bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

insalllah canim...elbet bizim bilmedigimiz bir hayirda vardir bu iste,,,

melma soruna cevap vereyim canim..adet dongun 28 ise..bunun yarisi 14.gun yumurtlama gunundur..14. gunun 3 gun oncesi ve 3 gun sonrasida yumurtlama olabilir....

ama bir cok arkadasim yumurtkama gununde birlikte olmadigi halde hamis kaldi...

Arkadaşlar, bugün 4.negatifimi aldım. Aslında tahmin ediyordum böyle olacağını ama yine de hiç kolay değil. Çok ama pek çok üzgünüm. Yüreğim rahmim ölü bebekler mezarlığına döndü artık enerjimi, inancımı yitirdim. Tüm iyi dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah sizlere nasip eder inşallah.

su an soktayim ve yazacak hicbirsey bulamiyorum..hic birsey hemde...asiri uzuldum ya..inanilmaz heyecanla sonucu bekliyordum.offf yaninda olsamda sana sarilip aglasam uzun uzun canim ya...

canım rabbimin yardımıyla inşşşş hiç bir şeyo lmayacakkk kızın gelecek o güzel elbiselerini giyecekkkk resimlerini çekip topiğimize koyacaksınnn
benim uzakta ama ta kalbimin içindeki can dostlarım iyi ki varsınız.. Allah sizden razı olsun..

allah sendede razı olsun canım rabbim seni eb kısa zamanda anne yapsın

artık bugün dicek bişeyim kalamadı çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim sabrını versin iinşallah

canım geçmş olsun gördüğün son negatif olsunnnn
ne diyeceğimi bilmiyorummmm rabbim yardımcın yardımcımız olsunn

sağol canım inşallah hepimizin yavrularının resimlerini görmek nasip olur

pearlflower cnm çok üzüldüm yaaa
bütün topik senin güzel hbrini bekliyoduk...
4.negatif çok kötü bişidir kesinlikle
Allahım sana bi mucize versinde normal yollarla hiç uğraşmadan gelsin inş...
söyleyecek kelime bulamıyorum

Çok sağol arkadaşlarım...Umudum, canım zaten varlığınız, dualarınız beni yanlız bırakmıyor.... Ama ben artık ağır, umutsuz hastalar gibi hissediyorum kendimi... Evde nasıl bağıra bağıra ağladım kendimi kaybettim .... Allah beni affetsin sabredemedim, tevekkül edemedim.... Kaderime rıza gösteremedim.....Kendimden bile kaçmak istiyorum artık....

asu canim tahmin edebiliyorum durumunu..acikcasi benimde umutlarim yikildi suan..cok inanmistim senin pozitif sonuc alacagina..o kadar inandimki o kadar dua ettimki.....hani keske yapabilecegimiz birseyler olsa..keske yapabilsem birseyler..agla hickira hickira bagir cagir..bende cok yapiyorum bunlari...hani burda bazi seyleri anlatabiliyoruz ama icimizde kalanlar...hangi acimizi en son noktasina kadar anlatabildik..buda bizim kaderimizde var kardesim..Rabbim cok buyuk...inaniyorum inanmak istiyorum bir sekilde bir mucize olacak diye..

uzulme diyemem sana kimsede diyemezki zaten..cocuk degilizki birbirimizi boyle teselli edelim..asil bugun uzulecz; aglayacaz; bagirip cagiracaz..Ama Rabbim nasip etmediyse bir hayir vardir ; inancli insanlariz ..ben negatif sonucu aldigimda esim bana bir laf demisti..kendine gel demisti..ya pozitif olsaydida; evladin bir katil olup beni vursaydi..vursun demistim beni vursun isterse ama yeterki gelsin..hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyo elimizden asucum..herseyden onemlisi kendinsin..derdi veren Rabbim dermanimizda verecek insallahRabbim ne olur bize nasip etsin anneligi ne olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…