canım infertlite olan her kadından ister dr hsg 5.dk lık bir işlemdir anestezi altındada yapılır ama bence zor bir işlem değil zaten çok kısa sürüyor adet sancısı kadra bir sancın oluyor o kadar
yatışş veriyolarmı hayatımm hastanede falan kalmama gerek varmı
meraba nurcancımm nasılsınn umarımmm bebişinde sende iisindirr
iyiyim yetercim sagol sen nasılsın? moraller nasıl? canın sıkkın gibi cnm her sey Allahtan dertde huzurda sıkma canını hersey olacagına varır . Allah saglık versin hepsi olur inşşkız sen ne istiyorsun omasumdan
canım yaaaa bir şey olmaz korkmaaa uykucu senin kızz:44::44::44::44:
nasılsın kuzummmmmmmmmm
canım infertlite olan her kadından ister dr hsg 5.dk lık bir işlemdir anestezi altındada yapılır ama bence zor bir işlem değil zaten çok kısa sürüyor adet sancısı kadra bir sancın oluyor o kadar
iyiyim yetercim sagol sen nasılsın? moraller nasıl? canın sıkkın gibi cnm her sey Allahtan dertde huzurda sıkma canını hersey olacagına varır . Allah saglık versin hepsi olur inşş
yeter cnmm bu kadar basitmi cidden yaa :? ben korkudan gidemiyorm dr bendende istedi.
yok canım yaaaaaaaaaaaa şimdi düz vajinal muayenedeki gibi yatıyorsun ama sırt kısmındaha engin vajinadan sıvı verliyor ve aynı anda gidişi kontrol ediliyor filim çekliyor 3 dk kadar süryür sonra kalkıyorsun 10 dk sonra tekrar uzanıyorsun normal filim gibi tekrar çekiyorlar (ikincide sıvı verlmiyor nerelere dağlımış ona baılıyor ) sonra evinize gidin diyorlar bu kadar
neslihan arkadaşımız için meryem suresini okudum...
yeterim,nurcancım sağolasınız canlar nasılsın diye sormuşsunuz bel ağrılarım azaldı ama hala yürümekte zorluyor aslında belimden çok bacağıma vuruyor ağrısı bu belfıtığıda böyle meret birşey neyse allah beterinden korusun cümlemizi,
ruh halim ise şu aralar nötr'üm hissizim ne şöyleyim ne böyleyim diyemem
nurcancım inşallah istediğin gibi heyetten raporunu alabilirsin birde şey demişsin ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak ilki sezeryzn olmasaydı bile benim bildiğim tüpbebek hamislerine sezeryanla doğum öneriyor drlar her ihtimale karşı
ayşecan canım öyle deme, öyle deme allahın izniyle bu sefer olacak ama yinede hakkında hayırlısı ne ise o olsun dilerim birşey daha diyeyimmi yerinde olmayı öyle çok isterdimki ama malesef bizim için tedavi şu ara yok ama yinede nasip kısmet diyelim
cwylinim geçmiş olsun dikat et kendineee bacımmhsg çektirecek kızlar bence zaman kaybetmeden hemen çektirin teşhiste önemli bir film bu
hem bazen film sonrası az tıkanıklık varsa açılıyor ve hamis kalan bile olabiliyor başka problem yoksa
acı olayına gelince ben bu filmi 2 kere çektirdim 1.si çok ilkel şartlarda çok acılıydı ama 2.si devlet hast.çokta acımadan çekildi ayrıca bu filmi neredeyse hiç acısız çeken yerler var istanbulda yada anestezi alın çok korkuyorsanız bendeki acı speklumun yarattığı bir acıydı ama anlamadan olup biten 5.dklık bir olay
ayrıca yeterim seninki biraz değişik geldi benim bildiğim tek seferde herşey olup bitiyor :44:
hoş geldin bizde seni merak etmiştkselam kizlar..ild isina cikmak zorunda kalmistim..geldim simdi..neslihanin suresini okumustum ben..hilbay okuyacagi zman bende okumustum..Allah kabul etsin...
canım bilmiyorum içim bomboş iyi düşünemiyorum ama elimden bişey gelmez bekliyorum, dua ediyorum herşey olacağına varacak...yeterim,nurcancım sağolasınız canlar nasılsın diye sormuşsunuz bel ağrılarım azaldı ama hala yürümekte zorluyor aslında belimden çok bacağıma vuruyor ağrısı bu belfıtığıda böyle meret birşey neyse allah beterinden korusun cümlemizi,
ruh halim ise şu aralar nötr'üm hissizim ne şöyleyim ne böyleyim diyemem
nurcancım inşallah istediğin gibi heyetten raporunu alabilirsin birde şey demişsin ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak ilki sezeryzn olmasaydı bile benim bildiğim tüpbebek hamislerine sezeryanla doğum öneriyor drlar her ihtimale karşı
ayşecan canım öyle deme, öyle deme allahın izniyle bu sefer olacak ama yinede hakkında hayırlısı ne ise o olsun dilerim birşey daha diyeyimmi yerinde olmayı öyle çok isterdimki ama malesef bizim için tedavi şu ara yok ama yinede nasip kısmet diyelim
kizlar bir degisiklik varmi?
aysecigim gittinmi doktora ? nurcancigim nasilsin? bebis nasil?
pear dan haber varmi?
pinarin transferi oldumu?
ve doger tum arkadaslar bir degisiklik varmi?
sevgiler hepinize...
Günaydın kızlar iyi pazarlar...
canım bilmiyorum içim bomboş iyi düşünemiyorum ama elimden bişey gelmez bekliyorum, dua ediyorum herşey olacağına varacak...
benim de yerinde olmak istediğim o kadar çok insan var ki.. hayat bazılarına zor bazılarına kolay ama kime sorarsan sor kendininkine zor der.. insanoğlu garip hiç birşeyden memnun olmuyoruz işte.. Allah hepimizi affetsin..
canım doktora perşembe gittim henüz büyümemiş ama daha erken dedi, yarın yine kontrolüm var ama umudum yok sanki büyümeyecek yumurtalarım
pearl hala ailesinin yanında o da umutsuz ama en azından morali daha iyi galiba yarın dönecek, salı da testi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?