bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yat yat nereye kadar azıcık ev işi yapayım şimdi gidiyorum akşam yine girerim öptüm

tamam o zaman ptesi başlayalım kimden isterseniz ondan başlayalım ben 1000 okurum daha fazla getirecek olursam haber veririm
yeteeeeeer nerdesin ses veeeer?

yeter diğer topiclerdedir o çok topiğe giriyo ama oda okur büyük ihtimalle
1000 tane yeter zaten haftalık okuruz kimse sık boğaz olmaz hatta okuyamazsan bize verirsin okuruz bu hafta sana okuyalım pazartesi başlarız 1200 ben 1200 umudumsun 1000 sen 1044 de yeter okur sonraki hafta umudumsuna okuruz senden sonra onun tedavisi var bildiğim peşinize yetere ouruz sanırım en son onun tedavisi o uzun protokol sanırım

evet haklısın çogu kişi ailesine söyleyemiyor burda yazışmak daha iyi geliyor öenmli olanda güvenebilmek o güveni yakalayabilmek

:)))))))))))) doğru herzaman aramızda herkezin yeri var ayşe de demiş biz herkeze destek olmaya hazırız rabbim senide çok denemiş 11 sene gerçekten çooooooooook uzun zaman rabbim tez vakitte sanada taddırsın evlad sahibi olmayı

:98:
tşkr ederim canım aminnn inşallah rabbim daha fazla bekletmez hayırlısı ile kucagıma almayı nasip eder yavrumu :98:

tamam o zaman ptesi başlayalım kimden isterseniz ondan başlayalım ben 1000 okurum daha fazla getirecek olursam haber veririm
yeteeeeeer nerdesin ses veeeer?

buradayım canım 92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

nurcanim bende bu aksamdan okumaya baslayayim...netten baktim evet adetliykende oluyomus salavat cunku..niyeti nasil edeyim..yani aysenin tedavisinde olumlu sonuc almasi niyet ediyorum salavati tefriciye okumaya..boyle dimi...1000 yazin bana...bu aksamdan baslarim ben okumaya...1000 i gecersem haber veririm size..olurmu canlar...

canimmm benimmm hosegldinn tatlim.....insallah hepimizin kucagi bir an once bebisle dolsun canim benim..sizde sorun ne canim ve denemeniz varmi daha once...anneme;lardesime' esime diyemediklerimizi paylasiyoruz burda...ve inan herkes cani gonulden dua ediyor birbizi icin..insallah caniim benim 2011 yilinda Rabbim sanada bizede anneligi nasip eder...

tşkr ederim canım hoş bulduk malesef bende sizin gibi o yaralı olanlardanım ben 11 senedir çekiyorum o hasreti derdi

İnşallah o 11 senelik hasret 2011 de biter.. Dök sen de içini dilimiz döndüğünce destek olalım birbirimize. Bak nurcanımız hayırlısıyla kavuşuyor bebeğine hepimiz sıradayız seni de alalım sıraya en önden ençok sen beklemişsin çünkü..
Tedavin şu an ne aşamada?

kizlarrrrr ben basladim besmele ile actim..50 tane okudum.yatsi namazindan sonra okuyacam birde kac tane okuyabilirsem...

ececim istersen ayseden sonra senin icinde okuyabiliriz...sizde sorun ne ydi canim ve kac kere deneme yaptiniz?

dualrimiz hayirlara vesile olacak ve insallah hepimizin kuacgi bebis ile dolacak insallah.....

Amin inşallah gerçekten nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum Allah ne muradınız varsa versin.
Bu arada yeter cevap vermedi mi, okuyacak mı?
Tabiki eğer ister ve inanırsa ece için de okuruz seve seve..

amin inşallah gerçekten nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum allah ne muradınız varsa versin.
Bu arada yeter cevap vermedi mi, okuyacak mı?
Tabiki eğer ister ve inanırsa ece için de okuruz seve seve..

canım ben buradayım:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Tabiki okurum
neden okumayayım
liste yapalım isteyen herkese okuyalım
bedde isterim bu arada şu anda adetliyim ama bitince başlarım olurmu

canım ben buradayım:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Tabiki okurum
neden okumayayım
liste yapalım isteyen herkese okuyalım
bedde isterim bu arada şu anda adetliyim ama bitince başlarım olurmu

sağol canım allah razı olsun kızlar benden başladılar hatta umudumsun okumuş bile.. nurcan paylaştırdı onlar 1200 er okuyacak ben 1000 sen de 1044.. bana torpil yaptılar çalışıyorum diye :))
bu arada salavat olduğu için adetliyken de okunabiliyormuş.. ama zorlamak istemem eğer içinden gelirse..

tamam canım okurum
allah kabul etsin yarın başlarım ama liste yapalımda banada okuyalım olurmu
hatta bitikten sonra duasınıda yapalım

tamam canım okurum
allah kabul etsin yarın başlarım ama liste yapalımda banada okuyalım olurmu
hatta bitikten sonra duasınıda yapalım

tabiki sana okumadan olur mu sana bana umudumsuna bir de nurcan a okuruz bebeğini hayırlısıyla doğursun diye..
bitince duası mı var? ben bilmiyordum nasıl ki?

tabiki sana okumadan olur mu sana bana umudumsuna bir de nurcan a okuruz bebeğini hayırlısıyla doğursun diye..
Bitince duası mı var? Ben bilmiyordum nasıl ki?

ya yok güzel bir dua yapacağız ve amin diyeceğiz onu kastettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…