kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuşuytum kızlarrrr misafiri varmış o yüzden gelememişşşşşşşşşşşşbebişşşte tekmelemeişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelirim müsait olunca dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hmm iyi o zaman rahatladım bak şimdi...
içime doğmuş misafiri olduğu
kız yeter deseydin ya elmalı kurabiye ikram etseydi
kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuşuytum kızlarrrr misafiri varmış o yüzden gelememişşşşşşşşşşşşbebişşşte tekmelemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelirim müsait olunca dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sormaya bile korkmuştum ne oldu diye
yaaaaaaa bende burda merak ediyorum ama teli olduğunu untmuşummmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaa bu teknoloji ne güzel bir şey değilmi kızlarrrrrrrrrrrrrr
teknolojiyi unutmadığımız zaman daha güzel
canım ben hilal arkadaşımızın duasını okudum RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar versin
yaaa başım ağrıyooooooo çok ağrıyoooooooo...
üüüffff napcam beeen netcem beeen??? nerlere gitseeem kimlere dert yansaaam...
yaaa başım ağrıyooooooo çok ağrıyoooooooo...
canım zaten ananası abartmıcan fazlası herşeyin zarar herkezde aynı etkiyi yapmıyo o yüzden yememekte fayda var ama dediğin gibi kabak çekirdeği garanti fınıdık fıstıtahihih ne güzel ikiz annesi,tuttun tuttun annesi sen stres yapma,dr ununda dediği gibi ikiz olması beklenilir durumdasın yani...
ben ananas yemiştim gnde 2 dilim falan bi sakıncasını görmedim,kabak çekirdeğini hiç bırakmadım hergün yedim az yediğim günlerde oldu ama mutlaka yedim sende ye tavsiye ederim...fındık için antep fıstığı azar azarda olsa ye...1 saatte bir 5 dk da olsa hareket et nurcanında dediği gibi rahimde kan akışı olması için...
nurcan..bu arada bugün okuyacağım meryem suresini cnm kesin okundu diye yazabilirsin akşam üstüne doğru okurum,malum bugünde işlerim var biliyorsun...sizleri göremeden yapamadım...
bi yaramazlık yok inş..
katılıyorum canım istanbulda çok iyi doktorlar var yaayşecim cnm bu kadar çok düşünüp sıkıntı yapma kendine daha beter işler açılmasın başına,sen bankacısın daha iyi bilirsin kredi işleri var cnm...ama dur hele ne hemen yumurta almayı düşünüyon kıbrıslardan falan...cnm ya işine karışmak istemem ama bi istanbula gelip muayene olsan bakalım buradaki dr lar ne der senin durumuna...
canım inşallah güzel haber bekliyoruz ama unutma ye dediğimiz şeyide abartma herşey dozunda hergün ye az az ye :)))))))))) hadi artık bebişler gelsin müjdemizi getir 23 nisanda bebiş bayramı olsun :))))))))))iyi oldu söylediğin nurcancım şimdi aradım kocişi aldırıyorum akşama kiviyi dikkat ederim bundan sonra iyi oldu valla bunları yazdığın 3. denemem ama nebileyim sanki ilkmiş gibi oluyo insan ...
tebessüm ettirdin bana Allah razı olsun iikiz annesi ayyy çok değişik gerçekten dilerim Rabbim dualarımızı kabul eder....
canım misafir geldi yaaaaaaaaaaa bebiş oynadı ama :))))))))))nbr kızlar kimseden ses yoktu topik sessiz kaldı bugün
ben bile onca işimin arasında hep buradaydım ya siz neredeydiniz
nurcan cnm sen neredesin....
en kızımın tekmelerini bekliyorum demiştin sonra ses çıkmadı iyisin değilmi nerelerdesin
canım yeterim Allah razı olsun herzaman seinle sendende merak etmişiniz yetercimde aradı sağolsun onada söledim misafirim geldi biz burda hep birlikte oturuyozya aynı mahallede çat kapı biri geliyo yanlarında ufak çocuk olunca pc yi diğer odaya koyuyorum ellerine ne geçerse tv ye fırlatıyolarda :))))))))))) tv kırılsa onsuz yapıyorumda pc olmadan yapamıyorum :))))))))))evet canım yaaaaaaaa gelmedi gelip bebiş tekmeliyor demedi
evet bildin he h eiçimi rahat tutmaya çalışıyorum ben yinede belki misafiri falan gelmiştir....
