hımm anladımm bitanemm bende bursada otruryrmda hemde doğma büyme bursalıyımmm
sen ankarada otrysnn dimi canımmm bursalı arkadaşlarr nerelerde ikametkah ediyoo acabaa bakarsınn komşu çıkarızz onlarla dimi canımmm
merklanma cnm her gece dualarımdasınız hepiniz Allah kabul etsin...insallah guzel arkadasimmm...hamislerin duasi kabul olurmuss.lutfen bana dua et guzel yurekli arkadasim..
Allaha şükür canım birazdaha iyiyim bugün arkadaş beni ramidiye biyere pazara götürdü kafamı dağıtırım dedim sancılandım ordada hiç bi ad alamadım((((
Allaha şükür canım birazdaha iyiyim bugün arkadaş beni ramidiye biyere pazara götürdü kafamı dağıtırım dedim sancılandım ordada hiç bi ad alamadım((((
canım ben inegöldeyim birde pembe var bursada mudanyadaydı galiba sen nerdesin
canım benm anlamadım bende yaaaaaaaaa ara sancı sanırım ay az daha beklesin kızım yaaaaaaaaa erken doğurmak istiyom ama bukadar rken değil bakalım pazarrtesi gatada rndevum var dua edinde heyete girebileyim kızımı 36 haftada alsınlar önce yada sonra olmasınmerklanma cnm her gece dualarımdasınız hepiniz Allah kabul etsin...
kız ne oldu sana aman cnm ne olur dikkat et kendine üzüldüm bak şimdi sen sonlara yaklaşıyosun sık azcık daha dişini...
ben bile daha 20.haftada olmama rağmen bugün fenaydım baş dönmesi halsizlik zor toparlandım...
ne olur dikkat et..
sağol caım ya bişide yapmadım ama bilmiyorum geçti ama şimdicanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de kızınada
canımm ben bursa mekezde oturuyormmm sizz bana bayyaa bi uzaksınızzz bende heveslenmiştmm biann yakınsakk tanışırızz falan diee
GÜNAYDIIIIN...Güzel bir gün diliyorum..
sanada güzelbir gün olsunbol bol yumoşlu
amiiiin 4 gündür göbüşten 2 gündür de totişten yapılıyor iğneler bakalım innnşallaaaahhh şifa olur... perşembe akşam kontrolüm var..
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202----------------okudu
asli_1981
Canım Allah senden razı olsun bende o kadar çok inanıyorum ki senin kendiliğinden gebe kalabileceğine, bir gün anne olacağına...Evet yaşamımda bir evladın eksikliğini çok hissediyorum benim eşim yoğun çalışan biri o olmadığı zamanlarda kendimi daha yanlız, daha çok evlatsız hissediyorum... Ama Rabbim yazdıysa bunu bize olacak tevekkül edip sabırla bekleyebilelim inşallah.Sen daha çok gençsin önünde uzun yıllar var moralini sakın bozma...Zaman bize neler getirir bilemeyiz....pear hayatim bugun nasil hissediyorsun kendini? umarin iyisindir...
ozelliklede esimle kavga ettigim zaman kendimi daha cok yanliz hissederim..Allahim diyorum bir evladim olsa ona sarilip saglardim...bazen hastaneye gidiyorum..orada yasli insanlar goruyorum..evlatlari getirmis onlari...diyorum bende yaslandigim zaman beni kim getirecek..belki tek basina olecegim yapayanliz...oyle zorki evlatsizlik...annem diyo herkes soruyo bana kizin hamilemi diye..ahhh anacigim sen boyle dedigin zaman ben dahada cok uzuluyorum..elimden birsey gelse yapacam onu...e tupte yaptirdim..Rabbim ol demeyince olmuyor..ne yapayim???arkadasimla konustum bugun..dugunu var yakinda nasil mutlu...bana diyorki sende yapsana bir bebis istee..nasip diyorum..ses rengim degisiyor....bebisi olan tum arkadaslarim diyo; guya sen hemen bebis yapacaktin neden yapmiyorsunki diyorlar? susuyorum...ogrencilerim bile soruyor? yine susuyorum.....helede bazi insalar canini yak ayi cok severler yarana yarana basarlar...ben yine susuyorum..gozyaslarim yanlizca yatagima damliyor..acaba hamile kalmak nasil bir duygu..bir bebegin hareketini icinde hissetmek..canindan bir parca...
bir evlat dunyaya getirmek..dunyanin en guzel duygusu..bir can senin canin...gecen gun enyakin dostumla konusuyoruz..cocuk olmadan evlilik yurumez diyor..ben yine susuyorum..teselli ediyorum kendimi..ne alaka diyorum...aslinda bir yanimin eksik oldugunu kimse bilmiyor....
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin...
pear insallah bebisin sana simsiki tutunsun..oyle gonulden diliyorumki bunu..bir evladin olsun..sana can yaren yoldas olsun..ellerini tutsun...esin boyle uzaklara gittiginde evin icini senletsin sesi...umudumu yitirmiyorum; test sonucunu alana kadarda hep hamissin diye dusunecegim ve insallah Rabbimin izniyle bebisin seninle olmus olacak....
allahım inşallah sizlere öle yaramaz öle yaramaz ne karnınızdayken nede doğunca yerinde durmayan ebebişler versin yaka silkin başkada ne dua ne beddua düşünemiyorum sizlere canlarım sanada umutcum asucum tüm topikteki arkadaşlARIMA inşallah
gunaydin kizlar....nasilsiniz?
nurcanim ne olsu san ahayatim sancilandin? gerci artik yaklasti dogumunda..bebsi geliyor bebis:)))
pear hayatim nasilsin?
ve tum kizlara gunaydin.....kendimizi toparlama zamani..birimiz uzulunce hepimiz etkilenip uzuluyoruz..hiz kimseyi uzmek istemiyorum..dunya yikilsa bile biz yeni bir dunya kurmak zorundayiz...o yuzden sevgi dolu nese dolu bir hafta hepimize insallah:))))
ayşe için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin.
ayşe için meryem suesini okudurm. Allahım kabul etsin inşallah. en yakın zamanda bize mutlu haberlerini verir inşallah.
Nurcancım. bir sonraki meryem suresi kime okunacak. ben adet olmadan onuda bugün okuyayım..
gunaydin kizlar....nasilsiniz?
nurcanim ne olsu san ahayatim sancilandin? gerci artik yaklasti dogumunda..bebsi geliyor bebis:)))
pear hayatim nasilsin?
ve tum kizlara gunaydin.....kendimizi toparlama zamani..birimiz uzulunce hepimiz etkilenip uzuluyoruz..hiz kimseyi uzmek istemiyorum..dunya yikilsa bile biz yeni bir dunya kurmak zorundayiz...o yuzden sevgi dolu nese dolu bir hafta hepimize insallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?