bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

inşallah canım hepimiz daha iyi olacağız, sen de bir daha düşme o umutsuzluk çukurlarına... pes edemeyiz daha ne kadar denedik ki..

Tabi ne kadar denediniz ki.... Geçen gün nette okudum 11. denemesinde neticeye ulaşmış bir çiftten bahsediyordu. Allah'ım bu bizim sınavımızsa da bunu bize kolaylaştırsın inşallah. Bu sınavın meyvalarını sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere.... Bu arada aranızda en kıdemli benim sanırım ben bile pes etmiyorum size ne oluyor :)

Son düzenleme:
amiiiin 4 gündür göbüşten 2 gündür de totişten yapılıyor iğneler bakalım innnşallaaaahhh şifa olur... perşembe akşam kontrolüm var..
ay ay kızımn kardeşleri geliyo hadi balım önce pearl sonra sen haber verin bana hamişizdiye zaten sözünüz var ikinizde istanbula geleceksiniz bebişlerimi ketirirsiniz bana :))))))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
ayşe için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin.
Allah kabuşl etsin hayatım sağol
canım ara sancılar başladı sanırım yalncı sancılar benim sıpaya diyorum boşa heveslenme sen sezeryan olacan diye ama anlamıyo he he boşuna kendini itiyo aşağıya
ayşe için meryem suesini okudurm. Allahım kabul etsin inşallah. en yakın zamanda bize mutlu haberlerini verir inşallah.
Nurcancım. bir sonraki meryem suresi kime okunacak. ben adet olmadan onuda bugün okuyayım..
Allah kabul etsin canım neslly arkadaşımıza okunacak ama ismini bilmiyorum öğreneyim yazayım

inşallah canım hepimiz daha iyi olacağız, sen de bir daha düşme o umutsuzluk çukurlarına... pes edemeyiz daha ne kadar denedik ki..

katılıyorum yaaaaaaaaaa sanki 10 kere denemiş de tutmamış gibisiniz daha ne sanki

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981

NESLLY İSMİN NE CANIM.SÖYLERSEN aYŞEDEN SONRA MERYEM SURESİ SANA OKUNACAKMIŞ. BEN HASTA OLMADAN SANA OKUMAK İSTİYORUM...

ya adetim bitmedi bende okuyacağımmm

bende okurum o zman neslyininkini...

bu arada hilbay canim nasilsin? umutta baslayacaktin en son..ne oldu varmi bir gelisme..

evet canim ..aslinda ben sen online iken yaziyorum sen offline oluyosun gecmisede bakmadigin icin ; umutla gorusuyodun? Tedavin ne asamada? Basladinmi canim tup tedavisine?

canım çoğu zaman giremiyorum. Kk da da sorun oluyor şu an olduğu gibi. Ben histeroskopi oldum en son ilaç verdi doktor. O ilaç dün bitti. şimdi adet olunca doktora gideceğim. Herhalde ya allah diyip başlayacağım. Uzun protokol olur ama yüksek ihtimal... Sen ne yapıyorsun senin tedavi ne aşamda....

evet canim giremedigini biliyorum..sitede dedigin gibi yavas..ben su an tedavi olmuyorum..cok bunaldim cunku..yok doktordu yok oydu yok buydu..az kafami dinlemek istiyorum..bakalim onsan sonra Allah neyi nasip eder? hayirli olsun tedavin canim..insallah bu sefer olur canim yaaa....

NESLLY İSMİN NE CANIM.SÖYLERSEN aYŞEDEN SONRA MERYEM SURESİ SANA OKUNACAKMIŞ. BEN HASTA OLMADAN SANA OKUMAK İSTİYORUM...

arkadaşım ismim neslihan.Allah razı olsun çok sevindirdiniz beni.sıra demek bende.aslında ben bana okunsun diye başlamamıştım.okuyalım Allah rızası için Rabb'im elbet verir hayırlısını bir gün.

arkadaşım ismim neslihan.Allah razı olsun çok sevindirdiniz beni.sıra demek bende.aslında ben bana okunsun diye başlamamıştım.okuyalım Allah rızası için Rabb'im elbet verir hayırlısını bir gün.

canım seninkine daha başlamdık arkadaş adet olacakmış ayşeden sonra senin duaya başlıcağımiz için olmadan okumal istedi ayşeninki biterbitmez senin listeye başıcaz biz aramıza katılan herkeze okuyoz canım yeterki rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…