iyiyim çok şükür yola devam :)) işteyim bir yandan çalışıp bir yandan yazıyorum çok marifetliyim di mi?
kızlaar ben mayıs başında ameliyat olucam galiba..
gunaydin kizlarr......
ya dun olusmuza seyler yazdik..sonra aklima geldi pinarin transferi var..insalla etkilenmemistir..vicdan azabu cektim..uff yaaa...
pinar canim insallah ebbislerin seni hicc birakmazlar...insallah sen den guzel bir haber alabilriz 12 gun sonra....
sizler nasilsiniz kizlar? aysecim ne guzel yazmissin..evet mecbur yeniden umut edecez dusecez kalkacaz..hayat iste...
nurcanim hayatim ne ozru olurmu oyle sey...burdaki 3 sevdigim insandan kotu haberler alinca bende cok uzuldum..hepside ustuste geldi..sen ayse pear...ya diliyorumki son kotu haberlerimizi olsun..ve hep iyi haberler vererlim..inain dogru duzgun uyuyamadim dunden beri..kurdum kaldirdim aklimda..bide adetim yanastita onunda verdigi gerginlik var...insallah canim bebisin sag salim gelecek sana..insallahhh...
gunaydin kizlarr......
ya dun olusmuza seyler yazdik..sonra aklima geldi pinarin transferi var..insalla etkilenmemistir..vicdan azabu cektim..uff yaaa...
pinar canim insallah ebbislerin seni hicc birakmazlar...insallah sen den guzel bir haber alabilriz 12 gun sonra....
sizler nasilsiniz kizlar? aysecim ne guzel yazmissin..evet mecbur yeniden umut edecez dusecez kalkacaz..hayat iste...
nurcanim hayatim ne ozru olurmu oyle sey...burdaki 3 sevdigim insandan kotu haberler alinca bende cok uzuldum..hepside ustuste geldi..sen ayse pear...ya diliyorumki son kotu haberlerimizi olsun..ve hep iyi haberler vererlim..inain dogru duzgun uyuyamadim dunden beri..kurdum kaldirdim aklimda..bide adetim yanastita onunda verdigi gerginlik var...insallah canim bebisin sag salim gelecek sana..insallahhh...
ne ameliyati yaaaa
ne ameliyatı canım hayırdıriyiyim çok şükür yola devam :)) işteyim bir yandan çalışıp bir yandan yazıyorum çok marifetliyim di mi?
kızlaar ben mayıs başında ameliyat olucam galiba..
bu arada nurcan hilbaydan sonra sana baslayalaim meryem suresi..ben senin icinde okudum..cunku acil olan sensin simdi..oyle yapalaimistersen..
selam kızlar...
dua okuyan herkese teşekkür ediyorum. inşallah size hamileyim haberini veririm inşallaaaaaaaaaaaah.
nurcanım kendine çok iyi bak.. bebeğimize iyi bak... karaciğer seviyorsan ciğer ye diycem. çok ciddi kan yapar. ben bayılırım...
umudumsun nasılsın.. hadi tedaviye başlayalım...artık..
ayşe sen nasılsın. bir dahaki ay mayıs sonları burası hamileyim diyenlerden geçilmeyecek inşallah...
herkese bol neşe, mutluluk, sağlık huzur ve bebek diliyorum... bugün içim çok huzurlu adetim bitsin. dularımı okuyum. sizlere ve bana..
osman hoca git biran önce yaptır dedi ben de dün gittim ayarladım yine kelepçe ameliyatı olucam
çok faydasını görürsün diyor osman hoca.. ctesi kontrole çağırdı o zaman kesin kararımızı vericez bakalım..
selam kızlar...
dua okuyan herkese teşekkür ediyorum. inşallah size hamileyim haberini veririm inşallaaaaaaaaaaaah.
nurcanım kendine çok iyi bak.. bebeğimize iyi bak... karaciğer seviyorsan ciğer ye diycem. çok ciddi kan yapar. ben bayılırım...
ayşe sen nasılsın. bir dahaki ay mayıs sonları burası hamileyim diyenlerden geçilmeyecek inşallah...
herkese bol neşe, mutluluk, sağlık huzur ve bebek diliyorum... bugün içim çok huzurlu adetim bitsin. dularımı okuyum. sizlere ve bana..
lütfen kuzum benim için üzülmeyin olur mu? ben inanıyorum herşey çok güzel olacak şimdi canım acıyor ama gçecek biliyorum..
zaten nurcanımın prensesiyle ilgili en ufak bir kaygım bile yok sağlıkla gelecek hiiiiç bişey olmayacak..
asuya gelince o hepimizden güçlü toplayacak kendini, herşeyin bir çaresi var..
evet canım hepsi üstüste geldi ama olsun bunuda kaldırırız ttoparlanırız :))))))))))) canım benim üzme sende kendini inşallah benim içinde hepimiz içinde herşey çok güzel gelişir bundan sonra
sağol güzelim cciğer pek sevmem ama mecburen yiyorum artık eşimde kan yapar dedi doktorum da bol bol et tavuk balık ve eşillik ye dedi gebelik anemisi benimkisi normalde kansızlığılm yok ama gebelikte demizr eksikliğinden oluşuyorselam kızlar...
osman hoca git biran önce yaptır dedi ben de dün gittim ayarladım yine kelepçe ameliyatı olucam
çok faydasını görürsün diyor osman hoca.. ctesi kontrole çağırdı o zaman kesin kararımızı vericez bakalım..
canim benim yaaa...haklisin toparlanacaz mkecburen..ay bebisin sag salim gelsinde..su an en onemli sey bu...kiiii hani en olumsuz sey aklimdan bile gecmiyor..Rabbim san bagislayacak insallah
herkeze güüüünayydııııııııınnn !!!!bugün nasılsınız k.k hatunları ?? :90: :90:
herkeze güüüünayydııııııııınnn !!!!bugün nasılsınız k.k hatunları ?? :90: :90:
açıkçası üzülüyorum böle olunca korkuyorum ama bedne inanıyorum bişi olmıcana nekadar üzgünsem içim okadarda rahat nedenini bilmiyorum ama artık oluruna bıraktım hayırlısı :))))))))
sağol güzelim cciğer pek sevmem ama mecburen yiyorum artık eşimde kan yapar dedi doktorum da bol bol et tavuk balık ve eşillik ye dedi gebelik anemisi benimkisi normalde kansızlığılm yok ama gebelikte demizr eksikliğinden oluşuyor
ah canım peki bi zararı olmıcakmı gebe kalırsan eğer yokdsa tedaviye onu çıkartıncamı devam edicen
günaydın canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın
yok işte tam tersi gebelikte işimizi çok kolaylaştırır diyor osman hoca
ama korkuyorum da açıkçası çok kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?