bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

slm cnm geçmiş oldun...
ya ben bunu hep merak etmiştim tüp bebekte normal doğum yapan hiç duymuyorum hep sezeryan,sadece 1 kişi hatırlıyorum şimdi topiklerin birinde okumuştum yalan olmasın...
s
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr

geçte olsa hepinize günaydın kızlar...

günaydınnnnnnnnnnnn
kız siz hamişsiziniz yaaaaaaaa onun için bir şey diyemiyoruz
yoksammmmmm topiğe geç gelenlere var biliyorsun

iyi diyelim iyi olalım yetercim sen nasılsın??
ama geçen sefer yumurtalarım büyüken kasıklarımda çok ağrı olmuştu şimdi hiç yok bence büyümediler ((

iyi diyelim iyi olalım yetercim sen nasılsın??
ama geçen sefer yumurtalarım büyüken kasıklarımda çok ağrı olmuştu şimdi hiç yok bence büyümediler ((
canım sen buna taklıma yarın gidince dr söyleyecek inşşş her şey yolunda devem edecek her şey gzel olcakkkkkkkk
yeter ya sen bana geç geliyorum diye genede ceza ver çok uyuyorum uyumak istemiyorum ama yataktanda kalkamıyorum...

canım hamileliktendir kız ardeşim 24 saatin 20 saatini uyurduuuu:26: beiş yapıy

sağol hayatım inşallah alırım raporu
hayatım tekrar çok geçmiş olsun yokmu bi tedavisi bu meretin ya yazıık sanada
selam kizlar..ild isina cikmak zorunda kalmistim..geldim simdi..neslihanin suresini okumustum ben..hilbay okuyacagi zman bende okumustum..Allah kabul etsin...
Allah kabul etsin canım sağol
yeter ya sen bana geç geliyorum diye genede ceza ver çok uyuyorum uyumak istemiyorum ama yataktanda kalkamıyorum...

hyatım sen uyudukça bebiş büyüyor taakma kafana aksine uyumaya çalış uyuyamıyosan bile

ceylin cok gecmis olsun canim ya..

demek sali gunu pearin testi..way be 12 gun doluverdi hemen...

aysecim yaaa tedavi tedavi istiyodun; baslayincada bir karamsarlik..insallah bebisin gelir san abu kez...lutfen olumsuz olma...

nurcanimm dogum yaklasiyo bebisin gelecek insallah...bu kadar kisiye dua edilmesine vesile oldun..Rabbim senden razi olsun..bu dualar kat be kat artarak sana geri gelsin..hayataim birde neslyden sonra kime okunacak? haftaya esim gelecek benim; siradakiler kimse onlara okuyayim ben...birda tabi benim onumuzdeki hafta sonu adet gunum..adet olmadanda okuyayaim arkadaslarin dualarini...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy
tweety25
9-)herzaman_seninle
10-)pembe_86
11-)hilbay
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
son_ece-------------------okudu
beren660------------------okudu
mayflowers-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin

3 adet boooooooooş

Son düzenleme:
twety25 ve herzaman seninle

isimlerinizi umudumsun arkadaşımıza iletirmisiniz neslihandan sonra sizlerin duasına başlatacağım adcet olmadan okusun arkadaşımız

valla kıs bişi kalmadı :))))

duası okunacak arkadaşlar sana ismini yazar canım

nurcan cnm benim acelem yok benden önce duaya ihtiyacı olanlar varsa alabilir...tedaviye başlayacak varsa yada ne bilim en yakın doğum senin bana uzun vakitler var daha..sen bilirsin...

nurcan cnm benim acelem yok benden önce duaya ihtiyacı olanlar varsa alabilir...tedaviye başlayacak varsa yada ne bilim en yakın doğum senin bana uzun vakitler var daha..sen bilirsin...

canım şuan kimsenin ihtiyacı yok zaten tedaviye başlayanı öne alıyoruz benimde eksik kalan duamı okutacak kimsem yok kardeşim üniverstede şuan okutamam bi ablam var yani o yüzden acelesi yok benimkinin sizlerinki bian önce bitsin istiyorum hayırlısı ile

cnm ya benimde şuan etrafımda hiç kimsem yok okutacağım, annem ablamda bebişe bakıyo köyde olsa sölerdim ona yayardı bikaç kişiye...ama şuan bana verme ne olur...inan etrafımda okutacağım kimsem yok kayınvalidemler eltimle umrede biliyosun onlarada söyleyemem.duamı geri çevirmek istemezdim ama tamamlayamam inan...diğer kızlarada bi duyur istersen..ama duamı geri çeviriyorum diye kızma bana

benimde acelem yokkkkkkkkkkkkkk benim eşşek sıpasınında

tamam canım doğrudur kimse olmayınca böle oluyo olsun ozaman twety ile pembeye okuruz
cadılarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr

iyidir canım sende nehaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…