canim en dogrusu..oumlu baslaki olumlu bitsin..sakin olumsuzluk dusunme....kitabida mutlaka okur paylasirim..isanllah hep enn guzel haberleri ver bize...
kizlar..su anda muaber cuma ezani okunuyor...diliyorumki okunan ezani muhammedin yuzu suyu hurmetine Rabbim firdosa evlatlariyla hayirli bir yasam; nurcanimizin bebisini hayirli bir sekilde kucagina almasini ve ayseye ; yeter; hilbaya; ceyline; haleve;aysekapodakyaya; bana;zinal ; diger tum arkadaslarimiza ve bir dua bekleyen tum arkadaslarimizin kucaklarini evlatlariyla doldursun..2011 de anne olmayi nasip estin insallah bize....
canım yumurta sayın çok iyi inşallah kaliteleride iyi olur güzel haberler alırsın sonunda
Geçmişte ne yaşadıysak yaşadık bitti onlar sadece bizi daha güçlü yaptı o kadar. temiz başlangıçlar gerek bize ve MUTLU SONLARRR.ah canım inşallah dediğin gibidir okadar hassasımk,i sanki ilk defa hamile kalmışım gibi geçmişe bakıyorumoğlumun hamileliğini hiiiiiiiç yaşamamışım aslında sanki :)))))))))) ay canlarım innnnşallahsizde yakında hamileyim diye yazarsınız şurayada bende sizlere böle sizlerin bana olduğu gibi destek olurum
E diyorum size 2011 sonunda nüfus patlaması olacak kesinnn..ay neşeker olur ama yeterin dediği gibi olsa umudumsunda sende yeterde peş peşe ikiz annesiyiz haberi verse ayyyyyyyyyy çok güzel olur
Amin canım Allah hiçbirimizi ayırmasın hepimize muradını versin hayırlısıyla en kısa zamanda..kizlar..su anda muaber cuma ezani okunuyor...diliyorumki okunan ezani muhammedin yuzu suyu hurmetine Rabbim firdosa evlatlariyla hayirli bir yasam; nurcanimizin bebisini hayirli bir sekilde kucagina almasini ve ayseye ; yeter; hilbaya; ceyline; haleve;aysekapodakyaya; bana;zinal ; diger tum arkadaslarimiza ve bir dua bekleyen tum arkadaslarimizin kucaklarini evlatlariyla doldursun..2011 de anne olmayi nasip estin insallah bize....
bu mübarek günde ne kadar içten yapılmış bir duakizlar..su anda muaber cuma ezani okunuyor...diliyorumki okunan ezani muhammedin yuzu suyu hurmetine Rabbim firdosa evlatlariyla hayirli bir yasam; nurcanimizin bebisini hayirli bir sekilde kucagina almasini ve ayseye ; yeter; hilbaya; ceyline; haleve;aysekapodakyaya; bana;zinal ; diger tum arkadaslarimiza ve bir dua bekleyen tum arkadaslarimizin kucaklarini evlatlariyla doldursun..2011 de anne olmayi nasip estin insallah bize....
ah canım inşallah dediğin gibidir okadar hassasımk,i sanki ilk defa hamile kalmışım gibi geçmişe bakıyorumoğlumun hamileliğini hiiiiiiiç yaşamamışım aslında sanki :)))))))))) ay canlarım innnnşallahsizde yakında hamileyim diye yazarsınız şurayada bende sizlere böle sizlerin bana olduğu gibi destek olurum
merhaba arkadaşlar
herkesin cuması mübarek,
duaları kabul olsun inşallah
halevcim rabbim gönlüne göre versin inşallah
Geçmişte ne yaşadıysak yaşadık bitti onlar sadece bizi daha güçlü yaptı o kadar. temiz başlangıçlar gerek bize ve MUTLU SONLARRR.
E diyorum size 2011 sonunda nüfus patlaması olacak kesinnn..
Amin canım Allah hiçbirimizi ayırmasın hepimize muradını versin hayırlısıyla en kısa zamanda..
