bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aysecim....valla bir an once tedavim baslasin istiyorum....bir an once hemde..ben zaten yapi itibariyelede asiri sabirsizim..kafama birsey koydummu hemen olsun bitsin istiyorum...valla gunler cabucabak gecsede kkavusaam bebisime....bir gunluk tutmaya baslacam..her gun bebisime olan ozlemimi yazacam..ve buyudugunde okutacam ona:))) hiccc geciremiyorum gunleri hicccc

aaaahhhhhh çok geçmiş olsun bende hep hastayım ama benimkine doktor normal dedi diğer gebeliğimde oğlum inthaplı akıntı yolluyodu bana hertarafım yara olmuştu kızımda bünyemi zayıflatmış hep gribim hiç geçmiyo şimdi transfrin olmadan bol bol ıhlamur adaçayı felan iç transfer sonrası sakıncalı adet söktürücü oldukları için

kendini oyalacak birşey bul yoksa vakit geçmek bilmiyor ben diyorum iyiki iş çok yoğun vakit çabuk geçiyor allahtan sen de bişeye başla şu kadar zamanda bitircem falan de onunla uğraşırken vakit geçer. dikiş nakış falan kafan dağılır.

kızlar aslında her hafta birinize salatı tefriciye okusak belki bi faydası olur zaten evde oturuyoz bitek ayşe çalışıyo içimizde

ayy kıyamam biz içiyoruz ilaçları geçiyor da sen dikkat et asıl kendine.. benim daha transfere kadar ohoooo çok zaman var o zaman gelsin turp gibi olurum ben tuuurp

kızlar aslında her hafta birinize salatı tefriciye okusak belki bi faydası olur zaten evde oturuyoz bitek ayşe çalışıyo içimizde

okurum ben de yolda otobüste okurum geçen sefer okumuştuk biz arkadaşlarımla hep yollarda okudum 2000den fazlasını

kizlar orucumu acayi gelecem yemekten sonra..tefriciye okuyalim hemde cok cok guzel olur....kac tane iterseniz alirim bende..gunde 1000 civari okuyabilirim...adetli olunca tefriciye okunuyomu birde ? adet gunumu2-3 var cunku...

benim transferim yok ben gebeyim zaten sizin ilk transfer olacaktan sarayla okuyalım kim okurum derse birimiz liste oluştursun ona göre bölelim bildiğim kadarı ile ilk transfer ayşeye yapılcak sonradadda umudumsun sen sanrım ama ben tam bilmiyorum siz ilk kimse söleyin be evdeyim okurum

kizlar orucumu acayi gelecem yemekten sonra..tefriciye okuyalim hemde cok cok guzel olur....kac tane iterseniz alirim bende..gunde 1000 civari okuyabilirim...adetli olunca tefriciye okunuyomu birde ? adet gunumu2-3 var cunku...

adetliykn okunuyo ama genede riske atmaya gerek yok bir sürü insanız birbirimizin açığını kaparız zaten ben adette olmuyom nasılsa :))))))))))))))))))

ayy kıyamam biz içiyoruz ilaçları geçiyor da sen dikkat et asıl kendine.. benim daha transfere kadar ohoooo çok zaman var o zaman gelsin turp gibi olurum ben tuuurp

:))))))))))) ilaç içme ya ayşem hepsinin yan etkisi var be hayatımda hiç ilaçal iyi olmadım asla ilaç kullanmam ama normalde turp gibiyimdir bünyem alıştı zamanla kendi kendini ileştirmeye zamanla grip bile olmadım o derece hiç bir sağlık sorunumda yoktur ablalarımda aksine hep hastadır şimdi bebekten dolayı 9 ay böle olacak sanırım oğlumdada doğum yaptım ayıldığımda akıntım kesilmişti bazı bebekle annelerinden bişileri alıyo o yüzden çabuk hasta oluyosun sen bol bol limon ye
bide ıhlamur ada çayı tüket boşvcer ilacı :)))))))

mrb ben yeni üye oldum buraya o kadar güzel şeyler yazmışsın ki bi an tutamadım kendimi bu özlemleri ben 11 senedir yaşıyorum bende sabırsız bi insanım aynı senin gibi hemen olsun isterim ama malesef hayat senin isteklerine bırak mıyor kusura bakma belki moralini bozacam bu yazdıklarımla ama yazın beni çok duygulandırdı inşallah allah kalbimize göre veriri ve daha fazla hasretligini çektirmez yavrumuzun

ben ancak haftada 1000 okuyabilirim bir arkadaşım var ondan da isterim mutlaka 500 de o okur. tedavilerimiz başladıkça sırayla okuyalım. nurcancım sana da sağlıkla kucağına alman için okuyalım senden başlayalım. umudumsun canım salavat olduğu için adetken de okunur sakıncası yokmuş geçen sefer sordurduk biz bir hocaya.
bence nurcandan başlayalım bu hafta ona okuyalım yeterde okur tahminim o bitince sırayla devam ederiz.

canım beni boşverin siz benim velede okuyan çok babannesi dedesi hacı ddiğer babannesi hoca teyzesi dayısı sürekli okuyo bende daha önce 72000 fatiha okuttum önce tedavisi olacak arkadaşlara okutalım transferleri gelmeden benim daha 5 ayım daha var :))))))))))))

mrb yeni üye olanlardanım yazılarınızı okuyordum çok hoşuma gitti arkadaş ortamınız

canım hepimiz aynı derdin ortaklarıyız hepimiz kendi yuvamızda aynı acıyı ve hasreti yaşıyoruz elimizden geldiğince birbirimize destek olup sıkıntılarımıza dert ortağı oluyoruz çoğumuz ailesine söleyemiyo burda yazdıklarını ama birbirimizde burda söleyim rahatlıyoruz hepimiz birbirimizin kardeşi, ablasıyız burda

zaten 4444 tane okunuo ayşem sen 1000 alırsın haftada gerisinide biz umudumsun ben yeter okuruz

tamam o zaman ptesi başlayalım kimden isterseniz ondan başlayalım ben 1000 okurum daha fazla getirecek olursam haber veririm
yeteeeeeer nerdesin ses veeeer?

evet haklısın çogu kişi ailesine söyleyemiyor burda yazışmak daha iyi geliyor öenmli olanda güvenebilmek o güveni yakalayabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…