hosgeldin nurcancigim...evet hakkaten bi bunalim havasi var..neyse aglasamda sizlasamda keske yapacak birsey olsa yani yok..onumuze bakacaz artik...Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin ..
sen nasilsin hayatim...
doğrudurrr bitanemm yaa bende öylee kuruyormm kendimi belki vardırr falann diee ama pekte ümitlenmemeye çalışyrmm çıkmayına çokk yıkılcamm çünküü ben kendimii biliyormm umarımm en kısa zamanda hepimizz kalırızzz hamileeyani evet haklisin...artik bende doktora git gel alistim..ben hala bir deliyim..dusun bu sekide bile gunumu gecsem hamis olabilirmiyim diyorum..hele bir ay esim gelmeisti hic..ben o ay gunumu gectim..dusn o ay bile hamile olabilegimi dusundum..kafamda kuruyorum yok belki gecen aydan dollenme olmustur; yok belki gecen ayki adetimden once olmustur..bir deli oldum iste...ama yinede doktora gitmekten baska care yok..insalllah hamissindir..umut etmek bile guzel...
Allaha şükür canım birazdaha iyiyim bugün arkadaş beni ramidiye biyere pazara götürdü kafamı dağıtırım dedim sancılandım ordada hiç bi ad alamadım((((
mrba nurcancımmm hayırdırr yaaaa çokmu yordnn acabaa kendini hayatımm dikkatt ett yorma kendiniii
aslında yormadımevden zaten metro ile gittik sarsılmadım bile ama pazara gider gitmez rahatsızlandımşimdi iyiyim şükür
amannnnn amnnnnn iyii oll bitanemmm neolurrr dikkatt ett kendneee
sağol canım ya ediyorum ama bakalım hayırlısı
arkadaşlarbrr aranızdaaa bi bursalı vardı sanırımm bende bursalıyımda hangi arkadaşş merakk ettimm toprağımı
aminnn bitanemm doğruu söylüyosnn allahımmm hayırlısını nasip ettsnn hepimize
canım bursalı değil bursada oturanlar var hemde birsürü :)))))))))
asuman ayşe nazemir bi kişidaha vardı onu unuttum kim bursadaydı :))))))))
hımm anladımm bitanemm bende bursada otruryrmda hemde doğma büyme bursalıyımmm
sen ankarada otrysnn dimi canımmm bursalı arkadaşlarr nerelerde ikametkah ediyoo acabaa bakarsınn komşu çıkarızz onlarla dimi canımmm
canım nerde oturduklarını bilmiyorum ben istanbudayım canım doma büyüme butalıyım bende
anladımmm hayatımmmm biara denk geldğinde sorarmm artıkk
nurcan ve kızlar slm nasılsınız nurcan cnm dualar aklımda ama çok gaz sancım var yerimden kalkamıyorum pınarı okumustum digerini okuyamadım ama iyleşir iyleşmez okuyacam kusura bakmayın lutfen
canım senin gebelik daha yeni istersen bu duay okuma sen idare ederiz seni biraz dinlen canım yıpratma kendinibidahaki arkadaşa okursun
ben yatayım iyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?