kız ben burdayımmmmmmmmmmmm:26::26::26::26:
beni herkesten saymıyormusun sennnnnnnnnnnnnnn
selam kizlarrr..kizzz ayseeee sende baslamayi istiyon istiyon..sonra basliyon bunalima giriyon:)))))) canim icini rahat tuttt..insallah hersey guzel olacak..ya coks evdigim iki arkadsimdan biri transferi olacak (asunun) biride tedavioye basliyo sen...gercekten cok sevincliyim...insallah ikinizinde tutar..ben ilk sizi tanidim sonra asuyu..ama asuyuda cokk sevdim...inanin dualarim sizinle..gece gunduz dua ediyorum..asunun transferina kadar hergun 13 ayetele kursi okuyacamd emistim okuyorumda; seninde transfer gunun belli olsun hayatim senin icinde okuyacam..insalllah ama insallahhhh anne olmak hepimize nasip olur.....
altta ismin yazmıyordu onun için neden saymayayım:87:
kız ben anlamıyorum buradayım ama ismim görünmüyormuşşşşnasıl iş bu bilmiyorum kiiii
eeeeeeeeeeeeeeeee analat bakalım neler yaptın bu günnnn
Arkadaşlar, yarın saat 2 de transferim gerçeleşek Allah'ın izniyle... Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen... Yarın bitosumu annesine verecekler artık...Dilerim beni sever sıkı tutunur bebeğim bana...Rabbim hepimize yavrularımızı nasip etsin inşallah.....
canımm rabbim gönlünden geçeni yaşamayı nasip etsinArkadaşlar, yarın saat 2 de transferim gerçeleşek Allah'ın izniyle... Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen... Yarın bitosumu annesine verecekler artık...Dilerim beni sever sıkı tutunur bebeğim bana...Rabbim hepimize yavrularımızı nasip etsin inşallah.....
başka topikdeydin heralde bende oyun oynayayım dedim ben bugün elbise almıştım geçen gün onu değiştirmeye gittim eve geldim iş yaptım biraz msn de kardeşlerimle konuştum kk ye geldim herkes dağıldı işte böyle sende misafirlerle uğraşıyorsun maşallah bizleride ihmal etmiyorsun
Canım sağol Allah razı olsun ne kadar iyisin.Bana ettiğin dualar sende karşılık bulsun inşallah. Hiç daha fazla aramadan bebeğin sana hayırla gelsin inşallah... Ben de sizleri çok seviyorum.. Dualarımda sizlerede yer verdim Rabbim kabul eder inşallah. Dualarınıza olumlu hislerinize en çok şimdi ihtiyacım var... Dilerim sizlere güzel haberler vermek nasip olur...
amin canım inşallah tutunacak sana, sen hep iyi şeyler düşün moralini bozma temizliğide bitirdin heralde ohh mis gibi bebeğini bekle artık
canımm rabbim gönlünden geçeni yaşamayı nasip etsininşşşşş
yarın herşey yolunda gitsinnnnnnbebişin al ve dön
tek git çift dön inşşşşş
sana sımsıkı tutunsun kök salsın ve 9 ay bırakmasın seni inşşşşşşşşşşşş doğrudaevini b...k götürsün diyordu ya nurcan işte öyle ol inşşşşşşşş
ne yapayım canım sizlerle konuşmakiyi geliyorrrr kafa dağıtıyorummmmm
canim benimmmmmm...yarin saat 2 de insallah bebisin kavusacak sana...ayetel kursuyu tam saat yarin 2 de okuyayim bende o zaman..annelik her kadina muhakkak cok yakisir..ama inanki sana cok yakistiriyoum asucum..resmini ilk gorudgumde " kesinlikle annelik cok yakisacak" diye gecirdim aklimdan...inaniyorum bebisin sana tutunacak..inaniyorummm bebisin bu sefer annesine gelecek..dualarim seninle canim benim...buraya hamisim diye yazdigim gunnn cok ama cok sevincem ve sevinecez hep birlikte insallah....
Sağolun arkadaşlar hepimize nasip olur yavrularımız inşallah....
