bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

evet canım hepsi üstüste geldi ama olsun bunuda kaldırırız ttoparlanırız :))))))))))) canım benim üzme sende kendini inşallah benim içinde hepimiz içinde herşey çok güzel gelişir bundan sonra

lütfen kuzum benim için üzülmeyin olur mu? ben inanıyorum herşey çok güzel olacak şimdi canım acıyor ama gçecek biliyorum..
zaten nurcanımın prensesiyle ilgili en ufak bir kaygım bile yok sağlıkla gelecek hiiiiç bişey olmayacak..
asuya gelince o hepimizden güçlü toplayacak kendini, herşeyin bir çaresi var..

selam kızlar...

dua okuyan herkese teşekkür ediyorum. inşallah size hamileyim haberini veririm inşallaaaaaaaaaaaah.

nurcanım kendine çok iyi bak.. bebeğimize iyi bak... karaciğer seviyorsan ciğer ye diycem. çok ciddi kan yapar. ben bayılırım...

umudumsun nasılsın.. hadi tedaviye başlayalım...artık..

ayşe sen nasılsın. bir dahaki ay mayıs sonları burası hamileyim diyenlerden geçilmeyecek inşallah...

herkese bol neşe, mutluluk, sağlık huzur ve bebek diliyorum... bugün içim çok huzurlu adetim bitsin. dularımı okuyum. sizlere ve bana..

iyiyim çok şükür yola devam :)) işteyim bir yandan çalışıp bir yandan yazıyorum çok marifetliyim di mi?
kızlaar ben mayıs başında ameliyat olucam galiba..
ne ameliyatı canım hayırdır
bu arada nurcan hilbaydan sonra sana baslayalaim meryem suresi..ben senin icinde okudum..cunku acil olan sensin simdi..oyle yapalaimistersen..

canım aslınında yumurtlama ddönemi canım onları zaten hemen hemen 1 haftada bitiririz sonra geçeriz bana bişi olmaz Allahın izni ile

ahh canım inşallah ben de inanıyorum herşey güzel olacak..
Allah huzurunu bozmasın canım, güzel haberlerini bekliyoruz..

canim olsa burda 2-3 tane tup bebek merkezi durumuyum hic...bir tane ozel vardi onda yaptirdim olmadi..devlet hastanesi ona gittim; doktorun bir ton hakaretleriyle karsilastim hayatimda boyle hakaret gormedim..o yuzden simdi beklemedeyim..her iste bir hayir vardir diyorum ..insallah senin guzel haberlerini aliriz canim yaa

insallah canim benim yaaaa

evet canım hepsi üstüste geldi ama olsun bunuda kaldırırız ttoparlanırız :))))))))))) canım benim üzme sende kendini inşallah benim içinde hepimiz içinde herşey çok güzel gelişir bundan sonra

canim benim yaaa...haklisin toparlanacaz mkecburen..ay bebisin sag salim gelsinde..su an en onemli sey bu...kiiii hani en olumsuz sey aklimdan bile gecmiyor..Rabbim san bagislayacak insallah

sağol güzelim cciğer pek sevmem ama mecburen yiyorum artık eşimde kan yapar dedi doktorum da bol bol et tavuk balık ve eşillik ye dedi gebelik anemisi benimkisi normalde kansızlığılm yok ama gebelikte demizr eksikliğinden oluşuyor

ah canım peki bi zararı olmıcakmı gebe kalırsan eğer yokdsa tedaviye onu çıkartıncamı devam edicen

canim benim yaaa...haklisin toparlanacaz mkecburen..ay bebisin sag salim gelsinde..su an en onemli sey bu...kiiii hani en olumsuz sey aklimdan bile gecmiyor..Rabbim san bagislayacak insallah

açıkçası üzülüyorum böle olunca korkuyorum ama bedne inanıyorum bişi olmıcana nekadar üzgünsem içim okadarda rahat nedenini bilmiyorum ama artık oluruna bıraktım hayırlısı :))))))))

yok işte tam tersi gebelikte işimizi çok kolaylaştırır diyor osman hoca
ama korkuyorum da açıkçası çok kararsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…