bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canlar ben çıkayım işlerimi yapim sorada bi banyo yapim şimdi ölen ya biri gelir ya beni çağırırlar işim gücüm almasın öptüm hepinizi çokkkkk seviyorum

ayşecim bu kez ameliyat olacağın yere dikkat et geçen seferki gibi olmasın canım kendine acı çektirme boşuna
yine istanbuldamı yaptıracaksın

canim yaaaa...ay mayisada birsey kalmadi :)))) prenses geliyor valla:)))
evet canım ne kadar geciktirirlerse geciktirsinler en fazla 48 gün var yinede :))))))))))
yok işte tam tersi gebelikte işimizi çok kolaylaştırır diyor osman hoca
ama korkuyorum da açıkçası çok kararsızım...
hııııııııııııım hadi hayırlısı olsun inşallah olur işinizede yarar
:))))berene ayni anda ayni cevabi yazmisiz:))))

vet canım bende gördüm tebessüm ettim hemen :)))))))))))

Son düzenleme:
umudumsun teşşekkür canım bende çook iyiyim. hepinizide iyi görmek istiyorum dünkü rüzgarın etkisi hala var gibi canlanın artık kuzum bi yerden tekrar başlamak lazım , allah sevdiği kulu sınarmış kızlar hayırlısı bir kişi hamile kalsın sanki hepimiz arka arkaya hamile haberi vercez gibi geliyo bana .. 6 hissim kuvetlidir ama hayırlısı inş.... durmak yokk yola devamm

Son düzenleme:

48 nedirki hayatim:)))) gunler gelir gecer hemencecik:))))tabi diyeceksin sana ole geliyo; hicde gecmiyo:)))Rabbim insallah evledini sag salim bagislayacak sana annesi

aynen canim yaa..bir kisi kalsa onun morali ile hepimize olumlu ruzgar yanisyacak gibi..insallah canim yaaa

bence bu isin uzmani diger hocalarlada gorus..hani tamam osamn hoca prof ama kadin dogumcu....bir iki uzman doktorlada gorus derim ben
işte dün onun için gittim başka bir hocaya bakalım biraz düşünücem..

yok canım bu sefer olursa burada fakültede olacak..
neyse kızlar ben de işe bakayım biraz öptüm sizi

günaydın canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın

nurcan saglıgına duacıyım canım iyimm şükür o koca göbüşü bi ovala benim için ne severim ki halime kadının göbüşünü ovalamak ve bebişin tepki vermesi ... oyy bi an önce saglıklı dogsada fotiş koysan merak edim.. bebişi severiz bizde ..... inş.

bu arada berencin kusura bakma.. sana da merhaba, iyi dileklerin için sağol canım.. inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz da sevincimiz yarım kalmaz..

hayirlisi hayatim..evet bende cikayim..sabah kalkar kalmaz pcyi actim..optum hepinizi cok..grs uzere..aklimda pearda bi yandan..insallah sole toparlanip guzel haberler vermek nasip olsun bundan sonra

ah azın baş yesin inşallah öle olur hepiniz hamiş haberi verirsiniz inşallah
48 nedirki hayatim:)))) gunler gelir gecer hemencecik:))))tabi diyeceksin sana ole geliyo; hicde gecmiyo:)))Rabbim insallah evledini sag salim bagislayacak sana annesi
ay valla öle hayatım gçmiyor günler 1 gün 1 haftagibime geliyor ama olsun sağ sağlim gelsinde ben böle beklemeye çatlamaya razıyım he h e inşallah sanada rabbim bu günleri göstersin

hııııııııııım iyi canım aman dikkat et üzme bizi sonra (((((((((
işine bak canım sen biz boş karılarız :))))))))
he he canım benim dokunuyorum senin içinde gobişime ama sen yeni olduğun için benim kızı tanımıyosun benim kız pek bi gıcık milletin bebeği tatlı çikolata vs. yiyince oynar benimkinde tık yok millet yemekten sonra bebek hareketlerini daha çok hisseder benimki karnım açken hareket ediyo eğer oynuyorsa biri elini göbeğime koyunca ben bile olsam o gün bidaha oynamıyor :)))))))) yani herşeyin tersini yapıyor daha şimdiden huysuz :))))))))
inşallah resimlerini koymayı nasip eder rabbim bana sizzlerede bian önce yavrularınıza kavuşmayı nasip eder
hayirlisi hayatim..evet bende cikayim..sabah kalkar kalmaz pcyi actim..optum hepinizi cok..grs uzere..aklimda pearda bi yandan..insallah sole toparlanip guzel haberler vermek nasip olsun bundan sonra

