bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hosgeldin nurcancigim...evet hakkaten bi bunalim havasi var..neyse aglasamda sizlasamda keske yapacak birsey olsa yani yok..onumuze bakacaz artik...Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin ..

sen nasilsin hayatim...

Allaha şükür canım birazdaha iyiyim bugün arkadaş beni ramidiye biyere pazara götürdü kafamı dağıtırım dedim sancılandım ordada hiç bi ad alamadım ((((

doğrudurrr bitanemm yaa bende öylee kuruyormm kendimi belki vardırr falann diee ama pekte ümitlenmemeye çalışyrmm çıkmayına çokk yıkılcamm çünküü ben kendimii biliyormm umarımm en kısa zamanda hepimizz kalırızzz hamilee

Allaha şükür canım birazdaha iyiyim bugün arkadaş beni ramidiye biyere pazara götürdü kafamı dağıtırım dedim sancılandım ordada hiç bi ad alamadım ((((

mrba nurcancımmm hayırdırr yaaaa çokmu yordnn acabaa kendini hayatımm dikkatt ett yorma kendiniii

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202----------------okudu
asli_1981

arkadaşlarbrr aranızdaaa bi bursalı vardı sanırımm bende bursalıyımda hangi arkadaşş merakk ettimm toprağımı

canım bursalı değil bursada oturanlar var hemde birsürü :)))))))))
asuman ayşe nazemir bi kişidaha vardı onu unuttum kim bursadaydı :))))))))

hımm anladımm bitanemm bende bursada otruryrmda hemde doğma büyme bursalıyımmm
sen ankarada otrysnn dimi canımmm bursalı arkadaşlarr nerelerde ikametkah ediyoo acabaa bakarsınn komşu çıkarızz onlarla dimi canımmm

canım nerde oturduklarını bilmiyorum ben istanbudayım canım doma büyüme butalıyım bende

nurcan ve kızlar slm nasılsınız nurcan cnm dualar aklımda ama çok gaz sancım var yerimden kalkamıyorum pınarı okumustum digerini okuyamadım ama iyleşir iyleşmez okuyacam kusura bakmayın lutfen

nurcan ve kızlar slm nasılsınız nurcan cnm dualar aklımda ama çok gaz sancım var yerimden kalkamıyorum pınarı okumustum digerini okuyamadım ama iyleşir iyleşmez okuyacam kusura bakmayın lutfen

canım senin gebelik daha yeni istersen bu duay okuma sen idare ederiz seni biraz dinlen canım yıpratma kendinibidahaki arkadaşa okursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…