Arkadaşlar, yarın saat 2 de transferim gerçeleşek Allah'ın izniyle... Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen... Yarın bitosumu annesine verecekler artık...Dilerim beni sever sıkı tutunur bebeğim bana...Rabbim hepimize yavrularımızı nasip etsin inşallah.....
nurcan kız misafirine elmalı turtada ikram etseydin...
beni sevmiyomusunselam kizlarrr..kizzz ayseeee sende baslamayi istiyon istiyon..sonra basliyon bunalima giriyon:)))))) canim icini rahat tuttt..insallah hersey guzel olacak..ya coks evdigim iki arkadsimdan biri transferi olacak (asunun) biride tedavioye basliyo sen...gercekten cok sevincliyim...insallah ikinizinde tutar..ben ilk sizi tanidim sonra asuyu..ama asuyuda cokk sevdim...inanin dualarim sizinle..gece gunduz dua ediyorum..asunun transferina kadar hergun 13 ayetele kursi okuyacamd emistim okuyorumda; seninde transfer gunun belli olsun hayatim senin icinde okuyacam..insalllah ama insallahhhh anne olmak hepimize nasip olur.....
:))))))))) sene pek normal bi hatun değilsin olsun okadar gariplik he h e :)))))))) herşeyin ter seninBen de tıkınıyodum da cevap yazamadım :))) Tamam canım sana iyi akşamlar, dediğin gibi adet olcam ya ondan dellendim geçer...
Benim doktor cins ya iğneler de cins hem göbekten var hem totodan..
ahhh canııım Allah razı olsun Allah sana tedaviye gerek kalmadan versin inşallah...
ha ha yeter ayşe ile benim koca göbişli olmamız için bebeğe ihtiyaç yok kız siz kendinizle karıştırıyonuz siz asıl koca gobişli olcanız biz sadece bi 10 kilo daha almış gibi gözüküyoz ha ha ayşede benimgibi olcak herlez şişman sancak hamiş olduğunu anlamıcaklar :))))) sağlık ocağında doktor bile anlamadı :)))))kızlar bu gün yine gelen giden işler derken gelemdimmm
ayşeeeeeeeeeeee kız ne öyle hevesim yok falann
hevesinde olcak isteğinde olcakkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o sıpada sana gelsinnnnnnnnnnnnnnn bak senden bu tedavide tek bir olmsuz şey duymayacağımmmmmmmm beişin gelecek hemide iki tane birdennnnnnnnnn sende göreceksinnnnnnnn koca göbüşlü oluncaaa
hadi birlikte dövelim ben çok kavgacıyımdır hehoşgeldin şekeriiim...
ya anacım napayım geçen sefer binbir heves başladım, gün saydım saat bile saydım iğne olmak için ama kist oldu ya işte şimdi korkuyorum... doktor da sinir o çok sıradışı bir durum onu aklına getirip de canını sıkma dedi döndü kıçını gittiii.. ayyy var ya nasıl gıcığım şurdan gazı alsam bi koşu gider döver dönerim adamı
canım ozaman ben bir iki kişininkini okundu yazayım okumasınlarkardeşim 3 arkadaşına daha söylemiş okuyacaklarmış bende bugün öğrendim nasıl ayarlayacaz 2 güne kadar okuyamayacak varsa söylesinler onlardan düşeriz olmazsa diğer arkadaşa geçeriz hemen
canım hep duacınım ama bugece özellikle edicem tabi yarında inşallah yavruna kavuşursun bende ayetel kürsü okurum hergün test gününe kadar sanırım 21 tane okunuyordu inşallah bebişin gelirCanım sağol Allah razı olsun ne kadar iyisin.Bana ettiğin dualar sende karşılık bulsun inşallah. Hiç daha fazla aramadan bebeğin sana hayırla gelsin inşallah... Ben de sizleri çok seviyorum.. Dualarımda sizlerede yer verdim Rabbim kabul eder inşallah. Dualarınıza olumlu hislerinize en çok şimdi ihtiyacım var... Dilerim sizlere güzel haberler vermek nasip olur...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinArkadaşlar, yarın saat 2 de transferim gerçeleşek Allah'ın izniyle... Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen... Yarın bitosumu annesine verecekler artık...Dilerim beni sever sıkı tutunur bebeğim bana...Rabbim hepimize yavrularımızı nasip etsin inşallah.....
bende okıyım ya ama sen kaç okuyın ben 21 biliyomcanim benimmmmmm...yarin saat 2 de insallah bebisin kavusacak sana...ayetel kursuyu tam saat yarin 2 de okuyayim bende o zaman..annelik her kadina muhakkak cok yakisir..ama inanki sana cok yakistiriyoum asucum..resmini ilk gorudgumde " kesinlikle annelik cok yakisacak" diye gecirdim aklimdan...inaniyorum bebisin sana tutunacak..inaniyorummm bebisin bu sefer annesine gelecek..dualarim seninle canim benim...buraya hamisim diye yazdigim gunnn cok ama cok sevincem ve sevinecez hep birlikte insallah....