ay evet bende merak ettim canım ya

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar HİLAL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

yeter-----------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pinar1202-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
hilbay
pembe_86
pearlflover
nazemir
herzaman_seninle
son_ece
ceylin
neslyy
derin
asli_1981--------boş

3--------boş

Son düzenleme:
slm arkadaşlar emanetlerimi almaya gidiyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
Allah yardımcın olsun cnm,en güzel emanetler onlar sıkı sıkı tut bırakma sakın...

cnm yaa kelepçe için iyi şeyler söylemiyorlar ama yaaa
kızlar nasılsınız ne var ne yok yeterde gelmemiş sanırım daha inş oda güzel hbrlerle gelir..
benimde bugn epey işim var yarın kayınvalidemler eltimler geliyo umreden onlara börekler tatlılar yapıcam bugün yarında yemekler ,ama bir an evvel şu pc nin başından kalkmam gerek

melma soruna cevap vereyim canim..adet dongun 28 ise..bunun yarisi 14.gun yumurtlama gunundur..14. gunun 3 gun oncesi ve 3 gun sonrasida yumurtlama olabilir....

ama bir cok arkadasim yumurtkama gununde birlikte olmadigi halde hamis kaldi...

saol canımda ben anlayamadımm şuan adetimm 13.günü yani adetm 5gün sürüyoo biteli 3gün oluyo nezaman yumurlama dönemimm

slmm canımm nasılsınnn bişeyy sorcamm canımm yaa yumurkama dönemini nasıl ayarlanıyoo bilgin varmı hayatımm

cnm ben şöyle biliyorum,adet günün başladığı günü 1.gün olarak sayıyosun 11.gnden 14.güne kadar olan günler yumurtlama diye biliyorum..

saolll bitanemmm buayy bişeylerr deneyimm diyormm hayatımm artıkk doktormm zamana bırakalımm dedide çünkü olmaması için tıbbı birr nedenimizz yokk dedii bende nelerr yapabilirmm die araştırıyormm kuzumm yaaa seninde bu konularda bi bilgin varmı hayatımm

bu konuda melma sana tavsiyem ki kendi yaptıklarım. belki sanada faydası olur.
1. ovulasyon testi kullanabilirsin. ( yumurtlama gününü belirliyo )
2. bazal ısı takibi yapabilirsin. ( yumurtlamadan önce vucut ısısı önce düşüyo sonra belirğin bi şekilde yükseliyo sürekli takipte sonuç alırsın.)
3. yumurtlama günü doktorlarda adet başlangıcından sonraki 12 , 14 , 16 günü oldugu söyleniyor. çoğu bayanda durum bu. bunların haricinde bi takım kürlerde uygulanıyor. ben kür yapmadım ama incir kürünü duymuştum ve sogan kürü. araştırınca bilgi sahibi oluyosun. bildiklerimi seninle paylaştım umarım faydası olur. :80: :80: :80: :80: :80: :80:

sanırım bebiş için ne kadar kafa patlattığımın ispatı tüm bu bilgiler.. :18: :18: :18: :18:

Son düzenleme:

cnm ben ne denediysem olmadı ama bizde erkek sorunu olduğu için tutmamış meğerse..
ilişkiden sonra bi yarım saat pek hareket etmeki sperm güzel hareket edip noktayı odaklasın...
2 gnde bir ilişkiye girinki eşinin spermleri canlansın...
sabah spermler daha canlı oluyo bu arada sabah ilişkiye girmek daha iyiymiş,şimdilik bunlar cnm..
hadi güzel hbrlerini bekliyoruz...

kız madem okadar işinvar ne arıyon pc başında cadıya bak kendinide çok yorma :b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…