bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım şuan arada bir seyirme hissediyorum ama gazdanmı bebektenmi bilmiyorum son bileziğimide geçn ay bozdurdum paralar suyunu çekti o yüzden ekstradan doktorada gidemiyorum bakalım maaş gününü bekliyorum inşallah 1 ünde randevum var ama ben 15 inde gidebilicem maaşı alınca canım dileğin için sağol inan hepinizin bir an önce anne olmanızı çok istiyorum o yüzden sürekli bişiler araştırıyorum ama ancak akapunkturu ve bu sperm olayını öğrene bildim akapunkturu önerenden yurt dışında eğitim almış bir doktor küçük yiğenimin doğumuna girmişti ablamın hayatını kurtarmıştı işinde iyi biri bu sperm olayınıda hastanedeki hemşirem söledi bidahaki bebekte beklemeyin dedi beklemek iyi değil dedi bende araştırdım doğruymu 3. günden sonra ölmeye aşlıyomuş canlılar zamanlada tembelleşiyomuş hemen size yazim dedim hepinizi çooooooook öpüyorum tedavin hayırla geçsin doktorların vesilen olsun mucizn biran önce sana gelsin ve rabbim seninde bu topicde veya diğer topiclerde anne olmak isteyen hakeden kim varsa rabbim nurunu üzerlerinizden eksik etmesin hepinizi birer evlat sahibi etsin banada yavrumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah

canim benim amin.....insallah dularain kat be artarak seni geri donsun..canim akapunturu senden duydum ve arastirnaya basladim..cok sagol ya ne guzel bilgilerini paylasiyosun...
maddi konuya gelince haklisin canim..aynen bizdede boyle..sole tek kurus yardim eden yok bize; aksine etraf hep isteyici...ama ne yapalim yeterki bir bebisimiz olsunda ne altinimiz kalsin nede paraniz canim benim...

ama inanki bebisin hakkinda en olumsuz hic birsey gecmiyor aklimdan...yani hayirli bir sekilde sana gelecek buna cani gonulden inaniyorum canim benim...

bende cok cok opuyorum seniii....dualarimdasin her zaman canim benim...

benim transferimin bugün 9. günü. göğüslerimde ki ağrı ve şişlik azalmıştı ama bugün özellikle sol taraftakine çok sık sancı girmekte ve uc kısımları çok kaşınmakta. birazcıkta bel ağrısı başladı. çok zor beklemek benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 11 günüm cumartesi sabah idrarla baksam çıkar mı acaba. yardım lütfen

İnanır mısın akşam bilgisayarı kapattım aklıma sen geldin az çok herkesi sorduk da adaşımın annesi de yok kaç gündür nasıl neler yapıyor acaba dedim umarım iyisindir..
ayy canımsın demek ben geldim aklına
iyiyim canım geçiyor günler işte öyle,böyle

[/QUOTE]
inşallah canım cümlemizin kabul olsun duaları
rabbim burda olan olmayan herkesi bir an önce kavuştursun bebişlerine

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah meleğin seninledir ve
3 gün sonra annişine ben buradayım annecim der
belirtilere gelirsek bu olay o kadar değişkenki kişiden kişiye
örneğin ben 1. tedavimde hiç belirtim yoktu sonuç negatif
2. de bütün belirtiler vardı oda negatif
sen takılma bunlara diyecem ama insan dinliyor kendini elinde değil
idrar testine gelince ben 2 tedavimdede yapmadım tek çizgi fobimden dolayı
eğerki idrar testinde negatif sonuca hazırsan yap
çünkü oda değişken kimisinde tutunma varken negatif çıkıyor
kimisinde silikte olsa pozitifi görüyor

canim oncelikle tedavin hayirli olsun..dilerim hamis haberini yazarsin buraya...

ben negatif sonuc almistim..ve bende adet belirtiler vardi..adet olacagimi hissetmistim ama dr. adet ile belirtileri aynidir demisti...10.gun test yaptirdim ve test negatif cikti..testi tekrarlamadim...dr. bana 10 .gun sonuc cikar demisti..malesef negatif oldu benimde zaten...10.gun bi kan testi yaptir istersen egr hazirsan tabiki....umuyorumki canim gebelik belirtileridir bunlar...

ceylinimmmmmmmm suan ikindi okunuyor..dilerim bu mubarek ezanin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz bebis ile dolsun bir an once.....

amin canım inşallah

canım bitaz değer düşük çıkar ama çıkar yani sonuç emin ol yalnız idrarda değil kanda idrarda hrkezinki çıkmıyo doğru idrara güvenme belirtilere gelince aynı adet belirtisi olur o yüzden anlayamazsın gebemisin değilmisin sen çok merak ediyosan yarın git kan tahlili yaptır

gunaydin kizlar...yetercim sen genetik test sonuclarini aldinmi..yaptiracaktin diye biliyorum....

