doğru söylüyosnn canımda olmuyoo iştee isterr istemezzz takıyosnn kafayaa buarada nurcann yokk heraldeee haaa arkadaşımmm benn dahaa hastalanmadımmm 17gün geçtii ama korkyrmmm artıkk testt yapmayaa çıkmıyooo bitürlüü cuma günü kendi doktrma gidicimmm benimm içinnn duaaa edinnnn kızlarr neolurrrr
doğru söylüyosnn canımda olmuyoo iştee isterr istemezzz takıyosnn kafayaa buarada nurcann yokk heraldeee haaa arkadaşımmm benn dahaa hastalanmadımmm 17gün geçtii ama korkyrmmm artıkk testt yapmayaa çıkmıyooo bitürlüü cuma günü kendi doktrma gidicimmm benimm içinnn duaaa edinnnn kızlarr neolurrrr
melma hoşgeldin cnm...
kızlarrrr bu ne yaa ne karamsarlık sarmış sizi yaaa bi dirilin bi canlanın kendinize gelin şöyle bi sarsın kendinizi...
unutmayınki karamsarlıkla biyere varamazsınız,her daim istekli olacaksınız bebiş konusunda her konuda
her zman böyle duygular yaşamayacaksınız ki elbet bugünlerde geçecek güzel günler gelecek...
Umudumsun cnm benim buda bizim sınavımızdır belki sabret bak sonunda alcaksın bebegini kucagına sıkma canını. Olck inşş.
Kaç yasındasın? Bu kadar karamsarlıga düştün bak ben 29a gircem.
canim insallah..belirsizlik cok kotu..bilsemki 2 sene sonra olacak yada 5 yada 6..amenna...ama belirsizlik yokmuuuu o cok kotu
nee 17 günmü geçti kız yapsana bi test yada bi kan versene 17 gün az bi zaman değil yanii
ayy hadi inşallah yaaa çok heveslendim bi anda
ayy cnm dualarım seninle hadi inş yaa
ecanım ben sadece tedavilerimde test yapmışımdır onun dışında test bile yapmadım ben........... amannnnnnn bana bakmayın kızlarr bu aralar her şey üst üste üstüme üstüme geliyorrrrrrrr ondan yazıyorum böyleeeeeee ne olur sizler etkilenmeyin yaaaaaamrb canımmm arkadşımmm boşverrr takma bukadarrr kafayaa inann bende aynı durmmdaymm şuann okadarr piskolajimm bozukki artıkk test yapmayı bırakk görmeye dayanamıyormmm rabbim en kısa zamanda annelik duygusnu taddırsınn hepimizee işallahhh
amin......uzaklara gitmek istiyorum cokkk uzaklara...kimse tanimasin beni bilmesin..bir deniz kenari yada bir ormanin ortasi...ne milletle ne kendimle ugrasamiyorum artik...tvyi aciyorum bebek reklami; dizi izliyorum dizide herkes anne...ay hersey ustume ustume geliyoooo yaa..oyle bir gecer zamankiyi izliyorum..ki ben cok duygusalimdir...aglarim hep o dizide..o zaman diyorum cemilenin siginacagi cocuklari var..ay benim nerde evlatlarim!!!
17 gun cok uzun..dilerim hamissdindir..inan bunu cani gonulden diliyorum..bir kisi daha anne olamiyorum diye aglamasin artik yaaa..
ecanım ben sadece tedavilerimde test yapmışımdır onun dışında test bile yapmadım ben........... amannnnnnn bana bakmayın kızlarr bu aralar her şey üst üste üstüme üstüme geliyorrrrrrrr ondan yazıyorum böyleeeeeee ne olur sizler etkilenmeyin yaaaaaa
canım nereye gidersen git hiç fark etmez sonuçta aklın beynin düşüncelerin seninle gidiyorrrr
yazları annemlerin gittiği bir yayla var ben oraya gidiyorum orda elektirik yok çadır kuruyolarrr ormanın kenarında bir yer tel net hiç bir şey yok sakinnnn sesiz
ama bir gün belkide 2 günnnn sonra yine aynı düşüncelerrrrrr aynı sorunlar.........
sanırım bunla yaşamyı öğrenketen başka çaremiz yokkkkkkk
7.gün yaptıermm idrarr tahlili yokkk çıktıı bitanemm yaa 5gün öncede evde yaptmm yine yokk çıktıı cuma doktrma gidcemm kann tahlili tekrarr yapılmasını söyledi devlet has yaptrdmm kan tahlilini alamaya gittmedmm arkadşmmorada.hemşirede 21.gün tekkrarr kan tahlili yaptr dedi kan sonucm 2.50çıktı kafamm karma karışıkk kmisi 5üstnde olması lazımm dioo bugnde arkadşmınn kan soncna baktmm onunda 2.100 valla napcağmı şaşırdmm arkadaşmm ne öneriyosunuz
yanlziliga elbet alsiri bedenim; yanlizlikla belkide basa cikabilirin..cok zor gelse bile yasar ogrenirim....evlatsizlik benim canimi acitan..offf bendede hersey ust uste geliyo canim ya......evet dedigin gibi baska arkadaslar etkilenmesin hic istemem..ozelliklede pear..transferi yapildi..girip okusa cok uzulurum..
