))) siz ilk tanidiklarimdansiniz nurcanim..burda cok iyi insanlar tanidim...gercekten hepinizi cok iyisiniz..pearin resmini facede gordum..
ben 13 ayetel kursu okuyorum hergun asu icin...ole niyet ettim en bastan beri onauyuyorum..bugun 2 deya transferi; tam 2 de okuyacam bende...insallah tutunur bebisi ona..insallah hic birakmaz onu..
kizlar su anda sitede olan; bu topige yazan veya yazmayan; bugun arkadasimiizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden...
sabahların sultanı yetergünaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım temelli gitmeyecemdoğuma gidecem :))))))))))) nere gidim ayrılamıyozki burdan bebiş olunca daha az gşrerim ama genede girerim yani ha ha eğer bikaçınız bile ben doğuma girene kadar hamiş kalırsa daha bi umutla giderim doğuma
kız nereye gideceksinnnnnnnnnnnnn
nurcannnnnnnnn kızzzzzz döverimseniiiibiz hamiş olcakmışızda hanımefendi içi rahat gidecekmiş yok öyle şimdi tedvailerimizi konuştuğumuz topikte inşşşş bebişlerimizin gelişimi konuşacağız
kız demmeki dr anlamadı senin hamiş olduğunuuuuuu
ceylin gecelerin kuşu :))))))))canım yaaaaa özlüyoruz seniiiiii
rabbim bebk bekleyen tedvide olan olmayan herkesinnnn yüzüne baksın yüzünü glüdürüsün inşşşş
:84:yaaaa üüüffff adet olcaaaam çoook sıkıntılıyıııım üüüfff... sağlam bi dayak istiyo canım :)))
kız bak akllı ol adet olacaksnki bebişin yeri temizlensinnnbebiş gelecekkkkkk inşşşş ona göreeeeeeeee sen artık 2. plandasınnnn 1. lik her zaman yeğenişiminnnnnnnn
sağol canım :))))))))))))sende çok iyisin bende ilk ayşe sen sonrada yeteri tanıdım aslında yeterle topiclerde konuşuyoduk ama tanımıyodum böle ay bende hepinizi seviyorum
ben 21 okıyım ya test güüne kadar ayşeyede asuyada okıyım Allah duanı kabul etsin canım
sabahların sultanı yetergünaydın
canım temelli gitmeyecemdoğuma gidecem :))))))))))) nere gidim ayrılamıyozki burdan bebiş olunca daha az gşrerim ama genede girerim yani ha ha eğer bikaçınız bile ben doğuma girene kadar hamiş kalırsa daha bi umutla giderim doğuma
ha ha anlamıyoyolar ya valla :))))))))) kilolu sanıyolar geenlde şişko insanlar son aya kadar hamiş gibi durmuyor :)))))))))
ceylin gecelerin kuşu :))))))))
ben dövecektim seni ama gelemedin istanbula gelseydin hazırlamıştım merdaneyi
sıpaya bak yaaa daha gelmeden hayatımın içine etti(( bi gelsin heryerini ısırıcam.. tabi gelirse
sıpaya bak yaaa daha gelmeden hayatımın içine etti(( bi gelsin heryerini ısırıcam.. tabi gelirse
sabahların sultanı haaaaaaaahavya girdim kızzzzzzzzz
gitme zaten bebğim duacı başımız bizimmmmmmmmmm hemide biz yeğenimizi özlerizzzzzzzzz
Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....
Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....
evet evet bizi doğurtacak birine ihtiyaç varyok canımya gidermiyim hepiniz doğurun öle gidecem bu topicden liste yaptım zaten doğurmasını beklediğim karıları ha h a:))))))))) ebelik yapacam sanki liste tutuyom :b
tünaydın hatunlar diyorum ve kaçıyorummmm
akşama görüşürüz
Ilginiz icin tesekkür ederim kizlar arkadasimiz hakkindaki gelismeleri sizinle paylasacam ve insaAllah sizlere birgün arkadasimiz ve bebegi cok saglikli diye müjdeler verecem Rabbimin izni ile.....
evet evet bizi doğurtacak birine ihtiyaç var
nereye gidiyorsunnnnnnnnnn
Ilginiz icin tesekkür ederim kizlar arkadasimiz hakkindaki gelismeleri sizinle paylasacam ve insaAllah sizlere birgün arkadasimiz ve bebegi cok saglikli diye müjdeler verecem Rabbimin izni ile.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?