bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bukadar üzülecek ne var daha yaşınız genç olur asıl böyle üzülünce olacağı varsada olmaz...adet olabilmene bile sevinmen lazım bazı insanlar ilaçsız adet bile göremiyor... işin hep kötü tarafından bakma iyi taraflarından bakarsan daha az üzülürsün...bende 1buçuk sene önce 10 gün geciktim 3 kez test yaptım ama negatif böyle kaçkez negatif aldım oturupda hüngür hüngür ağladığımı bilmem...bi topla kendini

şimdi doktormm aradıda tel bekliyodmm 8nisana randevu verdi yine gidicemm başlıyoo kabuss doluu günlerr yineeeeeeeeeeee

kabus olarak düşünme gezmeye gidiyormuşun gibi git dr a ben öyle yapıyorum hem işkence olmaktan çıkıyor...hem ilkbaharda hamilelik şansı daha yüksekmiş

olmuyooo işte arkadaşımm nekadarr da sitress yapmıycamm üzülmiycemm desemde üzülüp sitress yapıyormmm hele şuara etrafımdaki herkezz hamileeee bi ben kaldmm ne yaparsak yapalımm olmuyoo bundan 2ay öncede bi aşılama yaptırmıştmm oda tutmadıı adetlermmde sonn 5aydırr düzene girmiştii buayy neolduda böyle oldmm anlamadımm doktorlardanda hastanelerdende bıktmm artıkk

kabus olarak düşünme gezmeye gidiyormuşun gibi git dr a ben öyle yapıyorum hem işkence olmaktan çıkıyor...hem ilkbaharda hamilelik şansı daha yüksekmiş

haklısınn çokta güzell söylüyosnn amaaa yapamıyormm benn bitanemm artıkk tükendmmm bırakk gezmeye gitmeyii yataktann bile çıkmakk istemiyormmm kuzummm yaaa

2 ay önce bende tüp bebeğe başlamıştım yumurtam erken çatladığı için aşılama yapıldı oda tutmadı...geçen ay az adet gördüm bu seferkide 8 gün oldu bitmedi ki normalde bukadar uzun sürdüğünü bilmem ...geçen senede iğnelerden 17 günde oldum ilaçlar dengemizi bozuyor kolay değil...hangi dra gidiyorsun

merhaba kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum
birkaç gündür yatıyorum bel fıtığım nüksetti,
birde kızkardeşim aradı demin salya sümük ağlıyor zaten 2 çocuğu var korunduğu halde yine hamileymiş daha küçük çocukları çokda hareketliler bir 3.yle neyapıcam diyor istemiyorum diyor o ağlıyor ben ağlıyorum allahım bu nasıl bir sınavdır yarabbim

nurcancım ayşenin listesini gördüm bende adet olmadan okuyayım dedim ama benim dengesiz adet biraz erken geldi eğerki çok uzun sürmezse yetiştirebilirsem okuyacam inşallah

canım ne denir bilmiyorum sağlıcakla kucaklar rabbim inşş bizlerede nasip etsinnnnnnnn

hayat böyle bir şey galiba. Ben aslında hep 3 çocuğum olsun isterim. Ev kalabalık olsun. Isterim. Allah ablana da hayırlısını verisn. Ne diyelim. Benimde ablam 2 hafta önce doğum yaptı. Başında bekledik. Bebeğimiz ile oynadık. Hayatıma yeni renk geldi. Onun sayesinde. Inşallah. Benim içinde gerçekleşir bu hikaye. Hayırlı ise inşallah...

Canım sen ne yapıyorsun nerede tedavi görüyorsun şu an...

Ahhh Allah isteyene, istediği zaman versin çok zor vallaa...
nurcancım ayşenin listesini gördüm bende adet olmadan okuyayım dedim ama benim dengesiz adet biraz erken geldi eğerki çok uzun sürmezse yetiştirebilirsem okuyacam inşallah
Canım sen okuma madem ben senin yerine 1 kişi bulurum boşver bir de bunu dert etme..

herkeze slm arkadaşlar umarım iyisinizdir cuma günü opum var kuvvetle muhtemel pzrts de transfer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:)) sevgiler

herkeze slm arkadaşlar umarım iyisinizdir cuma günü opum var kuvvetle muhtemel pzrts de transfer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:)) sevgiler

hadi Allahtan hayırlısı, inşallah bu hemen tutar sonra kardeş yapmak için de dondurulmuşların kalır ..

Nurcancım ceylin in yerine bir arkadaşımdan rica ettim okuyacak sen onun yerine okundu yazar mısın?

rabbim yüzünü güldürsün yolun açık ve bebişli olsun inşşşş

canım rabbim kimsey bu yolda çaresiz bırakmasınemeğinin karşılını versin inşşşşşşşşşşş
inşşş bebişinle buşun sana sıksıı tutunp kök salsınn 9 ay boyunca sorunsuz geçirin
önce göbüşünü sonra kucağını doldursunnn
allahım tüm bebk bekleyenlerinnnnnnnnn sesini duysunnnn ellerini boş çevirmesinnnnnnnnn
hepsinede mucizelrini göndersinnnnnnnnnnnnnnnn

amin...amin....amin...Rabb'im cümlemize bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…