cnm belirsiklik konusunda çok haklısın ama devamlı negatif düşünmek hayatıda negatife yöneltiyo herşey olumsuzklukla sonuçlanıyo herşey...napalım buda Allahın bi takdiri ilahisi sadece dualarımızla başedebiliriz olumlu düşünmeye çalış olumu olsun...
canim 5 usstu hamile evet.arkadasin hamilemiydi kan sonuca baktiginiz...lnormalde adet duzensizligin varmi hic?
evett bitanemmm hamile hamde 3aylıkk olduu benimm bundann 5aya kadarr düzensizdi ama düzenleyici kullandımm ve düzene girdi hatta 1hafta öne alıyodu herr ayy adetim ama buayy böyle olduu bitaraftanda metformin kullanıyorm hem düzenleyci hemm gebelik artırıcı
canim insallah hamissindir..ya 17 gunde baya gecmis yani...dilerim buraya hamisim yaz hayatim yaaa
saoll bitanemm işallahh valla napcğmı şaşırdmm ama bi taraftanda korkyomm doktorma gitmeyede test yapmayada hele şu kan sonuç muhabbetnine bi anlamm veremedmm birtürlüüü
ay hep beraber depresyona girdik heraldeBu ne beeeee acıların topiğiiii... Amma da ağlamışısınız.. Yok böyle yapmak.. Evet sınavımız zor ama ödülümüz de büyük olacak...
canım sanki asla çocuğu olamaz denmiş biri gibi böle noluyor lütfen kendine gel elbette gelecek bebeğin ama biraz güçlü olmak lazıminsallah aysemm...cok yoruluyorum..cok bunaldigimi hissediyorum...ever Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermezmis...ama kaldiramiyorum iste...olmuyor...bunaldim ya cok hemde...cok zormus gercekten buna tahammul edebilmek...Allahim ne olur boyle sinamasin artik...hayatimda hicbirsey yolunda gitmiyor..hersey gidip geliyo bebekte tikaniyo...hala aile degilim; hala anne degilim..hala kadin degilim...hic kimsede ne aile gozuyle bakiyo ne kadin gozuyle zaten ...anne olamayinca hic bir sey tam olmuyormus...hani herseye alistimda; yanlziliga alisamiyorum..korkuyorum..yapayanliz kalip ve olmekten..bir ses evde yankilansin bir ses istiyorum...gelsin artik bir bebek ; ben kendimi kaybetmeden ne olur gelsin yaa....
ah canım hepimiz takıldık bazı engellere napıcaksın sabredicezyokki ne yazacaksınben bütün sözleri bitirdim
her yola çıkışımda bir engele karşılaşıyorum ilkinde boş çıkan yumoşlarım ikincide eşimin iflasıııı ki hala onun etkisini yaşıyoruzzzz maddi vemanevive en son denmemiz için yola çıkacağımızda eşimin rahatsızlığı artık inanıyorum ki rabbim uğraşma bırak diyor
artık içimdeki o ses yok senin hayatında bir bebek yok sen anne olamayacaksın diyorve artık ben o sesi susturmaya çalışmaktan yoruldum bıraktım istediği gibi bağırsın çağırsınnn:84::84:
yok artık gücüm yok hayatımda bir şeyleri düzeltmek için çabalayacak gücüm kalmadı :26::26: nedenleri niçinleri bıraklı çok olduuuuallahım sana sığınıyorummmmm sadece sana her duamda diyorumki rabbim beni kuluna muhtaç etmeeeee ne olur kuluna muhtaç atme rabbimm
merhaba cANIM HOŞ GELDİN demek 17 gün hayrlısı inşallahdoğru söylüyosnn canımda olmuyoo iştee isterr istemezzz takıyosnn kafayaa buarada nurcann yokk heraldeee haaa arkadaşımmm benn dahaa hastalanmadımmm 17gün geçtii ama korkyrmmm artıkk testt yapmayaa çıkmıyooo bitürlüü cuma günü kendi doktrma gidicimmm benimm içinnn duaaa edinnnn kızlarr neolurrrr
7.gün yaptıermm idrarr tahlili yokkk çıktıı bitanemm yaa 5gün öncede evde yaptmm yine yokk çıktıı cuma doktrma gidcemm kann tahlili tekrarr yapılmasını söyledi devlet has yaptrdmm kan tahlilini alamaya gittmedmm arkadşmmorada.hemşirede 21.gün tekkrarr kan tahlili yaptr dedi kan sonucm 2.50çıktı kafamm karma karışıkk kmisi 5üstnde olması lazımm dioo bugnde arkadşmınn kan soncna baktmm onunda 2.100 valla napcağmı şaşırdmm arkadaşmm ne öneriyosunuz
ay hep beraber depresyona girdik heralde
canım sanki asla çocuğu olamaz denmiş biri gibi böle noluyor lütfen kendine gel elbette gelecek bebeğin ama biraz güçlü olmak lazım
ah canım hepimiz takıldık bazı engellere napıcaksın sabredicez
merhaba cANIM HOŞ GELDİN demek 17 gün hayrlısı inşallah
canım benim 5 üstü gebelik ama bişide emk istemiyorum git bidaha bakalım tahlil yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?