slm cnm geçmiş oldun...yeterim,nurcancım sağolasınız canlar nasılsın diye sormuşsunuz bel ağrılarım azaldı ama hala yürümekte zorluyor aslında belimden çok bacağıma vuruyor ağrısı bu belfıtığıda böyle meret birşey neyse allah beterinden korusun cümlemizi,
ruh halim ise şu aralar nötr'üm hissizim ne şöyleyim ne böyleyim diyemem
nurcancım inşallah istediğin gibi heyetten raporunu alabilirsin birde şey demişsin ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak ilki sezeryzn olmasaydı bile benim bildiğim tüpbebek hamislerine sezeryanla doğum öneriyor drlar her ihtimale karşı
ayşecan canım öyle deme, öyle deme allahın izniyle bu sefer olacak ama yinede hakkında hayırlısı ne ise o olsun dilerim birşey daha diyeyimmi yerinde olmayı öyle çok isterdimki ama malesef bizim için tedavi şu ara yok ama yinede nasip kısmet diyelim
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
slm cnm geçmiş oldun...
ya ben bunu hep merak etmiştim tüp bebekte normal doğum yapan hiç duymuyorum hep sezeryan,sadece 1 kişi hatırlıyorum şimdi topiklerin birinde okumuştum yalan olmasın...
s
geçte olsa hepinize günaydın kızlar...
iyi diyelim iyi olalım yetercim sen nasılsın??ayşeeeeeeeeeee hanım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnasılsınız efemm
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu neyaaaaaaaaaa
kız büyüyecek sana inat büyüyecek ne gatif düşüncelerine inat büyücek kaliteli olacakkkkk sana tutununacakkk önce göbüşüne konacak kök salacak sonrada kucağınaa.......... alahın izni ile sende göreceksinnnn (senin derdin totoyu kurtarmak iğnlerden ama yok öyleeeee kevgirle dolaşmaya devamm) sizler için okadar çok dua ediyorum kiiiiiiii ediyoruz kiiiiiiiiiiiiii rabbim karşılığını verec inşşşşşşşşşş
günaydınnnnnnnnnnnn
kız siz hamişsiziniz yaaaaaaaa onun için bir şey diyemiyoruz
yoksammmmmm topiğe geç gelenlerevar biliyorsun
canım sen buna taklıma yarın gidince dr söyleyecek inşşş her şey yolunda devem edecek her şey gzel olcakkkkkkkkiyi diyelim iyi olalım yetercim sen nasılsın??
ama geçen sefer yumurtalarım büyüken kasıklarımda çok ağrı olmuştu şimdi hiç yok bence büyümediler((
yeter ya sen bana geç geliyorum diye genede ceza ver çok uyuyorum uyumak istemiyorum ama yataktanda kalkamıyorum...
sağol hayatım inşallah alırım raporuyeterim,nurcancım sağolasınız canlar nasılsın diye sormuşsunuz bel ağrılarım azaldı ama hala yürümekte zorluyor aslında belimden çok bacağıma vuruyor ağrısı bu belfıtığıda böyle meret birşey neyse allah beterinden korusun cümlemizi,
ruh halim ise şu aralar nötr'üm hissizim ne şöyleyim ne böyleyim diyemem
nurcancım inşallah istediğin gibi heyetten raporunu alabilirsin birde şey demişsin ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak ilki sezeryzn olmasaydı bile benim bildiğim tüpbebek hamislerine sezeryanla doğum öneriyor drlar her ihtimale karşı
ayşecan canım öyle deme, öyle deme allahın izniyle bu sefer olacak ama yinede hakkında hayırlısı ne ise o olsun dilerim birşey daha diyeyimmi yerinde olmayı öyle çok isterdimki ama malesef bizim için tedavi şu ara yok ama yinede nasip kısmet diyelim
Allah kabul etsin canım sağolselam kizlar..ild isina cikmak zorunda kalmistim..geldim simdi..neslihanin suresini okumustum ben..hilbay okuyacagi zman bende okumustum..Allah kabul etsin...
yeter ya sen bana geç geliyorum diye genede ceza ver çok uyuyorum uyumak istemiyorum ama yataktanda kalkamıyorum...
peki uyurum.....ceza verin diyorum gaz veriyosunuz...sağolun..
ceylin cok gecmis olsun canim ya..
demek sali gunu pearin testi..way be 12 gun doluverdi hemen...
aysecim yaaa tedavi tedavi istiyodun; baslayincada bir karamsarlik..insallah bebisin gelir san abu kez...lutfen olumsuz olma...
nurcanimm dogum yaklasiyo bebisin gelecek insallah...bu kadar kisiye dua edilmesine vesile oldun..Rabbim senden razi olsun..bu dualar kat be kat artarak sana geri gelsin..hayataim birde neslyden sonra kime okunacak? haftaya esim gelecek benim; siradakiler kimse onlara okuyayim ben...birda tabi benim onumuzdeki hafta sonu adet gunum..adet olmadanda okuyayaim arkadaslarin dualarini...
nurcan cnm benim acelem yok benden önce duaya ihtiyacı olanlar varsa alabilir...tedaviye başlayacak varsa yada ne bilim en yakın doğum senin bana uzun vakitler var daha..sen bilirsin...
canım şuan kimsenin ihtiyacı yok zaten tedaviye başlayanı öne alıyoruz benimde eksik kalan duamı okutacak kimsem yok kardeşim üniverstede şuan okutamam bi ablam var yani o yüzden acelesi yok benimkinin sizlerinki bian önce bitsin istiyorum hayırlısı ile
nurcan cnm benim acelem yok benden önce duaya ihtiyacı olanlar varsa alabilir...tedaviye başlayacak varsa yada ne bilim en yakın doğum senin bana uzun vakitler var daha..sen bilirsin...
tamam canım doğrudur kimse olmayınca böle oluyo olsun ozaman twety ile pembeye okuruzcnm ya benimde şuan etrafımda hiç kimsem yok okutacağım, annem ablamda bebişe bakıyo köyde olsa sölerdim ona yayardı bikaç kişiye...ama şuan bana verme ne olur...inan etrafımda okutacağım kimsem yok kayınvalidemler eltimle umrede biliyosun onlarada söyleyemem.duamı geri çevirmek istemezdim ama tamamlayamam inan...diğer kızlarada bi duyur istersen..ama duamı geri çeviriyorum diye kızma bana
cadılarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr
benimde acelem yokkkkkkkkkkkkkkbenim eşşek sıpasınında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?