bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aslında yaşın çok genç evliliğinde çok yeni ama anne olma hissi başkadır yaşa yıla bakmaz ben bu nedenle anlayabiliyorum seni...evet duymuştum ilacın adını ama hiç kullanmadım sen önce canını sıkmadan biraz sakin ol doktorunla iyice konuş çünkü zaman bizim için gerçekten çok önemli ama tabi moralde lütfen iyi ol olur mu:))

saoll bitnemmm yaaa çokk iisiinn ama iyi olamıyormm hele şuaralar etrafımdaki herkezz hamilee senn nasılsınn canımmm kaç yaşındasınn

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin-------------------okudu
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86---------------okudu
derin
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981

Son düzenleme:

slm herkese kızlar nsılsınız nurcancım ben ayşenin duasını okumadım bugn okumayı düşünüyorsdum ama bugün dr gittim muayene oldum geldigimde az bi kanamam vardı sabaha kadar bekleyecegim eger devamı gelmezse yarın abdetimi alıp okuyacagım canım y

benim bebek gelmeden götürüyo b...eşim sağolsun iş yapınca kızıyor özellikle adetime yakın ve tedavide olduğum zamanlar. benimde artık iş yapasım gelmiyor silah zoruyla yaparmış gibi yapıyorum
ha ha o ayrı canım benim adamda öle
amannnnnnnnnnn biz kadınlar alışkınız b..k temizlemeye bebişler gelseydi onlar için temizlerdikkkkk
kuzum dikat et kendine ve meleğine
sağol canım ediyom :))))))
valla kız hiç sormaaa bir her şertta b..k temizleyicisiyiz
kız nurcannn bak bir b..k lafı soktun aklımıza aldı başını gidiyor haaaaaaa
ha ha ne bilim çıktı ortaya bişi işte he h e
selam kızlar...
ben nesslly- neslihan için Meryem suresini okudum. Ayşe'nin ki bitince hemen yazın canım. Allahım kabul etsin. inşallah. yakın zmanda bize mutlu haberler versin...
Allah kabul etsin canım
slmmmm kızlarrr moralimm çook bozukkk adet oldmm 18gün geçikmişti doktrmu aradmda tel bekliyormm tekrarr gidicemm
canım rabbim hayırlısını versin zamanı değilmiş daha çok gençsin
bencede benim kız kardeşim 22 yaşında ve hiç kendi adet olmadı evli değil ama bir yığın doğum okontrol hapı içiyor ve doktor gebe kalmasının zor olduğunu sölüyor evlenince
rabbim kolaylığını verir taktiri ilehi işte birine bol bol birine hiç yok benim ablamda çok doğurgandır bide bana bak
nurcancım ayşenin listesini gördüm bende adet olmadan okuyayım dedim ama benim dengesiz adet biraz erken geldi eğerki çok uzun sürmezse yetiştirebilirsem okuyacam inşallah
canım ayşe okuttu seninkini sağol
herkeze slm arkadaşlar umarım iyisinizdir cuma günü opum var kuvvetle muhtemel pzrts de transfer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:)) sevgiler
hayırlı olsun inşallah rabbim iyi sonuçlandırsın
Nurcancım ceylin in yerine bir arkadaşımdan rica ettim okuyacak sen onun yerine okundu yazar mısın?

tamam canım diğer eksik 5 adet okundumu

kız lar bişi sorcam ya kafama takıldım benişm adetime daha 7-8 gün var bu kanama muayene sonrası oldu acaba i sorun mu vardır dr a söyledim 20 yumutamın toplandıgını toplanma işleminin olmasına ragmen hala 5-6- sagda soldada 7-8- yuımurtamın oldugunu söyledi çok güzel dedi bu arada ben tedavi oldugum dr ma gitmedim bu gittigim başka bi dr du sizce kötü bi belirtimidir bu kanama

ha haaa bugün de bir kenarından deldirdim :))) yarın da osman amcası baksın bakalım beğenecek mi
ay hadi canım ya nolur güzel haberler ver bana saat kaçta gidicen ccanım

tamam hau-yatım zaten daha çok okumayan var

açıkçası hiç bilmiyorum canım yaaaaaaaa

Günaydın gece kuşları... Akşam ben yatınca gelmişsiniz yine ((
Nurcancım diğer beş tane okundu öyle yaz istersen. Bir de doktoru sormuşsun saat 18:30 da randevum, inşallah iyi gider..

Nurcancım diğer beş tane okundu öyle yaz istersen. Bir de doktoru sormuşsun saat 18:30 da randevum, inşallah iyi gider..

canım bende inşallah bugün okuyacam duanı tabii kırmızılar bugünde devam etmezse ilk defa 8 gün sürdü adetim hiç böyle olmamıştı inşallah vardır bundada hayır.....akşama inşallah dr dan güzel haberlerle gelirsin

tamamö okundu yazıyorum aslınınkinide ablam okuyacak kız kardeşim ünyede miş akşam okıcak ablam onuda okundu sayıyorum

ay bak haber verhemen eve gelir gelmez ben 9 doğuruyom senden haber gelenekadar

rabbim inşallah güzel haberler duymayı nasip etsin

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
nurcan------------------okudu
ceylin-------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86---------------okudu
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981----------------okundu
herzaman_seninle
nazemir
derin
son_ece
yeter

5 adet boşş -------------okundu

Son düzenleme:
Ayy inşallah canım.. senin belki de bu yeni doktorun verdiği ilaçlarla alakası vardır adetin uzamasının..
sağol canım ablandan da Allah razı olsun...
inşallah iyi haberle dönerim canım, doktordan çıkınca kocama kendimi gezdirtiyorum ya geç kalırım belki merak etme :)))

ayşecim canım senden çok özür diliyorum duanı okuyamadım canım ya bugün niyetleniyordum dün dr gittim muayene etti akşam eve geldigimdede kanamam başladı sanırım adet kanaması ne olur beni aynlış degerlendirmeyin kaçtıgımı sanmayın

Olsun canım nolacak ben bulurum senin yerine okuyacak birini, senin kaçmayacağını biliyorum aşkolsun neden öyle düşüneyim..

Olsun canım nolacak ben bulurum senin yerine okuyacak birini, senin kaçmayacağını biliyorum aşkolsun neden öyle düşüneyim..

çok tşkr ederim canım ya valla içimde suçluluk duygusu var okuyamadım diye allah razı olsun siz hemen okudunuz benim kini valla tedavinin yarım kalması benim psikolajimi bozdu ya ne yaptıgını bilmnez durumdayım

çok tşkr ederim canım ya valla içimde suçluluk duygusu var okuyamadım diye allah razı olsun siz hemen okudunuz benim kini valla tedavinin yarım kalması benim psikolajimi bozdu ya ne yaptıgını bilmnez durumdayım

hiç öyle düşünme ben okudum sen okumadın falan kimse burda öyle hesap yapmıyor ki.. hepimiz birbirimiz için en içten duacıyız.. sen iyi ol haftaya devam edersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…