günaydın canım farketmnedim seni iyiyim şükür sıpanın oynamasını bekliyorum sen nasılsın
aman boşver oynamasın tembel teneke uyuyordur yine..
ben işte nasıl olayım iyi olmaya çalışıyorum kafam çok karışık işte bu ameliyat meselesi var pek olmak istemiyorum açıkçası, bir de burada bir tayin meselesi var belki temmuzda tayin istiycem ama ondan da emin olamıyorum.. hayatım çooook karışık çoook
ah canım benim ameliyat senin için gerçekten iyi olacaksa ol tayinide hayatında değişiklik istiyorsan başka bir yerde mutlu olabileceksen yaşayabilrceksen iste sakin kafa i,le iyice düşün
off düşünmekten kafam patlıycak gibi...
[slm arkadaşlar ben geldim n-bu topiğe ilk geldiğimde herkes pür neşeydi ne güzel ben o yüzden yazışmayı çok istemiştim sizlerle zor biliyorum ama lütfen iyi olun arkadaşlar ben aldım emanetlerimi geldim 9 ay sahip çıkmak için bunları sizlerle paylaşıyorum ama içim rahat değil umarım beni yalnış anlamayosunuzdur. sadece mutluluğumu paylaşmak umutsuzluğunuzu bir nebze ortadan kaldırmak için. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi doktor kendinizi hazırkayın ikiz olabilir dedi:))%65 şan sverdi ama kısmetten ötesi yok ben çok kaptırmak istemiyorum kendimi Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.ayşecim yyukarda Allah biliyo en çok sen aklımdaydın tabi diğer arkadaşlarda o masadayken inşallah senin için ve diğer arkadaşlarım için çok iyi olut herşey bana gelince 23 nisanda test tarihim:)) özel bi gün olduğuna inanıyorum ama kısmetten ötesi yok dilerim Rabbim ol der olur yoksa ne beşinci gün ne %65 şans hepsi hikaye inşallah rabbim ol demiştir lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...
aman boşver oynamasın tembel teneke uyuyordur yine..
ben işte nasıl olayım iyi olmaya çalışıyorum kafam çok karışık işte bu ameliyat meselesi var pek olmak istemiyorum açıkçası, bir de burada bir tayin meselesi var belki temmuzda tayin istiycem ama ondan da emin olamıyorum.. hayatım çooook karışık çoook
[slm arkadaşlar ben geldim n-bu topiğe ilk geldiğimde herkes pür neşeydi ne güzel ben o yüzden yazışmayı çok istemiştim sizlerle zor biliyorum ama lütfen iyi olun arkadaşlar ben aldım emanetlerimi geldim 9 ay sahip çıkmak için bunları sizlerle paylaşıyorum ama içim rahat değil umarım beni yalnış anlamayosunuzdur. sadece mutluluğumu paylaşmak umutsuzluğunuzu bir nebze ortadan kaldırmak için. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi doktor kendinizi hazırkayın ikiz olabilir dedi:))%65 şan sverdi ama kısmetten ötesi yok ben çok kaptırmak istemiyorum kendimi Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.ayşecim yyukarda Allah biliyo en çok sen aklımdaydın tabi diğer arkadaşlarda o masadayken inşallah senin için ve diğer arkadaşlarım için çok iyi olut herşey bana gelince 23 nisanda test tarihim:)) özel bi gün olduğuna inanıyorum ama kısmetten ötesi yok dilerim Rabbim ol der olur yoksa ne beşinci gün ne %65 şans hepsi hikaye inşallah rabbim ol demiştir lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn sana sımsıkı tutunsun kök salsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım evet kısmet ama inşş kısmetinde bebğinle buluşmak vardır zamanı bu zamandırrrrrrrrrrrrrrr
Allah razı olsun yetercim duaların kabul olsun inşallah:))