amin canım amin inşşşşmerhaba arkadaşlar
herkesin cuması mübarek,
duaları kabul olsun inşallah
ayşecim allah kolaylık versin zordur hastayken işte olamk
bari yarın izinli olsaydında dinlenirdin ne güzel
umudumsun kitabı bende merak ettim okuduklarını paylaşırsan
bizlerde faydalanırız aslında hepimizin birer tane edinmemiz lazım
halevcim rabbim gönlüne göre versin inşallah
arkadaşlarrrrrrrrrr hastaneden aradılar 18 yumoşum güzel çıkmış 16sı döllenmiş pazartesi arayacaklarmış tekrar büyük ihtimalle salı günü transferim olucak bu sürede de yumoşlarımın büyüyüp gelişmelerini bekleyeceklermiş hadi hayırlısı yaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen büyüksün nasıl sevindirik oldum anlatamam canlarım
bu mübarek günde ne kadar içten yapılmış bir dua
rabbim böyle gönülden yapılan duaları geri çevirmez,
biz kullarınıda en yakın zamanda sevince boğar inşallah
nurcancım bu şekilde düşünüp,bunu yaşaman çok güzel
geçmişte kalan yaşananlar sadece bir tecrübe olarak kalsın
ve sen şu anın tadını çıkar bencede
ayrıca şu alttaki dördüz tickerınada bitiyorum
nasıl sıralanmışlar öyle inci gibi
arkadaşlarrrrrrrrrr hastaneden aradılar 18 yumoşum güzel çıkmış 16sı döllenmiş pazartesi arayacaklarmış tekrar büyük ihtimalle salı günü transferim olucak bu sürede de yumoşlarımın büyüyüp gelişmelerini bekleyeceklermiş hadi hayırlısı yaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen büyüksün nasıl sevindirik oldum anlatamam canlarım
kizlar..su anda muaber cuma ezani okunuyor...diliyorumki okunan ezani muhammedin yuzu suyu hurmetine Rabbim firdosa evlatlariyla hayirli bir yasam; nurcanimizin bebisini hayirli bir sekilde kucagina almasini ve ayseye ; yeter; hilbaya; ceyline; haleve;aysekapodakyaya; bana;zinal ; diger tum arkadaslarimiza ve bir dua bekleyen tum arkadaslarimizin kucaklarini evlatlariyla doldursun..2011 de anne olmayi nasip estin insallah bize....
amin canım amin inşşşş
çok sevindim
işn bölünmeleride aynı güzelikte devam etsinler
çok iyi ozamana bayağı büyümüş olur yumlar 16 döllenmiş yumurta harika emin ol
sağol canım inşallah allahım bozmasın bu güzel gelişmeleri ve bizlere bebişlerimizi bağışlasın inşallah
sağol canım bende çok şaşırdım zatiiii heyecanlıyım haftasonunu bi geçirsek hemencik
sağol canım inşallah Allahım bozmasın bu güzel gelişmeleri ve bizlere bebişlerimizi bağışlasın inşallah
sağol canım bende çok şaşırdım zatiiii heyecanlıyım haftasonunu bi geçirsek hemencik
ay kizlarr..az once telefonda konustuk esimle...dediki baslayacaz dimi tedaviye..dedim tabikide..ya dedi artik bi bebis lazim ..burda dedi santiyede bir kopek var hergun dedi kizim kizim diye seviyorum onu..cok tatli v.s.icim bir kotu oldu..azimle sarilacam tedavime..bebisimin gelmesine tum gonlumle inanacagim...insallah Rabbim yardimcimiz olur..hayallerimiz gercek olur diliyorum biran once....
ay kizlarr..az once telefonda konustuk esimle...dediki baslayacaz dimi tedaviye..dedim tabikide..ya dedi artik bi bebis lazim ..burda dedi santiyede bir kopek var hergun dedi kizim kizim diye seviyorum onu..cok tatli v.s.icim bir kotu oldu..azimle sarilacam tedavime..bebisimin gelmesine tum gonlumle inanacagim...insallah Rabbim yardimcimiz olur..hayallerimiz gercek olur diliyorum biran once....
Bu kadar yürekten inanıyorsun gönülden dua ediyorsun Allah büyük duyar elbet. Az kaldı inşallah kavuşacaksın evladına. Valla bıktım ben de kedimi annem annem diye sevmekten..
kuzumsun yaaa
inşşşşş canım inşşşş rabbim meleğini gönderir
BEN YEĞENİME HER SARILDIĞIMDA ONU KOKLADIĞIMDA İÇİMDEN BİR ŞEYLER KOPUYOR
O BANA HER ANNE DEDĞİNDE (ANNESİ YOKKEN BANA ANNE DİYOR )YEMEĞİNİ YERİRKEN TV İZLERKEN PC OYUN OYNARKEN ONUNLA HER VAKİT GEÇİRDİĞİMDE ALDIĞIM KEYİF TAT BAMBAŞKA
ACAB DİYORUM ACBA KENDİ BEBĞİM OLSAYDI BU KEYFİN DAHA FAZLASI OLABİLİRMİYDİ
SANIRIM OLMAZDI KENDİ BEBĞİM GİBİ SEVİYORUM
AMA İÇİMDE BİR YER VAR SANKİ BİR ŞEYLERE GEÇ KALMIŞIM GİBİ
İNŞŞ ÖYLE DEĞİLDİR
İNŞŞŞŞ KENDİ BEBĞİMEGEÇ KALMAMIŞIMDIR
ALLAHIM NE OLURUSUN YÜZÜMÜZE BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?