ya yok güzel bir dua yapacağız ve amin diyeceğiz onu kastettim
eh o zaman haydi bismillah.. Allah kabul etsin..
tabiki yetercim senin icinde okuyacagiz...ınsallah rabbim kabul eder...
Aysecim ne demek tabiki seve seve okuyorum..insallah rabbim kabul etsin kizlar...dualarla birlikte gelsin tatli tatli bebeisler:))))
sağolun şekerler
inşşşşşşşşşşşşş
allahım kabul etsin dualrımızı
amin canim benimmm.....hepimizin son tedavileri olsun insallah......ve gelsin bir an once bebisler insallah...cani gonulden amin......
inşallah bu sefer son olur ya da bir dahaki tedaviyi kardeş için yaparız..tabi çok geç kalmadıysak malum benim yaş da aldı gidiyor..
inşallah bu sefer son olur ya da bir dahaki tedaviyi kardeş için yaparız..tabi çok geç kalmadıysak malum benim yaş da aldı gidiyor..
herkese selamlar.... canım sakıncası yoksa kaç yaşındasın ben 36 olmak üzereyim ben seni benden daha küçük düşünüyordum onun için sordum... merak etme 1 tane olsun arkası kendiliğinden gelecek
herkese selamlar.... canım sakıncası yoksa kaç yaşındasın ben 36 olmak üzereyim ben seni benden daha küçük düşünüyordum onun için sordum... merak etme 1 tane olsun arkası kendiliğinden gelecek
ay canim gorende 45indesin sanir..daha 30 undasin dur bakalim yani...aramizda pekde bi yas farki yok yani....inan olumsuzu aklimdan gecirmek istemiyorum....hayali bile uzak olsun...ben sabirsianiyorum bebisime kavusamak icin bir an ince..en rahat edecegi yer benim gobisim:))))
zero limiti okudunmu?beni hic cekmedi...ay cok bunaldim okurken yaaa...cok daha farkli bir kitap hayal ediyodum...kitapta bol bol net adresi var...
bu arada aysecim histereskopi kac tl oldun sen? bende baslarken yaptirmak istiyorum...
Aslında senden küçüğüm 1980 şubat doğumluyum ama erken menapoz riskim var ondan telaşım.. İnşallah ilk seferde iki tane birden alırız kucağımıza da bir daha uğraşmayız.
selam canim hosgeldin...tedavi asamasindamisin? yoksa bekledemisin? ve sorun neydi sizde canim..
amin......iki embriyomu transfer edilecek?. ay varya ikizler nasil tatlilar..hele birde biri kiz biri erkek olunca....bal onlar bal...
Aldım ama daha okumadım amaan sarmadıysa bırak okuma hiç. Ofis histereskopisi yapıldı bana en son 1000 tl verdim.
nazemir yabancı değil bizim doktorumuz aynı. o da bursa da..
ay evet ya bi oku bakalim biraz begenecenmi sen,,,aslinda cok severdim bu tarz kitaplari ama...bunu sevmedim hicc..
1000 t baya pahaliymis..devlette falan yapamiyomusun bunu? baya ucreti fazlaymis yani...ikinci tedavilerde indirim yapiyo merkezler? ne kadara mal olacak seninki.benim ilki ilac arti tedavai 5000 tl idi..ama tabi eksta harcamalar; eksta ilaclar..yaklasik 6-6500 buldu...
ben biraz şanslıyım bizim banka özelin %90ını karşılıyor yani 100 tl ye maloldu bana. ama tüp bebek için rapor alamadığım için hepsi cepten gidiyor sadece ekstra tahlil falan isterse onları ödüyor banka.. bu arada ödüyor dediğim de benim:)) sağlık ödemelerini yapıyorum ben bankada tam adamını bulmuşlar dimi yakında ücra bir kasabada sahte doktorluk yapıcam
:))))) dogru haklisin bankalar sagligin buyuk kismini karsliyor....tup bebek icin neden rapor alamadin? ben ikincide almaya calisacam alabilirsem..3 yil evlilik sarti kalkmis hem
rapor için önce üç kez aşılama denemiş olmak gerekiyormuş doktor da aşılamayla vakit kaybetmeyelim diyince hiç uğraşmadık raporla. zaten rapor olsa da sgk fiyatını ödüyorlar o da yarısı bile değil.. geçen sefer vardı kenarda paramız verdik bu sefer de bir arkadaşımdan borç alıcam valla çocuk olacak ama ipotekli olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?