canım yaaaaaaaaaaaGünaydın tatlıım ben fena halde sürünüyorum izin de alamıyorum kafamı masaya koyup yatıyorum iş yerinde.. Ay bi de yarın da mesaim var..
günaydın.çok güzel dileklerde bulunuyorsunuz.amiiin.ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum.
20 yumiş haa çok iyi gerçekten
inşallah embrişlerinde olacak en sağlıklısından
sonra da annişine tutunacak hayırlısıylan
Tabiki olacak hepimizin bir değil birkaç çocuğu olacak Allahın izniyle şu mübarek cuma günü ettiğimiz en içten dualar hiç kabul olmaz olur mu? Bana eşim bak göreceksin tüp bebekle bebeğimiz olacak sonra nasılsa olmuyor diye korunmadığımız için bir tane de normal yoldan olacak diyor ve bunu yaşayan çoook insan var biz de o şanslı kullardanız inanıyorum.
ne güzel düşünüyor kocişin bencede öle olucak inşallah canım
günaydın.çok güzel dileklerde bulunuyorsunuz.amiiin.ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum.
2011in ennn guzel anne adaylari gunaydin hepinize...sabah sskda isim vardi oraya gittim..gelirken kitapciya ugradim..dun bir topikte okudum zero limit adinda guzel bir kitap varmis..kitapcidan aldim onu..bu aralar pozitif olalim hep..kitaptada onu anlatiyo...daha okumaya baslamadim ama...
aysemmm cok cok gecmis olsun canim benim ya..aman dikkat et kendine..ihmal etme sakin kendini..saglik gibisi yok canim benim...bazen banada bunalim gelince esime saldiririm bende.:))e okadar olacak normal ama yani..o kadarda ugrassinlar bizimle dimi:))
yetercim ve ceylinim; halev guzel anne adaylari dulariniz icin canio gonulden amin...su mubarek cumanin yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olacak insallah....
Hep çook olumludur benim kocacığım zavallı adamı o kadar hırpalıyorum ki bu süreçte.. Ben eşimin 2. karısıyım ilk eşinden bir oğlu var, ne zaman bu konuyla ilgili bir olumsuzluk yaşasak adama saldırıyorum tabi senin çocuğun var o yüzden umrunda değil diye o kadar üsütne gidiyorum ki nasıl sabrediyor bilmiyorum.. Allah yokluğunu göstermesin canım benim..
2011in ennn guzel anne adaylari gunaydin hepinize...sabah sskda isim vardi oraya gittim..gelirken kitapciya ugradim..dun bir topikte okudum zero limit adinda guzel bir kitap varmis..kitapcidan aldim onu..bu aralar pozitif olalim hep..kitaptada onu anlatiyo...daha okumaya baslamadim ama...
aysemmm cok cok gecmis olsun canim benim ya..aman dikkat et kendine..ihmal etme sakin kendini..saglik gibisi yok canim benim...bazen banada bunalim gelince esime saldiririm bende.:))e okadar olacak normal ama yani..o kadarda ugrassinlar bizimle dimi:))
yetercim ve ceylinim; halev guzel anne adaylari dulariniz icin canio gonulden amin...su mubarek cumanin yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olacak insallah....
E tabi o kadarcık olsun bi nazımız kocacıklarımıza geçiyor di mi? Hem yani tecrübeyle sabittir bu erkek milletini 2. eşleri çoook kıymetli oluyor üzmeye kıyamıyorlar hiç :)))
Öğle arası halim olursa ben de gidip alıcam o kitabı..
maşallah diyelim canım kıymet bilmeyen koca da çok neyseki bizlerin şansı çok böyle eşi benzeri olmayan şahane kocişlerimiz var Allahım eksik etmesin başımızdan onları
ilk defa duydum o kitabı canım içeri nasıl ki pozitif olma konusunda bilgiler mi var sadece
bilsinler tabi kiymet yani...biz omadan hayat cekilirmi hic:)))) ben bazen kavgada iki saat soylendikten sonra diyorum ki ' bak ben olmasam hayatin ne kadar sessiz olur':))))
aysem valla bu aralar tedaviye acayip poztifi enerji ile baslamak istiyorum..diger tedavimde hem nedense cok moralsizdim hemde hep olumsuzluklar yasadim..kitap baya poztiifi dusunmeyi sagliyomus..poztifilik olsunda ister kitapran ister baska seyden..karamsarligi cikaralim artik hayatimizdan ya...hersey cokk guzel olacak..biz bu yil anne olacagiz...her kim ve her ne olursa olsun bizi uzmesin hic bir sey...opuyorum cok canim...