Canım benim nurcanın da dediği gibi bizim akıllar bir geliiir bir gider aldırma sen bize, benim şu sıralar iş yerinde de huzurum yok ondan tadım iyice kaçtı. Ama biliyorsun içimizden herhangi biri hamile kalsa kendimizinki kadar seviniriz hepimiz. Öyle içtenlikle diliyorum ki Allah da evlatlarını bir ömür senden ayırmasın, tek kötü günlerini göstermesin.. Sen şimdi beni falan düşünme koy elini karnına evlatlarını okşaya okşaya yat dinlen, konuş onlarla çağır onları... Herşey gönlüne göre olsun, gönlündeki de hakkında hayırlı olsun..[slm arkadaşlar ben geldim n-bu topiğe ilk geldiğimde herkes pür neşeydi ne güzel ben o yüzden yazışmayı çok istemiştim sizlerle zor biliyorum ama lütfen iyi olun arkadaşlar ben aldım emanetlerimi geldim 9 ay sahip çıkmak için bunları sizlerle paylaşıyorum ama içim rahat değil umarım beni yalnış anlamayosunuzdur. sadece mutluluğumu paylaşmak umutsuzluğunuzu bir nebze ortadan kaldırmak için. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi doktor kendinizi hazırkayın ikiz olabilir dedi:))%65 şan sverdi ama kısmetten ötesi yok ben çok kaptırmak istemiyorum kendimi Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.ayşecim yyukarda Allah biliyo en çok sen aklımdaydın tabi diğer arkadaşlarda o masadayken inşallah senin için ve diğer arkadaşlarım için çok iyi olut herşey bana gelince 23 nisanda test tarihim:)) özel bi gün olduğuna inanıyorum ama kısmetten ötesi yok dilerim Rabbim ol der olur yoksa ne beşinci gün ne %65 şans hepsi hikaye inşallah rabbim ol demiştir lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...
Annem Osman Hoca yeniden kelepçe ameliyatı olmamı önerdi ama hem korkuyorum hem de bir sürü başka çekincelerim var para kısmı da çok sıkıntılıcanım ne ameliyatı yaaaaaaa dün gelemedimmmm
Canım benim nurcanın da dediği gibi bizim akıllar bir geliiir bir gider aldırma sen bize, benim şu sıralar iş yerinde de huzurum yok ondan tadım iyice kaçtı. Ama biliyorsun içimizden herhangi biri hamile kalsa kendimizinki kadar seviniriz hepimiz. Öyle içtenlikle diliyorum ki Allah da evlatlarını bir ömür senden ayırmasın, tek kötü günlerini göstermesin.. Sen şimdi beni falan düşünme koy elini karnına evlatlarını okşaya okşaya yat dinlen, konuş onlarla çağır onları... Herşey gönlüne göre olsun, gönlündeki de hakkında hayırlı olsun..
Annem Osman Hoca yeniden kelepçe ameliyatı olmamı önerdi ama hem korkuyorum hem de bir sürü başka çekincelerim var para kısmı da çok sıkıntılı(
canım sen okadar kilolumusunnn
gerek varmı kelepçeyeeeee birde bu kelepçe taktırma olayı bebk tedavisini nasıl etkileyec
sağol nurcancım dikkat ediyorum meyve süt yavaş yavaş oturmaya başladım dinleniyorum kısmetten ötesi yok inşallah iyi olur heşey ananas yiyorum bide :))
evet kuzum o kadar kiloluyum Osman Hoca zararı olmaz çok işimize yarar diyor... uff daha önce olduğum için bu ameliyatı 2. sefer karşılanmıyor cepten olmam lazım aslında param var ama parayı ona verirsem tüp bebek tedavisine kalmaz.. çünkü ben 3 kere denedikten sonra olmazsa kıbrısa gidip yumurta almak istiyorum e o iş de burdaki tüp bebekten çok daha pahalı.. ya ameliyatı olursam bebek de olmazsa para bitmiş olur o zaman da kıbrısa gidemem..
ayyyy napıcam ben yaaaa...
ayşemmmmmmmm neden kıbrısa gidip yumurta almayı falan düşünüyorsun ki allahın izni ile ona gerek kalmayacak bebğim düşünme böyle şeylerrrrrrrrrrr
ayşecim cnm bu kadar çok düşünüp sıkıntı yapma kendine daha beter işler açılmasın başına,sen bankacısın daha iyi bilirsin kredi işleri var cnm...ama dur hele ne hemen yumurta almayı düşünüyon kıbrıslardan falan...cnm ya işine karışmak istemem ama bi istanbula gelip muayene olsan bakalım buradaki dr lar ne der senin durumuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?