melmacım kusura bakma görmemişim arkadaşımslmmm pınarcmm nasılsınn sanırmm ikimizdenn başka kimse yook:79::79::79:
Allah kabul etsin canım benimhilbay arkadaşımızın suresini bugün okudum rabbim kabul etsin çifter çifter versin. :13: :13: :13: :13:
işte arada oluyoeuz böle rabbim hayırlısını vesinkızlar moralinizi bozmayın allah büyük kalp kabul etmiyo çünkü şeytan sürekli üflüyo , vesvese veriyo dünya bir imtehan umutların yıkıldıgı an bide bakmışsın güneş doğmuş.. bu durum tamamen pisikolojik hepimizin rahatlamaya ihtiyaçı var. allah yardımcımız olsun inş.
nurcanim gozyaslarin naasil boguldum simdi..ya ben hep diyorum..Allahim diyorum ben kime ne yaptim da bunlari cekiyorum neden..cevremde dua etmeyen asi insanlarin hepsinin bebisleri var..ben Rabbime siginiyorum ama yine yok yine yok...her zaman soruyorum Rabbim kimin ahi bu kimin bedduasi..hayatimda ole cok buyuk yanlislar ah alacak birseyler yapmadimki...saf salak bir kizimdir..hereksin iyiligini isterim..millet kuyumu kazar ben onalara kosarim...ama neden ben neden??/ millet coluguyla cocuguyla nasil mutlu..ben bir aile olamadim..kadin bile olamadim...evet isyan etmiyorum tovbe diyorum..ama neden ben? kesinlikle hayirlisini dilemek lazim evet.hani tipi k teselli su..ya olsaydida hayirsiz bir evlat olsaydi..ya iyide her cocugu olan hayirsizmi..herkes colugu cocugu gayet saglikli mutlu..bense hergun gzoyasi..kendimi avutuyorum yok ehliyet kursu yok bilmem ne...sanki mutlu gibi...her isyandan sonra tovbedir sozum...ama aklim almiyo hala neden bennnnnnn
canım senide üzdüm özür dilerim sen bakma bana bu sıra böle üst üste gelince zaten içim doluydu birden boşaldım lütfen sen bakma banaaynen bende cikiyorum..bende bugun yarin belki bir kac gun girmem..kotuyum isyanlardayim...umutlarim yikildi.....
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar ben yarın eşimi has götüreceğim kontorlümüz var dua edin bize ne olur dr iyi şeyler söylesinn
canım sen üzme kendini bak sabah transferin var zaten 2 gündür tek duyduğumuz güzel şey bari sen bize umut ver yavrunun müjdesini getirde bi umutlandır bizlerii yüzümüzü güldür rabbim çocuğunu nasip etsin sana inşallahyetercim eşinin neyi olduğunu bilmiyorum ama bi iki defa denk gelmiştim çok çok geçmiş olsun dilerim önemli birşey değildir.Rabbim yardomcınız olsun(amin9
ben çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun Allah sabır versin demekten başka söylenebilecek başka bişey yok sanırım...
:))))))))))))))))))))))))bir tufandı geldi geçti... savrulduk, kırıldık.. yağmur bitti rüzgar dindi.. şimdi başımızı çıkarıp saklandığımız yerden enkaza bakmak lazım.. etraf yıkıntıdan geçilmese de toparlamamız gerek, ayırmamız gerek.. kırılanları atmak, sağlam kalanları temizlemek gerek.. bakarsınız kırılmadık cılız bir fidan buluruz..