ha ha h ah akı aman allah korusun karının bi sıpası var zaten kocasıylada araası berbat kocasının üniversteli metresi var :))))))))))) hamiş felan kalır karı he h eh enurcan kız misafirine elmalı turtada ikram etseydin...
cnm hadi hayırlı transferler diliyorum sana bol bol dua et hiç boş kalmasın dilin
ben çok iyi hatırlıyorum kıyafetlerimi giymeden bisürü giyinirken bi sürü odada beklerken bi sürü transfer için yattığım da transfer edilriken dr bak artık seninleler dediğinde çıktıktan sonra odaya giderken hep dilimdeydi ayetel kürsi
yer gök dua cnm
bende yarın senin için dua edicem inş bebişin seninle olmayı seçer ve seni hiç bırakmaz cnm,
benim sana tavsiyem kabak çekirdeği ve ananas yemen ben ilkinde yapmadım tutunmadı sonra bunları yedim çok şükür benimle meleğim..sadece bi tavsiye
rabbim yardımcın olsun asuman inşallah bu son seferdirArkadaşlar, yarın saat 2 de transferim gerçeleşek Allah'ın izniyle... Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen... Yarın bitosumu annesine verecekler artık...Dilerim beni sever sıkı tutunur bebeğim bana...Rabbim hepimize yavrularımızı nasip etsin inşallah.....
geldim yine bir torba ilaç verdi gönderdi.. cuma başlıycam iğneleri yapmaya duruma göre 12 veya 14 gün sürecek.. nedense bu sefer hiiiiç hevesim yok... doktor da gözüme iyice bir sevimsiz sinir gözüktü.. galiba regl olucam ondan delirdim...
iyigeceler kızlar nabersiniz,
ben yorgunum biraz kayınvalideyi dra götürdüm sabah 9 dan 4e kadar hastanede uğraştık durduk şimdide bir duş aldım namazı kılmadan kızlara bir bakayım dedim
nurcancım nazemirin meryem suresini okudum inşallah ona hayırlı gelir
tez zamanda dileklerine kavuşur hayırlısıyla
rabbim yardımcın olsun asuman inşallah bu son seferdir
rabbim inşallah bebişini sana bu kez bağışlar dualarıma senide kattım canım[/
ayşecim hayırlı olsun canım tekrar cısslar başlamış,rabbim hayırlısıyla bu sefer sonuna kadar gitmek nasip etsin son dediysem 9ay 10 gün sonunda inşallah küçük bıcırık tatlış bir bebişin olur
canı gönülden söylüyorum canım, bu sefer inşallah olacak
beni sevmiyomusun
ah canlarım ya Allahım hepinize nasip etsede bende içim huzur dolu ayrılsam şu topicden
:))))))))) sene pek normal bi hatun değilsin olsun okadar gariplik he h e :)))))))) herşeyin ter senin
ha ha yeter ayşe ile benim koca göbişli olmamız için bebeğe ihtiyaç yok kız siz kendinizle karıştırıyonuz siz asıl koca gobişli olcanız biz sadece bi 10 kilo daha almış gibi gözüküyoz ha ha ayşede benimgibi olcak herlez şişman sancak hamiş olduğunu anlamıcaklar :))))) sağlık ocağında doktor bile anlamadı :)))))
hadi birlikte dövelim ben çok kavgacıyımdır he
canım ozaman ben bir iki kişininkini okundu yazayım okumasınlar
canım hep duacınım ama bugece özellikle edicem tabi yarında inşallah yavruna kavuşursun bende ayetel kürsü okurum hergün test gününe kadar sanırım 21 tane okunuyordu inşallah bebişin gelir
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bende okıyım ya ama sen kaç okuyın ben 21 biliyom
aaaaaaaaa ben görmedim resmini okadarda merak ediyom nerde var sitedemi
ha ha h ah akı aman allah korusun karının bi sıpası var zaten kocasıylada araası berbat kocasının üniversteli metresi var :))))))))))) hamiş felan kalır karı he h eh e
canım ya ananas herkeze yaramıyo lanı sulandırıyoya ama kabak çekirdeği ve antep fıstığını bend ehergün bol bol yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?