bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

iyi oldu söylediğin nurcancım şimdi aradım kocişi aldırıyorum akşama kiviyi dikkat ederim bundan sonra iyi oldu valla bunları yazdığın 3. denemem ama nebileyim sanki ilkmiş gibi oluyo insan ...

tebessüm ettirdin bana Allah razı olsun iikiz annesi ayyy çok değişik gerçekten dilerim Rabbim dualarımızı kabul eder....

iyi oldu söylediğin nurcancım şimdi aradım kocişi aldırıyorum akşama kiviyi dikkat ederim bundan sonra iyi oldu valla bunları yazdığın 3. denemem ama nebileyim sanki ilkmiş gibi oluyo insan ...

tebessüm ettirdin bana Allah razı olsun iikiz annesi ayyy çok değişik gerçekten dilerim Rabbim dualarımızı kabul eder....

kızlarrrr ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrik ederim. inş kucagına alırsın bebişi. allah tamamana erdirsin en azından iyi bir haber oldu topiğimize.. inş yavaş yavaş güzel haberlerle dolacak hade hayırlısı.

ayşe hanım sıkma canını herşey olacagına varırmış. allah yardımcın olsun olumsuz düşünme vardır bundada bi hayır. allah yardım etsin.bol bol dua et

aslında haklsınnnn canımmmmmmm kötü düşünüp üzülmek insana bir şey kazandırmadığıııı gibi bebk olayında stresden dolayııı olcağı varsada olmazzzzzzzzzzz
inşşşşşşşşşşş bebeişin bir an nce gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nbr kızlar kimseden ses yoktu topik sessiz kaldı bugün
ben bile onca işimin arasında hep buradaydım ya siz neredeydiniz
nurcan cnm sen neredesin....
en kızımın tekmelerini bekliyorum demiştin sonra ses çıkmadı iyisin değilmi nerelerdesin

inş. canım çok sagol bu ay umutla bekliyorum gelmesini tabe çalışmalarda son sürat adetimin 12 ci günü mağlum önemli günler degerlendirmek lazım bebişim umarım anneciğini üzmez !! :18: :18: :18: :18:

kız iyi değelendir bu günlerii 34:bak sonra karışmam

ne haberrsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben hilal arkadaşımızın duasını okudum RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar versin

kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuşuytum kızlarrrr misafiri varmış o yüzden gelememişşşşşşşşşşşşbebişşşte tekmelemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelirim müsait olunca dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…