bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nee 17 günmü geçti kız yapsana bi test yada bi kan versene 17 gün az bi zaman değil yanii
ayy hadi inşallah yaaa çok heveslendim bi anda
ayy cnm dualarım seninle hadi inş yaa

17 gun cok uzun..dilerim hamissdindir..inan bunu cani gonulden diliyorum..bir kisi daha anne olamiyorum diye aglamasin artik yaaa..

canim insallah..belirsizlik cok kotu..bilsemki 2 sene sonra olacak yada 5 yada 6..amenna...ama belirsizlik yokmuuuu o cok kotu

Umudumsun cnm benim buda bizim sınavımızdır belki sabret bak sonunda alcaksın bebegini kucagına sıkma canını. Olck inşş.
Kaç yasındasın? Bu kadar karamsarlıga düştün bak ben 29a gircem.

Umudumsun cnm benim buda bizim sınavımızdır belki sabret bak sonunda alcaksın bebegini kucagına sıkma canını. Olck inşş.
Kaç yasındasın? Bu kadar karamsarlıga düştün bak ben 29a gircem.

canim 83 luyum bende ..ne bileyim canim..herseyin hayirlisini istiyorum tabiki basta..isyanda etmiyorum..ama benim gunahim ne..herkes evleniyo coluguyla cocuguyla mutlu..evlendim evleneli hep dr. hep dr....ya zaten bende ne zaman sans olduki? diliyorum Rabbim daha fazla aratmazzzz diliyorummmmmm

canim insallah..belirsizlik cok kotu..bilsemki 2 sene sonra olacak yada 5 yada 6..amenna...ama belirsizlik yokmuuuu o cok kotu

cnm belirsiklik konusunda çok haklısın ama devamlı negatif düşünmek hayatıda negatife yöneltiyo herşey olumsuzklukla sonuçlanıyo herşey...napalım buda Allahın bi takdiri ilahisi sadece dualarımızla başedebiliriz olumlu düşünmeye çalış olumu olsun...

nee 17 günmü geçti kız yapsana bi test yada bi kan versene 17 gün az bi zaman değil yanii
ayy hadi inşallah yaaa çok heveslendim bi anda
ayy cnm dualarım seninle hadi inş yaa

7.gün yaptıermm idrarr tahlili yokkk çıktıı bitanemm yaa 5gün öncede evde yaptmm yine yokk çıktıı cuma doktrma gidcemm kann tahlili tekrarr yapılmasını söyledi devlet has yaptrdmm kan tahlilini alamaya gittmedmm arkadşmmorada.hemşirede 21.gün tekkrarr kan tahlili yaptr dedi kan sonucm 2.50çıktı kafamm karma karışıkk kmisi 5üstnde olması lazımm dioo bugnde arkadşmınn kan soncna baktmm onunda 2.100 valla napcağmı şaşırdmm arkadaşmm ne öneriyosunuz

ecanım ben sadece tedavilerimde test yapmışımdır onun dışında test bile yapmadım ben........... amannnnnnn bana bakmayın kızlarr bu aralar her şey üst üste üstüme üstüme geliyorrrrrrrr ondan yazıyorum böyleeeeeee ne olur sizler etkilenmeyin yaaaaaa

canım nereye gidersen git hiç fark etmez sonuçta aklın beynin düşüncelerin seninle gidiyorrrr
yazları annemlerin gittiği bir yayla var ben oraya gidiyorum orda elektirik yok çadır kuruyolarrr ormanın kenarında bir yer tel net hiç bir şey yok sakinnnn sesiz
ama bir gün belkide 2 günnnn sonra yine aynı düşüncelerrrrrr aynı sorunlar.........
sanırım bunla yaşamyı öğrenketen başka çaremiz yokkkkkkk

17 gun cok uzun..dilerim hamissdindir..inan bunu cani gonulden diliyorum..bir kisi daha anne olamiyorum diye aglamasin artik yaaa..

güzell dileklerinn içinn çokk saoll bitanemm umarımm hepimizz tadarızz annelik duygusnu ama artıkk korkuyrmm benn test yapmayaaa bende 2.yılıma gircm temmuzda yaşımda 24

yanlziliga elbet alsiri bedenim; yanlizlikla belkide basa cikabilirin..cok zor gelse bile yasar ogrenirim....evlatsizlik benim canimi acitan..offf bendede hersey ust uste geliyo canim ya......evet dedigin gibi baska arkadaslar etkilenmesin hic istemem..ozelliklede pear..transferi yapildi..girip okusa cok uzulurum..

canim 5 usstu hamile evet.arkadasin hamilemiydi kan sonuca baktiginiz...lnormalde adet duzensizligin varmi hic?

evet canımmm yaaaa kızalrı üzmeyelimmmm
inşşş rabbim bizlerede bir çıkış yolu vereckkkkkkkkkkkkkk

insallah guzel arkadasimmm...hamislerin duasi kabul olurmuss.lutfen bana dua et guzel yurekli arkadasim..

Son düzenleme:
canim 5 usstu hamile evet.arkadasin hamilemiydi kan sonuca baktiginiz...lnormalde adet duzensizligin varmi hic?

evett bitanemmm hamile hamde 3aylıkk olduu benimm bundann 5aya kadarr düzensizdi ama düzenleyici kullandımm ve düzene girdi hatta 1hafta öne alıyodu herr ayy adetim ama buayy böyle olduu bitaraftanda metformin kullanıyorm hem düzenleyci hemm gebelik artırıcı

canim insallah hamissindir..ya 17 gunde baya gecmis yani...dilerim buraya hamisim yaz hayatim yaaa

canim insallah hamissindir..ya 17 gunde baya gecmis yani...dilerim buraya hamisim yaz hayatim yaaa

saoll bitanemm işallahh valla napcğmı şaşırdmm ama bi taraftanda korkyomm doktorma gitmeyede test yapmayada hele şu kan sonuç muhabbetnine bi anlamm veremedmm birtürlüüü

saoll bitanemm işallahh valla napcğmı şaşırdmm ama bi taraftanda korkyomm doktorma gitmeyede test yapmayada hele şu kan sonuç muhabbetnine bi anlamm veremedmm birtürlüüü

yani evet haklisin...artik bende doktora git gel alistim..ben hala bir deliyim..dusun bu sekide bile gunumu gecsem hamis olabilirmiyim diyorum..hele bir ay esim gelmeisti hic..ben o ay gunumu gectim..dusn o ay bile hamile olabilegimi dusundum..kafamda kuruyorum yok belki gecen aydan dollenme olmustur; yok belki gecen ayki adetimden once olmustur..bir deli oldum iste...ama yinede doktora gitmekten baska care yok..insalllah hamissindir..umut etmek bile guzel...

Son düzenleme:
Bu ne beeeee acıların topiğiiii... Amma da ağlamışısınız.. Yok böyle yapmak.. Evet sınavımız zor ama ödülümüz de büyük olacak...
ay hep beraber depresyona girdik heralde
canım sanki asla çocuğu olamaz denmiş biri gibi böle noluyor lütfen kendine gel elbette gelecek bebeğin ama biraz güçlü olmak lazım
ah canım hepimiz takıldık bazı engellere napıcaksın sabredicez
merhaba cANIM HOŞ GELDİN demek 17 gün hayrlısı inşallah

canım benim 5 üstü gebelik ama bişide emk istemiyorum git bidaha bakalım tahlil yaptır

kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

hosgeldin nurcancigim...evet hakkaten bi bunalim havasi var..neyse aglasamda sizlasamda keske yapacak birsey olsa yani yok..onumuze bakacaz artik...Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin ..

sen nasilsin hayatim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…