bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

insallah canimmm insallah....insallah gercek olur hayellerimiz

insallah canimmm insallah....insallah gercek olur hayellerimiz

annem hep derdi ki
"bir kız bin kişi ister, bi kişi alır"
buradan yola çıkarak, devam ederdi, bi işin olacağı yoksa araya bin kişi de girse olmaz,
olacağı varsa,bin kişi de bozmaya çalışsa gene bozamaz......sonuç olarak herşey olacağına varıyor....
su akıp yolunu buluyor.......ben çöküşe geçtiğim zamanlarda böyle avutuyorum kendimi.....

slm cicişler nasılsınız...
benimde bugün epey işlerim var hepsini hallettim ütüler kaldı hiç yapasım yok ama malum durmasınıda istemiyorum gözümün önünde size slm atayım dedim..

tabi doğru söylüyorsun ama işte insan bir garip bir günüm bir günüme uymuyor ki.. bir gün umutla dolup taşıyorum ertesi gün hayata küsüyorum.. eğer alnımıza yazılmışsa olacak, keşke bilebilsem olmayacaksa da bilsem kendimi buna alıştırsam. böyle umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek bu belirsizlik çok zor..

haklisin canim..eger olacaksa ama tuple ama bi sekilde olur ama olmayacaksa hic sorun olmasada olmaz yine....insallah Rabbim alnimiza bebis yazmistir..gercekten cok buyuk bir sorun ya...ozellikle kadin icin..hayati yanlzi yasamak yanliz yaslanmak..kadin bile olamamak...ne yapalim nasip..Rabbim ne yazmissa onu yasayacaz...

evet..olmayacagini bilsem hic mucadele etmem..ugrasmam...cok zor olsada alisirim mecburr.ama iste umut varya..acaba acaba???? belirsizlik en kotusu

haklısın....söylenecek çok da bişey yok aslında...ama yine de yaşadığın bir hayat var, bir eşin ,seni sevenler,sağlığın...bence kendini çok fazla yıpratmamaya çalış....
geçen yıl bir arkadaşım hamile kaldı....o kadar çok sitediler ki, ikinci çocuktu,oğlan olsun oğlan olsun diye.......ama malesef dr doğumu riskli buldu, arkadaşım hemşire olduğu için bebeğn zarar görmüş olabileceğini söylemiş dr..ve aldırdılar....işte,kısmet....bu hayat bi garip arkadaşım....
yaşamamız bile bir mucize bence.......

hayirlisi iste....Rabbim hayirlisini versin..ama insallah hayirlisi evlat olsun

ben çıkıyorum canlarım birazdan paydosss eve gidince yine girerim
iyi ki sizler varsınız tek başıma kaldıramazdım bunları..

ben çıkıyorum canlarım birazdan paydosss eve gidince yine girerim
iyi ki sizler varsınız tek başıma kaldıramazdım bunları..

tamam sekerimmm....aksama grs uzere insallah kizlar..bende ciktim....optum herkesi cok cok....insallah hepimizin hayalleri gercek olsun....

amin canım inşallah birgün hayallerimiz gerçek olacak bizde rüyada sanacaz kendimizi inanamayacaz.... görüşürüz

Son düzenleme:
ayşemmmmmmmmm umudummm birde ben olsam topik karmasarlıktan yerle bir olurmuşşş yokluğum kurtarmış topiğiiii
yüreği güzel arakadaşlarımmmmmmmmm evet zor zamanlar geçiyoruzzzzz tedavilerimiz aldığımız negatiflerrr bitiremediğimiz tedvailerimizzzz: başımızda dans eden şeytanlarrrrr bize asla anne olmayacaksınız diye seranat yapıyorlarrrr..............
kızlarrrr allahım istesin ol desin zamanı gelsin yeterkiiiii inşş olacak canalrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşş
ama ben artık olmassa olmaz diye bakmamaya çalışıyorum vee artık olmassa ne yaparımı düşünüyorummmm:26::26: bilmiyorum bende çok korkuyorum yalnız yaşlanmaktan yalnız ölmekten ama kaderimde yalnız ölmek varsa 10 tane çocuğum olsada yalnız ölürüm herhalde diyorummm allahım hayırlısını nasip etsin hepimizeeeee allahım dualrımızı duysunnn karşılığnı versinnnnnn keşeke elimizden dah fazlası gelseydiiii ama malesef yapacaklarımız sınırı ve biz ler elleirmizden gelenleri yapıyoruz inanın bana keşke dışardan kendinize bir baksaydınızzzzz ne kadar çok şeyin üstesinden geldiğinize ne kadar çok şey başardığınıza kendinizle gurur duyardınız (arada bunalrı banada birinin hatırlaması geretği zamanlar oluyor)sizler güçlü akklı sabırlı kadınalrsınız rabbim bütün bu özeliklerin karşılığını verecektir
inşşşşşşşş

sevgili yeter yazdıklarında çok haklısın ama bişey dışında.ben senin diğer yazdıklarında da bunu çok okudum ve her defasında acaba söylesem mi söylemesem mi diye kararsız kaldım.senin samimiyetine ve olgunluğuna güvendiğim içinde söylemek istedim bu sefer.arkadaşım 'Allah sesimizi duyar inş. yada duysun deme'.Rabb'im içimizden geçeni de dışımızdan söylediğimizi de ettiğimiz duayı da duyar.duamız kabul olmuyorsa vakti gelmemiştir bizim için hayırlı olan budur.biliyorum bunları elbette biliyorsun ama işte ağız alışkanlığı oluyor bazen ve biz bu yüzden hata yapıyoruz.lütfen bana kızma olur mu?
Rabb'im tez zamanda kucaklarımızı doldursun bebeklerimize bizi kavuştursun.beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım en bunları yazarken rabbimin bizleri duymadığını yada vs düşncelerim yok sadece kısaca anlatm aaçısından kulanıyorummm ama eğerki karşıdan söylediğin gibi görünüyor ve düşündrüyorsa tabiki dikat ederimmm ayrıcaaaa gayet tatlı bir dille kibar bir şekilde uyarmışsın neden kızayım ki teşekür ederimmm uyarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…