bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

iyiyim canım sağol senin meleklerin nasıllar

eşin ne iş yapıyor canım hayır anlamadığım şey biz eşiimizi göremiyoz doğru dürüst zaten bi rahatsızlığımız olmasada kalamıcaz hamile heeeeeeeee :))))))))))) benim eşimde afganistandaydı nerdeyse 1 seneye yakın nedir bu kaderşmşz herşeyimiz aynı :)))))))))))))

Günleri saya saya parmaklarım nasır tuttu :)) Ama o kadar takmıyorum artık benim de kaderime yazılmış doğru bir zaman vardır elbet..
Umarım tüm yumoşların 5.güne gider en iyisini seçeler ve hemencecik sımsıkı tutunur annesine.

Canım benim allah kavuştursun naparsın işte geçim derdi ayrılık da var ucunda.. Olsun hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah..Ben de öptüm..

aysekapadokya hosgeldin canim ve Allah kavustursun...ay nurcanim dedigin gibi hersey ayni ya...bizde esimle ayriyiz..ayda 4-5 gun geliyo..basta yurt disindaydik ama iste bebis olmayinca geldik buraya..esim yine gitmek istiyo ama tedavi burda olacagi icin ...ya zaten bi bebisim olsunnn; raziyim ben herseyi cekmeye...

sumelaa ve kardelnbhr hosgeldiniz canim...evet cabim burda hepimiz birbirmizi taniyoruz...kimseye demediklerimizi burda birbirmizie diyoruz..bir gun haber alamassak birbirmizden meraktayiz o gun...nurcanim dogru diyo bak mutlaka cok cok iyi dra git..ilk tedavimde bendende ne rahim filmi ne baska bisey istendeo ..bir hormon testi tamam..ama simdiki tedavimde dr demese bile ben kendim isteyecem..simdi merkezde farkli benim zaten canim...bizde erkek infertilitesi canim..yani su an gorunen o..rahim filmi vs cekilmedigi icin bana....insallah Rabbim kucagimizi bos birakmasin...

halev..transfer icin geri sayim basladi..bebisin konacak gobisine:)))

firdosu canm guzel dileklerin cok cok cok tesekkurler..guzellik abideleri nasillar..onlarin kokularini yerim ben...

aysemmmm canim benim...gectimi rahatsiligin..dun kotuydun..cok cok dikkat et kendine..ve yorma kendini fazla..enerjini bebisine sakla..surda bi kac ay sonra almaya gidecez bebislerimizi:)))

yetercimmm..canim benim yaaa..kendi evladin gibi olurmu...transfer anini kamerada izlerken o gordugum su damlasini degismem hic birseye..insallah bak gelecek sanada bebisin ..seninde az kaldi..benim ; aysenin; ve senin tedavileri bu yil..hep birlikte verecez buradan guzel haberleri...canim benim..

ceylinim bu yil tedaviye baslamyi dusunuyomusun..gerci bir ay oldu senin ama...kendini ne zaman hissedersen o zaman baslamak en guzeli tabi..insallah gelecek bize bebislerimiz canim benim..

hilbayyyyy canimmm nerelerdesin..haber alamayinca merak ediyoruz....nasilsin? bi haber ver canim bize.....

kizlarr birsey soracam size..transferden sonra igne veriyoya dr.? igneyi vurdurmak icin hastaneye gittinizmi yoksa evemi hemsire getirdiniz...nurcan nasil vuruldun canim sen igneleri? 3 gun evden cikmayin diyoya drlar..ben ilkinde hemsire gelmisti eve; ama simdi annemlerde kalacagim icin muhtemelen hergun hastaneye girmem gerek igne icin...

sanki benimde transferimde yarinya soruyorum burdan:)))

günaydın kılzar nasılsınız

canım böbeten yapılanlardan olursa kendin yaprsın evde
ama benimki kalçadandı eve yakın bit klinik vardıoraya gtmiştim drgidebilirisn bir şey olmaz dedişti

gobekten yapialnlari bile kendim yapamadim ben..oyle korkuyorum igneden...ama hani onlar transferden onceye sorun degilk..ama transferden sonra olanlar icin korkuyorum cok...ama mecburen hastaneye gidip yaptiracam...genelde herkes ilk 3 gun dinlendik sadece wc ye kalktik diye yaziyolar..ondan sordum canim benim..cok sagol cevapladigin icin yetercimmm...

kızlar ben yeğnleimden dahaçok sevemem derken
onun nasıl bir sevgi olduğunu bilmediğim için yazdım veeee yeğenlerimi ne kadar çok sevdiğimi söylemek için
yani düşündüm ben yağanalrimi böyle seviyorsam ve eğer insanın kendi bebişi daha çok seviliyorsa bu sevgiğini dercesi nasıl birşeydir
allahım mahrum etmesin bizleri böyle bir sevgiden

aminnn canim benimmmmm amin...insallah kucaklarimiz bebis ile dolsun bir an once.....

