bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Günaydın tatlıım ben fena halde sürünüyorum izin de alamıyorum kafamı masaya koyup yatıyorum iş yerinde.. Ay bi de yarın da mesaim var..
canım yaaaaaaaaaaa
allah yardımcın olsun

günaydın.çok güzel dileklerde bulunuyorsunuz.amiiin.ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum.

hoş geldin aramıza
canım dualr bizim aramızdak,i en güçlü bağ
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimiizn sesini duyacak

20 yumiş haa çok iyi gerçekten
inşallah embrişlerinde olacak en sağlıklısından
sonra da annişine tutunacak hayırlısıylan

sağol canım inşallah yerleştirme gerçekleşirde bebişim tutunuverir anneciğine Allhın izniyle hepicimiz o günleri görelim inşallah

ne güzel düşünüyor kocişin bencede öle olucak inşallah canım

ne güzel düşünüyor kocişin bencede öle olucak inşallah canım

Hep çook olumludur benim kocacığım zavallı adamı o kadar hırpalıyorum ki bu süreçte.. Ben eşimin 2. karısıyım ilk eşinden bir oğlu var, ne zaman bu konuyla ilgili bir olumsuzluk yaşasak adama saldırıyorum tabi senin çocuğun var o yüzden umrunda değil diye o kadar üsütne gidiyorum ki nasıl sabrediyor bilmiyorum.. Allah yokluğunu göstermesin canım benim..

2011in ennn guzel anne adaylari gunaydin hepinize...sabah sskda isim vardi oraya gittim..gelirken kitapciya ugradim..dun bir topikte okudum zero limit adinda guzel bir kitap varmis..kitapcidan aldim onu..bu aralar pozitif olalim hep..kitaptada onu anlatiyo...daha okumaya baslamadim ama...

aysemmm cok cok gecmis olsun canim benim ya..aman dikkat et kendine..ihmal etme sakin kendini..saglik gibisi yok canim benim...bazen banada bunalim gelince esime saldiririm bende.:))e okadar olacak normal ama yani..o kadarda ugrassinlar bizimle dimi:))

yetercim ve ceylinim; halev guzel anne adaylari dulariniz icin canio gonulden amin...su mubarek cumanin yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olacak insallah....

E tabi o kadarcık olsun bi nazımız kocacıklarımıza geçiyor di mi? Hem yani tecrübeyle sabittir bu erkek milletini 2. eşleri çoook kıymetli oluyor üzmeye kıyamıyorlar hiç :)))
Öğle arası halim olursa ben de gidip alıcam o kitabı..

maşallah diyelim canım kıymet bilmeyen koca da çok neyseki bizlerin şansı çok böyle eşi benzeri olmayan şahane kocişlerimiz var Allahım eksik etmesin başımızdan onları

ilk defa duydum o kitabı canım içeri nasıl ki pozitif olma konusunda bilgiler mi var sadece

bilsinler tabi kiymet yani...biz omadan hayat cekilirmi hic:)))) ben bazen kavgada iki saat soylendikten sonra diyorum ki ' bak ben olmasam hayatin ne kadar sessiz olur':))))

aysem valla bu aralar tedaviye acayip poztifi enerji ile baslamak istiyorum..diger tedavimde hem nedense cok moralsizdim hemde hep olumsuzluklar yasadim..kitap baya poztiifi dusunmeyi sagliyomus..poztifilik olsunda ister kitapran ister baska seyden..karamsarligi cikaralim artik hayatimizdan ya...hersey cokk guzel olacak..biz bu yil anne olacagiz...her kim ve her ne olursa olsun bizi uzmesin hic bir sey...opuyorum cok canim...

canim benim..kitap hep pozitif dusunce uzerine..olunlu dusunursne olumlu seyler olaagini anlatiyo ve ornekleri var..kitabin ozu dusunce gucunun yapamayacagi seyyok..hayatt olmulu dusunki olumlu seyler gelsin basina..negatif negatifligi ceker...bende bugun baslayacam okumaya..ama onsozunden bunlar yaziyodu...tedavi asamasinda oldugumuz icin en ufak bi olumsuzluk bile hepimizi cok cok etkiler..en azindan bu tarz kitaplarin cok yarari olacagini dusunuyorum...

15 dk sonra öğle arası hemen gidip alıcam kitabı ve eminin işe yarayacak zaten ümitliyim bu sefer

anladım canım neyse ben bu tedaviye ne olumlu nede olumsuz başladım ama toplama işleminde ve sonrasında yani şuan çok heyecanlıyım ve umutluyum hep umutluydum zaten de her zmaan hayırlısını dilemeyi de hiç eksik etmedim, sen kitabı oku bakalım hoşuna giden yerler olursa buraya yazarsın bizde niyetlenmiş oluruz canım

ah canım inşallah dediğin gibidir okadar hassasımk,i sanki ilk defa hamile kalmışım gibi geçmişe bakıyorumoğlumun hamileliğini hiiiiiiiç yaşamamışım aslında sanki :)))))))))) ay canlarım innnnşallahsizde yakında hamileyim diye yazarsınız şurayada bende sizlere böle sizlerin bana olduğu gibi destek olurum

ay neşeker olur ama yeterin dediği gibi olsa umudumsunda sende yeterde peş peşe ikiz annesiyiz haberi verse ayyyyyyyyyy çok güzel olur

canim benim ya...o guzel gonlunden ettigin dular sana kat be kat artarak geri donsun canim benim ya..bende aynen ilk denememi yasamamis gibi yeninden baslamak istiyorum..sifirdan..ilk denemem bu oalacak gibi....guzel dualarin icin cani gonulden aminn diyorum.....icini ferah tut guzel kalpli arkadasim benim..bebisin bu sfer gelecek sana en hayirli sekilde...Rabbim bu sefer mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah...

canim en dogrusu..oumlu baslaki olumlu bitsin..sakin olumsuzluk dusunme....kitabida mutlaka okur paylasirim..isanllah hep enn guzel haberleri ver bize...

kizlar..su anda muaber cuma ezani okunuyor...diliyorumki okunan ezani muhammedin yuzu suyu hurmetine Rabbim firdosa evlatlariyla hayirli bir yasam; nurcanimizin bebisini hayirli bir sekilde kucagina almasini ve ayseye ; yeter; hilbaya; ceyline; haleve;aysekapodakyaya; bana;zinal ; diger tum arkadaslarimiza ve bir dua bekleyen tum arkadaslarimizin kucaklarini evlatlariyla doldursun..2011 de anne olmayi nasip estin insallah bize....

amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah:)))))))))

canım yumurta sayın çok iyi inşallah kaliteleride iyi olur güzel haberler alırsın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…