evet canım ne kadar geciktirirlerse geciktirsinler en fazla 48 gün var yinede :))))))))))canim yaaaa...ay mayisada birsey kalmadi :)))) prenses geliyor valla:)))
hııııııııııııım hadi hayırlısı olsun inşallah olur işinizede yararyok işte tam tersi gebelikte işimizi çok kolaylaştırır diyor osman hoca
ama korkuyorum da açıkçası çok kararsızım...
:))))berene ayni anda ayni cevabi yazmisiz:))))
evet canım ne kadar geciktirirlerse geciktirsinler en fazla 48 gün var yinede :))))))))))
hııııııııııııım hadi hayırlısı olsun inşallah olur işinizede yarar
vet canım bende gördüm tebessüm ettim hemen :)))))))))))
umudumsun teşşekkür canım bende çook iyiyim. hepinizide iyi görmek istiyorum dünkü rüzgarın etkisi hala var gibi canlanın artık kuzum bi yerden tekrar başlamak lazım , allah sevdiği kulu sınarmış kızlar hayırlısı bir kişi hamile kalsın sanki hepimiz arka arkaya hamile haberi vercez gibi geliyo bana .. 6 hissim kuvetlidir ama hayırlısı inş.... durmak yokkyola devamm
işte dün onun için gittim başka bir hocaya bakalım biraz düşünücem..bence bu isin uzmani diger hocalarlada gorus..hani tamam osamn hoca prof ama kadin dogumcu....bir iki uzman doktorlada gorus derim ben
canlar ben çıkayım işlerimi yapim sorada bi banyo yapim şimdi ölen ya biri gelir ya beni çağırırlar işim gücüm almasın öptüm hepinizi çokkkkk seviyorum
ayşecim bu kez ameliyat olacağın yere dikkat et geçen seferki gibi olmasın canım kendine acı çektirme boşuna
yine istanbuldamı yaptıracaksın
günaydın canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın
işte dün onun için gittim başka bir hocaya bakalım biraz düşünücem..
yok canım bu sefer olursa burada fakültede olacak..
neyse kızlar ben de işe bakayım biraz öptüm sizi
ah azın baş yesin inşallah öle olur hepiniz hamiş haberi verirsiniz inşallahumudumsun teşşekkür canım bende çook iyiyim. hepinizide iyi görmek istiyorum dünkü rüzgarın etkisi hala var gibi canlanın artık kuzum bi yerden tekrar başlamak lazım , allah sevdiği kulu sınarmış kızlar hayırlısı bir kişi hamile kalsın sanki hepimiz arka arkaya hamile haberi vercez gibi geliyo bana .. 6 hissim kuvetlidir ama hayırlısı inş.... durmak yokkyola devamm
ay valla öle hayatım gçmiyor günler 1 gün 1 haftagibime geliyor ama olsun sağ sağlim gelsinde ben böle beklemeye çatlamaya razıyım he h e inşallah sanada rabbim bu günleri göstersin48 nedirki hayatim:)))) gunler gelir gecer hemencecik:))))tabi diyeceksin sana ole geliyo; hicde gecmiyo:)))Rabbim insallah evledini sag salim bagislayacak sana annesi
hııııııııııım iyi canım aman dikkat et üzme bizi sonraişte dün onun için gittim başka bir hocaya bakalım biraz düşünücem..
yok canım bu sefer olursa burada fakültede olacak..
neyse kızlar ben de işe bakayım biraz öptüm sizi
he he canım benim dokunuyorum senin içinde gobişime ama sen yeni olduğun için benim kızı tanımıyosun benim kız pek bi gıcık milletin bebeği tatlı çikolata vs. yiyince oynar benimkinde tık yok millet yemekten sonra bebek hareketlerini daha çok hisseder benimki karnım açken hareket ediyo eğer oynuyorsa biri elini göbeğime koyunca ben bile olsam o gün bidaha oynamıyor :)))))))) yani herşeyin tersini yapıyor daha şimdiden huysuz :))))))))nurcan saglıgına duacıyım canım iyimm şükür o koca göbüşü bi ovala benim için ne severim ki halime kadının göbüşünü ovalamak ve bebişin tepki vermesi ... oyy bi an önce saglıklı dogsada fotiş koysan merak edim.. bebişi severiz bizde ..... inş.
hayirlisi hayatim..evet bende cikayim..sabah kalkar kalmaz pcyi actim..optum hepinizi cok..grs uzere..aklimda pearda bi yandan..insallah sole toparlanip guzel haberler vermek nasip olsun bundan sonra
Allah yardımcın olsun cnm,en güzel emanetler onlar sıkı sıkı tut bırakma sakın...slm arkadaşlar emanetlerimi almaya gidiyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
osman hoca git biran önce yaptır dedi ben de dün gittim ayarladım yine kelepçe ameliyatı olucam
çok faydasını görürsün diyor osman hoca.. ctesi kontrole çağırdı o zaman kesin kararımızı vericez bakalım..
melma soruna cevap vereyim canim..adet dongun 28 ise..bunun yarisi 14.gun yumurtlama gunundur..14. gunun 3 gun oncesi ve 3 gun sonrasida yumurtlama olabilir....
ama bir cok arkadasim yumurtkama gununde birlikte olmadigi halde hamis kaldi...
slmm canımm nasılsınnn bişeyy sorcamm canımm yaa yumurkama dönemini nasıl ayarlanıyoo bilgin varmı hayatımmAllah yardımcın olsun cnm,en güzel emanetler onlar sıkı sıkı tut bırakma sakın...
cnm yaa kelepçe için iyi şeyler söylemiyorlar ama yaaa
kızlar nasılsınız ne var ne yok yeterde gelmemiş sanırım daha inş oda güzel hbrlerle gelir..
benimde bugn epey işim var yarın kayınvalidemler eltimler geliyo umreden onlara börekler tatlılar yapıcam bugün yarında yemekler ,ama bir an evvel şu pc nin başından kalkmam gerek
slmm canımm nasılsınnn bişeyy sorcamm canımm yaa yumurkama dönemini nasıl ayarlanıyoo bilgin varmı hayatımm
cnm ben şöyle biliyorum,adet günün başladığı günü 1.gün olarak sayıyosun 11.gnden 14.güne kadar olan günler yumurtlama diye biliyorum..
saolll bitanemmm buayy bişeylerr deneyimm diyormm hayatımm artıkk doktormm zamana bırakalımm dedide çünkü olmaması için tıbbı birr nedenimizz yokk dedii bende nelerr yapabilirmm die araştırıyormm kuzumm yaaa seninde bu konularda bi bilgin varmı hayatımm
saolll bitanemmm buayy bişeylerr deneyimm diyormm hayatımm artıkk doktormm zamana bırakalımm dedide çünkü olmaması için tıbbı birr nedenimizz yokk dedii bende nelerr yapabilirmm die araştırıyormm kuzumm yaaa seninde bu konularda bi bilgin varmı hayatımm
Allah yardımcın olsun cnm,en güzel emanetler onlar sıkı sıkı tut bırakma sakın...
cnm yaa kelepçe için iyi şeyler söylemiyorlar ama yaaa
kızlar nasılsınız ne var ne yok yeterde gelmemiş sanırım daha inş oda güzel hbrlerle gelir..
benimde bugn epey işim var yarın kayınvalidemler eltimler geliyo umreden onlara börekler tatlılar yapıcam bugün yarında yemekler ,ama bir an evvel şu pc nin başından kalkmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?