ya evet duaya seni alsaydik nurcan yaa....ama eger alinmiyorsa kizlarar lutfen arkadasimizin duasini cabucak bitirelim ve nurcana baslayalim...istersek bir gunde bile biter meryem suresi..regl suresi yoksa tabi...tekrar yaziyorum okumayan icin hilbayin adi hilal
ah canım hdi hsyırlısı olsun bakalım :)))))))))tamam cnm adını söyleyince baslarız oanada. sıra bana gelmiş şükürr tamda yumurtanın catlayacagı zaman denk gelcek inşş hayırlısı
,
Allah yardımcın olsun cnm benim. Allah sag salimkucagına almayı nasip etsin.
sağol canım ya senide akşam akşam sıfırlamışız dün harbden berbattı ayşeye sevinirim moralim düzelir diyodum oda benimgibi geldi zaten rabbim hepimizin yardımcısı olsungece gece geldim bizim kızlara bakiyim dedim ama moral sıfır olarak yatağa girecem sanırım
ayşecim bu sferde iptalmiş o kadar emindimki bu sefer olabileceğine
artık ne denir bilmiyorum, bilemiyorum tek diyeceğim vardır rabbimin bir bildiği
rabbim hakkında hayırlısını versin canım
nurcanım çok geçmiş olsun nereden çıktı şimdi bu kansızlık gbeliğine zarar vermeyecek doğal şeylere yönel canım bir faydası olcaktır mutlaka,ikinizide rabbime emanet ediyorum canım
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler hamisimiz bile var galiba uğur getirir inşallah topiğimize
nessly arkadaşın meryem suresini okuyamıyorum reglimden dolayı, biraz daha vakit olursa bitince okurum, ama sadece ben kaldıysam okumayan, yerime biri bulunur inşallah okuyacak
neslly arkadaşım okuyamadığım için üzgünüm canım ama elimde olan birşey değil bu...
pearlfloverın test günü gelmiş yarın gündüz girip bakamam ama akşam ilk işim buraya bakmak ve o güzel haberi okumak olcak inşallah bu sefer pearlin yüzü gülecek
evet cenım evet ben dün karıştırdım dünü ayın 10 u biliyodum bugün test günü inşallah ya tek beklediğim mucize şuan o yani bi pozitif dese dünyalar benim olacakgunaydin kizlar..hilbayin adi hilal...
bugun pearin test gunu diye biliyorum..ayin 12 si..umarim iyi haber aliriz..
diliyorumki uzuntulerimiz son bulsun ve hep mutluluk haberleri yazalim buraya...
Allah kabul etsin canımnurcannnnn ben hilbayın duası okudum allah kabul etsin
Allah kabul etsingünaydın herkese..ben hilbayın duasını dün okumuştum..allah kabul etsin..
slm arkadaşlar bende hilal arkadaşımızın duasını okudum Allah kabul etsin(amin)
bu arada yarın sabah saat 9:30 da transfer var
benim kuzucuklarım 5. güne gittiler maaşallah inşallah herşey çok güzel olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin ben 1-2 gün sanırım giremem isterseniz 1 tane daha meryem suresi okuyayım nurcan arkadaşımız için...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar HİLBAY arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
ayşe
hilbay
tweety25
pembe_86
yeter-----------------------okudu
nazemir
pinar1202-----------------okudu
herzaman_seninle
son_ece
beren660
mayflowers----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin
hiç bir fikrim yok canımya ama diğer arkadaşlar gelince bilen varsa orum yaparslmm kızlar şimdi sizlere bi akıl danışayım dedim.:26: :26::26: güzeller daha öncede yazmıştım burda ovulasyon testi kullanıdıgımı ilk kez kullanıyorum. buğün açılışı yaptım adetimin 10 . günü buğün yaptım ve çift çizgi ateşimde yükseldi yumurtlama günüm buğün mü ? sizce ? ayy şunuda söylemeden geçemeyecem çift çizgi ne güzel duruyomuş böyle içim açıldıinş. gebeliktede görürüm.. hep beraber bebiş severiz inş.
