ah işte kuzum şu 2. denemeyi burda bir yapabilseydik o zaman sonuç alamazsam zaten istanbulda tedavi olmak istiyorum..
zaten kredi borcu gırtlağa kadar :)))
canım benim ananas herkeze iiyi gelmiyor ananas yeme k,vi ye ananastaki hatta bütün meyvelerdeki vitamin var onda ananas kanı sulandırıyo kiiiiiiiii zaten kullandığıumız inelerdede kun sulandırıcı şeler var sonra sıkıntı verir tüketme fazla ananas dediğim gibi kiivi yee wntep fıstığı ye ben hergün bi paket antep fıs. bi paket kabak çekirdeği alırdım bim den tabi bol bol kayısı suyu iç diğerleti gaz yapar ve kuru kayısı heeeeeeeeee bide kolanya ve parfümden yaani kozmqatikten uzakdur etradfındakilerede sıktırma embrioyu ölddürüyo oturmanda sakınca yok aksine sabit yatma arada yavaşça kalak rahimde kan dolaşımı olsun zaten ilk 3-4 günden sonra sanki ameliyatlı hastalar gibi yavaş hareketlerle hareket edebilirsin ani hareket yasak tabi otur komedi fiilmi felan izle bence kaliteleriş çok iyi bebişin kesin seninle kalacak
hihih ne güzel ikiz annesi,tuttun tuttun annesi sen stres yapma,dr ununda dediği gibi ikiz olması beklenilir durumdasın yani...
ben ananas yemiştim gnde 2 dilim falan bi sakıncasını görmedim,kabak çekirdeğini hiç bırakmadım hergün yedim az yediğim günlerde oldu ama mutlaka yedim sende ye tavsiye ederim...fındık için antep fıstığı azar azarda olsa ye...1 saatte bir 5 dk da olsa hareket et nurcanında dediği gibi rahimde kan akışı olması için...
nurcan..bu arada bugün okuyacağım meryem suresini cnm kesin okundu diye yazabilirsin akşam üstüne doğru okurum,malum bugünde işlerim var biliyorsun...sizleri göremeden yapamadım...
bi yaramazlık yok inş..
canım benim ananas herkeze iiyi gelmiyor ananas yeme k,vi ye ananastaki hatta bütün meyvelerdeki vitamin var onda ananas kanı sulandırıyo kiiiiiiiii zaten kullandığıumız inelerdede kun sulandırıcı şeler var sonra sıkıntı verir tüketme fazla ananas dediğim gibi kiivi yee wntep fıstığı ye ben hergün bi paket antep fıs. bi paket kabak çekirdeği alırdım bim den tabi bol bol kayısı suyu iç diğerleti gaz yapar ve kuru kayısı heeeeeeeeee bide kolanya ve parfümden yaani kozmqatikten uzakdur etradfındakilerede sıktırma embrioyu ölddürüyo oturmanda sakınca yok aksine sabit yatma arada yavaşça kalak rahimde kan dolaşımı olsun zaten ilk 3-4 günden sonra sanki ameliyatlı hastalar gibi yavaş hareketlerle hareket edebilirsin ani hareket yasak tabi otur komedi fiilmi felan izle bence kaliteleriş çok iyi bebişin kesin seninle kalacak
hihih ne güzel ikiz annesi,tuttun tuttun annesi sen stres yapma,dr ununda dediği gibi ikiz olması beklenilir durumdasın yani...
ben ananas yemiştim gnde 2 dilim falan bi sakıncasını görmedim,kabak çekirdeğini hiç bırakmadım hergün yedim az yediğim günlerde oldu ama mutlaka yedim sende ye tavsiye ederim...fındık için antep fıstığı azar azarda olsa ye...1 saatte bir 5 dk da olsa hareket et nurcanında dediği gibi rahimde kan akışı olması için...
nurcan..bu arada bugün okuyacağım meryem suresini cnm kesin okundu diye yazabilirsin akşam üstüne doğru okurum,malum bugünde işlerim var biliyorsun...sizleri göremeden yapamadım...
bi yaramazlık yok inş..
