bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

allah kabul etsin, ettiğin dualar da misliyle sana dönsün inşallah..

ya ben de merak ettim...kocası mı geldi acep??

hımmmm adet zamanın galiba ??? yapma kuzum sen benim süper kahramanımsın :)))
eşi gelse haber verirdi yaaaaaaaaaa

canım doktor bişi demiyormu eşinle ilgili ilerleem var yada yok
ay bu borçlar kötü yaaaaaa benim babamda kaza yaptığında dükkanımız vardı bütün para hastaneye gitmişti her toptancıya milyarlarca borcumuz vardı çok zorlanmıştık ablamla ben benzaten lise çağındaydım ablamda benden 2 yaş büyük ay her gelen para istiyodu tehditler bilmemneler oooooooooof ooooooooof çok zor birine borcun olması şimdi bakkaldan bile bişi alsam aram çıkışmasa eve gelip para alıp hemen ödüyorum bakkal çocukta tanıdık diyo abla ne gerek var nasılsa hergün geliyon diyo ama valla içim rahat etmiyo bıkmışım zamanında
Allahım inşaallah sanada kolayca ödemeyi nasip etsin borçlarını canım

var ya şimdi çatlıycam hahaaaa...
belli mi olur kız bizim de çıkar belki tayinimiz..

ha ha ozaman siz istanbula gelirsiniz :))))))))))) daha bikere bile görüşemedik yaaaaaaaa geçen sefer geldiğinde görüşebilsedik keşke işte insan biyer bilmeyince aptalgibi oluyo yaaaa ozaman aklımada gelmedi hiç otaggarda ineceğin aslında orda bile buluşurduk carfour var orda ama nese bidahaki gelmene inşallah

kızlar benim biraz işlerim var onları halledeyim yarın ve pazar da çalışıyorum da kalmasın işlerim...
hepinizi öptüm.. iyi geceler.. sizi çoook seviyorum..
pembecim eğer okuyabilirsen bana mesaj atar mısın özelden sayısını? şimdiden sağol..

allah ömür versin nasılsa görüşcez merak etme sen..

tamam canım yazarım iyi geceler

allah ömür versin nasılsa görüşcez merak etme sen..

iyi geceler canım öpüyorum inşallah görüşürürz tabi tatlım

bu arada kızlar bende hafta sonu giremeyebilirim sık sık karşıya gidiyoruz yarın eşimle pazarteside doktora geçicez ordan :)))))))))))

kızlar sağolun geçecek inşşş bu günlerde öyle umut ediyorummm
nurcan canım dr normal diyor ama 40 günden fazla oldu ama bana göre bu sürede eşimin ilerleme kaydetiğini düşünmüyorumm

....................................

Son düzenleme:

bende okudum cnm allah kabul etsin inş

yarın okuyunca bildiririm o zaman:)Allah kabul etsin inşallah..
sağol canım okuyunca bildirirsin

bu arada sen tedavidemisin ne aşamadasın kendin tanıtırsan
kızlar sağolun geçecek inşşş bu günlerde öyle umut ediyorummm
nurcan canım dr normal diyor ama 40 günden fazla oldu ama bana göre bu sürede eşimin ilerleme kaydetiğini düşünmüyorumm
canım ama eşin kafasından ameliyat olmadımı senin hayatım kolay bişi değil ben bayağı yakın zaman baştan yağılan ameliyatlarla iç içe kaldım babamdan dolayı baş ve botuyun da açılan deşikve kesikler daha zor kaynıyor daha yavaş ilerleme kaydediyor eşinin ameliyatını bi apandist kalp vs. gibi ameliyatlarla bir tutma sakın kolay olmıcak senin için bu üreö ama yapacak bişi yok sabır herşeyin ilacı lütfen acele etme kendinide yıpratma hemöen o ameliyat yeri ileşecekte sanama
bende okudum cnm allah kabul etsin inş

ah canım Allah kabul etsin maaşallah nekadar hızlı ilerliyor dualarımız inşallah hepinizin bebişleride böle hızlıca gelir sizlere ben sana daha mesaj bile atmamıştım nezaman gördünde okudun valla okıcak insan okjuyo işte ne dim :)))))))))
bu gurubumuz çok iyi valla herkez takır takır okuyo

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
umudumsun
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
herzaman_seninle
derin
son_ece
beren660
mayflowers

3 adet booooooooooş

Son düzenleme:
kızlarr bugnn doktrmm kan tahlili yaptrdı pazartesi inceliycekk sonraki aşama ise rahimm filmiymişş şimdiktenn sitress sinir yapmaya başladmm bileee çookk korkyrmm nedirr bu rahmm filmi kızlarr

kızlarr bugnn doktrmm kan tahlili yaptrdı pazartesi inceliycekk sonraki aşama ise rahimm filmiymişş şimdiktenn sitress sinir yapmaya başladmm bileee çookk korkyrmm nedirr bu rahmm filmi kızlarr

birçok insan rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalıyor hadi inşallah....rahimde yapışıklık varmı bi sorun varmı diye bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…