AYŞEEE EVET DOĞURALIM ARTIKKKKKKKKKKKKKK
İKİZ İKİZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
aysemmmm canimmmm gecmis olsun..ay evet kirklarimizi karisacak.....sole bebek yelekleri gosteririz burdan insallah birbirimize...insallah ikiz olurrrrr..ne guzelde olur hemde..
ay kizlar...once nurcan doguracak insallah..ardindanda biz..inanmak lazim dimi basta...inaniyorum iste...kurban oldugum Rabbim..hz meryemin annesinin hic cocugu olmuyomus..bi gun bir agacin altinda dua etmis Allahim ne olur bana bir evlat ver bende onu dergaha vereyim demis,,kurban oldugim Rabbim duasini kabul etnis ve ona bir evlat vermis..tabiki tedaviler cok cok onemli..ama kaderi degistiren tek sey dua..burda o kadar cok dua ediyoruzki birbirmiz icin..dualari geri cevirmez Rabbim..nasip edecek bize cennetin kokusundan...
yetercimmm canim benim...olumlu basladi olumlu gececk tabi...suphe kalmasin hic icimizde....hep olumlu dusunelimmm' olumlu gitsin hersey..yeni topik acacaz bu sefer bebislerimizin isimlerini paylasacaz...Rabbim gunler cabuk gecsinde gelsin o anlar bir an once...kocaman opuldunuz kizlar...
Yıllar önce eşim beni görümcemle ilk tanıştırdığında bana fal bakmıştı (iyi bakar) tutturdu senin ikizin olacak diye. Ozaman güldüm ailede hiç ikiz yok genetik olarak imkansız tabi aklıma hiiiç gelmez tüp bebek şimdi düşünüyorum da kadına malum olmuştur innnnşallaaaaahhh
CANIMSIN YAAA MİS KOKULARTOPİĞİ MELEKLER TOPİĞİ
ALLAHIM HAYAL KURMASI BİLE ÇOK GÜZEL
RABBİM BÜTÜN BUNLARI HAYALOLMAKTAN ÇIKARTIP GERÇEK YAPSIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
amin canim amin....toplu yapilan dualar her zaman daha makbul olmustur...bizde surekli toplu duaslar yapiyoruz..insallah dualarimiz gercek olacak canim.....insallah..aminnn amin....
amin canım bizde diğer topiklerde dua yapıyoruz
ama burada yok galiba
hepimizin sesini duyar inşş rabbim
merhaba arkadaşlar 20 tane yumoşum alındı drum böle güzel yumurtalı tek hastam sensin maşallah dedicuma günü yumurtaların durumuna göre bana dönüş yapacaklarmış pazartesi yada salı günüde yerleştirme olabilir dedi drum şimdilik herşey yolunda anesteziyi verdiklerinde ne zaman uyuya kaldım hiç hatırlamıyorum hemen oldu bittiye geldi çok şükür biraz ağrım acım var oda pek mühim değil ağrı adet sancısı gibi neyseki zaten ağrı kesici aldım bi tane biraz iyiyim kocişimde ben içerideyken hemşireleri sıkıştırmış hep nasıl iyimi diye bişey varsa söyleyin diye:98: fazla yatmadım çok şükür hemen kendime geldim bundan sonrasıda önce Allahıma sonrada druma kalmış birşey inşallah Allahım gönlümüzün muradını hayırlı vakitte bizlere nasip eder.
birbirimiz icin her zaman cok cok dua ediyoruz..ama insallah hep birlikte toplu dualarda yapariz canim benim....ama her an her duamizda hepimiz birbirimizin aklinda ve duasindayiz buna cok inaniyorum...
Gözün aydın 20 çoook iyiymiş. İnşallah hepsi iyi kalite olur eeennn kalitelilerini seçerler de hemen tutunur sana. bir an önce kucağına alıp misss kokusunu içine çek inşallah
merhaba arkadaşlar 20 tane yumoşum alındı drum böle güzel yumurtalı tek hastam sensin maşallah dedicuma günü yumurtaların durumuna göre bana dönüş yapacaklarmış pazartesi yada salı günüde yerleştirme olabilir dedi drum şimdilik herşey yolunda anesteziyi verdiklerinde ne zaman uyuya kaldım hiç hatırlamıyorum hemen oldu bittiye geldi çok şükür biraz ağrım acım var oda pek mühim değil ağrı adet sancısı gibi neyseki zaten ağrı kesici aldım bi tane biraz iyiyim kocişimde ben içerideyken hemşireleri sıkıştırmış hep nasıl iyimi diye bişey varsa söyleyin diye:98: fazla yatmadım çok şükür hemen kendime geldim bundan sonrasıda önce Allahıma sonrada druma kalmış birşey inşallah Allahım gönlümüzün muradını hayırlı vakitte bizlere nasip eder.
boyle iste ya..guzel guzel haberler gelsin ...tek mebroyomu transfer edilecek bilmiyorum ama insallah bebisin sana simsiki tutunsun..transfer anini zaten izleyeceksin....mukemmel bir an o..mercimeginin sana gelisi:)))senin bebisin sana oyle tutunsunki seni hicccc birakmasun canim benim..haberleri mutlaka yaz bize...
En kısa zamanda şükür dualarımız olsun inşallah. Adadığımız adakları yapmayı nasip etsin Allahım.
evet canım tek embriyo yaştan dolayı olsun tek olsun benim olsun tutsunda yeterki bebeğim bana tutunsunda 1 tane olsada olur canım, inşallah güzel haberlerimi vermeye devam edeceğim Allahımın izniyle umarı hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah
amiiinnnnn canım cümlemize inşallahceylinimmmmmmmm suan ikindi okunuyor..dilerim bu mubarek ezanin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz bebis ile dolsun bir an once.....
geçmişler olsun ayşecim öksürük işi kötü olur kendine iyi bak tatlısı :80:Selam kızlaar işteyim hala( Üstelik bir de üşütmüşüm çok fena öksürüyorum.. Bugün yazamadım yine ama okudum yazdıklarınızı.
yetercim sana demiştim testlerin temiz çıktı daha ne güzel haberler alacaksın bu daha başlangıç..
nurcancım senin haftalarında çoğu zaman bebeğin hareketleri barsak hareketleri ile karıştırılıyormuş, onlar senin bebişinin ilk çırpınışları ne güzeeeel Allahım sen bizim de karnımıza birer küçük leblebi koy ya Rabbimmmm
Ceylincim tabi geliyorsun aklıma senin kızın olunca benim adaşım olacak bunu düşünmek hoşuma gidiyor
Öptüm sizi..
allah seni ne etmeye ikizleri olasıca ayşe öldüm gülmekten nereden gelir böyle şeyler aklınaya bu arada ayse kapadokya nerelerde yılbaşı ikramiyesi ona mı çıktı yılbaşından sonra bir daha yazmadı?
günaydın kızlar
hayrlı cumalar
rabbim yüzümüzü güldürsün
dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Tabiki olacak hepimizin bir değil birkaç çocuğu olacak Allahın izniyle şu mübarek cuma günü ettiğimiz en içten dualar hiç kabul olmaz olur mu? Bana eşim bak göreceksin tüp bebekle bebeğimiz olacak sonra nasılsa olmuyor diye korunmadığımız için bir tane de normal yoldan olacak diyor ve bunu yaşayan çoook insan var biz de o şanslı kullardanız inanıyorum.
günaydın kızlar
hayrlı cumalar
rabbim yüzümüzü güldürsün
dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?