bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım bunu unutmamnın bir yolu yok diye hep söylüyorummm sadece bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor

merhaba canim hosgeldin? nerden firar etmis bizim kizlar:))
merhaba..hoşbulduk..topiğiniz çok güzelmiş..okudum geçmişi biraz....valla bu kızlar gezenti...kaşla göz arasında kaçmışlar gelmişler....ben de peşlerine takılıp gelirim artık...
merhabayakalandık desene firar etmedim bir oraya bir buraya giriyorum
yaaaaa...gezin gezin siz.......
yinemi yakalndımmmmmmmm ne zamann başka topiğe gitsem hemen yakalanıyorumm

inşş başka bir sebebi vardır

evet yaaaaaaaaaaaaa

:))canim esim 4-5 gun once geldi..hamis olmama imkan yok yani...yumurtalama gununu coktan gectim:)))
yani bencede...gurgan iyi diye biliyorum..ha birde yeni bir sistem varmis bahceci fulya tup bebek merkezinde..bende gazeteden okudum..embriyolarin tutunmasini yukselten bir makine.sadece bahcecideymis..

:))))bekleriz canim topige seni..bazen egleniyoruz bazen uzuluyoruz..bazen neselei haberler veriyoruz; bazen karamsar..ama her zaman umut etmeye devam ediyoruz...insallah hepimiz hamisim diye yazabiliriz...

gel tabi gel hoşgelmişin sefalar getirmişin... ben 2 yere takılıyorum bir orası bi burası başkada yok

eh napalım bir dahakine artık :))
yaa bahçeci için ben iyi şeyler duymadım hiç asu da gitmiş görüşmüş içine sinmemiş, çok ticarethane gibi diyor..
benim aklımda memorial, alman ve amerikan hasteneleri var bakalım kısmet..
ama bu gidişle benim sonum kıbrıs olacak gibi

:))))bekleriz canim topige seni..bazen egleniyoruz bazen uzuluyoruz..bazen neselei haberler veriyoruz; bazen karamsar..ama her zaman umut etmeye devam ediyoruz...insallah hepimiz hamisim diye yazabiliriz...
ne güzel canım.birbirinize destek olup herşeyinizi paylaşıyosunuz...allah bozmasın bu sıcaklığı
gel tabi gel hoşgelmişin sefalar getirmişin... ben 2 yere takılıyorum bir orası bi burası başkada yok
geliriz nazemircim...takılırız biz de

canim senin bebisin varmi? sende bizim gibi umut savascilarindanmisin

canım..evet ben de umut savaşçısıyım...benim bir kızm var 8 yaşında....geçen yaz bir düşük yaptım, sonra da düştüm 2.bebeğin peşine...allah hayırlısını versin...isteyen herkese verir inşallah....

yaa bahceciyle gorustumu asu..umutla gorusmustu..gerci umutla bahceci ayni yer degilmi...subeleri..bilmemki....bende genel olarak bahceci hakkinda en iyi diye duydum..gerci maliyetli baya orasi..en pahalai orasi...ya artik diyorum yeterki olsunda..bir dah augrasmak zorund akalmamayim..inanirmisin ilk denemem uzerinden aylar gecti benim kalcadan vuruldugum igne yerleride yeni kapandi aysem..transferden sonra her gun iki tane ige vuruluyodum kalcadan..yagli igne hemsire tum gucuyle bastiriyodu..ayni seyleri yasa yasa husrannnn olmasin artik ya...

canim ne kibrisi yaaa...dur bakalimmmm..yumurtaliklari uyraici bir suru ilaclar var..ya gecen yine haberlerde dinledim..yumurta rezervi az olan bayanlar icin bir klinik kok hucreden yumurta uretiyodu...yani en son asama kibris...insallah ona gerek kalmaz kardesim yaa....Allahim ne olur nasipe t bize artik yaaa

aminnnn canim insalllahhh...aminnnn

umut-bahçeci bildiğim kadrıyla aynı..
valla benim de 6 ay oldu ilk tedavim hemşire kız ilkinden kalan iğne yerlerin hala sert geçmemiş dedi bana da..
1-2 sayfa önce yazdım şu AMH diye bir test var ya kalan rezervi gösteriyor onu yaptırdım çok kötü çıktı sonucum, değerim menapoz sonrası değerlerde..o kök hücre çalışmaları ohooo daha deneme aşamasında hep onlar türkiyede uygulamaya geçene kadar....

ahm bana dr. yaptir demedi hic yaptirmadimda..ahh bir mucize olsa da hamis kalsak yaaa..butun dertlerim bitecek gibi geliyo

ahm bana dr. yaptir demedi hic yaptirmadimda..ahh bir mucize olsa da hamis kalsak yaaa..butun dertlerim bitecek gibi geliyo

senin için daha yakın ama bir mucize bana yıldızlar kadar uzak.. yaşım çok değil ama alarmlar çalıyor benim için.. bilmiyorum belki de hiç olmayacak..

senin için daha yakın ama bir mucize bana yıldızlar kadar uzak.. yaşım çok değil ama alarmlar çalıyor benim için.. bilmiyorum belki de hiç olmayacak..

canim nasippp...bazen umutlarimin oyle tukeniyoki..dedigin gibi belkide hic olmayacak..bazen hic olmayacagini dusunuyorum...nasippp ...dilerim anne olmak hepimize nasip olur

İnşallah ama bugün kırıldı tüm ümitlerim, belki heves gelir yine içime ..

hepimiz yaşıyoruz böyle şayler..ben de dün hayattan kopuktum resmen...berbat bir gündü..hatta 3 gün sürdü bu.....yavaş yavaş azalıyor, tekrar başlıyorsun sonra, tam gaz,tüm kalbinle,......geçicektir, yıkma hayallerini, inadına daha çok hayal et....kendini, bebişini, yürüyüşünü,...bir gün gerçek olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…