bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

selam kızlar nasılsınız Ayşe tedavin nasıl gidiyo canım dr anlaşabiliyomusun? nurcan sen nasılsın canım neslihanın duasını okudum Allah kabuletsin
devam ediyoruz canım bugün iğnelerin 5. günü şimdilik bişey yok ptesi kontrol var işte..
doktorla da bir dargın bir barışık idare ediyoruz işte dün çok ağlattı beni bakalım ptesi nolacak..
bebeğim asumanı zorlaasaydık istersen yaaaaaaaaaaa gerçi o deli karı kendi okumak istiyo ama korkuyom abdest alırken düşer üşer diye

yok okuyor o bana da fatiha okuyor sağolsun...

valla boşver aslında bakma bize sen ümitsiz olmak fazla olaya odaklanmamak daha iyi kendi haline bırak o olur boşver öbürtürlü zindan ediyoruz hayatı kendimize ay tuttumu oldumu bilmemne :)))))))
ay benimk kız yemek yiyince bi rahatsızlık veriyo tam göğsümün altına bi duruyo ne nefes alabiliyom ne yürüyebiliyom valla az kaldı bi doğsa sağsağlimde mıncıklasam :b tabi önce totoya şaplakları yicek

duayı okdum allah kabul etsinnnnnnnnn

ya ben giriyom arada bir babam rahatsızlandı onunla uğraşıyoz psikolojik sorunları vardı habire konuşuyo kimseyi konuştutmuyo hep aynı şeylerden bahsediyo çok zor valla atlattı şükür daha iyi şimdi.. kardeşim askere gidecek mayısta onlarla uğraşırken fazla giremedim

ay Allah razı olsun ondan bende şuan bi arkadaşa tefriciye okuyorum bitsin sana fatihaya bende başlıcam sanırım hafta sonu biter az kaldı zaten kardeşimde umudumsuna okumuş ben okuyamamıştım tefriciye okuyodum ona sölemiştim

az kaldı canım çektiğin tüm sıkıntılara değecek en yakın arkadaşın,sırdaşın, yardımcın olacak kızın :)))
ya olumsuz düşünürsen olmaz diyorlar ya ben de olumlu düşünemiyorum hiç e bu sefer de kendimi suçluyorum ben olumsuz düşündüğüm için olmayacak diye (( valla iyice sıyırdım artık...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun
nurcan
ceylin
hilbay---------------------okudu
tweety25
pembe_86----------------okudu
neslyy
pinar1202----------------okudu
asli_1981
herzaman_seninle
nazemir-----------------okudu
derin
son_ece
yeter--------------------okudu
beren660
mayflowers

Son düzenleme:
ay geçmiş olsun canım, kardeşin için de Allah kavuştursun şimdiden
Allah senden de razı olsun daha bana ne kadar dua edeceksin çok sağol..Ben 2 gün okudum 1000 tane etti sonra adet oldum daha da kaldı öyle

canım benim baban için geçmiş olsun kardeşinde sağ sağlim gitsin gelsin inşallah

ayşem inşallah dediğingibi sırdaşım herşeyim olur sağ sağlim gelsinde benim haytımdaki en değerli şey o olacak zaten

bebeğim valla herkez moral önemli diyor ben çok mutluydum normal olarak ama tüp bebekle ilgilide kesin negatif olduğuna emindim hiç inanmıyodum tuttuğuna okuyodum herkez şöle belirtim var böle belirtim var diyordu bende bel batması dışında hiç bişi yoktu hep ağlıyodum testlerde negatif çıkıyodu ama bu konu aklımdan çıktımı çok iyiydim geziyodum eğleniyodum yiyodum içiyodum sonucu iyi oldu valla brendce odak noktandan çıkar tup bebeği o yeterli

ay geçmiş olsun canım, kardeşin için de Allah kavuştursun şimdiden

Allah senden de razı olsun daha bana ne kadar dua edeceksin çok sağol..Ben 2 gün okudum 1000 tane etti sonra adet oldum daha da kaldı öyle

nolcak hayatım ah elimden başka bişi gelse de onuda yapsam ama tekk yapabileceğim bu keşke bi faydam olsa

valla nasılım biliyor musun eminim bir evladım olacak ama bu sefer değil diyorum zaten işyeri öyle yoğun ve stresli ki bunu düşünemiyorum bile... yarın tam gün ve pazar da çalışıyorum zaten ((
Amin canım bende okurum sana ayşecim ne okuyosun

ayy canım çok iyi olur fatiha okuyorum ben 72.000 tane ama hepsi euzu besmele ile..Allah şimiden razı olsun..

seninki engüzeli be nurcanım Allahda seni bebeğine sağlıklı sıhatli kavuştursun kucağına almayı nasip etsin

canım babana geçmi olsun
kardeşin içinde alah kavuştursun canımmmmmmm

ben hafta sonu için bin tane okurum sana canım daha bitmezse gene okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…