Bu arada ayse kapadokya bayadir yazmadi sanirim...nerelerdesin canim..merak ettik seni...

evet aldım kuzum
orada bir dr göstersdim kendi dr daha gitmedim (marta kadarda gitmeyeceğim )sorun yok temiz dedi

ceylinimmmmmmmm suan ikindi okunuyor..dilerim bu mubarek ezanin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz bebis ile dolsun bir an once.....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim gozun aydin..testlerin iyi cikmasina sevindim..cok iyi bir gelisme bu...olumlu basladin olumlu olsun sonu insallah canim benim....

slm kızlar tedavileriniz hayırlı olsun acaba sizde sorunlar neydi bende pco var çok ileri düzeyde ilaçsız adet olamıyorum malesef yaşım 25 ( yaza bende 2. kez deniycem tüp bebek inş 1. tüp bebek denememden bir kızım var inş ikinciyede Rabbim nasip eder çok zor bi dönem öğretmen olduğum için hemen gidip yapamıyorum zamanım hiç olmuyor şubatta doktora muayene olucam inş bi sorun çıkmaz hepinize çok dua ediyorum konunuz çok güzel

canim benim hosgeldin.. bizde sorun erkek infertilitesi...basarisiz bir denemem var benimde ve tabiki bir suru bitkisel urunler...bakalim insallah tekrar tedaviye baslayacam..hayirlara vesile olsun insallah...ne guzel senin bir kizin varmis....insallah 2.de nasip olsun..sen hangi merkezde yaptirdin canim...insallah dualarimiz kabul olur canim benim......

yetercim gozun aydin..testlerin iyi cikmasina sevindim..cok iyi bir gelisme bu...olumlu basladin olumlu olsun sonu insallah canim benim....

sağol canım
bende çok sevindim bir sorun çıkar diye yüreğim azmıdaydı

Selam kızlaar işteyim hala ( Üstelik bir de üşütmüşüm çok fena öksürüyorum.. Bugün yazamadım yine ama okudum yazdıklarınızı.
yetercim sana demiştim testlerin temiz çıktı daha ne güzel haberler alacaksın bu daha başlangıç..
nurcancım senin haftalarında çoğu zaman bebeğin hareketleri barsak hareketleri ile karıştırılıyormuş, onlar senin bebişinin ilk çırpınışları ne güzeeeel Allahım sen bizim de karnımıza birer küçük leblebi koy ya Rabbimmmm
Ceylincim tabi geliyorsun aklıma senin kızın olunca benim adaşım olacak bunu düşünmek hoşuma gidiyor
Öptüm sizi..

amaniiiin herkeslere yazmışımda umudumsuna bir satırcık yazmamışııım valla yorgunluktan
yoksa seni hiç unutur muyum bizim seninle kırkımız karışacak beraber doğuracağız..
ya bu arada ayse kapadokya nerelerde yılbaşı ikramiyesi ona mı çıktı yılbaşından sonra bir daha yazmadı?

yetercim gözün aydın canım testlerin temiz çıkmış allah sonunuda böle güzel etsin

teşekür edrim

yaaaaaaaa kızlar seviyorum sizi bazan böyle güzel şeyler duymaya okadar ihtiyacımız oluyorki
sağolun iyiki varsınızı

teşekür edrim

yaaaaaaaa kızlar seviyorum sizi bazan böyle güzel şeyler duymaya okadar ihtiyacımız oluyorki
sağolun iyiki varsınızı

ben de buraya girmeden önce bu konuda kendimi çok yalnız hissediyordum hatta o kadar psikopata bağlamıştım ki tüp bebek merkezinin bekleme salonundaki kadınlara bakıp bunların benim gibi dertleri yoktur diyordum burada yalnız olmadığımı görmek iyi geldi doğrusu amaaaa sizlerle dertleri değil mutlulukları paylaşmak istiyorum artık. HADİ KIZLAR DOĞURUN ARTIIIIKK..

AYŞEEE EVET DOĞURALIM ARTIKKKKKKKKKKKKKK
İKİZ İKİZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…