bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim en dogrusu..oumlu baslaki olumlu bitsin..sakin olumsuzluk dusunme....kitabida mutlaka okur paylasirim..isanllah hep enn guzel haberleri ver bize...

inşallah canım Allahım o günüde sevinçle yazmayı nasip eder bana ve hepimize

CANI GÖNÜLDEN AMİNNNNNNNNNNN DİYORUM CANIM GÜZEL DUAN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDİYORUM

canım yumurta sayın çok iyi inşallah kaliteleride iyi olur güzel haberler alırsın sonunda

inşallah canım bakalım daha aramadılar Allahım yar ve yardımcımız olsun her zaman

Geçmişte ne yaşadıysak yaşadık bitti onlar sadece bizi daha güçlü yaptı o kadar. temiz başlangıçlar gerek bize ve MUTLU SONLARRR.

ay neşeker olur ama yeterin dediği gibi olsa umudumsunda sende yeterde peş peşe ikiz annesiyiz haberi verse ayyyyyyyyyy çok güzel olur
E diyorum size 2011 sonunda nüfus patlaması olacak kesinnn..

Amin canım Allah hiçbirimizi ayırmasın hepimize muradını versin hayırlısıyla en kısa zamanda..

bu mübarek günde ne kadar içten yapılmış bir dua
rabbim böyle gönülden yapılan duaları geri çevirmez,
biz kullarınıda en yakın zamanda sevince boğar inşallah

nurcancım bu şekilde düşünüp,bunu yaşaman çok güzel
geçmişte kalan yaşananlar sadece bir tecrübe olarak kalsın
ve sen şu anın tadını çıkar bencede
ayrıca şu alttaki dördüz tickerınada bitiyorum
nasıl sıralanmışlar öyle inci gibi

merhaba arkadaşlar
herkesin cuması mübarek,
duaları kabul olsun inşallah

ayşecim allah kolaylık versin zordur hastayken işte olamk
bari yarın izinli olsaydında dinlenirdin ne güzel

umudumsun kitabı bende merak ettim okuduklarını paylaşırsan
bizlerde faydalanırız aslında hepimizin birer tane edinmemiz lazım

halevcim rabbim gönlüne göre versin inşallah

arkadaşlarrrrrrrrrr hastaneden aradılar 18 yumoşum güzel çıkmış 16sı döllenmiş pazartesi arayacaklarmış tekrar büyük ihtimalle salı günü transferim olucak bu sürede de yumoşlarımın büyüyüp gelişmelerini bekleyeceklermiş hadi hayırlısı yaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen büyüksün nasıl sevindirik oldum anlatamam canlarım

doğru diyosun canım inşallah 2011 de hepimiz yavruuzu alıcaz kucağımıza

amin canım amin inşşşş

çok sevindim
işn bölünmeleride aynı güzelikte devam etsinler

bende çok beğendim ondan koydum görenler dördüz gebeyim sanıyo :)))))))))))) ah keşke bide dördüzüm olsa kocam sevinçten çıldırır heralde :)))))))))) canlarım Allahım hepimizi kavuştursun bebişimize çok istiyorum tadını çıkarmayı ama işte :)))))))))))

çok iyi ozamana bayağı büyümüş olur yumlar 16 döllenmiş yumurta harika emin ol

amin canım amin
inşşşşşş dün gece çok dua ettim sabahya yeğenimin yanına gittim sabah onunla ilğilenirken
rabbim bizlerede onun gibi sağlıklı hayılı evlatlar versin diye dua ettim cuma saatinde çok dua ettim hepimize
ALLAHIM BİZLERİ EKSİK BIRAKMA DİYE

amin canım amin inşşşş

çok sevindim
işn bölünmeleride aynı güzelikte devam etsinler

sağol canım inşallah Allahım bozmasın bu güzel gelişmeleri ve bizlere bebişlerimizi bağışlasın inşallah

çok iyi ozamana bayağı büyümüş olur yumlar 16 döllenmiş yumurta harika emin ol

sağol canım bende çok şaşırdım zatiiii heyecanlıyım haftasonunu bi geçirsek hemencik

amin canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

halev canim gozun aydin..insallah bolunmeleride cok cok guzel olsun... 5.gun transferi olursa sans daha yuksek oluyomus.. insallah Rabbim utandirmasin canim benim...

kizlar insallah dualarimiz kabul olur..mutluluktan aglamayi nasip etsin Rabbim hepimize insallah...evlatsizlikla sinamasin kurban oldugum Rabbim insallah...evladimizi kucagimiza alacagimiz en hayirli zaman 2011 olsun ve bebislerimiz gelsin bize bir an once....amin....

aaaaaaaaa acele etmek yok le bırak nekadar geç konursa okadar iyi hayatım inşallah 5. gün emriosu konur biraz beklicen amaaaaaaaaa 5. gün emriosu daha sağlıklı oluyo valla bu arada benim doktorumda senin doktorun gibi çok iyi demişti bak tuttu inşallah seninkid tutacak

ay kizlarr..az once telefonda konustuk esimle...dediki baslayacaz dimi tedaviye..dedim tabikide..ya dedi artik bi bebis lazim ..burda dedi santiyede bir kopek var hergun dedi kizim kizim diye seviyorum onu..cok tatli v.s.icim bir kotu oldu..azimle sarilacam tedavime..bebisimin gelmesine tum gonlumle inanacagim...insallah Rabbim yardimcimiz olur..hayallerimiz gercek olur diliyorum biran once....