yorgunum canlarım, dinlenmem gerek sonra da enkaz kaldırmam lazım... molozları dökelim yeniden inşaata başlayalım :))
Allah kabul etsinbende okudum cnm
nası olayımm nurcancımmm iyi olmaya çalışıyormm işte başka şansımızmı varrrr dün doktrmm adet gecikmemi sitrese bağladıı sinir sitres hormonlarımı dengesizleştrmiş hayatımm önemli bişeyn yokk dedi ha bide hsg filmi istedi ama birazz ara vermek istedimm çünkü acayip yıprandımm doktrmda birazz topla kendini bu sabırr işidirr dedi illa rahim filmi çekilince olcak diye bişeyy yok dedi önümüzdeki ayda hamile kalabilirsinn daha sonrada dedi şuana kadarr kötü bişeyin yokk dioo bende 2aykadarr ara vermeye kararr verdmm canımmm bi arkadaşımdanda hsg filmi istemişş bir 2doktrr çektrmedi kendliğinden hamile kaldı birazz ara vermekk istedmm hayatmm anlıcağınn
canım rahim filmi zorlu birşey değil iyi bir doktorun elinde 5 dakikanı bile almıyor hafif bir acı oluyor ama abartılacak bişi değil gülüm tabiki doktorun dediği gibi rahim filmi çekilmedende kalabilirsin ama rahim filmi çektirmek iyidir tıkalılık yoksa bile sıılan ilaç içeriyi temizleyip gidiyor ve spermin daha kolay yumurtaya ulaşmasını sağlıyor
:79:selam nurcan
slm canım nasılsın
iyi diyelim iyi olsun... Bugün içim sıkılıyordu nedenide yok diye düşünürken bugün hep kötü haberler aldık içime doğmuş sanki... Inşallah yakın zamanda güzel haberlerle şenlenir burası
Allah kabul etsin canım benim
işte arada oluyoeuz böle rabbim hayırlısını vesin
canım senide üzdüm özür dilerim sen bakma bana bu sıra böle üst üste gelince zaten içim doluydu birden boşaldım lütfen sen bakma bana
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
canım sen üzme kendini bak sabah transferin var zaten 2 gündür tek duyduğumuz güzel şey bari sen bize umut ver yavrunun müjdesini getirde bi umutlandır bizlerii yüzümüzü güldür rabbim çocuğunu nasip etsin sana inşallah
:))))))))))))))))))))))))
ayy nurcancım Allah binlerce kere razı olsun dualrını kabul etsin yarabbim bana ve benimle beraber bu topikteki adını tek tek sayamadığım tüm arkadaşlarıma isteyen nerde varsa herkese evladını versin senin gibi hamiş anneciklerin sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah(amin)
iyi diyelim iyi olsun... bugün içim sıkılıyordu nedenide yok diye düşünürken bugün hep kötü haberler aldık içime doğmuş sanki... inşallah yakın zamanda güzel haberlerle şenlenir burası
inşallah en yakın zamanda mesela 12 gün sonra çooook güzel haberler alırız:)))
slm arkadaşlar emanetlerimi almaya gidiyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar HİLBAY arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
ayşe
hilbay
tweety25
pembe_86
yeter-----------------------okudu
nazemir
pinar1202-----------------okudu
herzaman_seninle
son_ece
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin
ayy nurcancım Allah binlerce kere razı olsun dualrını kabul etsin yarabbim bana ve benimle beraber bu topikteki adını tek tek sayamadığım tüm arkadaşlarıma isteyen nerde varsa herkese evladını versin senin gibi hamiş anneciklerin sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah(amin)Allah kabul etsin canım benim
işte arada oluyoeuz böle rabbim hayırlısını vesin
canım senide üzdüm özür dilerim sen bakma bana bu sıra böle üst üste gelince zaten içim doluydu birden boşaldım lütfen sen bakma bana
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
canım sen üzme kendini bak sabah transferin var zaten 2 gündür tek duyduğumuz güzel şey bari sen bize umut ver yavrunun müjdesini getirde bi umutlandır bizlerii yüzümüzü güldür rabbim çocuğunu nasip etsin sana inşallah
:))))))))))))))))))))))))
inşallah en yakın zamanda mesela 12 gün sonra çooook güzel haberler alırız:)))
slm arkadaşlar emanetlerimi almaya gidiyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
amiiiiiiiiiin canım
hadi inşallah sıkı sıkı tutunsunlar anneciklerine kuzular :))))))))
Ben de okudum Hilalcim inşallah Rabbim tez zamanda evladına kavuştursun, sağlıkla huzurla inşallah..
Kız nurcan neden kalktın sabahın köründe? iyi misin?
iyiyim canım iyiyim işte buyku tutumadı düşün düşün böle oluyo bende hastalık gibi bişi zaten ama hamişken geçmişti uyku sorunum var günlerce uyuyamadığım oluyordu :))))))) negüzel ebebiş kalınca uyumaya alışmıştım ama gce düşünmekten uyuyamadım sabahı ettim :))))))))))
sen nasılsın canım iştesin sanırım diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?