Allah kabul etsin canımcanım ben hilal arkadaşımızın duasını okudum RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Allah kabul etsin canımbende okudum meryem suresini hilal arkadaşımız için..
he h ekız canım börek istiyo hazır yufkayla börek bile yapmaya üşeniyom gittim marketten böreğin bile hazırını aldım he h e:))))))))) elmalı turtamı yapcam onlar bana yapsın getirsin bi kahve koydum bi büsküvi tamam sonrada kola meyve felan sonra gitti zaten kapımız yan yana her gelmesinde bişi yapsam ölürüm bazı gün 5-6 kere geliyo he h e:))))))) hemde elmalı turtayı bigün sizlerde biri gelirse ona yapcamhmm iyi o zaman rahatladım bak şimdi...
içime doğmuş misafiri olduğu
kız yeter deseydin ya elmalı kurabiye ikram etseydi
hi hi evet valla yeterim umrumda değil kimse valla im gelmiş kim gitmiş ne yemiş hiç takmıyom :)))))) kızım bana tekmeleri koysunda yeter :)))))))hiç aklıma gelmedi yafffffffffffffff
ama neyse yaaaaaaaaaaaa bebiş temelemiişşş yaaaaaaaa misafirler bir şey yemesede olurrrrrrrr
sormaya bile korkmuştum ne oldu diye
canım geçmiş olsun hayatımyaaa başım ağrıyooooooo çok ağrıyoooooooo...
canım zaten ananası abartmıcan fazlası herşeyin zarar herkezde aynı etkiyi yapmıyo o yüzden yememekte fayda var ama dediğin gibi kabak çekirdeği garanti fınıdık fıstıta
surenede okundu yazarım canım
ve senin ne işin var burda :)))))))kız millet ümreden gelecek sen pc de :)))))))))
katılıyorum canım istanbulda çok iyi doktorlar var ya
canım inşallah güzel haber bekliyoruz ama unutma ye dediğimiz şeyide abartma herşey dozunda hergün ye az az ye :)))))))))) hadi artık bebişler gelsin müjdemizi getir 23 nisanda bebiş bayramı olsun :))))))))))
canım misafir geldi yaaaaaaaaaaa bebiş oynadı ama :))))))))))
canım yeterim Allah razı olsun herzaman seinle sendende merak etmişiniz yetercimde aradı sağolsun onada söledim misafirim geldi biz burda hep birlikte oturuyozya aynı mahallede çat kapı biri geliyo yanlarında ufak çocuk olunca pc yi diğer odaya koyuyorum ellerine ne geçerse tv ye fırlatıyolarda :))))))))))) tv kırılsa onsuz yapıyorumda pc olmadan yapamıyorum :))))))))))
evet bildin he h e
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım
he h ekız canım börek istiyo hazır yufkayla börek bile yapmaya üşeniyom gittim marketten böreğin bile hazırını aldım he h e:))))))))) elmalı turtamı yapcam onlar bana yapsın getirsin bi kahve koydum bi büsküvi tamam sonrada kola meyve felan sonra gitti zaten kapımız yan yana her gelmesinde bişi yapsam ölürüm bazı gün 5-6 kere geliyo he h e:))))))) hemde elmalı turtayı bigün sizlerde biri gelirse ona yapcamsana gerek yok gerçi diğer kızlara yaparım okunmuş elmadan sonundada
hi hi evet valla yeterim umrumda değil kimse valla im gelmiş kim gitmiş ne yemiş hiç takmıyom :)))))) kızım bana tekmeleri koysunda yeter :)))))))
sor hayatım sor korkma zaten bişi olursa ben size yazarım Allah göstermesinde kötü günleri hiçbirimize bi sıkıntı olsa konuşacak kimsem yok ablama dedim kanım az çıktı diye 7 mahalleye duyurmuş halbuki bitek ona sölemiştim kimseye sölemicemde dedim herke zarıyo annem alıyo ondan bitek sizlere derim derdimi artıkın :))))))
