inşallah canım hepimiz daha iyi olacağız, sen de bir daha düşme o umutsuzluk çukurlarına... pes edemeyiz daha ne kadar denedik ki..
ay ay kızımn kardeşleri geliyo hadi balım önce pearl sonra sen haber verin bana hamişizdiye zaten sözünüz var ikinizde istanbula geleceksiniz bebişlerimi ketirirsiniz bana :))))))))))))))amiiiin 4 gündür göbüşten 2 gündür de totişten yapılıyor iğneler bakalım innnşallaaaahhh şifa olur... perşembe akşam kontrolüm var..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnninşşşş bebişim yaaaaaaaa kaliteli olsunlarrrrr bol bol olsunlar inşşşşşşgüzelcene dölensinler annelerine sımsıkı tutunsunlarrrr kocagöbüşlü yapsınlar anneleriniiii iinnşşşşşşşşşşşşşşş
Allah kabuşl etsin hayatım sağolayşe için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin.
canım ara sancılar başladı sanırım yalncı sancılar benim sıpaya diyorum boşa heveslenme sen sezeryan olacan diye ama anlamıyo he he boşuna kendini itiyo aşağıyagunaydin kizlar....nasilsiniz?
nurcanim ne olsu san ahayatim sancilandin? gerci artik yaklasti dogumunda..bebsi geliyor bebis:)))
pear hayatim nasilsin?
ve tum kizlara gunaydin.....kendimizi toparlama zamani..birimiz uzulunce hepimiz etkilenip uzuluyoruz..hiz kimseyi uzmek istemiyorum..dunya yikilsa bile biz yeni bir dunya kurmak zorundayiz...o yuzden sevgi dolu nese dolu bir hafta hepimize insallah:))))
Allah kabul etsin canım neslly arkadaşımıza okunacak ama ismini bilmiyorum öğreneyim yazayımayşe için meryem suesini okudurm. Allahım kabul etsin inşallah. en yakın zamanda bize mutlu haberlerini verir inşallah.
Nurcancım. bir sonraki meryem suresi kime okunacak. ben adet olmadan onuda bugün okuyayım..
inşallah canım hepimiz daha iyi olacağız, sen de bir daha düşme o umutsuzluk çukurlarına... pes edemeyiz daha ne kadar denedik ki..
ya adetim bitmedi bende okuyacağımmmMERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981
Umudumsun ne yapıyorsun ne zamandır konuşamadık.
evet canim ..aslinda ben sen online iken yaziyorum sen offline oluyosun gecmisede bakmadigin icin ; umutla gorusuyodun? Tedavin ne asamada? Basladinmi canim tup tedavisine?
canım çoğu zaman giremiyorum. Kk da da sorun oluyor şu an olduğu gibi. Ben histeroskopi oldum en son ilaç verdi doktor. O ilaç dün bitti. şimdi adet olunca doktora gideceğim. Herhalde ya allah diyip başlayacağım. Uzun protokol olur ama yüksek ihtimal... Sen ne yapıyorsun senin tedavi ne aşamda....
NESLLY İSMİN NE CANIM.SÖYLERSEN aYŞEDEN SONRA MERYEM SURESİ SANA OKUNACAKMIŞ. BEN HASTA OLMADAN SANA OKUMAK İSTİYORUM...
ya adetim bitmedi bende okuyacağımmm
arkadaşım ismim neslihan.Allah razı olsun çok sevindirdiniz beni.sıra demek bende.aslında ben bana okunsun diye başlamamıştım.okuyalım Allah rızası için Rabb'im elbet verir hayırlısını bir gün.
canım daha ayşeninki bitmedi hilbay edet olcakmış ondan neslyninkinide okumak istedi daha ayşenin listesi devam ediyor
:80:hu huuu ben geldiiim naber?
benden iyilik hayatım senden naber nasılsın
iyiyim çok şükür Allahıma.. günler çarçabuk geçiyor bu sıralar keyfim yerinde :)) totom acıyo biraz o da normal yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?