[slm arkadaşlar ben geldim n-bu topiğe ilk geldiğimde herkes pür neşeydi ne güzel ben o yüzden yazışmayı çok istemiştim sizlerle zor biliyorum ama lütfen iyi olun arkadaşlar ben aldım emanetlerimi geldim 9 ay sahip çıkmak için bunları sizlerle paylaşıyorum ama içim rahat değil umarım beni yalnış anlamayosunuzdur. sadece mutluluğumu paylaşmak umutsuzluğunuzu bir nebze ortadan kaldırmak için. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi doktor kendinizi hazırkayın ikiz olabilir dedi:))%65 şan sverdi ama kısmetten ötesi yok ben çok kaptırmak istemiyorum kendimi Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.ayşecim yyukarda Allah biliyo en çok sen aklımdaydın tabi diğer arkadaşlarda o masadayken inşallah senin için ve diğer arkadaşlarım için çok iyi olut herşey bana gelince 23 nisanda test tarihim:)) özel bi gün olduğuna inanıyorum ama kısmetten ötesi yok dilerim Rabbim ol der olur yoksa ne beşinci gün ne %65 şans hepsi hikaye inşallah rabbim ol demiştir lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...
kızlarrrr ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süperrcanım sen nasılsın. bu arada koçişinin bişiyi yokmuş hade gözün aydın canım...
evet kuzum o kadar kiloluyum Osman Hoca zararı olmaz çok işimize yarar diyor... uff daha önce olduğum için bu ameliyatı 2. sefer karşılanmıyor cepten olmam lazım aslında param var ama parayı ona verirsem tüp bebek tedavisine kalmaz.. çünkü ben 3 kere denedikten sonra olmazsa kıbrısa gidip yumurta almak istiyorum e o iş de burdaki tüp bebekten çok daha pahalı.. ya ameliyatı olursam bebek de olmazsa para bitmiş olur o zaman da kıbrısa gidemem..
ayyyy napıcam ben yaaaa...
ooooooooo keyifler yerinde
çok şükür canımmmmmmmmmm eşim iyi
ee kuzum olumsuz düşününce baktım kendimi yoruyorum üzülüyorumda sanki hemen hamilemi kalıyorumkarar verdim artık düşünmek ve üzülmek yooookk !!
( inş kötü haberlerle yıkılmam)
aslında haklsınnnn canımmmmmmm kötü düşünüp üzülmek insana bir şey kazandırmadığıııı gibi bebk olayında stresden dolayııı olcağı varsada olmazzzzzzzzzzz
inşşşşşşşşşşş bebeişin bir an nce gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inş. canım çok sagolbu ay umutla bekliyorum gelmesini tabe çalışmalarda son sürat adetimin 12 ci günü mağlum önemli günler degerlendirmek lazım bebişim umarım anneciğini üzmez !! :18: :18: :18: :18:
nbr kızlar kimseden ses yoktu topik sessiz kaldı bugün
ben bile onca işimin arasında hep buradaydım ya siz neredeydiniz
nurcan cnm sen neredesin....
en kızımın tekmelerini bekliyorum demiştin sonra ses çıkmadı iyisin değilmi nerelerdesin
ne haberrsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyilik cnm ne olsun
bi yaramazlık yok herşey yolunda...nurcanı merak ettim yaaa
evet canım yaaaaaaaa gelmedi gelip bebiş tekmeliyor demedi
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar HİLAL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
yeter-----------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pinar1202-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
pearlflover----------------okudu
neslyy--------------------okudu
pembe_86--------------okudu
hilbay
nazemir----------------okudu
herzaman_seninle
derin
son_ece---------boş
ceylin-----------boş
asli_1981--------boş
3--------boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?