hepimiz yaşıyoruz böyle şayler..ben de dün hayattan kopuktum resmen...berbat bir gündü..hatta 3 gün sürdü bu.....yavaş yavaş azalıyor, tekrar başlıyorsun sonra, tam gaz,tüm kalbinle,......geçicektir, yıkma hayallerini, inadına daha çok hayal et....kendini, bebişini, yürüyüşünü,...bir gün gerçek olur......
insallah canimmm insallah....insallah gercek olur hayellerimiz
hepimiz yaşıyoruz böyle şayler..ben de dün hayattan kopuktum resmen...berbat bir gündü..hatta 3 gün sürdü bu.....yavaş yavaş azalıyor, tekrar başlıyorsun sonra, tam gaz,tüm kalbinle,......geçicektir, yıkma hayallerini, inadına daha çok hayal et....kendini, bebişini, yürüyüşünü,...bir gün gerçek olur......
annem hep derdi ki
"bir kız bin kişi ister, bi kişi alır"
buradan yola çıkarak, devam ederdi, bi işin olacağı yoksa araya bin kişi de girse olmaz,
olacağı varsa,bin kişi de bozmaya çalışsa gene bozamaz......sonuç olarak herşey olacağına varıyor....
su akıp yolunu buluyor.......ben çöküşe geçtiğim zamanlarda böyle avutuyorum kendimi.....
tabi doğru söylüyorsun ama işte insan bir garip bir günüm bir günüme uymuyor ki.. bir gün umutla dolup taşıyorum ertesi gün hayata küsüyorum.. eğer alnımıza yazılmışsa olacak, keşke bilebilsem olmayacaksa da bilsem kendimi buna alıştırsam. böyle umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek bu belirsizlik çok zor..
slm cicişler nasılsınız...
benimde bugün epey işlerim var hepsini hallettim ütüler kaldı hiç yapasım yok ama malum durmasınıda istemiyorum gözümün önünde size slm atayım dedim..
tabi doğru söylüyorsun ama işte insan bir garip bir günüm bir günüme uymuyor ki.. bir gün umutla dolup taşıyorum ertesi gün hayata küsüyorum.. eğer alnımıza yazılmışsa olacak, keşke bilebilsem olmayacaksa da bilsem kendimi buna alıştırsam. böyle umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek bu belirsizlik çok zor..
slm canim? nasilsin? ayni bizdende canimmm ne olsun:)))
kizlar nurcan nerede bu arada
nurcanın annesi gelecekti temizlik yapıcaz 1-2 gün giremem demişti..
haklısın....söylenecek çok da bişey yok aslında...ama yine de yaşadığın bir hayat var, bir eşin ,seni sevenler,sağlığın...bence kendini çok fazla yıpratmamaya çalış....
geçen yıl bir arkadaşım hamile kaldı....o kadar çok sitediler ki, ikinci çocuktu,oğlan olsun oğlan olsun diye.......ama malesef dr doğumu riskli buldu, arkadaşım hemşire olduğu için bebeğn zarar görmüş olabileceğini söylemiş dr..ve aldırdılar....işte,kısmet....bu hayat bi garip arkadaşım....
yaşamamız bile bir mucize bence.......
ben çıkıyorum canlarım birazdan paydosss eve gidince yine girerim
iyi ki sizler varsınız tek başıma kaldıramazdım bunları..
ben çıkıyorum canlarım birazdan paydosss eve gidince yine girerim
iyi ki sizler varsınız tek başıma kaldıramazdım bunları..
tamam sekerimmm....aksama grs uzere insallah kizlar..bende ciktim....optum herkesi cok cok....insallah hepimizin hayalleri gercek olsun....
kızlar..sohbet güzeldi,
teşekkür ederim...
hepinize iyi akşamlar....mesai bitti.....
sevgili yeter yazdıklarında çok haklısın ama bişey dışında.ben senin diğer yazdıklarında da bunu çok okudum ve her defasında acaba söylesem mi söylemesem mi diye kararsız kaldım.senin samimiyetine ve olgunluğuna güvendiğim içinde söylemek isteim bu sefer.arkadaşım 'Allah sesimizi duyar inş. yada duysun deme'.Rabb'im içimizden geçeni de dışımızdan söylediğimizi de ettiğimiz duayı da duyar.duamız kabul olmuyorsa vakti gelmemiştir bizim için hayırlı olan budur.biliyorum bunları elbette biliyorsun ama işte ağız alışkanlığı oluyor bazen ve biz bu yüzden hata yapıyoruz.lütfen bana kızma olur mu?
Rabb'im tez zamanda kucaklarımızı doldursun bebeklerimize bizi kavuştursun.beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?