bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim oncelikle hosgeldin..ozur dilemeni gerektirecek bir durum tabiki yok...sadece boncugun durumuna uzulduk evet..ama burasi bir paylasim yeri..uzuntulerde paylasiliyo sevinclerde..gonul isterki hep guzel haberler verelim..dilerim sende bize guzel haberler verirsin..lutfen bizi durumlardan haberdar et

sabahlarinsultani yeter ve gece kusu ceylin:)))) ay ne guzel lakapmis tam uydu yaneee:))))

ayse kisssss bende adet zamani ole oluyom...ayyyy insan sinirden dort kose oluyo varyaaa:))) canim yaaa yeterki gelsin bebis her gecer yoluna girecek annesi:)))

nurcannnnimmm mart bitiyo bugunn; prensesin gelmesine cok az kaldi:))) saglicakla gelsin insallah.....

asunun transferine son 24 saat..topige giren; yazan yazmayan ; ama bu mesaji okuyan tum arkadaslar bugun arkadasimizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin...

kızlar selamlar...
ben nazemir için meryem suresini okudum. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun. inşallah..

neler yapıyorsunuz kızlar..
yeter eşin nasıl oldu. tamamen iyileştideğil mi...
ceylin ses seda çıkmıyor ne yapıyorsun tedavi ne aşamada....

nurcanım ve diğer arkadaşlar tekrar selamun aleyküm

Asumanla en son saat 2ye 5 kala konuştum, korku-heyecan-ümit-endişe karışık bir ruh hali içinde bekliyordu..RabbiM ne eylerse güzel eyler, umarım kalbinden geçen hakkında hayırlıdır.... Çok istiyorum hem de çoook...

Son düzenleme:
ay canım öle ama yeter seda sayan gibi hergün topiği açıuyo sabahalrı ceylinde gece kuşu okan bayülgen gibi he h e :)))))))))) en son o kapatıyo topiği
ha ha ayşeeyle sen adet zamanı hiç çekilmiyonuz zaten :)))))))))))))) nazlı karılar sizi
ay ebebğim valla çok heycanlanıyorum aslında bakmayın ama buraya yazmaya çekiniyorum yoksa içim kıpır kıpır hergün 1 hafta gibi geliyor bana ((((((((( sanki çoooooook uzak mış gibi aslında nekadar az kaldı Allahım inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder yavrusuna kavuşur
sağol hayatım ben seni okudu yazmıştım aslında ama olsun Allah kabul etsin canım

Allahım inşallah dediğin gibi güzel eylerde arkadaşımız yavrusuna kavuşur
bu arada parfüm ve kolanya embrioyu öldürüyo kızlar asumana iletirsen parfüm sıkanlarla fazla temas etmesin kozmetikten uzak dursun

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover-----------------okudu
son_ece----yerine---------okundu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
ceylin---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay-----------------------okudu
tweety25-----yerine----------okundu
nazemir
pembe_86-------------------okudu
derin-----------------------okudu
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu

twety25
son ece
sizleri duayı okudu yazdım fazladan okuyan çıktı bu seferlik siz okumayın bidahaki arkadaşa okursunuz canlar

kızlar herkese slm biliyosunuz ben tedaviye başladım ama hiç bişey hissetmiyorum mutluluk mutsuzluk korku heyecan hiçbişey yok sanırım duygusuzlaştım:)) nasıl hissedersen öyle olur derler ama ben hiç bişey hissetmiyorum:))))

canım bende bişi hissetmiyodum zaten tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyodum hatta bayat espiriler vardır piknik tüpüümü koyuyalar felan gibi saçma espiriler yapardık böle tüp bebek diye bi konu açıldımı hiç aklıma gelmezdi bi süre sonra bu konuyu bukadar ciddiye alacağım hatta kendim yaptıracağım doktor bana tüp bebek yapılacak dedi ben daha ne olduğunu anlamadan transferim oldu bence kendini sıkma heycandna öle olmuşundur bu arada duana bugün başlarız sanırım herkez okudu sayılır okumayan arkadaşada msj attım ki onunda okuduğundan eminim ama kesin olsun diye bekliyorum bu akşam senin listeni yaparım inşallah seninkinide hemn bitirip ayşeciğim yarın tedaviye başlıyor ona okuruz nazemirinki negüzel hızlıca oldu rabbim bu hızla evlatlarına kavuştursun inşallah seninde a tabiki :)))))

nazife için meryem süresini henüz okuyamadım.inş. bugün eve gidince okur yarın buraya yazarım.yeni arkadaş için alırsam hafta sonu ancak okuyabilirim.eğer hafta sonuna kadar oluyorsa alıyım bir tane ama bugün yarın için alamam.

Selaaam Asumanla konuştum kendisi gayet iyi, evinde dinleniyor artık bekleme ve dua etme zamanı diyecek birşey yok... Bilgisayarı sorunlu pek giremem diyor hepinize selamı var.
Nurcanım parfüm meselesini bizim doktor söylüyor zaten biliyordur Asuman bizim doktor parfüm, oje makyaj istemiyorum demişti bana transferden ve yumurta toplamadan önce.
İşte böölee sizde ne var ne yok..

canım ozaman sen bugün okuyacağını pınara oku nazifeninki zaten fazla birtane okumadıysan onu okuma canım sen pınara oku bugün ama okuyamazsanda bana haber ver tamam canım :)))))))

Yeni bir dua öğrendim dün gece Allah kabul ederse Asuman için okudum ben siz de okuyun kendinize..
Yasin Suresinin 58. ayeti 1479 tane okunuyor.. (selamın kavlel mir rabbir rahim)

ben de seni çok seviyorum

iyi ozaman canım çoğu kişi bilmiyo ya ondan dedim sölim :))))))))
ay inşallah iyi haberlerle gelsin geri çoook slm söle canım

bizde napalım bugün kızımla kendinme izin verdim iş güç yapmadık evde uzatım bacakları oooh keyif yaptık :))))))

sağol hayatım karşılıklıca seviyoz birbirimizi negüzel ay canım benim yaaaaaa :)))))))))

Yeni bir dua öğrendim dün gece Allah kabul ederse Asuman için okudum ben siz de okuyun kendinize..
Yasin Suresinin 58. ayeti 1479 tane okunuyor.. (selamın kavlel mir rabbir rahim)

ay ben hemen asuya okıyım bu 3-4 gün omnun için çok önemli bebişi tutunacak bu akşam kesin okuum canım :)))))))

ay ben hemen asuya okıyım bu 3-4 gün omnun için çok önemli bebişi tutunacak bu akşam kesin okuum canım :)))))))

sen ne iyi yürekli bir kadınsın Allah ettiğin duaları misliyle sana döndürsün..
Bu arada kimse alınmasın hepinizin ettiği dualar için sonsuz teşekkürler.. :)))

tabi kuzum bundan sonra doğuma kadar ben sana izin verdim yat dinlen, al kucağına laptopu :)))
iyi ki varsın iyiki seni tanıdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…