evet inegöldeyim
adetm 18gün gecikmişti hayatmm yaa ümitlenmek istemesemde azda olsa bi ümit vardı içimde bugün hastalandımm sanki evden cenaze çıkmış gibi oldu adet kanamam gelince eşimde bende yıkıldıkk ağlamaktan gözlermm şişiti eşimde şimdi işe gitti beni yanlız bırakmak istemyoo ama napsınnn
nazemirrr ordamısınnn canımmmmm
şimdi doktormm aradıda tel bekliyodmm 8nisana randevu verdi yine gidicemm başlıyoo kabuss doluu günlerr yineeeeeeeeeeee
bukadar üzülecek ne var daha yaşınız genç olur asıl böyle üzülünce olacağı varsada olmaz...adet olabilmene bile sevinmen lazım bazı insanlar ilaçsız adet bile göremiyor... işin hep kötü tarafından bakma iyi taraflarından bakarsan daha az üzülürsün...bende 1buçuk sene önce 10 gün geciktim 3 kez test yaptım ama negatif böyle kaçkez negatif aldım oturupda hüngür hüngür ağladığımı bilmem...bi topla kendini
kabus olarak düşünme gezmeye gidiyormuşun gibi git dr a ben öyle yapıyorum hem işkence olmaktan çıkıyor...hem ilkbaharda hamilelik şansı daha yüksekmiş
olmuyooo işte arkadaşımm nekadarr da sitress yapmıycamm üzülmiycemm desemde üzülüp sitress yapıyormmm hele şuara etrafımdaki herkezz hamileeee bi ben kaldmm ne yaparsak yapalımm olmuyoo bundan 2ay öncede bi aşılama yaptırmıştmm oda tutmadıı adetlermmde sonn 5aydırr düzene girmiştii buayy neolduda böyle oldmm anlamadımm doktorlardanda hastanelerdende bıktmm artıkk
merhaba kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum
birkaç gündür yatıyorum bel fıtığım nüksetti,
birde kızkardeşim aradı demin salya sümük ağlıyor zaten 2 çocuğu var korunduğu halde yine hamileymiş daha küçük çocukları çokda hareketliler bir 3.yle neyapıcam diyor istemiyorum diyor o ağlıyor ben ağlıyorum allahım bu nasıl bir sınavdır yarabbim
merhaba kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum
Birkaç gündür yatıyorum bel fıtığım nüksetti,
birde kızkardeşim aradı demin salya sümük ağlıyor zaten 2 çocuğu var korunduğu halde yine hamileymiş daha küçük çocukları çokda hareketliler bir 3.yle neyapıcam diyor istemiyorum diyor o ağlıyor ben ağlıyorum allahım bu nasıl bir sınavdır yarabbim
Ahhh Allah isteyene, istediği zaman versin çok zor vallaa...merhaba kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum
birkaç gündür yatıyorum bel fıtığım nüksetti,
Canım sen okuma madem ben senin yerine 1 kişi bulurum boşver bir de bunu dert etme..nurcancım ayşenin listesini gördüm bende adet olmadan okuyayım dedim ama benim dengesiz adet biraz erken geldi eğerki çok uzun sürmezse yetiştirebilirsem okuyacam inşallah
herkeze slm arkadaşlar umarım iyisinizdir cuma günü opum var kuvvetle muhtemel pzrts de transfer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:)) sevgiler
herkeze slm arkadaşlar umarım iyisinizdir cuma günü opum var kuvvetle muhtemel pzrts de transfer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:)) sevgiler
hadi Allahtan hayırlısı, inşallah bu hemen tutar sonra kardeş yapmak için de dondurulmuşların kalır ..
rabbim yüzünü güldürsün yolun açık ve bebişli olsun inşşşş[/QUOTAllah bin kere razı olsun inşallah beraber olsun:))amin
canım rabbim kimsey bu yolda çaresiz bırakmasınemeğinin karşılını versin inşşşşşşşşşşş
inşşş bebişinle buşun sana sıksıı tutunp kök salsınn 9 ay boyunca sorunsuz geçirin
önce göbüşünü sonra kucağını doldursunnn
allahım tüm bebk bekleyenlerinnnnnnnnn sesini duysunnnn ellerini boş çevirmesinnnnnnnnn
hepsinede mucizelrini göndersinnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?