bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ehh işteee hayatımm nası olaymm herr adett olduğmda ben zatenn böyle oluyrmm ama bu seferr baya bi gecikmiştiyaa ama maleseff fosss çıktıı yinee

canım yaaaaaaahepimiz aynı şeyleri hisediyoruzzzzzzzzz
ama yapacak bir şey yok elimizden hiç bir şey gelmiyor allah büyük inşşş bebişinde gelecekk

kızlarrrrrrrrrrrrrr benim yazıların nasıl çıkıyor sizdeeeeeeeeeeeee kalın ince renk ne

azen .
Bαzen cok özlersin "O" uzαktαki insαnı ..
Birilerine αnlαtmαyα kαlkαrsın Kimse αn...lαmαz ..
Cok insαn cıkαr kαrsınα kαlbine girmek icin
Amα sen kαbullenemezsin onlαrı , cevren ne kαdαr kαlαbαlıktα olsα
Sen "Onu" özler yαlnız kαlırsın ve
Sen yαvαs yαvαs kabullenir ..
Amα αslα vαzgecemezsin O'ndαn .

Özdemir Asaf/Bugün ve Bugün)
Öyle
çabuk geçiyor ki günler,hele sen de bir bak hayatına.Daha dün doğmuşuz
sanki,...yeni okula başlamışız,yeni sevmişiz...Öyle çabuk geçiyor ki
günler,hele sen de bir bak hayatına,yarın bitecek sanki her şey,yarın
ölecek gibiyiz...Daha doymamışız yaşamasına,günlerimiz dün bir;bugün
iki,sakın bir şey bırakma yarına,yarın yok ki ..!

canımmm bana rahim filmi dedi doktrmm ama acayippp tırsıyormmm nası olcakk bi bilgin varmı yaptrann arkadaşlarr varmı sitede

canım infertlite olan her kadından ister dr hsg 5.dk lık bir işlemdir anestezi altındada yapılır ama bence zor bir işlem değil zaten çok kısa sürüyor adet sancısı kadra bir sancın oluyor o kadar

Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakârlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Ey insan Kafdağı kadar yüksekte olsan da kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var; üzdüğün kadar üzülürsün
.

Sarılmak neden güzeldir bilirmisin?Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur, Sarlınca sağ tarafını onun kalbi doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…