bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım haklısın inşş geçecekk
kızlarr bugnn doktrmm kan tahlili yaptrdı pazartesi inceliycekk sonraki aşama ise rahimm filmiymişş şimdiktenn sitress sinir yapmaya başladmm bileee çookk korkyrmm nedirr bu rahmm filmi kızlarr
canım hiç kormkma sıkıntı yapma yaaaa zaten kolay bir işlem hemde kısa ayrıca ilaki yapılması gerekiyor
Günaydıııın.. Naber Kızlar işteyim ben.. Ay bi garip geldi ctesi işe gelmek :)))

zordur şimdi hafta sonu çalışmak canımmm:26::26:

korkymmm amaa benn hayatımmm
sen yaptrdınmıı

canım akşam benim net çok yavaştı o yüzden yazamadım.... bende senin gibi korkuyordum ama mecburen sonunda yaptırdım...bu filmin bide acısız olanı varmış onu sor biraz daha pahalıymış ama olsun ... bende yeni öğrendim ben yaptırırkende varmıydı bilmiyorum olsaydı kesin acısız olanı tercih ederdim...ben böyle yazdım diye illaki acı olacak diye bişey yok bazıları hiç acımadığını söylüyor...bana bakarsan benim muayenede bile acıyor.... ama bu filmin mecburende yapılması lazım çünkü bir sorun varsa ona göre bi tedavi uygulanacak

günaydınlar...bugün bende erkenciyim normalde 11 den önce kalmamda bugün 9 buçuk gibi kalkınca kendimi 8 de kalkmış gibi hissettim

günaydın bebişimmmmmmmmmmm erken kalkmak iyidirrrrrrrr zinde olursunnnn

az önce okudum beni de eklermisin?,allah kabul etsin..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
umudumsun
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
herzaman_seninle
derin
son_ece
beren660
mayflowers-----------------kudu

3 adet boooooooooş

Son düzenleme:
ah canım benim yazık çalışıyomuşta cumartesi cumartesi :))))))))))

Allah kabul etsin canım

nurcan hanım bana neden selam yokkk ne yaptım ben sana :26::26::26::26:bende yeğenime söyleyeceğim seni karnından karnından tekmelesinnnn

nurcan hanım meryem suresini okudum. rabbim hayırlı , saglıklı tertemiz evlat versin. hepimize inş.

Son düzenleme:
aayyy kusura bakmayın gec kalkmanın sersemliğiyle yanlış alıntı yapmışım.. neslihan hanımın suresini okudum yanlışlık olmasın diye tekrardan yazdım nurcan hanım .. allah bebeğine kavuştursun.

Son düzenleme:

canım ecenin neti yoktu ondan haber veremiyor olabilirmi

nurcan son_ece ye mesaj atım sana yazarım canım okmuşmu o okuyamasa ben onun yerine okurummm

evet haklısın erken kalkınca insan kendini zinde hissediyor ama geç yatınca herzamanda erken kalkmak zor geliyor

evet canımmmm yaaa bende son günlerde eşimden dolyı yatamayınca dengesiz oluyorummm valla

çok şükür canım yaaaaaaaa iyiyz

cnm sıkınıtlı bi dönem geçiritosun okudum yazdıklarını,biraz sık dişini cnm bunlarda geçecek inş...daha güzel günleride göreceksin elbet...bebişin kucağında bugnleri hatırlar tebessüm edersin...herkesin hayatı zor ama sen bu zorluğu biraz daha fazla yaşıyosun hepsi geçecek gidecek seninde mutlu olduğun günler gelecek elbet....

canım aslına bakarsan şu an bebk düşünecek durumda değiliz yani daha doğrusu aklımıza bile gelmiyor çok daha farklı sorunlarla bğuştuğumuzda
bilmiyorum gelirimi (ben hep söylüyorum doğal yoldan geleceğine hiç inanmıyorum ) ama sağlık olsun rabbim kolaylık versinnnnn sıkıntılıyım ama ninaıyorum inanmak istiyorum geçeceğine güzel günlerin geleceğine
inşş rabbim yüzlerimize baksın hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…