bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

slmmmm kızlarrr bir kaç gündrr fırsat bulup giremiyodmm özledmm valla iyce nasılsınızz nevarr ne yokk umarımm hepinizz iisinizdirr allahımmm hepimizee iyilikk güzellik vee tabiikidee tatlımı tatlı bebişlerr versinn yüce mevlammmm

kızlarr yumurtlama döneminizi nasıl hesaplayıp bilebiliyosunuz banada söylermisiniz benimde yeni bitti adetimm

[

canım sen hilali okumuştun zaten bu 2 okuduğunda aslı ile pembe sanırım

evet nurcancım ya yalnış yazmışım aslı ve pembenin..[/QUOTE]
Allah kabul etsin canım sen artık rahatına bak bi süre dua düşünmene gerek kalmadı bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah
Ailesinin yanında orada yaptıramaz testi sabah yola çıkacaktı buraya gelince yaptıracak testini akşamdan önce belli olmaz sanırım..
ya nolur iyi bişey diiyin kızlar lütfen
amin canım sağol bende inanıyorum bukez inşallah bişi olmıcak kızıma bukadar dua eden teyzesi vaar
gez gez sen cadı şunada bak almış hafta içi adamı kız bırak adam çalışsın kesin sen bıt bıt ettin adama gene adamcıkta işi gücü bırkaıp peşine takıldı :b

iyi diyelim iyi olalım noldun bizim topik işte bi mutlu bi hüzünlü arkadaşımızdan iyi haber bekliyoruz gelirse bizden mutlu topic yok sen ne durumdasın canım :)))))))

kızlar ne habersinizzzzzzzzzzz misafirleirm vardı daha yeni gittiler

sağol hayatım daha iyiyim sen nasılsın gülüm ben kendimden çok sana üzüldüm nolur üzme kendini vardır bir hayır
Yaa ben de siz üzülüyorsunuz diye üzülüyorum hele sana hiç kıyamıyorum nolur üzülme..
Doktorda ağladım dün çok teselli etti çok umut verdi yine bir saat dil döktü, yine aldı gönlümü osmancık :))) yoksa gitmeyecektim bir daha ama asla bu kadar ilgilenecek doktor bulamam sanırım..
Bir ihtimal ufak bir ihtimal tabi ctesi devam edebiliriz ama olmazsa bir ay d.kont.hapı alıcam sonra uyguladığımız tedaviyi değiştirip yine deniycez vardır bunda da bir hikmet..
kızlar ne habersinizzzzzzzzzzz misafirleirm vardı daha yeni gittiler
çok şükür be güzelim kendimi toplamaya çalışıyorum işte..
ay kalbim durdu bian vallahi sandım sonucu 6 çıkmış ay öldüm korkudan offffffffffffff aman iyi hadi az kaldı güzel haberle gelsin rabbimm artık bu duaları boş çevirmesin
kalbin falan durmasın sakın ama asunun hiç umudu yok adet olacağımdan eminim diyor..

ah canım benim ağlama sen ya nolur ya neden büyümüyoki anlamadım nasılbir tersliktir bu inşallah gerek kalmaz ama kalırsada birdahakine ne gerekiyorsa onu yapsın osman hocanız en iyi ilacı kullandırtsın araştırsın blsun
canımsın benim ben seni artık bi ablam gibi kardeşim gibi görüyorum senin mutsuz olmaana hiç kıyamıyorum

ya pasuda öle düşünmesin zaten adet olacak gibi oluyor insan bi belirti olmuyor ya işallah arık güzel bişey olsun ya

kızlarrrrrrrrrrrrr lütfen iyi olunnn ne olur nurcanımmmmmmm he rşey güzel olcak bebişini sağlıcakla kucaklayacaksin inşşş ayşemmmmmmmm sen benim diğer yarım gibisin ne hisetiğini ne kadar iyi anlıyorummmm inşş sende atlacaksınnnnn rabbim güç versin kuvvet versin bizlereeeee
diğer kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizerede iyi olun inşşşşşşşş rabbim hepimizin yolunu açsın sıkıtışarımıza son versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoca bu ay böyle oldu daha 6 ay önce 8 tane yumurtası büyüyen kadının pat diye yumurtası bitmez ben senden ümidimi kesersem zaten söylerim yüzüne dedi.. dedim eğer olmayacaksa hiç vakit kaybetmeden kıbrısa gideyim dedim hayır dedi ben sana gideceğin zamanı söylerim daha bir kere denedik tüm yolları denemeden vazgeçmek yok diyor. ben senin gibi hastaları severim zoru başarıcam ki namım yürüsün dedi.. tabi üzgünüm içim ezildi ama ebliyorum yapacak birşeyim yok derdi veren Allah dermanımı da verir elbet. Bir kapı kapandı yenisi açılacak biliyorum.. Tevekkel Allah..

ben inanıyorum anım ya tabiki üzülüyorum ama kızımın iyi olduğuna inanıyorum inşallah yavrum sağ sağlim gelecek bana :)))))))))
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün güzel dilekleriini kabl etsin

benim uzakta ama ta kalbimin içindeki can dostlarım iyi ki varsınız.. Allah sizden razı olsun..

ayşecim inan dün sen bunları yazdıktan bu yana bütün gündür aklım sendeydi...
inş bu son ümitsiz tedavin olur cnm ve herşeye tertemiz başlayıp sonucunu güzel bi şekilde öğreniriz inş...

doğru sölemiş aslında bianda öle bitmez yumurta hocanın ümitli olmasısa güzel bişey yani olmıcak olsa gerçekten olmaz derid neden uğraşsın ama işte odda bilmiyoki bizler artık 1 gün bile bekleyemiyoruz dediğingibi tevekkül edicez beklicez bizde sende çok ümitliyiz hatta hepimiz eminiz şu yumurta bi oluşsa transfer sonucu kesin pozitif olacak diye düşünüyoruz hpimiz ki inşallah eninde sonunda o yumurtada oluşacak

Ben şimdi çıkıyorum başka bir şey için doktora gidicem akşam evden yazarım yine..
Hadi silkelenip kendimize gelelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…