bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

amin...amin....amin...Rabb'im cümlemize bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü göstersin.

innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

amin yeter dualarına yürekten amin diyorum niye bilmiyorum ama gözyaşlarımı tutamıyorum oysa çok iyiydim çok mutluydum ne oldu bilmiyorum hatta sabah bebeğime battaniye aldım hani şu önü fermuarlılardan minicik çoraplar aldım biliyorum çooookkkk saçma ama çoook mutlu oluyorum umudum artıyor böyle yapınca ama şimdi ne oldu bilmiyorum sadece umarım her şey çok güzel olur sanırım ben korkuyorum birazdan eşim geicek ona hiç bişey belli etmem gerek yeterince üzülüyo zaten üzülmemem gerek hormonlarımı kontrol etmem gerek ama edemiyorum göz yaşlarımı hıçkırıklarımı tutamıyorum Allahım ne olur yüzüme baksın bu sefer akşam 9 da çatlatma iğnem var yediğim kaçıncı iğne içtiğim kaçnıcı ilaç girdiğim kaçıncı tedavi kaçıncı operasyon bilmiyorum şikaayet değil gerçekten o doğsun ben hergün razıyım bunlara yeterki sağlıkla gelsin sadece sağlıkla hayırlısıyla mutlulukla gelsin evladım...

canım geçmişte yaşadığın olumsuzlukarı bir tarfa bırakkk önüne bakkk bu göz yaşalrı mutluktan akacak inşşşş hamiş oluncaaaaa buradan ağlayacaksın allahın izni ile boş ver yediğin iğneleri tedavi sayısını ne önemi varki melek gelecekseee onun için her şeye değer

kızlaarrr nasılsınz geçmişi okuymadım kusura bakmayın ne var ne yok bi yaramazlık yok inş...
bende dünden beri epey yoğunum annemle babam bende ya akşam ablam ve kayınvalidesi geldi bugünde öğlen teyzemler geldi akşamada eşimin teyzesine gideceğiz yarın başka misafir pek giripte okuyamıyorum kusura bakmayın,bu yoğunluğumda bide yarın dr kontrolüm var en önemlisi benim için ayrıntılı ultrason var inş sorunsuz bi kontrol geçiririm...
ayşecim nasıl gidiyo iğnelerle aran duanı yarın okuyacağım cnm.inş herşey bu sefer yolunda gider inan çok dua ediyorum sizlere...

canım sen ailenle akrabalarınla iyi vakit geçir
inşş muyenede sorun çıkmaz kafana takma hiç bir şeyiii inşş he rş ey yolda gidecekk

olsun canım böyle duygusallıklar yaşaman normal bu dönemde ama dilerim Allahtan bundan sonra dökeceğin tüm gözyaşları mutluluktan olur..

olsun canım böyle duygusallıklar yaşaman normal bu dönemde ama dilerim Allahtan bundan sonra dökeceğin tüm gözyaşları mutluluktan olur..

ayşemmmmmmmmmmmmm ne habersinnnnnnnn
totodan ne haber kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Allah razı olsun canım benim, iğneler devam işte yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...
Sen de yarın Nisa Sultanın güzel haberlerini getir bize, eğer verirlerse resmini koy da görelim..

pinar insallah bebisin birakmaz seni hiccc.....insallah tutunur sana...

ceylin canim ne desemki...Rabbim ol desin yeterki..bende hep kalabalik bri aile isterdim..her odadan cocuk sesi..bir suru cocugum olsun isterdim..en az 4 tane..ve birbir pesine olsun isterdim...ama isteee hayat..Rabbim insallah hicbirimizin kucagini bos birakmasin....

canım sen ailenle akrabalarınla iyi vakit geçir
inşş muyenede sorun çıkmaz kafana takma hiç bir şeyiii inşş he rş ey yolda gidecekk
sğl cnm inş yarın gzel hbrler getiririm sizlere...
Allah razı olsun canım benim, iğneler devam işte yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...
Sen de yarın Nisa Sultanın güzel haberlerini getir bize, eğer verirlerse resmini koy da görelim..

hadi inş yarın meşhur dr un güzel hbrler verir sanada inş...
inş cnm güzel hbrlerle gelirim inş

sğl cnm inş yarın gzel hbrler getiririm sizlere...

hadi inş yarın meşhur dr un güzel hbrler verir sanada inş...
inş cnm güzel hbrlerle gelirim inş

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mrba pınarcmmmm nasılsınnn umarımm hayırlı sonuçlanırr tedavin

slm arkadaşım karışık tarifi zor duygular içindeyim bi aplıyo bigülüyo haallerdeyim:)))) cuma opum var Allahın izni ile sanırım pzrts de transfer olur hayırlısı ne ise o olsun inşallah dilerim sağlıkla alırım kucağıma bebeğimi ama herşey kısmet.... sen nasılsın

işallahhh pınarcımm ben kötymmm yaaa 18gün gecikti buayy adetim ama bugün hastalandmmm tabi ister istemezz azda olsa bi ümit vardı içimde son 5aydrr düzene girmişti adetmm ama bu ay nie böyle oldmm anlamadmm cuma doktoruma tekrarr gidcemm bundann 2ayy öncede aşılama yaptrmştmm oda tutmadı yani derdmm çokkk pınarcmmmm çokkk canımmm acıyooo

ordamısnn canmmm

burdayım canım acaba aşılamadan tüpe geçip zaman kaybetmesenmiki bilemedim zaman bizim için önemli çünkü lütfen canını sıkma moral bizim için çççoook önemli iyi olacak inşallah herşey

1.5yıllık evliymm canımm ben yaşım ise 24 birkere tutmadı aşılamamm ama doktrmm birazz ara verelmm dedi bi hapımm varda onu bitrmemi söyledi metforminn belki kullanmışndrr sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…