hoş geldin canım bizim arkadaşlığımız herkese açık. umarım senin bizim gibi dertlerin yoktur.
tamam o zaman ptesi başlayalım kimden isterseniz ondan başlayalım ben 1000 okurum daha fazla getirecek olursam haber veririm
yeteeeeeer nerdesin ses veeeer?
evet haklısın çogu kişi ailesine söyleyemiyor burda yazışmak daha iyi geliyor öenmli olanda güvenebilmek o güveni yakalayabilmek
:)))))))))))) doğru herzaman aramızda herkezin yeri var ayşe de demiş biz herkeze destek olmaya hazırız rabbim senide çok denemiş 11 sene gerçekten çooooooooook uzun zaman rabbim tez vakitte sanada taddırsın evlad sahibi olmayı
tamam o zaman ptesi başlayalım kimden isterseniz ondan başlayalım ben 1000 okurum daha fazla getirecek olursam haber veririm
yeteeeeeer nerdesin ses veeeer?
mrb ben yeni üye oldum buraya o kadar güzel şeyler yazmışsın ki bi an tutamadım kendimi bu özlemleri ben 11 senedir yaşıyorum bende sabırsız bi insanım aynı senin gibi hemen olsun isterim ama malesef hayat senin isteklerine bırak mıyor kusura bakma belki moralini bozacam bu yazdıklarımla ama yazın beni çok duygulandırdı inşallah allah kalbimize göre veriri ve daha fazla hasretligini çektirmez yavrumuzun
nurcan simdi gordum 1200 tamam okurum ben...isterseniz bu aksamdanda baslayabilirim ben...
ayşe yeniyet et allahın izni ile bu tedavisinde sağlıklı ve hayırlı bi bebek nasip et Allahım diye niyet edelim
tşkr ederim canım hoş bulduk malesef bende sizin gibi o yaralı olanlardanım ben 11 senedir çekiyorum o hasreti derdi
kizlarrrrr ben basladim besmele ile actim..50 tane okudum.yatsi namazindan sonra okuyacam birde kac tane okuyabilirsem...
ececim istersen ayseden sonra senin icinde okuyabiliriz...sizde sorun ne ydi canim ve kac kere deneme yaptiniz?
dualrimiz hayirlara vesile olacak ve insallah hepimizin kuacgi bebis ile dolacak insallah.....
amin inşallah gerçekten nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum allah ne muradınız varsa versin.
Bu arada yeter cevap vermedi mi, okuyacak mı?
Tabiki eğer ister ve inanırsa ece için de okuruz seve seve..
canım ben buradayım:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Tabiki okurum
neden okumayayım
liste yapalım isteyen herkese okuyalım
bedde isterim bu arada şu anda adetliyim ama bitince başlarım olurmu
sağol canım allah razı olsun kızlar benden başladılar hatta umudumsun okumuş bile.. Nurcan paylaştırdı onlar 1200 er okuyacak ben 1000 sen de 1044.. Bana torpil yaptılar çalışıyorum diye :))
bu arada salavat olduğu için adetliyken de okunabiliyormuş.. Ama zorlamak istemem eğer içinden gelirse..
tamam canım okurum
allah kabul etsin yarın başlarım ama liste yapalımda banada okuyalım olurmu
hatta bitikten sonra duasınıda yapalım
tabiki sana okumadan olur mu sana bana umudumsuna bir de nurcan a okuruz bebeğini hayırlısıyla doğursun diye..
Bitince duası mı var? Ben bilmiyordum nasıl ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?