Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....
sabahlarinsultani yeter ve gece kusu ceylin:)))) ay ne guzel lakapmis tam uydu yaneee:))))
ayse kisssss bende adet zamani ole oluyom...ayyyy insan sinirden dort kose oluyo varyaaa:))) canim yaaa yeterki gelsin bebis her gecer yoluna girecek annesi:)))
nurcannnnimmm mart bitiyo bugunn; prensesin gelmesine cok az kaldi:))) saglicakla gelsin insallah.....
asunun transferine son 24 saat..topige giren; yazan yazmayan ; ama bu mesaji okuyan tum arkadaslar bugun arkadasimizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin...
ay canım öle ama yeter seda sayan gibi hergün topiği açıuyo sabahalrı ceylinde gece kuşu okan bayülgen gibi he h e :)))))))))) en son o kapatıyo topiğisabahlarinsultani yeter ve gece kusu ceylin:)))) ay ne guzel lakapmis tam uydu yaneee:))))
ayse kisssss bende adet zamani ole oluyom...ayyyy insan sinirden dort kose oluyo varyaaa:))) canim yaaa yeterki gelsin bebis her gecer yoluna girecek annesi:)))
nurcannnnimmm mart bitiyo bugunn; prensesin gelmesine cok az kaldi:))) saglicakla gelsin insallah.....
asunun transferine son 24 saat..topige giren; yazan yazmayan ; ama bu mesaji okuyan tum arkadaslar bugun arkadasimizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin...
sağol hayatım ben seni okudu yazmıştım aslında ama olsun Allah kabul etsin canımkızlar selamlar...
ben nazemir için meryem suresini okudum. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun. inşallah..
neler yapıyorsunuz kızlar..
yeter eşin nasıl oldu. tamamen iyileştideğil mi...
ceylin ses seda çıkmıyor ne yapıyorsun tedavi ne aşamada....
nurcanım ve diğer arkadaşlar tekrar selamun aleyküm
Asumanla en son saat 2ye 5 kala konuştum, korku-heyecan-ümit-endişe karışık bir ruh hali içinde bekliyordu..RabbiM ne eylerse güzel eyler, umarım kalbinden geçen hakkında hayırlıdır.... Çok istiyorum hem de çoook...
kızlar herkese slm biliyosunuz ben tedaviye başladım ama hiç bişey hissetmiyorum mutluluk mutsuzluk korku heyecan hiçbişey yok sanırım duygusuzlaştım:)) nasıl hissedersen öyle olur derler ama ben hiç bişey hissetmiyorum:))))
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981
kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover-----------------okudu
son_ece----yerine---------okundu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
ceylin---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay-----------------------okudu
tweety25-----yerine----------okundu
nazemir
pembe_86-------------------okudu
derin-----------------------okudu
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu
twety25
son ece
sizleri duayı okudu yazdım fazladan okuyan çıktı bu seferlik siz okumayın bidahaki arkadaşa okursunuz canlar
ben geldimnasılsınız nurcan sen hamilemisin
ha ha kız doğurucam nerdeyse hamileliki kalddı he h eevet canım hamişim :)))))))) mayısta doğumum var inşallah :))))))))) ben bu topicdeki arkadaşları çok seviyorum ondan giriyorum bebiş için değil :)))))))))
nazife için meryem süresini henüz okuyamadım.inş. bugün eve gidince okur yarın buraya yazarım.yeni arkadaş için alırsam hafta sonu ancak okuyabilirim.eğer hafta sonuna kadar oluyorsa alıyım bir tane ama bugün yarın için alamam.
Selaaam Asumanla konuştum kendisi gayet iyi, evinde dinleniyor artık bekleme ve dua etme zamanı diyecek birşey yok... Bilgisayarı sorunlu pek giremem diyor hepinize selamı var.
Nurcanım parfüm meselesini bizim doktor söylüyor zaten biliyordur Asuman bizim doktor parfüm, oje makyaj istemiyorum demişti bana transferden ve yumurta toplamadan önce.
İşte böölee sizde ne var ne yok..
ben de seni çok seviyorum
Yeni bir dua öğrendim dün gece Allah kabul ederse Asuman için okudum ben siz de okuyun kendinize..
Yasin Suresinin 58. ayeti 1479 tane okunuyor.. (selamın kavlel mir rabbir rahim)
ay ben hemen asuya okıyım bu 3-4 gün omnun için çok önemli bebişi tutunacak bu akşam kesin okuum canım :)))))))
iyi ozaman canım çoğu kişi bilmiyo ya ondan dedim sölim :))))))))
ay inşallah iyi haberlerle gelsin geri çoook slm söle canım
bizde napalım bugün kızımla kendinme izin verdim iş güç yapmadık evde uzatım bacakları oooh keyif yaptık :))))))
sağol hayatım karşılıklıca seviyoz birbirimizi negüzel ay canım benim yaaaaaa :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?