Son düzenleme:

Bu kadar yürekten inanıyorsun gönülden dua ediyorsun Allah büyük duyar elbet. Az kaldı inşallah kavuşacaksın evladına. Valla bıktım ben de kedimi annem annem diye sevmekten..

kuzumsun yaaa
inşşşşş canım inşşşş rabbim meleğini gönderir
BEN YEĞENİME HER SARILDIĞIMDA ONU KOKLADIĞIMDA İÇİMDEN BİR ŞEYLER KOPUYOR
O BANA HER ANNE DEDĞİNDE (ANNESİ YOKKEN BANA ANNE DİYOR )YEMEĞİNİ YERİRKEN TV İZLERKEN PC OYUN OYNARKEN ONUNLA HER VAKİT GEÇİRDİĞİMDE ALDIĞIM KEYİF TAT BAMBAŞKA
ACAB DİYORUM ACBA KENDİ BEBĞİM OLSAYDI BU KEYFİN DAHA FAZLASI OLABİLİRMİYDİ
SANIRIM OLMAZDI KENDİ BEBĞİM GİBİ SEVİYORUM
AMA İÇİMDE BİR YER VAR SANKİ BİR ŞEYLERE GEÇ KALMIŞIM GİBİ
İNŞŞ ÖYLE DEĞİLDİR
İNŞŞŞŞ KENDİ BEBĞİMEGEÇ KALMAMIŞIMDIR
ALLAHIM NE OLURUSUN YÜZÜMÜZE BAK

Bu kadar yürekten inanıyorsun gönülden dua ediyorsun Allah büyük duyar elbet. Az kaldı inşallah kavuşacaksın evladına. Valla bıktım ben de kedimi annem annem diye sevmekten..

canim benim..ilk tedavimde sanki bu kadar inancli degilmisim gibi geliyor bana...simdi cok daha fazla istiyorum sanki..belki hani yas ilerledikce anne olma ozlemimi artiyor...yada belkide evde yanlizliktan bunaldim...hayatim monoton..ama bir bebis ne kadar onemliymiz hayatta..meger hayatin anlamiymis...diliyorumki bizede nasip olacak..bu tedavimde olumsuz butun dusunceleri atmak istiyorum kafamdan..tabiki insaniz polyanna gibi her an pozitif olamayiz..ama inancim fazla belkide istegim cok daha fazla oldugu icin...insallah canim bu yil kucaklarimizi dolacak bizim..sen ne zaman gidiyosun dr.a? ya esim gelsede bir an once gitsek dr.a diye can atiyorum inanki..ay sonu gibi gelecek esim buyuk ihtimal..simdi devlet hastanesinde yaptiracagim icin histereskopi rahim filmi onlarida isterler buyuk ihtima..mumkunse raporlu yaptiracam cunku....ama hic korkuyorum biliyomusun ne histereskopi ne rahim filmi..yeterki bebisim gelsin aysem; inan raziyim herseye; yeterki gelsin....

insallah hic kimzenin kuacgi bos kalmasin....hic kimsenin hemde...bu dunyada herkes anneligi bir kez bile olsa tatmali..Rabbim nasip etsin hepimize insallah...

canim benim ne guzel icten dualar..gonulden amin diyorum..biliyomusun benimde ilkokula giden kizkardesim var...ben baktim onu taa dogdugu ilk andan beri...ama kendi bebegin kendi icinden paca eminim bambaskadir..hani transfer aninda izliyoruzya..sana yemin ederim o an bebegimi alip icime yuregime basasim geldi..sadece bir su damlasiydi ama hissettim ben onu..izledim o ani...hala cuzdanimda 8 hucreli su damlamin sekli..ve mezari kalbimde...o belki bana tutunmadi..ama sonucta o bir canliydi..lab.da bolundu uc gun..benim canimdi; ilk gozagrimdi..mezari icimde bi tanemin...hayellerim vardi onunla biliyomusun umut olacakti adi..hep diyodum Allahim ne olur yasama umudum olsun..olmadi...ama simdi daha bir inancliyim yetercim..gec kalmak ne kelime..anneligin yasimi olur..bir cocuk digdugunda bir anne dogar aslinda..onunla buyur..hayatai daha bir manalasir..insallah dualarimiz kabul olur kizlar..her an her dakika hepimizi icin yalvariyorum Rabbime..Rabbim su mubaer gunlerin yuzu suyu hurmetine; acilarimizin yuzu suyu hurmetine..evlatlarimiz gelsin bize insallah bir an once...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…