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
SANA ŞU AVATARINDAKİ KIZ VARYA
ONUN GİBİ ŞEKER BİR EVLAT VERSİNSAĞLIKLI HAYIRLI İNŞŞ
ÇOK TATLI BİR KIZ

Merhaba canım bugün dünden de hastayım allahtan tatil yattım kucağıma da aldım bilgisayarı vakit geçiriyorum işte.
Sanırım senin dediğin progesteron iğnesi benim doktorum iğne değil de fitil olanından vermişti ama ben de burda iğne olanlar daha etkili diye okumuştum bu sefer sorucam iğne daha iyiyse gider yaptırırım o kadarcık kalkmaktan bişey olmaz zaten bu sefer yatmıycam ben.

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
SANA ŞU AVATARINDAKİ KIZ VARYA
ONUN GİBİ ŞEKER BİR EVLAT VERSİNSAĞLIKLI HAYIRLI İNŞŞ
ÇOK TATLI BİR KIZ

ay cani Rabbim soyletmistir insallah..daha ne isterimki hayatta canim benim..o gonulen ettigin dualar kat be artarak geri donsun sana canim benim ya...

aysemmm....bende zero limiti okuyorum ama hic bekledigim gibi degil...keske baska kitap alsaymisim...begenmedim ben yani...canim evet progesteron igne..benim zaten igne yerlerim yeni yeni gecti..cok acitan bir igne ya...ve o kadar zor vuruluyoki..hemsire vuruken diyodi bana; inanilmaz guc veriyorum diye..bakalim bu sefer farkli bir tedavi olur belki...

bende seni bugun goremeyince dra gittin sandim..

canım ben transfer sonrası hiç birşey kullanmadım bende bebek tutunuyo zaten yummmurtalıklarımdada sorun yok sadece jel kullandım bizde sorun eşimde canlı siperm oranı sürekli düşüyodu nerdeyse yok gibiydi alel acele 2 haftad a inelerim vuruldu ve transferim yapıldı bende sadece polikistik over var ama onun içinde hap kullanılıyo zaten ama şöle bişi var ben çooooooooook araştırdım inelerimi vurulurken tüp bebek nedir yatsan nolur kalksan nolur gibi ilk 3 gün doktor yat diyo ama arada tuvlete felan kalka bilirsin bence kalkıp hastaneye gitmen sakınccalı ilk üçgün sadece evin içinde yavaş yavaş yürümeye izin var bence annendede olsa bi hemşire getir 3. günden sonra sürekli yatma yavaş hareketlerle komşuya oturmaya felan git biraz kafan dağılsın çünkü sürekli yatıp yada oturduğunda rahimde kan dolaşımı olmuyor buda bebeğin tutunmasını engelliyor yani aaaaaa ben 12 gün yatim o düşmez diye bişi yok hayatım kan dolaşımı olmazsa düşer mümkünse yan yat sürekli sırt üstüde yatma oturur gibi yat felan yani sabit yatma öle süs bebek gibi vücut hareket etsin veeeeeeeeee kesinlikle maydanoz yeme birde ben hergün bir paket antep fıstığı 1 paket kabak çekirdeği yemiştim çok iyi geliyo diye duymuştum tüp bebekte

canim benim cok sagol..bana neden igneleri verdi anlamadimki zaten ben..hem igne hem jel hem bant hepsini kullandim ben...banada yumurtaliklarin iyi demisti ama verdi yinede..bizdede sorun esimin spermleri canim...yani suan bildigimizi bu en azindan..bakalim yeniden dr. gidince ne diyecek artik..cok sagol bilgilerin icin canim..valla biran once tedaviye baslamak istiyorum..asiri sabirsizimdir ben...gunler gecmiyo simdide ya...

canım benim anlıyoz biz seni bizde onun için diyo o sevgiyi hiiiiiiç tahmin edemezsin inanılmaz bi sevgi eminim sende çok iyi bir anne olacaksın ki sen varya ben takip ediyorum bütün topiclerde varsın ve hırsla herkezi takip ediyosun sende bu ladar hırs varken sen mutlaka bebişinede kavuşacaksın hiiiiiiiç üzülme sakın anne olamıcam mı diye biraz geç olucak belki ama mutlaka gelecek sana bebişin çok kararlı bi annesi var

Naber kızlar beni bir görseniz burnum domates gibi sesim boru.. Sabahtan doktora gittim de kadın doğumcuya değil psikiyatriste gittim orda beni bir öksürük krizi aldı offf konuşamadım bile, erken çıktım geldim yatıyorum. Sizde ne var ne yok?

:))))))) belki bu doktor vermez belli olmaz acele etme bukadar kıs bak yarın öbürgün tranferin olunca sen hemen test yapmak istersin sonra kızarız sana burda :)))))))))))) yaramazlık yok öle annesi ben erken yaptım testi boşu boşuna nekadar üzüldüm 6. gün başladım idrar testlerine hergün başka bi test aldım değişik marka olunca sonuç değişcek sanki testler hep negatif çıktı nekadar ağladım acele yok yavaş yaavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…