inşallah herşey böyle olumlu gider .tamam canım sen 2 adet meryem suresini okudu yaz bana ben akşama kadar bitiririm Allahın izni ile
canım ben hilal arkadaşımızın ve pembe arkadaşımızın dualarını okudum Allah kabul etsin çifter çifter beiş versin inşallah (amin)
peardan haber yokmu yaaa...aysecan sende girmedin..senin haberin yokmu peardan..bekliyorum 4 gozle ya...lutfen iyi haber ver bize cokkkk sevinelimmmm
canlarım sizlere iyi haberler vermeyi çok isterdim ama pekte hoş haberlerle gelmedim kızımın kilo alımı iyi onda bi sorun yok yine sağlığı herşeyi noral gözüksede bu seferde benim kanım bitiyor doktor böle giderse kan almam gerekebileceğini en ufak bireyde hastaneye gitmemi bebeğin hareketini hiç hissetmezsem hemen gitmemi söledi özeldeki atada aynı şekilde dedi ve haftada bir gitmemi söledi artık heyate giremedim heyet perşembeleri toplanıyomuş kağıtlarımı gönderecekler heyete ben pazartesi sonucu yani doğum tarihimi öğrenicem tebiki geçenki gibi olmazsa anlamıyorum ilkinde oğlumun kanı bitti şimdide benim kanım bitiyor bütün testler yaspıldı öle yduruk yerlerdede yaptırmadım en iyi özel labratuvarlarda yaptırdım ama olmuyor nedir bu kan azalması neden yine çıktı ortaya bilmiyorum şimdilikbebeğime bi zarar vermiyor ama doktor nu şekildegiderse bana zarar verebileceğini ima etti kan hapımı günde 2 tane kullanmamı söledi ki zaten günde 2 tane kullandkğımı öğenince bişi diyemedim bebek oynamazsa gel hemen dedi gönderdi canım çok sıkkın zaten bütüngünde halsizzdim biraz dinlenicem ayşecim inşallah iyi haberlerle gelirsinde sana sevinirim inşallah
üzgünüm kızlar bu tedavi de iptal.. çok ağladım başımı kaldıramıyorum biraz dinleneyim..
nurcanım Allah keşke benim canımdan can kanımdan kan alsa da evladına sana ömür verse...
meryem suresi listesi okunacak kişiler
1-)pearlflover----------------------------okundu
2-)son_ece------------------------------okundu
3-)umudumsun---------------------------okundu
4-)nazemir-------------------------------okundu
5-)pinar1202-----------------------------okundu
6-)ayşe------------------------------------okundu
7-)neslyy----------------------------------okundu
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
canım adını slersen arkadaşlar duana başlasın
kızlar hilbay arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
ayşe
hilbay
tweety25
pembe_86
yeter
nazemir
pinar1202
herzaman_seninle
son_ece
beren660
mayflowers
umudumsun
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin
ayşecim hayırlısı olsun. sonunda olumsuz olacağına tedavinin başında iptal olması daha iyidir bence. hem aksiliklerin arkasından hep hayırlı işler çıkar. bak gör yeni tedavin sana güzel haberler verecek.
slmm kızlar şimdi sizlere bi akıl danışayım dedim.:26: :26::26: güzeller daha öncede yazmıştım burda ovulasyon testi kullanıdıgımı ilk kez kullanıyorum. buğün açılışı yaptım adetimin 10 . günü buğün yaptım ve çift çizgi ateşimde yükseldi yumurtlama günüm buğün mü ? sizce ? ayy şunuda söylemeden geçemeyecem çift çizgi ne güzel duruyomuş böyle içim açıldıinş. gebeliktede görürüm.. hep beraber bebiş severiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?