canım hayırlısı olsunnn kendini çok yıpratma
şeker bunu neden sordum biliyormusun şimdi puregon veya gonel f fhs hormonunu tetklemek içinmiş dr bana dediki eğerki sana bu iki ilacın yanında menegon (veya menegon türü) bir ilaçla desteklense yumurta kalitenden daha iyi cevap verirdi dediii oyüzden sordum sana
ya işte kendi salaklığım hoca istememiş bu testi ne diye gidip yaptırıyorsun.. al işte moralin bozulur böyle.. şimdi adam da kızacak bana ne diye kafana göre tahlil yaptırıyorsun diye..
bakalım bu seferkinden bişey çıkıp çıkmayacağı 10-15 gün içinde belli olacak sonrası Allah kerim..
canım kız kardeşimde aşılamalarda kulandı menegonnn diğerleyle birlite kulanıldığında (tabi sorunlu kadılarda benim gibi) farklı sonuç alınıyor demişti drben geçen sene kullandım menogon 2 ay ama bi sonuç alınmadığı gibi ağrıdan yerimden kalkamadım
kızlar nurcan girmeyecek herhalde. meryem suresini kim takip edecek. aslı arkadaşımızdan sonra ona okuyalım diyorum ben ne dersiniz.....
nurcanın annesi gelecekti bugün pek giremem demişti ama mutlaka uğrar akşamakızlar nurcan girmeyecek herhalde. meryem suresini kim takip edecek. aslı arkadaşımızdan sonra ona okuyalım diyorum ben ne dersiniz.....
kader utansın...evet malesef keşke hiç öğrenmek zorunda kalmasaydık
kadere bak elimdeki kaleme bir baktım eşantiyon kalem üstünde menogon yazıyo :)))ben geçen sene kullandım menogon 2 ay ama bi sonuç alınmadığı gibi ağrıdan yerimden kalkamadım
napayım canım ya sabır ya selamet..inş bu seferki tedavinde herşeyin olumlu geçer cnm benim...
dr unun kafasına dank etmesin bide aa ben neden bu tahlili yaptırmadım daha önce diye..
moralini dzeltemezsin cnm ama pozitif olmaya çaba sarfet.
nurcanın annesi gelecekti bugün pek giremem demişti ama mutlaka uğrar akşama
bana uyar kime derseniz okurum
kader utansın...
kadere bak elimdeki kaleme bir baktım eşantiyon kalem üstünde menogon yazıyo :)))
napayım canım ya sabır ya selamet..
kizlar selam nasilsiniz? varmi bir degisiklik? nurcanin dogum tarihi bellimi?
ayse sen basladinmi yeni tedaviye?
ve kizlar sizde varmi degisiklik?
sevgiler herkese
kizlar selam nasilsiniz? varmi bir degisiklik? nurcanin dogum tarihi bellimi?
ayse sen basladinmi yeni tedaviye?
ve kizlar sizde varmi degisiklik?
sevgiler herkese
nazemir ve yeter.................
demek firar edersiniz ha...
nasıl yakaladım ama......
arkadaşlar merhaba......
hadi hayirli olsun tedavin gulum..valla iyi degilim canim aslinda..ben ne zaman stres yapsam vs. adet duzenimd egisiyo..bu ayda cok uzulduk malum...hepimiz kotu haberler verdik..sanirim os tresle duzenimd egisti yine...cmt olmam gerekirdi olmadim hala...ama asiri stres var su an bende yaaa...
bu arada peardan haberin varmi? nasil? tek degil simdi..esi geldi sanirim
nazemir ve yeter.................
arkadaşlar merhaba......
yinemi yakalndımmmmmmmmnazemir ve yeter.................
arkadaşlar merhaba......
hadi hayirli olsun tedavin gulum..valla iyi degilim canim aslinda..ben ne zaman stres yapsam vs. adet duzenimd egisiyo..bu ayda cok uzulduk malum...hepimiz kotu haberler verdik..sanirim os tresle duzenimd egisti yine...cmt olmam gerekirdi olmadim hala...ama asiri stres var su an bende yaaa...
bu arada peardan haberin varmi? nasil? tek degil simdi..esi geldi sanirim
Yaa peki hiç başka bir ihtimal yok mu bu gecikme için??
Pearl yalnız değil eşi geldi onun da adeti çok gecikti hatta doktor şaşırmış testini tekrarla demiş kızcağız dün testini tekrar yaptırdı, tabi bir kere daha üzüntü oldu bu onun için.. Nitekim de dün akşam adet olmuş. Şİmdi adeti bitince görüşecek doktorla ama bu doktorla devam etmeyi düşünmüyor sanırım İstanbula gidecek.
yinemi yakalndımmmmmmmmne zamann başka topiğe gitsem hemen yakalanıyorumm
inşş başka bir sebebivardır
canim yok..testler felan yapildi bir suru..hersey normal cikti..ama ne zaman uzuntu yasasam stres olsam o ay adetim degisiyo malesef..bunyem cok etkilineyo yaaa..ay bole bi durum benimki iste..hep stres hep sikintiii hayatim...
ya pear bir daha test yaptirdi demek ya....uff valla hep aklimda ya; inanki cok cok uzuldum ona...ama bencede baska dr.la devam etmesi daha iyi...ya topikte bir suru kisi ayni dr.a gittiniz ama dr. hatasimi yoksa baska birseyi olumlu sonuc alan yok malesef..bu yuzden bendede dr.unuz hakkinda soru isareti olustu
evet yaaaaaaaaaaaaamerhabayakalandık desene firar etmedim bir oraya bir buraya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?