selam iyiyiz sen nasılsınslm cicişler nasılsınız....
Ben geldiim hu huuuu :80:
slm cicişler nasılsınız....
Ben geldiim hu huuuu :80:
Noluyo kızlar kaç gündür ancak 1-2 sayfa ilerledi bu topik... Benim üstüste iptal olan tedavilerim yüzünden hepinizin neşesi mi kaçtı yoksa? Bak üzülüyorum ama yapmayın böyle, gelin de fıkır fıkır kaynatalım yine..
Noluyo kızlar kaç gündür ancak 1-2 sayfa ilerledi bu topik... Benim üstüste iptal olan tedavilerim yüzünden hepinizin neşesi mi kaçtı yoksa? Bak üzülüyorum ama yapmayın böyle, gelin de fıkır fıkır kaynatalım yine..
ayşemmmmmmmmmmmmmm ben yokum yaaaaaaaaa onadan kızzzzzzzzzzzzzzz
evet sizler girmeyince kimsede fazla muhabbet etmiyor umudumsun da yok ben arada giriyorum bakıyorum kimse yok yazmadan çıkıyorum bugünden itibaren şeytanınayağını kıralım muhabbetlere tam gaz devam edlim
nerelerdesin bacım sen??ayşemmmmmmmmmmmmmm ben yokum yaaaaaaaaa onadan kızzzzzzzzzzzzzzz
evet sizler girmeyince kimsede fazla muhabbet etmiyor umudumsun da yok ben arada giriyorum bakıyorum kimse yok yazmadan çıkıyorum bugünden itibaren şeytanınayağını kıralım muhabbetlere tam gaz devam edlim
ayyyyyyyyyyyy biz seninle diğer topiklerdede karşılaşıyorzzz:18::18::18::18::18::18::18::18: canım ben genelde buralardayım nettim neredeyse hep açık fırsat buluncada mutlaka geliyorum yazıyıyorummmmmm
ama yalnız muhabet olmuyor kızlarrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
mrb kızlar naber nasılsınz? nasıl gidiyor hayat? dersnaneden geldim bende bir bakayım neler oluyor dedim.
cok cnm ne kusuru olurmu öyle sey? ne zaman müsaitsen okursun cnm cok sagol ALLAH razı olsun. napıyım bende iş güç koşturup duruyorum bebiş için dua edyorum geciyor ömür işde.
biz iyiyi sen nasılsın sen öğretmenmiydinmrb kızlar naber nasılsınz? nasıl gidiyor hayat? dersnaneden geldim bende bir bakayım neler oluyor dedim.
nerelerdesin bacım sen??
ya beni de bahar mı çarptı nedir anlamadım kafam ağır geliyor...
doktora gittim yine bu sabah tabi ki büyümemiş yumurtalarım ben sandım ki adet olunca gel bakalım sonra yine bir ay doğum kontrol hapı kullan ondan sonraki ay deneriz diyecek.. yok öyle demedi kan tahlili istedi bir de ilaç yazdı akşam tahlil sonucuma göre yarın belki ilaca başlayacakmışım 4-5 gün sonra yine bakacakmış eğer yine büyümemiş olurlarsa o zaman bu aydan vazgeçip sonraki adetimi bekleyecekmiş.. valla icat çıkarıyo bu adam habire :44:
he he bide kaçıracanız kızımı he baksen şunlaraoy oy hemencecikte kızının evleneceği oğlanın işini gücünü düşünürmüşşşşşşşşşş:26::26::26::26::26::26::26: kız sen ne soracaksın benim oğluşum senin kızın kaçıracakkkkkkkk
nerelerdesin bacım sen??
ya beni de bahar mı çarptı nedir anlamadım kafam ağır geliyor...
doktora gittim yine bu sabah tabi ki büyümemiş yumurtalarım ben sandım ki adet olunca gel bakalım sonra yine bir ay doğum kontrol hapı kullan ondan sonraki ay deneriz diyecek.. yok öyle demedi kan tahlili istedi bir de ilaç yazdı akşam tahlil sonucuma göre yarın belki ilaca başlayacakmışım 4-5 gün sonra yine bakacakmış eğer yine büyümemiş olurlarsa o zaman bu aydan vazgeçip sonraki adetimi bekleyecekmiş.. valla icat çıkarıyo bu adam habire :44:
valla ne güzel ben hiç atamıyorum ki kafamdan.. param hazır ama bi türlü başlayamıyorum bileinşallah bu sefer gönlüne göre olur... ama bişeyi nekadar çok isteyip bir an önce olsun istiyorsak okadarda geç oluyor ben bıraktım ne zaman olacaksa olacak olmayacaksada ne kadar:84:çırpınsakda boş en azında tüp bebek parasını toparlayana kadar kafamdan attım
başka bir tedavi uygulayacağı kesin zaten onu konuştuk ilaçları değiştirecek bir de femera diye bir hap varmış aslında meme kanseri ilacıymış ama aynı zamanda yumurtalıkları uyarıyormuş onu kullanıcaz bu sefer de bu seferin zamanı belirsiz işte...bende merak ediyodum ama seni işte diye düşündüm saat erken ya doktora akam gidersin sandım bak belkide başka bi tedavi uyguluyacak canım bakarsın ilaçla gelişirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?