bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

evet sana katılıyorum

slm arkadaşlar bende hilal arkadaşımızın duasını okudum Allah kabul etsin(amin)

bu arada yarın sabah saat 9:30 da transfer var
benim kuzucuklarım 5. güne gittiler maaşallah inşallah herşey çok güzel olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin ben 1-2 gün sanırım giremem isterseniz 1 tane daha meryem suresi okuyayım nurcan arkadaşımız için...

ah canım hdi hsyırlısı olsun bakalım :)))))))))

sağol canım ya senide akşam akşam sıfırlamışız dün harbden berbattı ayşeye sevinirim moralim düzelir diyodum oda benimgibi geldi zaten rabbim hepimizin yardımcısı olsun
duada neslihan etrafına okutmuş seninkinide okundu saydık canım şimdi hilalin duasına geçtik olur böle sıkıntılar ah nekadar çok isteriz adet olmamayı ama işte heray geliyo meret
sende adetken belini felan sıkı tut bak oda belağrını çoğaltır
gunaydin kizlar..hilbayin adi hilal...

bugun pearin test gunu diye biliyorum..ayin 12 si..umarim iyi haber aliriz..

diliyorumki uzuntulerimiz son bulsun ve hep mutluluk haberleri yazalim buraya...
evet cenım evet ben dün karıştırdım dünü ayın 10 u biliyodum bugün test günü inşallah ya tek beklediğim mucize şuan o yani bi pozitif dese dünyalar benim olacak
nurcannnnn ben hilbayın duası okudum allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım
günaydın herkese..ben hilbayın duasını dün okumuştum..allah kabul etsin..
Allah kabul etsin

hadi canım gözün aydın maaşallah bak 5. gün çok iyi bi kalite
canım doğru duayı bikaçgün okuyamazsın hilalden sonra aslı ve pembe arkadaşımız var ben onlardan sonra kendime okutıcam onlara niyet etmiştim istersen 2 sinide oku transfer sonucu alanakadar yeterzaten sende rahat olursun

inşallah herşey böyle olumlu gider .tamam canım sen 2 adet meryem suresini okudu yaz bana ben akşama kadar bitiririm Allahın izni ile

slmm kızlar şimdi sizlere bi akıl danışayım dedim.:26: :26::26: güzeller daha öncede yazmıştım burda ovulasyon testi kullanıdıgımı ilk kez kullanıyorum. buğün açılışı yaptım adetimin 10 . günü buğün yaptım ve çift çizgi ateşimde yükseldi yumurtlama günüm buğün mü ? sizce ? ayy şunuda söylemeden geçemeyecem çift çizgi ne güzel duruyomuş böyle içim açıldı inş. gebeliktede görürüm.. hep beraber bebiş severiz inş.

Son düzenleme:
canım ben hilal arkadaşımızın ve pembe arkadaşımızın dualarını okudum Allah kabul etsin çifter çifter beiş versin inşallah (amin)

hiç bir fikrim yok canımya ama diğer arkadaşlar gelince bilen varsa orum yapar
inşallah herşey böyle olumlu gider .tamam canım sen 2 adet meryem suresini okudu yaz bana ben akşama kadar bitiririm Allahın izni ile

canım ben hilal arkadaşımızın ve pembe arkadaşımızın dualarını okudum Allah kabul etsin çifter çifter beiş versin inşallah (amin)

canım sen hilali okumuştun zaten bu 2 okuduğunda aslı ile pembe sanırım

peardan haber yokmu yaaa...aysecan sende girmedin..senin haberin yokmu peardan..bekliyorum 4 gozle ya...lutfen iyi haber ver bize cokkkk sevinelimmmm

[

canım sen hilali okumuştun zaten bu 2 okuduğunda aslı ile pembe sanırım[/QUOTE]

evet nurcancım ya yalnış yazmışım aslı ve pembenin..

peardan haber yokmu yaaa...aysecan sende girmedin..senin haberin yokmu peardan..bekliyorum 4 gozle ya...lutfen iyi haber ver bize cokkkk sevinelimmmm

Ailesinin yanında orada yaptıramaz testi sabah yola çıkacaktı buraya gelince yaptıracak testini akşamdan önce belli olmaz sanırım..

canım Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak. mutlu ve sevgi dolu bebeğini kucağına lacaksın. sen sadece gergin olma, karamsarlığa girme. önceden yaşadıklarını şimdi bunu sana düşümdürüyor olsa da canım ne olur olumsuz düşünme. her şey yolunda gidecek buna emin ol. dualarımızla inşallah....

üzgünüm kızlar bu tedavi de iptal.. çok ağladım başımı kaldıramıyorum biraz dinleneyim..
nurcanım Allah keşke benim canımdan can kanımdan kan alsa da evladına sana ömür verse...

ayşecim hayırlısı olsun. sonunda olumsuz olacağına tedavinin başında iptal olması daha iyidir bence. hem aksiliklerin arkasından hep hayırlı işler çıkar. bak gör yeni tedavin sana güzel haberler verecek.

benim adım ----hilal----şimiden herkese sonsuz teşekkürler--

İnşallah canım ama aylardır kaç kez ertelendi bilmiyorum artık, her seferinde bir daha yıkılıyorum.. Allah sabrımı versin de ben derdimden razıyım..

benim bildiğim yumurtlama günlerinde çift çizgi oluyor birde ateş yükseliyor onun için sen bugünden itibarenbaşla

slm kızlar nasılsınız...
oh oh hadi bakalım pearl den söyle güzel bi hbr duyalım inş yaa
oo yarında transfer varmış oh oh maşallah inş sıkı sıkı tutunurlar...
bende bi yaramazlık yok sabah onda kalktım kocişle büyükanneye kahvaltıya gittik oradan foruma gittik geçen kociş geçen bana gebe mağazasından üst almış süpriz yapmış ama annemler bu sana küçük sadece 10 gn giyersin dmesiyle onun bi üst bedeniyle değiştik sonrada eve geldim...
sizler nasılsınız...

beren calismalara basla canim....yumurtlama gunundesin...

peardan hala hbr yokmu yaaaaaa..heyecandan oluyorum resmennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…