canım ne sordun bilmiyorum ama ben bebiş için aşılama yaptırdım, daha bekliyorum :))))
sağol tatlım, inşallah isteyen herkese nasip eder allah :)))))
sağol tatlım, inşallah isteyen herkese nasip eder allah :)))))
çok şükür sen nasılsın
teşekürrr edrmmm hayatmm iyiim allaha çokk şükürrr allahımm bugünlermizi aratmasınn
kızlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrbenim kociş sesleniyor:84::84: gideyim yanına üzülmesin şimdiiiii hasta hastaa iyileşin de o zaman kaynatırız inşşşş
nieee kimseee yokk yaaaa nerdesinizz kızlarrr niee kimse cvpp vermyooo banaaa
sağol canım teşekkür ederim çıkmak zounda kaldım eşim uyandı kusura bakmasen olmadann bu topiğin tadı çıkmıyoo valla nurcancımm
cadıııııııııııı nurcannnnnnnnn kız bu saatte hala ayktamısın sen
uyu uyu o bebği uykusuz bırakıyorsun yaaaaaaabak öldürecem seniiii yeğenimi üzmeeeeeeeeeeee
hımmmmmm suçunu biliyorsun yaniiiii :26::26::26:tatlım haklısın temizlik konusnda ama sen hamişsin dikat etmelisinnnn hem bize beddua etmek gibi değil (inşşşş ikiz hamiş olursunuzda evinizi b...k götürsün )seninkinide b... k götürüyorrrrrrrrsağol canım teşekkür ederim çıkmak zounda kaldım eşim uyandı kusura bakma
ya bizim topic aslında çok renkli bir topicdir ama nedense 1 aydır çoğumuz giremiyoruz benim doğum hazırlıkları arkadaşların tedavileri derken zamanımız olmuyor sen nezaman gidecektin doktora hayatım
kız aslında bazen düşünüyorum diyorum salak karı tabi oynamaz gariben çocuk gece 3 te yatıyon 10da kalkıyon bi başlıyon ev işine akşamakadar çocuk sarhoşgibi oluyodur karnında diyorum he he :)))))))))) okAddar işe rağmende evi hala b..........kkkk götürüyo cam silemiyom mutfak dolaplarınıda silemiyorum halıda yıkayamıyorum zaten bu 3 ana temizlik yapılamaınca nekadar evi süpürsen yeri silsen toz alsan da pis gözüküyor ev Allahtan haftaya annemle kızkardeşlerim gelecekte camları silceklermiş ben kadın tutacaktım aslında ama annem biz yaparız diyo huyumu biliyolar tabi kadın yapar kadına şunu şöle yap böle et diyemem sonra peşi,ne ben yaparım :)))))) ondan annemler yaparsa onlara şöle böle yapn derim halılarıda yıkamaya verdimmi ooooooooooh sonra sıpamı doğurma faslı kalıyor he he :))))))))) çocuk bnim yüzünden iş yapmayı sevmicek kesin pis bi kız olacak
Günaydııııın... Hepinize güzel bir gün diliyorum..
Akşam yeter geç yatmış kalkıp da açamaz topiği diye ben açtım, hadi hayırlı işler :)))
Günaydın Arkadaşlar,
Bugün annemlere gidiyorum ancak test günü dönerim...Allah izniyle sizlere hayırlı haberler vermeyi çok isterim canlarım. Ama bu süreci buradan uzakta tamamlamak çok daha iyi gelecek bana sanırım.Kendinize iyi bakın ve hepiniz Allah'a emanet olun inşallah.Kime dua okunacaksa ayşem bildirsin bana orada da devam ederim... Hepinizi öptümmmm.....:)
Günaydııııın... Hepinize güzel bir gün diliyorum..
Akşam yeter geç yatmış kalkıp da açamaz topiği diye ben açtım, hadi hayırlı işler :)))
günaydın ayşemmmmmmmm
yok kız erken kalktım :26:ama eşim uyurken evi temizledimmmmm sonrada kahvaltı hazırladımmmm annem var evin alt katında oturuyor dün dişlerini çektirdiii taktımarmak için 4 tane çekmiş dr onada çorba falan yaptım ancak gelebildim topiğe
ayyy fedakar cefakar kadın...kolay gelsin şekerim, ben de her zamanki gibi yatağımı bile toplamadan çıktım işe geldim
günaydın canım 2. sabah şekeride sensin zaten :))))))))))Günaydııııın... Hepinize güzel bir gün diliyorum..
çok iyi yapmışsın canım ben zaten tedaviye başlayanların bu topicden uzak durması taraftarıyım senin sonuç iiyi olsunda boşver bziGünaydın Arkadaşlar,
Bugün annemlere gidiyorum ancak test günü dönerim...Allah izniyle sizlere hayırlı haberler vermeyi çok isterim canlarım. Ama bu süreci buradan uzakta tamamlamak çok daha iyi gelecek bana sanırım.Kendinize iyi bakın ve hepiniz Allah'a emanet olun inşallah.Kime dua okunacaksa ayşem bildirsin bana orada da devam ederim... Hepinizi öptümmmm.....:)
hımmmmmm suçunu biliyorsun yaniiiii :26::26::26:tatlım haklısın temizlik konusnda ama sen hamişsin dikat etmelisinnnn hem bize beddua etmek gibi değil (inşşşş ikiz hamiş olursunuzda evinizi b...k götürsün )seninkinide b... k götürüyorrrrrrrrkız yakın olsak ben geliridim sana yardımaaaaaaaa
canım güle güle git güzel haberlerle dön inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?