dimi canim yaa..bende hep uzun sure durursa daha iyiymis gibi geliyodu...sanirim 5-6 gunden sonra kalitesi dusuyo..saol canim paylastigin icin...bu arada bebisin hareketlerini hissediyomusun? insallahhh hayirli bir gelecek sana...Rabbim uzmesin seni insallah canim benim...
ayy canımsın demek ben geldim aklınaİnanır mısın akşam bilgisayarı kapattım aklıma sen geldin az çok herkesi sorduk da adaşımın annesi de yok kaç gündür nasıl neler yapıyor acaba dedim umarım iyisindir..
[/QUOTE]canim ne kadar iyi kalplisin sen...ettigin dualari insallah kat be kat fazlasi olarak sana geri donsun...oyle guzel dulara ettinki yurekten gonulden amin diyorum..Rabbim insallah 2011 de yuzumuzu guldursun..ama hepimizin guldursun..inan surda bir arkadasimdan iyi haber aldigimz aman kendi akrabamin iyi haberinden daha cok seviniyorum..ayni seyleri yasadikya cunku ole iyi anliyoruzki birbirimizi...ve burda her iyi haber bir umut ayni zamanda...
canim benim ya....insallah Rabbim hepimize anne olmayi nasip edecekkkk...aminn....
benim transferimin bugün 9. günü. göğüslerimde ki ağrı ve şişlik azalmıştı ama bugün özellikle sol taraftakine çok sık sancı girmekte ve uc kısımları çok kaşınmakta. birazcıkta bel ağrısı başladı. çok zor beklemek benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 11 günüm cumartesi sabah idrarla baksam çıkar mı acaba. yardım lütfen
benim transferimin bugün 9. günü. göğüslerimde ki ağrı ve şişlik azalmıştı ama bugün özellikle sol taraftakine çok sık sancı girmekte ve uc kısımları çok kaşınmakta. birazcıkta bel ağrısı başladı. çok zor beklemek benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 11 günüm cumartesi sabah idrarla baksam çıkar mı acaba. yardım lütfen
canim benim amin.....insallah dularain kat be artarak seni geri donsun..canim akapunturu senden duydum ve arastirnaya basladim..cok sagol ya ne guzel bilgilerini paylasiyosun...
maddi konuya gelince haklisin canim..aynen bizdede boyle..sole tek kurus yardim eden yok bize; aksine etraf hep isteyici...ama ne yapalim yeterki bir bebisimiz olsunda ne altinimiz kalsin nede paraniz canim benim...
ama inanki bebisin hakkinda en olumsuz hic birsey gecmiyor aklimdan...yani hayirli bir sekilde sana gelecek buna cani gonulden inaniyorum canim benim...
bende cok cok opuyorum seniii....dualarimdasin her zaman canim benim...
gunaydin kizlar...yetercim sen genetik test sonuclarini aldinmi..yaptiracaktin diye biliyorum....
Bu arada ayse kapadokya bayadir yazmadi sanirim...nerelerdesin canim..merak ettik seni...
ceylinimmmmmmmm suan ikindi okunuyor..dilerim bu mubarek ezanin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz bebis ile dolsun bir an once.....
slm kızlar tedavileriniz hayırlı olsun acaba sizde sorunlar neydi bende pco var çok ileri düzeyde ilaçsız adet olamıyorum malesef yaşım 25( yaza bende 2. kez deniycem tüp bebek inş 1. tüp bebek denememden bir kızım var inş ikinciyede Rabbim nasip eder çok zor bi dönem öğretmen olduğum için hemen gidip yapamıyorum zamanım hiç olmuyor şubatta doktora muayene olucam inş bi sorun çıkmaz hepinize çok dua ediyorum konunuz çok güzel
yetercim gozun aydin..testlerin iyi cikmasina sevindim..cok iyi bir gelisme bu...olumlu basladin olumlu olsun sonu insallah canim benim....
yetercim gözün aydın canım testlerin temiz çıkmış allah sonunuda böle güzel etsin
selam kızlaar işteyim hala( üstelik bir de üşütmüşüm çok fena öksürüyorum.. Bugün yazamadım yine ama okudum yazdıklarınızı.
Yetercim sana demiştim testlerin temiz çıktı daha ne güzel haberler alacaksın bu daha başlangıç..
Nurcancım senin haftalarında çoğu zaman bebeğin hareketleri barsak hareketleri ile karıştırılıyormuş, onlar senin bebişinin ilk çırpınışları ne güzeeeel allahım sen bizim de karnımıza birer küçük leblebi koy ya rabbimmmm
ceylincim tabi geliyorsun aklıma senin kızın olunca benim adaşım olacak bunu düşünmek hoşuma gidiyor
öptüm sizi..
teşekür edrim
yaaaaaaaa kızlar seviyorum sizi bazan böyle güzel şeyler duymaya okadar ihtiyacımız oluyorki
sağolun iyiki varsınızı
ben de buraya girmeden önce bu konuda kendimi çok yalnız hissediyordum hatta o kadar psikopata bağlamıştım ki tüp bebek merkezinin bekleme salonundaki kadınlara bakıp bunların benim gibi dertleri yoktur diyordumburada yalnız olmadığımı görmek iyi geldi doğrusu amaaaa sizlerle dertleri değil mutlulukları paylaşmak istiyorum artık. HADİ KIZLAR DOĞURUN ARTIIIIKK..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?