bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

herkese selamlar...bu akşam ne bu böyle kasvet...ben birkaç yıl oldu birisiyle tanıştım kadın tüp deniyor tutmuyor bir süre sonra kesinlikle çoçuğun olmaz diyorlar kadın ümüdi kesmişken hamile kalıyor,yanında çocuğunu gösteriyor bize 4 yaşlarında...olmaz olmaz demeyin teyzemin kızı çok çocuk istediği için tedavi felan oluyor sonra hamileyim diye seviniyor 9 ay sonra doğum bebek felan yok psikolojik olarak çok istediği için vücut kendini hamile gibi tepki vermiş psikolojik bir adıda var şimdi aklıma gelmiyor hayatta ne hikayeler var ben kendimi hep benden iyileri düşünerek değil benden daha kötü durumdakileri düşünerek halime şükrediyorum...şimdi ben böyle yazdım diye benim tuzum kurumu değil bende kaç senedir uğraşıyorum ama kendimi üzmek yerine hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum başka türlü bu hayat geçmez

canım ben inegöldeyim birde pembe var bursada mudanyadaydı galiba sen nerdesin

insallah guzel arkadasimmm...hamislerin duasi kabul olurmuss.lutfen bana dua et guzel yurekli arkadasim..
merklanma cnm her gece dualarımdasınız hepiniz Allah kabul etsin...
Allaha şükür canım birazdaha iyiyim bugün arkadaş beni ramidiye biyere pazara götürdü kafamı dağıtırım dedim sancılandım ordada hiç bi ad alamadım ((((

kız ne oldu sana aman cnm ne olur dikkat et kendine üzüldüm bak şimdi sen sonlara yaklaşıyosun sık azcık daha dişini...
ben bile daha 20.haftada olmama rağmen bugün fenaydım baş dönmesi halsizlik zor toparlandım...
ne olur dikkat et..

ben çıkıyorum eşim izinli biraz onunla ilgileneyim...iyi geceler kendinize iyi bakın üzmeyin [HOŞÇAKALIN]

canım benm anlamadım bende yaaaaaaaaa ara sancı sanırım ay az daha beklesin kızım yaaaaaaaaa erken doğurmak istiyom ama bukadar rken değil bakalım pazarrtesi gatada rndevum var dua edinde heyete girebileyim kızımı 36 haftada alsınlar önce yada sonra olmasın (((((((((
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de kızınada
sağol caım ya bişide yapmadım ama bilmiyorum geçti ama şimdi
canımm ben bursa mekezde oturuyormmm sizz bana bayyaa bi uzaksınızzz bende heveslenmiştmm biann yakınsakk tanışırızz falan diee

ha ha hepimiz çok istiyoruz tanışöayı ama çok uağız işte valla

amiiiin 4 gündür göbüşten 2 gündür de totişten yapılıyor iğneler bakalım innnşallaaaahhh şifa olur... perşembe akşam kontrolüm var..

inşşşş bebişim yaaaaaaaa kaliteli olsunlarrrrr bol bol olsunlar inşşşşşş güzelcene dölensinler annelerine sımsıkı tutunsunlarrrr kocagöbüşlü yapsınlar anneleriniiii iinnşşşşşşşşşşşşşşş

ayşe için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin.

gunaydin kizlar....nasilsiniz?

nurcanim ne olsu san ahayatim sancilandin? gerci artik yaklasti dogumunda..bebsi geliyor bebis:)))

pear hayatim nasilsin?

ve tum kizlara gunaydin.....kendimizi toparlama zamani..birimiz uzulunce hepimiz etkilenip uzuluyoruz..hiz kimseyi uzmek istemiyorum..dunya yikilsa bile biz yeni bir dunya kurmak zorundayiz...o yuzden sevgi dolu nese dolu bir hafta hepimize insallah:))))

Canım Allah senden razı olsun bende o kadar çok inanıyorum ki senin kendiliğinden gebe kalabileceğine, bir gün anne olacağına...Evet yaşamımda bir evladın eksikliğini çok hissediyorum benim eşim yoğun çalışan biri o olmadığı zamanlarda kendimi daha yanlız, daha çok evlatsız hissediyorum... Ama Rabbim yazdıysa bunu bize olacak tevekkül edip sabırla bekleyebilelim inşallah.Sen daha çok gençsin önünde uzun yıllar var moralini sakın bozma...Zaman bize neler getirir bilemeyiz....

Aminnnnn..buna daha ne denir..Bu kadar dua edenim varken sırtım yere gelir mi benim yaaa :) Allah hepinizden razı olsun...

ayşe için meryem suesini okudurm. Allahım kabul etsin inşallah. en yakın zamanda bize mutlu haberlerini verir inşallah.

Nurcancım. bir sonraki meryem suresi kime okunacak. ben adet olmadan onuda bugün okuyayım..

İyiyim canım sağol, sen de iyi ol.... Birbirimizden etkilendiğimiz doğru güçlü olmalıyız Allah'ın izniyle aşacağız bunları...

ayşe için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin.

ayşe için meryem suesini okudurm. Allahım kabul etsin inşallah. en yakın zamanda bize mutlu haberlerini verir inşallah.

Nurcancım. bir sonraki meryem suresi kime okunacak. ben adet olmadan onuda bugün okuyayım..

Allah Razı olsun canlarım, tüm istedikleriniz biran evvel gerçek olsun...

inşallah canım hepimiz daha iyi olacağız, sen de bir daha düşme o umutsuzluk çukurlarına... pes edemeyiz daha ne kadar denedik ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…