bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

benim bebek gelmeden götürüyo b...eşim sağolsun iş yapınca kızıyor özellikle adetime yakın ve tedavide olduğum zamanlar. benimde artık iş yapasım gelmiyor silah zoruyla yaparmış gibi yapıyorum

gunadyin kislarrrrr...

pear canim insallah hayirli haberler ile don..bencede iyi yapmissin..nurcanin dedigi gibi bende tedavi surecinde olan; veya transferi olanlarin bu topikten hatta siteden uzak durmasi taraftariyim..cunku burda olumsuz seylerde yaziliyo ve okuyani asiri etkiliyo...ben mesela burda olumsuz birsey duyunca inanilmaz uzuluyorum..ki tup bebek evresindede uzak durmak gerekir stresten...insallah hayirli sonuclarla gelirsin canim benim....

ne var ne yok kizlar.....nasilsiniz?

benim bebek gelmeden götürüyo b...eşim sağolsun iş yapınca kızıyor özellikle adetime yakın ve tedavide olduğum zamanlar. benimde artık iş yapasım gelmiyor silah zoruyla yaparmış gibi yapıyorum

canim ya benimd eevim habire tadilatta oldugu iicn ayy evdende temizliktende biktim yaaa...uckagitci mutehite dusersen hergun eve usta gelir..dunde yine camlarin kenarlarini yaptirdim; boyattirdim...yine benim ev kalkmis gidiyoooo yaaa

ben iyiyim nedense huzurluyum sebebide yok ama aslında düşününce var sağlıklıyım çok şükür param yok ama öyle çok borcumda yok eşimle aramda iyi zaten kavga edecek kadar görmüyorumda günde zaten 1 en fazla 2 saat görüyorum... ailemde kardeşlerimde öyle çözülemeyecek bi sorun yok daha ne isterimki ALLAH tan...sizede göndereyim bu pozitif halimden

canim ya benimd eevim habire tadilatta oldugu iicn ayy evdende temizliktende biktim yaaa...uckagitci mutehite dusersen hergun eve usta gelir..dunde yine camlarin kenarlarini yaptirdim; boyattirdim...yine benim ev kalkmis gidiyoooo yaaa

valla bide bunlar için üzme kendini ALLAH çözemeyeceğimiz dert vermesin salla gitsin

amannnnnnnnnnn biz kadınlar alışkınız b..k temizlemeye bebişler gelseydi onlar için temizlerdikkkkk
kuzum dikat et kendine ve meleğine

hahaha aynennnn..bizimde kaderimiz:)))) cek dostum cek:)))

valla kız hiç sormaaa bir her şertta b..k temizleyicisiyiz
kız nurcannn bak bir b..k lafı soktun aklımıza aldı başını gidiyor haaaaaaa

selam kızlar...
ben nesslly- neslihan için Meryem suresini okudum. Ayşe'nin ki bitince hemen yazın canım. Allahım kabul etsin. inşallah. yakın zmanda bize mutlu haberler versin...

selam kızlar...
ben nesslly- neslihan için Meryem suresini okudum. Ayşe'nin ki bitince hemen yazın canım. Allahım kabul etsin. inşallah. yakın zmanda bize mutlu haberler versin...

Allah razı olsun canım.Allah kabul etsin.Rabb'im tüm bebek isteyenlere tez vakitte versin.

slmmmm kızlarrr moralimm çook bozukkk adet oldmm 18gün geçikmişti doktrmu aradmda tel bekliyormm tekrarr gidicemm

slmmmm canımmm nasılsınnn ikimizden başka kimse yokkk sanırmm

melma.. neden moralin bozuk

adetm 18gün gecikmişti hayatmm yaa ümitlenmek istemesemde azda olsa bi ümit vardı içimde bugün hastalandımm sanki evden cenaze çıkmış gibi oldu adet kanamam gelince eşimde bende yıkıldıkk ağlamaktan gözlermm şişiti eşimde şimdi işe gitti beni yanlız bırakmak istemyoo ama napsınnn

şimdi doktormm aradıda tel bekliyodmm 8nisana randevu verdi yine gidicemm başlıyoo kabuss doluu günlerr yineeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…