bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr benim kociş sesleniyor:84::84: gideyim yanına üzülmesin şimdiiiii hasta hastaa iyileşin de o zaman kaynatırız inşşşş

cadıııııııııııı nurcannnnnnnnn kız bu saatte hala ayktamısın sen
uyu uyu o bebği uykusuz bırakıyorsun yaaaaaaabak öldürecem seniiii yeğenimi üzmeeeeeeeeeeee

kızlarr bende çıkıyormmm eşimm geldide iştenn dışarıyaaa çıkıçazda dolaşmayyaaa bi turlayalımm birazz hava alalımm diyoo

nieee kimseee yokk yaaaa nerdesinizz kızlarrr niee kimse cvpp vermyooo banaaa

sen olmadann bu topiğin tadı çıkmıyoo valla nurcancımm
sağol canım teşekkür ederim çıkmak zounda kaldım eşim uyandı kusura bakma
ya bizim topic aslında çok renkli bir topicdir ama nedense 1 aydır çoğumuz giremiyoruz benim doğum hazırlıkları arkadaşların tedavileri derken zamanımız olmuyor sen nezaman gidecektin doktora hayatım
cadıııııııııııı nurcannnnnnnnn kız bu saatte hala ayktamısın sen
uyu uyu o bebği uykusuz bırakıyorsun yaaaaaaabak öldürecem seniiii yeğenimi üzmeeeeeeeeeeee

kız aslında bazen düşünüyorum diyorum salak karı tabi oynamaz gariben çocuk gece 3 te yatıyon 10da kalkıyon bi başlıyon ev işine akşamakadar çocuk sarhoşgibi oluyodur karnında diyorum he he :)))))))))) okAddar işe rağmende evi hala b..........kkkk götürüyo cam silemiyom mutfak dolaplarınıda silemiyorum halıda yıkayamıyorum zaten bu 3 ana temizlik yapılamaınca nekadar evi süpürsen yeri silsen toz alsan da pis gözüküyor ev Allahtan haftaya annemle kızkardeşlerim gelecekte camları silceklermiş ben kadın tutacaktım aslında ama annem biz yaparız diyo huyumu biliyolar tabi kadın yapar kadına şunu şöle yap böle et diyemem sonra peşi,ne ben yaparım :)))))) ondan annemler yaparsa onlara şöle böle yapn derim halılarıda yıkamaya verdimmi ooooooooooh sonra sıpamı doğurma faslı kalıyor he he :))))))))) çocuk bnim yüzünden iş yapmayı sevmicek kesin pis bi kız olacak

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86---------------okudu
derin
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981

Günaydııııın... Hepinize güzel bir gün diliyorum..
Akşam yeter geç yatmış kalkıp da açamaz topiği diye ben açtım, hadi hayırlı işler :)))

Günaydın Arkadaşlar,

Bugün annemlere gidiyorum ancak test günü dönerim...Allah izniyle sizlere hayırlı haberler vermeyi çok isterim canlarım. Ama bu süreci buradan uzakta tamamlamak çok daha iyi gelecek bana sanırım.Kendinize iyi bakın ve hepiniz Allah'a emanet olun inşallah.Kime dua okunacaksa ayşem bildirsin bana orada da devam ederim... Hepinizi öptümmmm.....:)

hımmmmmm suçunu biliyorsun yaniiiii :26::26::26:tatlım haklısın temizlik konusnda ama sen hamişsin dikat etmelisinnnn hem bize beddua etmek gibi değil (inşşşş ikiz hamiş olursunuzda evinizi b...k götürsün )seninkinide b... k götürüyorrrrrrrrkız yakın olsak ben geliridim sana yardımaaaaaaaa
Akşam yeter geç yatmış kalkıp da açamaz topiği diye ben açtım, hadi hayırlı işler :)))

canım güle güle git güzel haberlerle dön inşşşş

günaydın ayşemmmmmmmm
yok kız erken kalktım :26:ama eşim uyurken evi temizledimmmmm sonrada kahvaltı hazırladımmmm annem var evin alt katında oturuyor dün dişlerini çektirdiii taktımarmak için 4 tane çekmiş dr onada çorba falan yaptım ancak gelebildim topiğe

ayyy fedakar cefakar kadın...kolay gelsin şekerim, ben de her zamanki gibi yatağımı bile toplamadan çıktım işe geldim

günaydın canım 2. sabah şekeride sensin zaten :))))))))))
çok iyi yapmışsın canım ben zaten tedaviye başlayanların bu topicden uzak durması taraftarıyım senin sonuç iiyi olsunda boşver bzi

he he biliyom suçumu tabiiiiiiii :)))))))) ama ağır iş yapmıyorum canım :))))))
sağol hayatım yaaaaaaaa düşünmen yeter aman harbiden bebişlerimiz gelsinde hepimizin evi değil gerekirse kendimizi bile b............k götürsün razıyım he he :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…