Naber kızlar beni bir görseniz burnum domates gibi sesim boru.. Sabahtan doktora gittim de kadın doğumcuya değil psikiyatriste gittim orda beni bir öksürük krizi aldı offf konuşamadım bile, erken çıktım geldim yatıyorum. Sizde ne var ne yok?
aysecim....valla bir an once tedavim baslasin istiyorum....bir an once hemde..ben zaten yapi itibariyelede asiri sabirsizim..kafama birsey koydummu hemen olsun bitsin istiyorum...valla gunler cabucabak gecsede kkavusaam bebisime....bir gunluk tutmaya baslacam..her gun bebisime olan ozlemimi yazacam..ve buyudugunde okutacam ona:))) hiccc geciremiyorum gunleri hicccc
aaaahhhhhh çok geçmiş olsun bende hep hastayım ama benimkine doktor normal dedi diğer gebeliğimde oğlum inthaplı akıntı yolluyodu bana hertarafım yara olmuştu kızımda bünyemi zayıflatmış hep gribim hiç geçmiyo şimdi transfrin olmadan bol bol ıhlamur adaçayı felan iç transfer sonrası sakıncalı adet söktürücü oldukları için
kızlar aslında her hafta birinize salatı tefriciye okusak belki bi faydası olur zaten evde oturuyoz bitek ayşe çalışıyo içimizde
kizlar orucumu acayi gelecem yemekten sonra..tefriciye okuyalim hemde cok cok guzel olur....kac tane iterseniz alirim bende..gunde 1000 civari okuyabilirim...adetli olunca tefriciye okunuyomu birde ? adet gunumu2-3 var cunku...
ayy kıyamam biz içiyoruz ilaçları geçiyor da sen dikkat et asıl kendine.. benim daha transfere kadar ohoooo çok zaman var o zaman gelsin turp gibi olurum ben tuuurp
aysecim....valla bir an once tedavim baslasin istiyorum....bir an once hemde..ben zaten yapi itibariyelede asiri sabirsizim..kafama birsey koydummu hemen olsun bitsin istiyorum...valla gunler cabucabak gecsede kkavusaam bebisime....bir gunluk tutmaya baslacam..her gun bebisime olan ozlemimi yazacam..ve buyudugunde okutacam ona:))) hiccc geciremiyorum gunleri hicccc
benim transferim yok ben gebeyim zaten sizin ilk transfer olacaktan sarayla okuyalım kim okurum derse birimiz liste oluştursun ona göre bölelim bildiğim kadarı ile ilk transfer ayşeye yapılcak sonradadda umudumsun sen sanrım ama ben tam bilmiyorum siz ilk kimse söleyin be evdeyim okurum
ben ancak haftada 1000 okuyabilirim bir arkadaşım var ondan da isterim mutlaka 500 de o okur. tedavilerimiz başladıkça sırayla okuyalım. nurcancım sana da sağlıkla kucağına alman için okuyalım senden başlayalım. umudumsun canım salavat olduğu için adetken de okunur sakıncası yokmuş geçen sefer sordurduk biz bir hocaya.
bence nurcandan başlayalım bu hafta ona okuyalım yeterde okur tahminim o bitince sırayla devam ederiz.
adetliykn okunuyo ama genede riske atmaya gerek yok bir sürü insanız birbirimizin açığını kaparız zaten ben adette olmuyom nasılsa :))))))))))))))))))
mrb yeni üye olanlardanım yazılarınızı okuyordum çok hoşuma gitti arkadaş ortamınız
mrb yeni üye olanlardanım yazılarınızı okuyordum çok hoşuma gitti arkadaş ortamınız
zaten 4444 tane okunuo ayşem sen 1000 alırsın haftada gerisinide biz umudumsun ben yeter okuruz
canım hepimiz aynı derdin ortaklarıyız hepimiz kendi yuvamızda aynı acıyı ve hasreti yaşıyoruz elimizden geldiğince birbirimize destek olup sıkıntılarımıza dert ortağı oluyoruz çoğumuz ailesine söleyemiyo burda yazdıklarını ama birbirimizde burda söleyim rahatlıyoruz hepimiz birbirimizin kardeşi, ablasıyız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?