[/SIZE]
canım sana dr sana bir şey önerdimi benim yaşadıklarımı biliyorsunnn bana dr bu test istedi amh daha yaptıramadımm ama dr yaşadıklarımdan yola çıkara DHEA diye birkisel bir ilaç önerdiiiii yunrtakalitesini ve rezerviniii destekliyormuş bazı kualan arkadaşalrımd öncesinde 4 yumoş varken DHEA dan sonra 8 yumoşuolduğunu söylediiii birde yumruta kalitesi ve rezervi için balli tarçın var hiç denedinmi bilmiyorum ama sonuç alanrakadaşlarım var
ya işte kendi salaklığım hoca istememiş bu testi ne diye gidip yaptırıyorsun.. al işte moralin bozulur böyle.. şimdi adam da kızacak bana ne diye kafana göre tahlil yaptırıyorsun diye..
bakalım bu seferkinden bişey çıkıp çıkmayacağı 10-15 gün içinde belli olacak sonrası Allah kerim..
yok annem yaa zaten doktor istemedi ki bu testi ben kendim yaptırdım.. dhea testi de yaptırmıştım o normal çıktı test normalken kullanmamak lazımmış dheayı bu sefer de fazlalık oluyormuş.. tarçın falan da kullanmam artık geçen sefer kist oldu ya tarçın-çöerkotu ve baldan..
dr banada yaptırmıştı amh testini ama sonuç kaç hatırlamıyorum tahlil kağıdıda kayboldu bütün tahliller var o yok..... e2 yle amh testi farklı bi test mi yoksa aynımı
bunu dr mutlaka konuşmalısın bence
ikisi farklı tetsler canım
ctesi kontrolüm var zaten gidince konuşurum..
ayşemmmmmmmmmmm üzme kendini biliyorsundur amh testi fhs lhs dan çok daha iyi sonuçlar veriyor dr bu sonuca göre belkide tedviyi farklı şekilde denr
yaaaaaaaa bir şey daha soracağım san sen bu tedvailerde puregon ve ya gonel f yanında menegon kulandınmı
nasıl yapılıyor bu amh testi dediğiniz şey ben ilk defa duydum.biraz açarmısınız kızlar
Üzülmemekelimde değil güzelim ama üzülsem de olacakla öleceğin önüne geçemem, hakkımda hayırlısı..
Canım ben ilk tedavimde de iptal olan 2 tedavimde de merional iğne ile lucrin iğneyi beraber kullandım, yalnız lucrini doğrudan değil de doktor sulandırarak seyreltti öyle kullandım..
nasıl yapılıyor bu amh testi dediğiniz şey ben ilk defa duydum.biraz açarmısınız kızlar
amaaan valla artık hem eczacı olduk hem doktor hem laborant.. kafayı yiycez en sonundacanım hayırlısı olsunnn kendini çok yıpratma
şeker bunu neden sordum biliyormusun şimdi puregon veya gonel f fhs hormonunu tetklemek içinmiş dr bana dediki eğerki sana bu iki ilacın yanında menegon (veya menegon türü) bir ilaçla desteklense yumurta kalitenden daha iyi cevap verirdi dediii oyüzden sordum sana
amaaan valla artık hem eczacı olduk hem doktor hem laborant.. kafayı yiycez en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?