bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sağol canım amın çok zor ama aklımıza geldikçe ağlıyoz annemle sen nasılsın eşin iyimi

canım bilmezmiyim benimde kardeşlerim gittiler çok şüür sağlıcakla geldiler darısı sizlere olsun ne zordurrrr
canım eşim aynı ama bana geldiler yineeene zaman giderler onuda bilmiyorummm

canım aslından transferden sonra izin almış olsan gezer tozardın ama belki iş yeriinin yoğunluğuyla odaklanmasan daha şansın yükselir bilemeyizki herşeyin hayırlısını versin rabbim
valla bebeğim tabiki tutmama ihtimali var ama ben pek o ihtimali düşünmüyorum sende daha önce gebelik geçirmen şansını yükseltiyor canım ben olacağına inanıyorum yeterki sağlıklı güzel yumoşların olsun bizim için zaten şuan sein yuurtalsaar öncelikli bebek değil gelişimi nekadar gelişeceği ve kaç kalite olacakları bebk aslında senin durumunda 2. pilanda ama ben inanıyorum hepsi güzel oşacak belki donduracak kada yumurtan olmaya bilir ama transferine yeteceğine inanıyorum
seninki engüzeli be nurcanım Allahda seni bebeğine sağlıklı sıhatli kavuştursun kucağına almayı nasip etsin
sağol canım rabbim benim derdimden versin hepinize nezaman doğuracam diye pilanlar kurun sizlerde inşallah
senin bana verdiğin morali desteği kim verebilir başka ne kadar çok hakkın geçti bana benim yüzümden üzüldün... hakkını helal et..

ay helal olsun canım benim sen iyi ol bana yeter merak etme bişi olmaz bana üzülmem ben sen mutlu ol bende mutlu olurum hemen :)))))))))))) ben seviyorum seni hem sende bana hep dert ortağı arkadaş oluyon

amaaan ben kıçımı yırtsam da herşey olacağına varacak... üff sıkıldım valla nolursa olsun olmazsa da olmaz napayım yani ölmem yaa...
keşke yakın olsak gelsen şurda bi çekyatta sen yatarsın birinde ben, yer yer yatarız

ne bileyim yaaaaaa aynı şeylerrrrrr hep
offfff işlerin içinden çıkamıyrum yaaaaaaaa allahım hayatımm neden bu kadar zor diyeeeee
bunalıyorum

canım napıcaksın hangimizin kolay işi varki hepimizin içine girsen bir yığın derdi var yüklerimiz kambur olmuştur artık sırtımızda gitmek bilmezler ama hayat işte mecbur çekiyorsun neparsan yap ne dertler hayatımıızn sonu oluyor nede bitiyor üzülsekte isyan etsekde olduğu gibi yanı başımızda kaldıkları yerden onları çekmemiz için bekliyorrlar bitmelerini istiyorsak derdimizide yüklenip çekicez

nedemek Allah hepimizde razı olsun ben hepinizin adını kağıda yazdım namazlarımı kıldıtan sonra hepimize dua ediyom Rabbim inşallah kabul eder
allah kabul etsin, ettiğin dualar da misliyle sana dönsün inşallah..
bu arada umudumsun bugünde girmedi (((((((((((((
ya ben de merak ettim...kocası mı geldi acep??
ne bileyim yaaaaaa aynı şeylerrrrrr hep
offfff işlerin içinden çıkamıyrum yaaaaaaaa allahım hayatımm neden bu kadar zor diyeeeee
bunalıyorum

hımmmm adet zamanın galiba ??? yapma kuzum sen benim süper kahramanımsın :)))

noldu kız neden geldiler??

ha ha oldu kı gene sana

kızlar yaaa eşimin sağlığında çok fazla bir düzelme yok yani fiziksel olarakkk tabiamliyat olduğu kısımla ilğili neler oluyor bilemiyorum
ayrıca eşim ilfal etmişti 2007 de bir sürü yer boçlar avrdı onlarla ilğili maliye sgk bağkur vs af var diye bu gün dışayıa çıktım oofffffffff borçlar almış başını gitmişşş eşim çalışamıyorrr işte bunalarla ilğili sıkıntılar yaaaaaaaaaaaa

allah kabul etsin, ettiğin dualar da misliyle sana dönsün inşallah..

ya ben de merak ettim...kocası mı geldi acep??

hımmmm adet zamanın galiba ??? yapma kuzum sen benim süper kahramanımsın :)))

kızlar yaaaaaaaaa ne bileyim işte bğuluyorum bazannnn
yoksa herkesin hayatı zor biliyorum amaa

aynen canım herşey olacağına varır rabbim ne taktir ettiyse o

ahhhhhhhhhhh aaaaaaaahhhhhh nerde kız o günler :)))))) he he ne güzel olurdu yemek konusu zaten benden kaçmaz günde 5-6 öğün yiyorum enson yetere yemek yedim yattım dediğimden bu yana ki sözde ozaman yemekten karnım şişmişti kıpırdayamıyordum ondan sonra neler neler daha götürdüm he he ikimiz bir yesek oooooooooohhhhhh

belki birgün eşimin tayini bursaya çıkar he he tabi bu hayalimizde anca olur ama olsun :)))))))))

nedemek Allah hepimizde razı olsun ben hepinizin adını kağıda yazdım namazlarımı kıldıtan sonra hepimize dua ediyom Rabbim inşallah kabul eder

allah kabul etsin canım hem namazını hem dualarını

bak canım her zorlukla beraber bir de kolaylık vardır mutlaka, kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş şimdi üzülüyorsun kim olsa üzülür ama göreceksin öyle ferahlıklar verecek ki Rabbim unutacaksın bunların heeepsini...

Allah yardımcınız olsun canım benim borç yiğidin kamçısıdır ödenir biz ne borçlar ödedik babamı zor bela emekli yaptık ilk aylığını aldı ikincisini almadan daha kredi çektirtmişler uyanık arkadaşları bize de söylemiyo

var ya şimdi çatlıycam hahaaaa...
belli mi olur kız bizim de çıkar belki tayinimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…