canim benim..kitap hep pozitif dusunce uzerine..olunlu dusunursne olumlu seyler olaagini anlatiyo ve ornekleri var..kitabin ozu dusunce gucunun yapamayacagi seyyok..hayatt olmulu dusunki olumlu seyler gelsin basina..negatif negatifligi ceker...bende bugun baslayacam okumaya..ama onsozunden bunlar yaziyodu...tedavi asamasinda oldugumuz icin en ufak bi olumsuzluk bile hepimizi cok cok etkiler..en azindan bu tarz kitaplarin cok yarari olacagini dusunuyorum...
Selam kızlaar işteyim hala( Üstelik bir de üşütmüşüm çok fena öksürüyorum.. Bugün yazamadım yine ama okudum yazdıklarınızı.
yetercim sana demiştim testlerin temiz çıktı daha ne güzel haberler alacaksın bu daha başlangıç..
nurcancım senin haftalarında çoğu zaman bebeğin hareketleri barsak hareketleri ile karıştırılıyormuş, onlar senin bebişinin ilk çırpınışları ne güzeeeel Allahım sen bizim de karnımıza birer küçük leblebi koy ya Rabbimmmm
Ceylincim tabi geliyorsun aklıma senin kızın olunca benim adaşım olacak bunu düşünmek hoşuma gidiyor
Öptüm sizi..
15 dk sonra öğle arası hemen gidip alıcam kitabı ve eminin işe yarayacak zaten ümitliyim bu sefer
Yıllar önce eşim beni görümcemle ilk tanıştırdığında bana fal bakmıştı (iyi bakar) tutturdu senin ikizin olacak diye. Ozaman güldüm ailede hiç ikiz yok genetik olarak imkansız tabi aklıma hiiiç gelmez tüp bebek şimdi düşünüyorum da kadına malum olmuştur innnnşallaaaaahhh
ah canım inşallah dediğin gibidir okadar hassasımk,i sanki ilk defa hamile kalmışım gibi geçmişe bakıyorumoğlumun hamileliğini hiiiiiiiç yaşamamışım aslında sanki :)))))))))) ay canlarım innnnşallahsizde yakında hamileyim diye yazarsınız şurayada bende sizlere böle sizlerin bana olduğu gibi destek olurum
ay neşeker olur ama yeterin dediği gibi olsa umudumsunda sende yeterde peş peşe ikiz annesiyiz haberi verse ayyyyyyyyyy çok güzel olur
anladım canım neyse ben bu tedaviye ne olumlu nede olumsuz başladım ama toplama işleminde ve sonrasında yani şuan çok heyecanlıyım ve umutluyum hep umutluydum zaten de her zmaan hayırlısını dilemeyi de hiç eksik etmedim, sen kitabı oku bakalım hoşuna giden yerler olursa buraya yazarsın bizde niyetlenmiş oluruz canım
canim benim ya...o guzel gonlunden ettigin dular sana kat be kat artarak geri donsun canim benim ya..bende aynen ilk denememi yasamamis gibi yeninden baslamak istiyorum..sifirdan..ilk denemem bu oalacak gibi....guzel dualarin icin cani gonulden aminn diyorum.....icini ferah tut guzel kalpli arkadasim benim..bebisin bu sfer gelecek sana en hayirli sekilde...Rabbim bu sefer mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah...
anladım canım neyse ben bu tedaviye ne olumlu nede olumsuz başladım ama toplama işleminde ve sonrasında yani şuan çok heyecanlıyım ve umutluyum hep umutluydum zaten de her zmaan hayırlısını dilemeyi de hiç eksik etmedim, sen kitabı oku bakalım hoşuna giden yerler olursa buraya yazarsın bizde niyetlenmiş oluruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?