kız madem okadar işinvar ne arıyon pc başında cadıya bak kendinide çok yorma :b
kız madem okadar işinvar ne arıyon pc başında cadıya bak kendinide çok yorma :b
hehe buradayım hep,tatlılar bitti sayılır şerbeti kaynatıyorum şuan..
akşamada börekleri yapıp pişirecem..yarında yemekler artık,yavaş yavaş yapıyorum cnm merak etme...
hehe buradayım hep,tatlılar bitti sayılır şerbeti kaynatıyorum şuan..
akşamada börekleri yapıp pişirecem..yarında yemekler artık,yavaş yavaş yapıyorum cnm merak etme...
oooooooooooh ellerine sağlık valla biride bana yapsa şöle şeler he h e:)))))) valla canım bir böğrek çekiyor ama acayip eriniyorum maaşallah dsana kız yapıyon bir sürü şey :)))))))))) gerçi kitapta yazıyo bi dönem ağırlaşırsınız sonra yine yorergunluk gidr bikaç ay iyi hissedersiniz son dönem yine aırlaşırsınız diyo heralde ben ondandırki başımı tutamıyorum sürekli halsizim midem bulanıyor ve karnım ağrıyor he he nekadar dertliyim dimi
nese seni tutmiyim hadi kolay gelsin güzel yemekler yap baride insancıklar okadar yoldan gelcekler doya doya yesinler :))))))))))
ahh cnm benim gel ben sana hazırlıyım ellerimle,ben böyle şeyler yapmayı çok severim mutfağa dşkünümdür,ama pek yemem ucundan azıcık yani....senin son zamanların tabi şimdilerde zor yaparsın artık herşeyi ama unutmadık biz senin elmalı turtanı kız...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar HİLAL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
yeter-----------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pinar1202-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
hilbay
pembe_86
pearlflover
nazemir
herzaman_seninle
son_ece
ceylin
neslyy
derin
asli_1981--------boş
3--------boş
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar HİLAL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
yeter-----------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pinar1202-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
hilbay
pembe_86
pearlflover
nazemir
herzaman_seninle
son_ece
ceylin
neslyy
derin
asli_1981--------boş
3--------boş
Allah kabul etsin canımnurcancım hilal için okudum meryem suresini Allah'ım kabul etsin tez zamanda bebek sahibi olsun inşallah.
Allah kabul etsinHilal arkadaşımızın niyeti üzerine meryem süresini okudum...Allah kabul etsin inşallah....En kısa zamanda bebeğine kavuşmak nasip olsun....
kızlar mrhb ben geldim geçmişe bakmadımmmmm
çok şükür dr her şey yolunda dediiii sizlerde neler var bakimmmmmmmmmm
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin
oh oh hadi gözün aydın bak bide kendi kendine vesvese verip duruyodun hadi çok geçmiş olsun inşallah böle güzel haberler al hep
sağol kuzum yaaaaaaaaa çok şükürrrrrrrr
side keyifler nasıllllllllllllllllll
sağol kuzummmmmmmm allah razı olsunyetrcim çok sevindim eşinin durumunun iyi olmasına...bizde bi yaramazlık yok..
iyiyim şükür canım nasıl olsun bir yığın ütü bekliyor yazlıkları çıkardım ütülicem ama kendi kendidme bahana buluyorum 1 hafadır hepertesi güne sallamak için bugün bahanem kalmadıda bahane düşünüyorum kendime yarına atarım belki yine diye he h e:))))))))))
iyiyim şükür canım nasıl olsun bir yığın ütü bekliyor yazlıkları çıkardım ütülicem ama kendi kendidme bahana buluyorum 1 hafadır hepertesi güne sallamak için bugün bahanem kalmadıda bahane düşünüyorum kendime yarına atarım belki yine diye he h e:))))))))))
sağol kuzummmmmmmm allah razı olsun
dr giderken çok stresliydin eşimin prolaktini 15 gün önceye oaranla yükselmiş görünüüyordu ama başka türlü hesaplanıyormuş oarada dr anlatı içim rahatladı yani sorun olmamasınaaa
canım iyi olun yaaaa hep bbeişim her zaman hepinizzzzzzzzzzz canım bende sevmiyorum ütü hatta ev işlerini ama el mahkum yapacağız
sen kendini yormadan yap işleriniii
hehe püsür seni....bak ben bitirdim bile işlerimi,yarına yemekler ve böreklerin pişmesi kaldı...
nurcancım cnm hepsini bi günde yapma sakın az az yap 3 4 günde bitsin,ütü zor hamilelikte yaaa
yaa anlamadım yazdıklarımın içinde ymek lafı geçsin acaip bi linkte çıkıyo bu ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?