bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Canım sağol Allah razı olsun ne kadar iyisin.Bana ettiğin dualar sende karşılık bulsun inşallah. Hiç daha fazla aramadan bebeğin sana hayırla gelsin inşallah... Ben de sizleri çok seviyorum.. Dualarımda sizlerede yer verdim Rabbim kabul eder inşallah. Dualarınıza olumlu hislerinize en çok şimdi ihtiyacım var... Dilerim sizlere güzel haberler vermek nasip olur...

altta ismin yazmıyordu onun için neden saymayayım:87:

kız ben anlamıyorum buradayım ama ismim görünmüyormuşşşş nasıl iş bu bilmiyorum kiiii
eeeeeeeeeeeeeeeee analat bakalım neler yaptın bu günnnn

Arkadaşlar, yarın saat 2 de transferim gerçeleşek Allah'ın izniyle... Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen... Yarın bitosumu annesine verecekler artık... Dilerim beni sever sıkı tutunur bebeğim bana...Rabbim hepimize yavrularımızı nasip etsin inşallah.....

kız ben anlamıyorum buradayım ama ismim görünmüyormuşşşş nasıl iş bu bilmiyorum kiiii
eeeeeeeeeeeeeeeee analat bakalım neler yaptın bu günnnn

başka topikdeydin heralde bende oyun oynayayım dedim ben bugün elbise almıştım geçen gün onu değiştirmeye gittim eve geldim iş yaptım biraz msn de kardeşlerimle konuştum kk ye geldim herkes dağıldı işte böyle sende misafirlerle uğraşıyorsun maşallah bizleride ihmal etmiyorsun

amin canım inşallah tutunacak sana, sen hep iyi şeyler düşün moralini bozma temizliğide bitirdin heralde ohh mis gibi bebeğini bekle artık

canımm rabbim gönlünden geçeni yaşamayı nasip etsin inşşşşş
yarın herşey yolunda gitsinnnnnn bebişin al ve dön
tek git çift dön inşşşşş
sana sımsıkı tutunsun kök salsın ve 9 ay bırakmasın seni inşşşşşşşşşşşş doğruda evini b...k götürsün diyordu ya nurcan işte öyle ol inşşşşşşşş

ne yapayım canım sizlerle konuşmak iyi geliyorrrr kafa dağıtıyorummmmm

canim benimmmmmm...yarin saat 2 de insallah bebisin kavusacak sana...ayetel kursuyu tam saat yarin 2 de okuyayim bende o zaman..annelik her kadina muhakkak cok yakisir..ama inanki sana cok yakistiriyoum asucum..resmini ilk gorudgumde " kesinlikle annelik cok yakisacak" diye gecirdim aklimdan...inaniyorum bebisin sana tutunacak..inaniyorummm bebisin bu sefer annesine gelecek..dualarim seninle canim benim...buraya hamisim diye yazdigim gunnn cok ama cok sevincem ve sevinecez hep birlikte insallah....

nazemir camimmm oyle ama cok guzel ve iyi bir kalbin var senin... nasilsin hayatim? sen ne zaman doktora gidiyosun canim benim

amin canım inşallah tutunacak sana, sen hep iyi şeyler düşün moralini bozma temizliğide bitirdin heralde ohh mis gibi bebeğini bekle artık

Sağolun arkadaşlar hepimize nasip olur yavrularımız inşallah....

cnm hadi hayırlı transferler diliyorum sana bol bol dua et hiç boş kalmasın dilin
ben çok iyi hatırlıyorum kıyafetlerimi giymeden bisürü giyinirken bi sürü odada beklerken bi sürü transfer için yattığım da transfer edilriken dr bak artık seninleler dediğinde çıktıktan sonra odaya giderken hep dilimdeydi ayetel kürsi
yer gök dua cnm
bende yarın senin için dua edicem inş bebişin seninle olmayı seçer ve seni hiç bırakmaz cnm,
benim sana tavsiyem kabak çekirdeği ve ananas yemen ben ilkinde yapmadım tutunmadı sonra bunları yedim çok şükür benimle meleğim..sadece bi tavsiye

