Ben şimdi çıkıyorum başka bir şey için doktora gidicem akşam evden yazarım yine..
Hadi silkelenip kendimize gelelim...
doğru sölemiş aslında bianda öle bitmez yumurta hocanın ümitli olmasısa güzel bişey yani olmıcak olsa gerçekten olmaz derid neden uğraşsın ama işte odda bilmiyoki bizler artık 1 gün bile bekleyemiyoruz dediğingibi tevekkül edicez beklicez bizde sende çok ümitliyiz hatta hepimiz eminiz şu yumurta bi oluşsa transfer sonucu kesin pozitif olacak diye düşünüyoruz hpimiz ki inşallah eninde sonunda o yumurtada oluşacak
kızlar eşim geldi yemek hazırlayıp gelirim yine akşam öptüm hepinizi
pearl den yokmu bi hbr saat 6yı geçti
Arkadaşlar, bugün 4.negatifimi aldım. Aslında tahmin ediyordum böyle olacağını ama yine de hiç kolay değil. Çok ama pek çok üzgünüm. Yüreğim rahmim ölü bebekler mezarlığına döndü artık enerjimi, inancımı yitirdim. Tüm iyi dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah sizlere nasip eder inşallah.
canım rabbimin yardımıyla inşşşş hiç bir şeyo lmayacakkk kızın gelecek o güzel elbiselerini giyecekkkk resimlerini çekip topiğimize koyacaksınnnben inanıyorum anım ya tabiki üzülüyorum ama kızımın iyi olduğuna inanıyorum inşallah yavrum sağ sağlim gelecek bana :)))))))))
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün güzel dilekleriini kabl etsin
benim uzakta ama ta kalbimin içindeki can dostlarım iyi ki varsınız.. Allah sizden razı olsun..
Arkadaşlar, bugün 4.negatifimi aldım. Aslında tahmin ediyordum böyle olacağını ama yine de hiç kolay değil. Çok ama pek çok üzgünüm. Yüreğim rahmim ölü bebekler mezarlığına döndü artık enerjimi, inancımı yitirdim. Tüm iyi dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah sizlere nasip eder inşallah.
canım rabbimin yardımıyla inşşşş hiç bir şeyo lmayacakkk kızın gelecek o güzel elbiselerini giyecekkkk resimlerini çekip topiğimize koyacaksınnn
allah sendede razı olsun canım rabbim seni eb kısa zamanda anne yapsın
Çok sağol arkadaşlarım...Umudum, canım zaten varlığınız, dualarınız beni yanlız bırakmıyor.... Ama ben artık ağır, umutsuz hastalar gibi hissediyorum kendimi... Evde nasıl bağıra bağıra ağladım kendimi kaybettim .... Allah beni affetsin sabredemedim, tevekkül edemedim.... Kaderime rıza gösteremedim.....Kendimden bile kaçmak istiyorum artık....
Ben uzanıp uyumaya çalışacağım biraz...Bugün hemen bitsin istiyorum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?