canım yola çıkmak üzereydik öle 2 dakka giridim farketmemişim oksa slm ermemi :)))))))nurcan hanım bana neden selam yokkkne yaptım ben sana :26::26::26::26:bende yeğenime söyleyeceğim seni karnından karnından tekmelesinnnn
Allah kabul etsin canım sağolnurcan hanım meryem suresini okudum. rabbim hayırlı , saglıklı tertemiz evlat versin. hepimize inş.
canım ecenin neti yoktu ondan haber veremiyor olabilirmi
tamm canım ayşeninkini okudu zaten ece neslihanınkini okıcaknurcan son_ece ye mesaj atım sana yazarım canım okmuşmu o okuyamasa ben onun yerine okurummm
sağol canım iyiyizz biz napalım sıpaml oturuyoruz bugün karşıya ailemin yanına geçtik kızımı görmeye pazartesi gidicez inşallah Allahın izni ile heyete girebilirsem kabulde ettirebilirsem doğum tarihimizi aıcam :)))))))))merhaba kızlar haftasonunuz nasıl geçiyor bakiyim
ayşecan kolay gelsin canım alışık olmayınca zor gelir gerçekten
hop hüp çarçabuk geçsin zaman ayşecik işten çıksın
yeterim gerçekten zor şeyler yaşadınız ve yaşıyorsunuz
ben böyle durumlarda vardır rabbimin bir bildiği diyorum
inşallah sizinde bu meşakkatli yolun sonunda mükafatınızı allahın izniyle alacaksınız
nurcancım sanada iyi gezmeler karşıya geçiyorsun bugün sanırım
prenseside göreceksin dimi
herkese güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum kızlar
canım neden bukadar düşünüyorsun sil şunu kafandan lütfen yaaaaaaaaaaa bak herşeyin hayırlısı canım olsada Alahtan olmasada bırak oluruna işi tedavide deği lgibi düşün hastalandın ine vuruluyon gibiHala işteyim bekliyoruz şimdilik yeni bir sisteme geçiyoruz da...
Ya kızlar bana kızacaksınız belki ama çok bozuk moralim olmayacak gibi geliyor öyle hissediyorum ama bu sefer de kendimi çok suçluyorum sen olumsuz düşündüğün için olmayacak diye.. ama içimden de güzel hiç bir şey geçmiyor...
slmmm kızlarr nasılsınızz
nie kimse cvp vermiyoo kızlarr çok yoğunsunuzz galibaaa
canım yola çıkmak üzereydik öle 2 dakka giridim farketmemişim oksa slm ermemi :)))))))
ah yeterim sölede tekmelesin valla tık yok kızda
Allah kabul etsin canım sağol
tamm canım ayşeninkini okudu zaten ece neslihanınkini okıcak
sağol canım iyiyizz biz napalım sıpaml oturuyoruz bugün karşıya ailemin yanına geçtik kızımı görmeye pazartesi gidicez inşallah Allahın izni ile heyete girebilirsem kabulde ettirebilirsem doğum tarihimizi aıcam :)))))))))
sen nasılsın ağrıların azaldımı gülüm
canım neden bukadar düşünüyorsun sil şunu kafandan lütfen yaaaaaaaaaaa bak herşeyin hayırlısı canım olsada Alahtan olmasada bırak oluruna işi tedavide deği lgibi düşün hastalandın ine vuruluyon gibi
slm canım ya biz sana yazıyoz ama sen görmüyon sanırım canım yaaaaaaaa ben dünde yazdım bekledim bekledim cevap vermeyince çıktım sen geç görüyo sanırım mesajları
tamam nurcanımmmmm allah kabul etsin
kız sen beni kızdır yeğençime diyeceğim teklemer o seniiiiii
kız o senin canın acıe diye tekmelemiyordur
ha ha dimi kesin benim canım acımasın diye :)))))))))))))
eeeeeeeee sen ne düşünüyorsunnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:
benim yeğenciğim ince düşünceli kızzzzzzzz
merhaba cnm nasılsın? sanırım bebeişle gezmeye gitmişşsin nurcancım. arada bazen giriyorum bir bakayım dedim baktım baskasına okunuyor senden msj gelmden okuyayım dedim cnm yaa. cok sagol.
bu arada dogum ne zamana? bak doguma girmeden bize dua edermisin cnm ya?. dogumdada aslı adını hatırla dua et. tabii acıdan dua edebilirsen :))) dogumda edilen dualar kabul olurmusda cnm ondan öyle dedim.
bebiş nasıl? akıllımı annesi?
he he canım benim valla benim kız akıllımı bilmiyom hiiiiiiiiç oynamıyo beni çıldırtıyo :))))))))) canım ben sezeyanım ilk bebeğimi acil doğurttukları için sezeryn oldum o yüzden mecbur buda sezeryan olacak o yüzde beni bayıltmadan önce hepinize ua ederim saırım mayısta doğurtutrlr canım tma tarih daha belli değil :)))))))))))))
annesini düşünüyor cnm işde bebiş akıllı maşallahh. ALlah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm benim
kız sen ne istiyorsun omasumdano sıpa bi doğsun ben onu inceticem öldürdü bni ömümü yedi cadaloj ay bi doktora gitseydim pazartesi görseydim sıpayı valla kafayı yicem oynamıyodiye
annesini düşünüyor cnm işde bebiş akıllı maşallahh. ALlah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm benim
kız sen ne istiyorsun omasumdan
canım yaaaa bir şey olmaz korkmaaa uykucu senin kızz:44::44::44::44:
nasılsın kuzummmmmmmmmm
ah canım işte eziyetimiz bitmiyok önce diyon hamile kalsam şimdide diyom ya bişi olursa bizze bu sıpa doğana kadar huzur yok indi aşşğıya sanki heran çıkacak gibi geçen günde sancılandı bi erken doğarsa varya daha çok ufak teyzesi
canım doğuncada bitmeycek hatta yeni başlayacak bazı şeylerrrr
dr iycene konuş canım ama çok stres yapıyorsu bebişde etkileniyor bencee
bende yok canımya bu umudumsunun tel yokmu kimsede ya ben meraketmeye başladım kızlar
ah canım konuşuyoum ama dedikleri standart diyolarki herşey normal gözüüyor bilemeyiz diyorlar geçen seferde herşey nomadi diyorlar ay valla sizleride böle k onulrla incitmek istemiyorum ama başkada kimseyle konuşamıyorum((((((((((( rabbim inşllah sizlerede nasip etsin beni böle dinliyonuz habire rabbimde sizlere kendi bebeklerinizle ilgienmeyi nasip etsin
bende yok canım
canım sakın böyle şeyler düşünme yaaaaaa elbette anlatacaksın dinleyeceğiz bizde dertlerimizi anlatıyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz sizler dinlemiyorusunuz burada olmaktaki amacmız sadece gülmek eğlenmek değil paylaşım iyi kötü güzel hüzünlü
her şeyi payşamak için burdayız
sen korkme bebişin gayaet iyi olcak allahın izni ile gününde kucağını dolduraca allahın izni ileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?