canım zaten ananası abartmıcan fazlası herşeyin zarar herkezde aynı etkiyi yapmıyo o yüzden yememekte fayda var ama dediğin gibi kabak çekirdeği garanti fınıdık fıstıta
surenede okundu yazarım canım
ve senin ne işin var burda :)))))))kız millet ümreden gelecek sen pc de :)))))))))
katılıyorum canım istanbulda çok iyi doktorlar var ya
canım inşallah güzel haber bekliyoruz ama unutma ye dediğimiz şeyide abartma herşey dozunda hergün ye az az ye :)))))))))) hadi artık bebişler gelsin müjdemizi getir 23 nisanda bebiş bayramı olsun :))))))))))
canım misafir geldi yaaaaaaaaaaa bebiş oynadı ama :))))))))))
canım yeterim Allah razı olsun herzaman seinle sendende merak etmişiniz yetercimde aradı sağolsun onada söledim misafirim geldi biz burda hep birlikte oturuyozya aynı mahallede çat kapı biri geliyo yanlarında ufak çocuk olunca pc yi diğer odaya koyuyorum ellerine ne geçerse tv ye fırlatıyolarda :))))))))))) tv kırılsa onsuz yapıyorumda pc olmadan yapamıyorum :))))))))))
evet bildin he h e
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım
he h ekız canım börek istiyo hazır yufkayla börek bile yapmaya üşeniyom gittim marketten böreğin bile hazırını aldım he h e:))))))))) elmalı turtamı yapcam onlar bana yapsın getirsin bi kahve koydum bi büsküvi tamam sonrada kola meyve felan sonra gitti zaten kapımız yan yana her gelmesinde bişi yapsam ölürüm bazı gün 5-6 kere geliyo he h e:))))))) hemde elmalı turtayı bigün sizlerde biri gelirse ona yapcamsana gerek yok gerçi diğer kızlara yaparım okunmuş elmadan sonundada
hi hi evet valla yeterim umrumda değil kimse valla im gelmiş kim gitmiş ne yemiş hiç takmıyom :)))))) kızım bana tekmeleri koysunda yeter :)))))))
sor hayatım sor korkma zaten bişi olursa ben size yazarım Allah göstermesinde kötü günleri hiçbirimize bi sıkıntı olsa konuşacak kimsem yok ablama dedim kanım az çıktı diye 7 mahalleye duyurmuş halbuki bitek ona sölemiştim kimseye sölemicemde dedim herke zarıyo annem alıyo ondan bitek sizlere derim derdimi artıkın :))))))
ben ona diyorum şuuu anneni daha çok tekmele bak gelmene bir şey kalmadı bu fırsat bir daha eline geçemeyecek diyeeeeeeeeee
amannnnnnnnn boş ver nurcan sen hamişsin gelirken ikramlıklarını kendileri getirsinlerrrrrrrr
sağol canım benim :))))))dün gece rüyamda karnımı şişmiş görüyorum 3.4 aylık hamile gibi korkuyorum... karnım neden şişti diye.. hamile olamam diyorum geçen adetim nerdeyse 8 gün sürdü çok oldum diye... ama karnımda bebek tekmesi gibi (hatta bebeğin ayağını karnımın içinden belli) hissediyorum demekki bunları duyacakmışım bugün... bazen malum olur banasağ salim doğacak görürsün utandıracak seni
kız bu bana hhç çekmemiş çelimsiz bişi valla görsen teyzesi ufacık insan azcık orda depodan yerde kilo alır güçlenir sıpa bazen vuruyo hiç anlaşımıyo bile okadar mıy mıy nazik bende diyom okadar kır kaburgalarımı diye ma güç yokki insan biraz anasını örnek alır 80 küsür kilo karıdan çıka çıka ufacık bişi çıkacak :b kocişte üzülüyo tombiş olmıcak diyo doğunca çok yedir idyo he h e:))))))))
valla getirsinler kendileri hatta banaözel bişilerde yapsınlar :)))))))))) yiyim he h e:b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?