beni sevmiyomusun

ah canlarım ya Allahım hepinize nasip etsede bende içim huzur dolu ayrılsam şu topicden
:))))))))) sene pek normal bi hatun değilsin olsun okadar gariplik he h e :)))))))) herşeyin ter senin
ha ha yeter ayşe ile benim koca göbişli olmamız için bebeğe ihtiyaç yok kız siz kendinizle karıştırıyonuz siz asıl koca gobişli olcanız biz sadece bi 10 kilo daha almış gibi gözüküyoz ha ha ayşede benimgibi olcak herlez şişman sancak hamiş olduğunu anlamıcaklar :))))) sağlık ocağında doktor bile anlamadı :)))))
hadi birlikte dövelim ben çok kavgacıyımdır he
kardeşim 3 arkadaşına daha söylemiş okuyacaklarmış bende bugün öğrendim nasıl ayarlayacaz 2 güne kadar okuyamayacak varsa söylesinler onlardan düşeriz olmazsa diğer arkadaşa geçeriz hemen
canım ozaman ben bir iki kişininkini okundu yazayım okumasınlar
canım hep duacınım ama bugece özellikle edicem tabi yarında inşallah yavruna kavuşursun bende ayetel kürsü okurum hergün test gününe kadar sanırım 21 tane okunuyordu inşallah bebişin gelir
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bende okıyım ya ama sen kaç okuyın ben 21 biliyom

aaaaaaaaa ben görmedim resmini okadarda merak ediyom nerde var sitedemi
nurcan kız misafirine elmalı turtada ikram etseydin...
ha ha h ah akı aman allah korusun karının bi sıpası var zaten kocasıylada araası berbat kocasının üniversteli metresi var :))))))))))) hamiş felan kalır karı he h eh e

canım ya ananas herkeze yaramıyo lanı sulandırıyoya ama kabak çekirdeği ve antep fıstığını bend ehergün bol bol yedim

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover-----------------okudu
son_ece----yerine---------okundu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle------------okudu
hilbay----yerine--------------okundu
tweety25-----yerine----------okundu
derin
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu

hilbay
twety25
son ece
sizleri duayı okudu yazdım fazladan okuyan çıktı bu seferlik siz okumayın bidahaki arkadaşa okursunuz canlar

iyigeceler kızlar nabersiniz,
ben yorgunum biraz kayınvalideyi dra götürdüm sabah 9 dan 4e kadar hastanede uğraştık durduk şimdide bir duş aldım namazı kılmadan kızlara bir bakayım dedim
nurcancım nazemirin meryem suresini okudum inşallah ona hayırlı gelir
tez zamanda dileklerine kavuşur hayırlısıyla

rabbim yardımcın olsun asuman inşallah bu son seferdir
rabbim inşallah bebişini sana bu kez bağışlar dualarıma senide kattım canım

ayşecim hayırlı olsun canım tekrar cısslar başlamış,rabbim hayırlısıyla bu sefer sonuna kadar gitmek nasip etsin son dediysem 9ay 10 gün sonunda inşallah küçük bıcırık tatlış bir bebişin olur
canı gönülden söylüyorum canım, bu sefer inşallah olacak

Allah kabul etsin canım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover-----------------okudu
son_ece----yerine---------okundu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
ceylin---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay----yerine--------------okundu
tweety25-----yerine----------okundu
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu

hilbay
twety25
son ece
sizleri duayı okudu yazdım fazladan okuyan çıktı bu seferlik siz okumayın bidahaki arkadaşa okursunuz canlar

Son düzenleme:

:)))) siz ilk tanidiklarimdansiniz nurcanim..burda cok iyi insanlar tanidim...gercekten hepinizi cok iyisiniz..pearin resmini facede gordum..

ben 13 ayetel kursu okuyorum hergun asu icin...ole niyet ettim en bastan beri onauyuyorum..bugun 2 deya transferi; tam 2 de okuyacam bende...insallah tutunur bebisi ona..insallah hic birakmaz onu..

kizlar su anda sitede olan; bu topige yazan veya yazmayan; bugun arkadasimiizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…